Ν.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ;;; ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΧΙΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ….

    Κοινοποίηση:
    bakogianis-omonia

    αντωνιαδης μπακογιαννης

     

     Του Ν.Αντωνιάδη

     

    Ιούνιο κατέθεσα την μήνυσηή μου κατά του Κώστα Μπακογιάννη για το όργιο των παραβάσεων των δικών τους μέτρων στην κινητή συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και στα εγκαίνια του συντριβανιού της Ομόνοιας.
    Προκαταρκτική εξέταση για τον Κώστα Μπακογιάννη από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών | newsbreak

    Και ενώ η προκαταρκτική εξέταση έχει ολοκληρωθεί εδώ και μήνες, η Εισαγγελία κινείται με ρυθμούς χελώνας.

    Στην πραγματικότητα ούτε με αυτούς. Στάσιμη είναι.

    Ενώ χθες, είδατε;

    Διέπρεψε!

    Ενώ ακόμα δεν είχε γίνει ούτε η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ και η αστυνομική έρευνα είναι ακόμα στην αρχή της, η καλή μας Εισαγγελία έδειξε τρομερά αντανακλαστικά! Διέταξε προκαταρκτική εξέταση κατά του Στέφανου Χίου και κίνησε την αυτόφωρη διαδικασία αφού μπορεί η αστυνομία, η οικογένεια του δημοσιογράφου και το κοινό να μην γνωρίζουν τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του, η απίστευτη Εισαγγελία όμως τους γνωρίζει! Και αφού τους γνωρίζει, γνωρίζει και ότι πίσω από την δολοφονία δεν είναι το Μαξίμου ώστε διέταξε την σύλληψη του Χίου που ισχυρίστηκε το αντίθετο!

    Απίστευτα πράγματα και μία Δικαιοσύνη a la carte, η οποία κινείται με ρυθμούς χελώνας ή παραμένει στάσιμη όταν το σύστημα αμύνεται, αλλά κινείται αστραπιαία και χωρίς αντικείμενο όταν το σύστημα επιτίθεται!

    Η δικογραφία κατά του δημάρχου Αθηναίων και ανιψιού του πρωθυπουργού, και του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, δεν είναι απλώς ώριμη, κοντεύει να σαπίσει πάνω στο δέντρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

    Γιατί βλέπετε η μήνυση αυτή είναι ένα από τα ρουά ματ που έχω κάνει στο σύστημα.

    Γιατί βλέπετε ο εισαγγελέας έχει μόνο δύο επιλογές, με δεδομένο ότι τα μέτρα παραβιάστηκαν και στις δύο περιπτώσεις και ο κ. Μπακογιάννης έχει ομολογήσει τις παραβάσεις και έχει απλά ζητήσει συγγνώμη. Συγγνώμη όμως που έχει αξία γι αυτόν μόνο στην καταδίκη. Ως ελαφρυντικό. Κατά τα λοιπά δήλωσε ένοχος.

    Οπότε ο εισαγγελέας θα πρέπει να του ασκήσει δίωξη και να τον παραπέμψει στο ακροατήριο καθιστώντας τον υπόδικο για την παραβίαση των μέτρων, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα σε αμέτρητες περιπτώσεις όταν τα μέτρα τα παραβίασαν κοινοί θνητοί και όχι ανιψιοί πρωθυπουργών και αρχηγοί αστυνομιών.

    καραμαλακης

     

    μπακογιαννης-μητσιοτακης

    Έχει και μία δεύτερη επιλογή.

    Να αρχειοθετήσει την υπόθεση.

    Με μία όμως μόνο αιτιολογία.

    Άλλη δεν υπάρχει. Απόδειξη είναι ότι η Εισαγγελία την κρατά επί μήνες στο συρτάρι. Αν υπήρχε άλλη θα την είχε ήδη αρχειοθετήσει.

    Η αιτιολογία αυτή είναι ότι ναι μεν παραβιάστηκαν τα μέτρα, αλλά και που παραβιάστηκαν δεν τρέχει τίποτα αφού δεν υπάρχει πανδημία, ο ιός είναι ένας απλός αναπνευστικός ιός, όλο αυτό είναι μία απάτη και η καταμηνυθείσες από μένα πράξεις του κ. Μπακογιάννη είναι απλές διοικητικές παραβάσεις.

    Άντε ντε!

    Πείτε το!

    Μακάρι!

    Είναι αυτές οι κινήσεις – ρουά ματ που θέλω να χάσω!!

    Γιατί αν “χάσω” την μήνυση, θα έχω κερδίσει τα πάντα!!

    Και γι αυτό η Εισαγγελία δεν μπορεί να αρχειοθετήσει την υπόθεση.

