ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΑ! ΣΟΚ! ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ, ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ BBC ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ» ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ! ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ – ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΩΡΑ;;; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Πολλά ερωτήματα προκαλεί η δήλωση της Μαρίας  Μαργαρώνη– η οποία είναι η συντάκτρια του κατάπτυστου άρθρου του BBC περί «καταπιεσμένης μακεδονικής μειονότητας» – στον ΑΝΤ1.

    Όπως είπε ο Ισαάκ Καρυπίδης, ο οποίος ήταν αυτός που μίλησε μαζί της, το κείμενο αυτό είχε γραφτεί από το 2018, και αποφάσισαν να το δημοσιεύσουν τώρα.

    «Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω δεχθεί τόσα πολλά μηνύματα», είπε χαρακτηριστικά η ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος που έχει γεννηθεί στο Λονδίνο. «Δεν περίμενα τέτοιες αντιδράσεις», συμπλήρωσε.

    «Η συγκεκριμένη άποψη έχει δημοσιοποιηθεί στο παρελθόν όχι μόνο σε βρετανικά, αλλά και σε άλλα ΜΜΕ», επισήμανε.

    Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Ισάακ Καριπίδης η συνέντευξη στο άρθρο είχε ληφθεί από το περασμένο καλοκαίρι και προκύπτει το ερώτημα γιατί δημοσιοποιήθηκε μετά τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

    Η κα. Μαργαρώνη, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1, αφού πρώτα συμβουλευτεί πρώτα τους αρχισυντάκτες της, ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα απαντήσει στα πολλά ερωτήματα που έχουν προκύψει.

    Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Γιατι ρε Χιο δε βγαζεις τη φατσα της να τη δει ο κοσμος την ξεφτιλισμενη;;;

      Πατε στο Twitter να τη βρισετε @mariamargaronis

    2. Εκει στην Αγγλία ο Ελληνισμός τι κάνει ??
      και εκεί καπουτσίνο με μαύρη ζάχαρη ??
      α ρε που καταντήσαμε….

      1. Την παίζουμε κανονικά. Εγγυημένα. Εάν υπήρχε σοβαρό λόμπι στο εξωτερικό, θα παίζαμε ωραία στα εθνικά. Αλλά και εδώ στο εξωτερικό, μας τρώνε οι ίντριγγες.

    3. Ο Παπαδόπουλος έκανε το μεγαλύτερο λάθος στην Ελληνική ιστορία. Είχε την ευκαιρία να εξαφανίσει τους προδότες ελληνοφοβικούς σταλινοφασιστοναζήδες δια παντός αλλά δυστυχώς αρκέστηκε σε μερικές φάπες και σε διακοπές να τους στείλει να λιάζονται… Πολύ μαλάκας τελικά..

    4. Ο Εμμανουήλ Ροΐδης είχε απόλυτα δίκιο όταν είπε και έγραψε ότι οι χειρότεροι εχθροί της Ελλάδος είναι οι ίδιοι οι Έλληνες. Να λοιπόν, που έχουμε πολλούς προδότες , δήθεν πατριώτες , αλλά πουλημένους. Όπως αυτή την συντάκτρια του κατάπτυστου BBC.

    5. Δεν υπαρχει τιμωρια γιαυτο εχωμε τετοια τσιρακια. εδώ εχωμε γενεοκτινια του ελληνικου λαου και δεν υπαρχει ενοχοσ.αυτοι που κυβερνησαν και εφεραν την πατριδα μας σε αυτή την καταντι α κυκλοφορουν ελευθεροι και αισιοδοξουν ότι θα μμασ σωσουν ΜΕτα φταιει η μαργαρωνη

    6. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ . ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΤΥΠΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ !!

    7. «Δεν περίμενα τέτοιες αντιδράσεις», συμπλήρωσε το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ!!ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΜΩΡΗ ΤΑΝΑΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ…ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥΣΑΙ ΠΙΟ ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΣΑ ΛΑΜΠΑΤΕΡ?Η ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ?ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΘΕΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΘΡΩΠΟ!

    8. Η Μαρία Μαργαρώνη είναι τσιράκι τού Σόρος.Δέν θέλει σύνορα καί εθνικά Κράτη.
      Soros:Open Society.Eίναι δεύτερη Ρεπούση.Φεμινίστρια!Δηλητιρειώδης Οχιά.
      Λίαν επικίνδυνη.Μισέλλην.
      Γιάννης

    9. Μετά μας φταίνε οι άλλοι? μερικά τέτοια Τσόκαρα να υπάρχουν ακόμη και τέλος……

    10. ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΛΙΘΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ FUCK YOU SHOOTER

    11. Πραγματικά προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ώστε την ώρα της απόδοσης της δικαιοσύνης να επικρατήσει το χριστιανικό πνεύμα και όχι το κτηνώδες. Για την ώρα το ζώο δεν κρατιέται και η Νέμεσις θα είναι ατιμωτική και με πολύ πόνο. Να εύχονται να ανοίξουν τα ξερονήσια.

    Comments are closed.