ΝΥΧΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑ, ΖΩΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΦΟΡΟΥΣ, ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΝΗΨΙΟΥ, ΑΡΧΙΓΚΑΝΚΣΤΕΡ ΓΡ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ. ΕΔΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    dhmhtriadhs1-grafeio

    ΦΩΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ

    Το γραφείο του Δημητριάδη, φυλάσσεται από 4 πάνοπλους με ενδοεπικοινωνία. Μόνον απ έξω. Μέσα και γύρω, έχει άλλους. Στο Κολωνάκι. Εκεί που ο φόβος, πλημμυρίζει από την κάλτσα. Εκεί που πάει σαν τον κλέφτη και κάνει διάφορα ραντεβού με τον υπόκοσμο. Τον ξετρυπώνουμε. Σιγά, σιγά. Εάν η Δικαιοσύνη, δεν αντιδράσει, μία είναι η λύση. Να τον παραδώσουμε εμείς στον εισαγγελέα, με στοιχεία και τρανταχτές αποδείξεις…

     

    Αν και ο μήνας θεριστής είναι ο Ιούλιος, εμείς θα σας γράψουμε για τον μεγαλοεπιχειρηματία «θεριστή» ανθρώπινων ζωών, παντός καιρού και όλων των εποχών. Είναι ο ισχυρός οικονομικός παράγων, που αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας «συμβόλαια θανάτου» που συντάσσονται για λογαριασμό της Ηρώδου Αττικού 19. Ειδικότερα για τη συμμορία του Μεγάρου Μαξίμου στην οποία προεξάρχοντα ρόλο είχε [και έχει] ο ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης.

     

    im_teaser_05-11-2022

     

    Όλο το συγκλονιστικό φωτορεπορτάζ, στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση του Σαββατοκύριακου.

    exofyllo5-11

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. …..ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!…..Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΕΛΟΣ….ΚΟΙΝΩΣ TΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟΝ Γ@Μ*ΣΕΙ….ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ!!

    2. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός από μπάτσος και να φυλάς το μιζοκούλη και τα άλλα μέλη της εγκληματικής του οργάνωσης

    Comments are closed.