ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ “ΧΑΣΤΟΥΚΙ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ: “ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΑ Ή ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ – ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΡΟΥΒΛΙΑ”. ΗΘΕΛΑΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ “ΤΣΑΡΟ” ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ!(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΠΟΥΤΙΝ

    Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει δημιουργήσει έντονη ανησυχία στα οικονομικά επιτελεία παγκοσμίως με το κύμα ανατιμήσεων σε καύσιμα και ενέργεια να μη λέει να κοπάσει. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι πλέον η Ρωσία δεν θα δέχεται δολάρια ή ευρώ για την αγορά φυσικού αερίου από εχθρικές χώρες, αλλά μόνο ρούβλια. Οι ρωσικές αρχές έχουν μία εβδομάδα για να προσαρμοστούν στο νέο σύστημα πληρωμών.


    «Έλαβα την απόφαση να τεθεί σε εφαρμογή ένα σύνολο μέτρων ώστε να περάσουμε στις πληρωμές σε ρούβλια του αερίου μας που παραδίδεται σε εχθρικές χώρες και να εγκαταλείψουμε όλους τους διακανονισμούς με άλλα νομίσματα», είπε ο Ρώσος πρόεδρος στη διάρκεια μίας κυβερνητικής σύσκεψης, εξηγώντας ότι πρόκειται για μία αντίδραση στο «πάγωμα» των περιουσιακών στοιχείων της Ρωσίας στη Δύση λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

    Δεν έχει νόημα να πληρωνόμαστε σε δολάρια
    Η ανακοίνωση είχε άμεσο αντίκτυπο στο ρωσικό νόμισμα, που ενισχύθηκε απέναντι στο ευρώ και το δολάριο, ενώ κατακρημνιζόταν από τη στιγμή που οι ρωσικές δυνάμεις εισέβαλαν στην Ουκρανία.

    «Είναι σαφές ότι το να παραδίδουμε τα προϊόντα μας στην ΕΕ, στις Ηνωμένες Πολιτείες και να λαμβάνουμε δολάρια, ευρώ και άλλα νομίσματα δεν έχει πλέον κανένα νόημα για εμάς», είπε ο Πούτιν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Δηλώσεις παγκόσμιων οικονομολόγων.Η τιμή του φυσικού αερίου θά αυξηθεί σημαντικά.Αν δέν πληρωθεί ή Ρωσία σέ ρούβλια θά διακόψει τήν εξαγωγή τού φυσικού αερίου στίς χώρες πού αρνούνται τήν Ρωσία.ΗΠΑ.ΕΕ κ.λ.π.Αν δέν είχε κάνει τό εθνικό έγκλημα ό γουρλομάτης μέ τήν αποστολή όπλων στόν Εβραιοναζί τού Κιέβου Ζελένσκι ίσως ό πρόεδρος Πούτιν νά εξαιρούσε τήν Ελλάδα από τούς αρνητές τής Ρωσίας.Τώρα θά πληρώσουμε εμείς τήν νύφη μέ τόν κρετίνο γουρλομάτη.Ενα βραχυπρόθεσμο ισοφάρισμα από άλλους προμηθευτές φυσικού αερίου δέν είναι πραγματοποιήσιμο.
      Γιάννης Λάκων

    2. ΓΥΡΝΑ ΠΛΕΥΡΟ ΝΙΚΟΛΑ!!!ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ

    3. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ..”ΣΚΑΚΙΣΤΗΣ”!!! ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ “ΠΟΚΕΡ”.. ΜΟΝΟ ΤΗΝ..ΚΟΥΛΑ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!!!!!!!

    4. η τουρκια που της επιτρεπουν να παιζει σε διπλο ταμπλο θα εχει φ.α και φθηνη ενεργεια. θα μαζεψει και αλλες βιομηχανιες

    5. Μπράβο ρε ΜΕΓΑΛΕ ετσι , κλεισε τις βάνες πρωτα να προπληρωνουν σε ρούβλια και μετά να τους ανοίγεις τις βανες , το μόνο που με λυπεί ειναι οτι για αυτα τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ τις πολιτικής τη πληρωνει όπως πάντα ο αμαχος πληθυσμός .

    6. ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ…ΧΟΡΕΨΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΑΨΗ ΠΟΥΤΙΝ ……..

    7. Στέφανε, 5 γιατροί κάνουν απεργία πείνας έξω από το υπουργείο υγείας. Σήμερα που θα έπρεπε να πανηγυρίζουμε που παύει το γελοίο πρόστιμο των 100 ευρώ, αγωνιούμε για τους ανθρώπους που κινδυνεύουν να πεθάνουν. Εννοείται τα τσοντοκάναλα που νοιάζονταν για τον δολοφόνο κουφοντίνα δεν νοιάζοντσι για τους γιατρούς που αργοπεθαίνουν! Βάζουν σε αναστολή ακόμα 9 μήνες τους γιατρούς και σήμερα επιρέπουν πληρότητα στα γήπεδα 100%! Στήριξε τους γιατρους στέφανε.

    8. Ας ρίξουμε και εμείς ενα χαστούκι στα μεγαλα πολυκαταστήματα σούπερ μάρκετ, Χριστιανοί περιοριστε τις αγορές περιοριστε τα καύσιμα και τις μετακινήσεις ρίξτε χαστούκι στους ολιγαρχες της Ελλάδας που μας βλέπουν και μας ελέγχουν σαν νούμερα..Εχει ο θεος για όλους μέρες που είναι περιοριστε τα πάθη σας για ένα μήνα και δείτε τι μπορείτε να καταφέρετε θα μας παρακαλάνε θα έχουμε τον έλεγχο πάρτε τα χρήματα απ τις τράπεζες και στηρίξτε μικρες επιχειρήσεις!!!

    9. Θα δούμε μεγάλες αλλαγές. Είμαστε στη αρχή ακόμη.

    10. Ετσι Βλαδιμερε γ@@@σε τους Αμερικανογερμανοεβραιους και την ευρωπη τους…Οι υγιης σκεπτομενοι ελληνες ειμαστε μαζι σου

    11. Σωστοτατη και αναμενομενη κινηση! Μπραβο Βλαδιμηρε! Κλεισε και τη στροφιγγα να τελειωνουνε οι μαλακειες της ΕΕ περι μετρων! Πρεπει να καταλαβει η κυρα ουρσουλα το ξεμπροστιασμα της ΕΕ απο τους αμερικλανους “μισθοφορους” της ΝΤΠ αλλιως να παει στη κουζινα της να καθαριζει φασολακια!
      Κρατανε κι οι κινεζοι τεραστια αποθεματικα σε δολαρια, σαψαλο αντε γεια!

    12. Μητσοτακη απλα …ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    13. Αυτό για τις ΗΠΑ είναι κήρυξη πολέμου. Έτσι κι’άλλιώς η οικονομία των ΗΠΑ σε τέτοιο αέρα βασίζεται.

    14. Αυτό που φοβόταν η Αμερική δεν θα το αποφύγει. Κατάργηση του δολλαρίου στο διεθνές εμπόριο και αντικατάστασή του από το ρούβλι και το γουάν σημαίνει ότι το δολλάριο θα γίνει ένα τυπωμένο χαρτί χωρίς αξία. Ετοιμαστείτε για κατάρρευση του δολλαρίου με την κατάργησή του από διεθνές αποθεματικό νόμισμα.

    Comments are closed.