ΝΤΡΟΠΗ – Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ – ΤΟΝ “ΤΡΕΧΟΥΝ” ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

    Κοινοποίηση:
    μμμμμμμ

    Ο τερματοφύλακας “θρύλος” του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, Παναγιώτης Κελεσίδης, εισήχθη χθες στο Τζάνειο με αναπνευστικά προβλήματα, αν και διπλά εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού.

    Ο Κελεσίδης, εισήχθη με προβλήματα στο αναπνευστικό, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση και διασωληνώθηκε.

    Το κακό είναι, ότι όπως σε πολλά νοσοκομεία, έτσι και στη στη ΜΕΘ του Τζάνειου νοσοκομείου δεν υπήρχε κρεβάτι, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αγώνας δρόμου για να βρεθεί ελεύθερη θέση σε ΜΕΘ άλλου νοσοκομείου αναφοράς. Αυτό τελικά επιτεύχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης οπότε βρέθηκε κρεβάτι στο Σωτηρία και η διακομιδή του παλαίμαχου άσου αναμένεται απο στιγμή σε στιγμή.

    Η άσχημη είδηση του Π. Κελεσίδη αναδεικνύει την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ, λόγω της απόφασης της κυβέρνησης να βγάλει σε αναστολή περίπου 7.000 υγειονομικούς, ενώ για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνει ότι και οι πλήρως εμβολιασμένοι κινδυνεύουν από τον ιό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Πάνο ψυχάρα Ολυμπιακάρα κράτα γερά…….Όπως και όλοι όσοι νοσηλεύονται , καλή δύναμη………

    2. “Σκοτωνουν τα αλογα οταν γερασουν”Οταν ο μεγιστος κελεσιδης μεσουρανουσε σαν τερματοφυλακας ολοι τον χειροκροτουσαν. τωρα τον πετανε σαν σκυλι στ’αμπελει. Κοινωνια για πολλες κλωτσιες και για περισοτερες μουτζες

    3. Τους εμβολιασμένους δεν τους βάζουν στις ΜΕΘ..δεν θέλουν νεκρούς εμβολιασμένους στις ΜΕΘ

    4. Παει ο παναγιωταρος αυτο περιμενουν στα νοσοκομεια τη διασωληνωση για να σε στειλουν στον αλλο κοσμο..στην επαρχια πανω απο 60 αν μπεις σε χασαπικο – νοσοκομειο για οποιδηποτε λογο,σε στελνουν στον αλλο κοσμο λες και εχουν εντολες απο ψηλα….

      1. Το “λες και” ήταν περιττό, έχουν εντολή και τηρούν νόμο σιωπής για ότι συμβαίνει και αν ερωτηθούν δεν λένε την αλήθεια

    5. Να κάνουμε και εμείς αυτά τα εμβόλια, διαφορετικά μπορεί να αρρωστήσουμε. Μέγας γιατρός ο Μητσοτάκης, ωχριά μπροστά του ο Ιπποκράτης.

    6. Ο πρεζεμπορας για τη σχεδιάστρια τη γυναίκα του εφοπλιστή Τσάκου τη σηλεια κριθαριωτη μια χαρά ήξερε να προσφέρει ειδικούς γιατρούς να τη σώσουν από το κορονοιο για το γαύρο τερματοφύλακα ούτε ίδρωσε το αυτακι του …ε φυσικά παλαίμαχος τι να του λέει τώρα του χοντρού

      1. 👍👍👍Κύριε Παναγιώτη σου ευχόμαστε ολόψυχα να κάνεις την μεγαλύτερη και καλύτερη απόκρουση της ζωής σου. Ήσουν,είσαι θα είσαι ΘΡΎΛΟΣ για ΠΆΝΤΑ. Κράτα γερά Σερραίε Λέωντα!!!!! Τις ευχές μας για ταχεία αννάρωση.

    Comments are closed.