    Γι αυτό και κάνει ό,τι κάνει πάντα όταν είναι στριμωγμένη:

    Κατενάτσιο…

    Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω το σύστημα. Το έχω πει πολλές φορές.

    Είναι η πολλοστή φορά.

    Το ξέρω πολύ καλά. Το έχω “γεννήσει”…

    Όπως κοντεύει να κάνει και η δικογραφία κατά Μπακογιάννη και Καραμαλάκη εννέα μήνες μετά την κατάθεσή της…

    Η δημοσίευση αυτή είναι η αρχή της επίθεσής μου. Θα ακολουθήσει αναφορά μου για την καθυστέρηση, την οποία θα κοινοποιήσω και στον κ. Πλιώτα. Να έχει να με θυμάται όταν μία μέρα βγει στη σύνταξη.

    Δεν είναι και λίγα αυτά που του έχω στείλει…

    Πάντα οι καθυστερήσεις αυτές είναι “αναβολή στον θάνατο”…

    Γιατί το δίκαιο όταν είναι αποφασισμένο να φτάσει μέχρι το τέλος, πάντα κερδίζει.

    Νίκη (μυθολογία) - Βικιπαίδεια

    Και εγώ θα φτάσω και στην υπόθεση αυτή στο τέλος.

    Οπότε το αποτέλεσμα το γνωρίζετε…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΕΙΑΣ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΚΑΜΠΙΝΟ, ΚΟΡΛΕΟΝΕ, ΝΤΙΛΓΚΕΡ, ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΑΥΤΗΤΗ ΧΩΡΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ, ΛΗΣΤΕΨΑΝ, ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ Η ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΑΙΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΛΟ ΣΤΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
      ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΗΡΞΗ.

    2. Με μια λέξη…. Κολομβία στα χειρότερα της…

    3. Η μήνυση του Ηλία Κασιδιάρη κατά του Μπακογιάννη????η δικαίωση να βρεθούν οι δολοφόνοι καπελωνη4 Φουντούλη?οι δολοφόνοι της μαρφην??? ΚΎΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ Η ΠΑΝΑΓΊΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ

    4. Τώρα πιστεύει κάνενας οτι θα πάει σε δίκη ο Μπακογιάννης; Αν ήταν κανένας πατριώτης θα είχε καταδικαστεί είδη

    5. Κύριε Αντωνιάδη, πέθανε σήμερα ο παπά Δημήτρης από τα Χανιά.. Είχατε πει σε ανάρτηση σας ότι σας ζητούσε βοήθεια.. Τι έγινε τελικά; Γιατί δεν βγήκε;

    6. Μάλλον πάει και αυτή για πρόεδρος Δημοκρατίας

    7. Κύριε Αντωνιάδη ,δυστυχώς έχουμενα κάνουμε με σύγχρονους ΝΕΝΕΚΟΥΣ και αυτή η κυρία ,αν είναι , εκτελεί εντολές.

    8. Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ και ούτε θα υπάρξει. Όλοι αυτοί κοιτάνε τις καρέκλες τους και όλα τα προνόμια που έχουν αποκτήσει και τους παχυλούς μισθους τους. Ζουν εκτός κοινωνικής πραγματικότητας όλοι τους!!!!!!

    9. γιατι στην περιπτωση του μεγαλου περιπατουπου εκανε μυνηση ο κασσιδιαρης ειδατε να γινεται κατι σπαταλη δημοσιου χρηματος προφανη και τιποτα

    10. Θα δικαστούν σύντομα και οι δικαστές.
      Όλα εδώ πληρώνονται.

    11. ΒΡΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΑΒΟΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΦΟΝΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΜΠΑΤΣΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΘΥΡΩΡΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ…………ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΝ ΔΗΚΙΑ ΣΟΥ ΜΥΝΗΣΗ……..ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ

    12. πολυ αργη η δικαιοσυνη στην Ελλαδα…..φυσικο ειναι…

    13. Καλά στο Ρεπουμπλικατο της μπανανίας κινούνται σε ρυθμούς Ιαπωνίας (ντε ντε) άμα θίξεις τα μεγάλα συμφέροντα. Τότε ξαφνικά γίνονται σοβαρό κράτος. Για όλα τα άλλα νομικά θέματα πού έχουν να κάνουν με τον απλό πολίτη περίμενε καμία 3-5 χρόνια να ξεκολλήσεις από την γραφειοκρατία.. Ουυυυυυυ να μου χαθείτε που σας έχουν και μες στην Ευρωπαϊκή Ενωση παλιο Χαχαμπιμπιδες

    Comments are closed.