ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ – ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕΝΟΥΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΝΟΜΑ

    Κοινοποίηση:
    1617175729309

    Η κατάσταση δυστυχώς έφτασε στο σημείο που φοβόμασταν, ήδη από την αρχή της πανδημίας. Τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα και τα lockdown, που επιφέρουν πολλές ακόμα αρνητικές επιπτώσεις στην κοινωνία και τη δημόσια υγεία, δεν φαίνεται να απέδωσαν.

    Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε αριθμός-ρεκόρ κρουσμάτων Covid-19 (4.340) και η κατάσταση βαίνει διαρκώς προς το χειρότερο.

    Αλλά το πιο δυσάρεστο από όλα, είναι το σύστημα υγείας πλέον και επίσημα ξεπέρασε τα όρια του: Εδώ και λίγες μέρες, ασθενείς με κορωνοϊό που χρήζουν εντατικής θεραπείας, περιμένουν διασωληνωμένοι, εκτός ΜΕΘ, τη σειρά τους για ένα κρεβάτι… ελπίδας, ώστε λαμβάνοντας την κατάλληλη νοσηλεία, να θεραπευτούν. Όλα αυτά, ενώ η χώρα θρηνεί δεκάδες νεκρούς καθημερινά (72 σήμερα, 30/3). Οι διασωληνωμένοι συνολικά στη χώρα είναι 742.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ, οι διασωληνωμένοι ασθενείς με Covid που φέρουν φορητό μηχανισμό οξυγόνου και βρίσκονται εκτός ΜΕΘ σε νοσοκομεία της Αττικής φτάνουν τους 100!

    Αναλυτικά:

    ΘΡΙΑΣΙΟ 8

    ΝΙΚΑΙΑ 16

    ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ 2

    ΕΡΥΘΡΟΣ 3

    ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 4

    ΕΛΠΙΣ 4

    ΛΑΙΚΟ 4

    ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 7

    ΤΖΑΝΕΙΟ 5

    ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ 2

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 9

    Η εικόνα πάντα είναι πιο σημαντική από τα «απρόσωπα» νούμερα και στατιστικά στοιχεία. Δείτε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται δύο συμπολίτες μας, μεγάλης ηλικίας, σε κάποιον χώρο του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, διασωληνωμένοι αλλά εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

    Οι ασθενείς πρέπει να περιμένουν δύο και τρεις μέρες μέχρι να αδειάσει κάποια μονάδα. Με ότι συνεπάγεται αυτό…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Θα έρθει η ώρα όπου θα πληρώσουν τις λαμογιες τους. Τώρα τους φυλάνε και δεν φοβούνται τίποτα. Το αύριο το σκεφτονται άραγε????

    2. Όλα για την κονόμα.
      Δώσανε ΑΜΚΑ στους λαθρομετανάστες… μεγάλη μπίζνα.
      Εχουν χρώση το κράτος με πανάκριβα φάρμακα σε ΑΜΚΑ λαθρο…
      Η λαθρο εννοείτε δεν ξέρουν τίποτε …μεγάλη μπίζνα!!

    3. Στους τυπάδες της πομιδά με τα ενοίκια, τα ακίνητα και τις κληρονομιές όμως το παραδάκι ρέει για τα άδεια τσιφλίκια του παππού, στα νοσοκομεία όμως ούτε φράγκο. Τι μας νοιάζει; Εμείς οι πλούσιοι αν αρρωστήσουμε θα πάμε στα ιδιωτικά. Καλά δεν τα λέω ρε Κούλη αρχηγέ; Αλεξάκη αριστερέ, συμφωνείς και εσύ; Εγώ πάντως συμφωνώ και με τους δυο σας, εμείς οι ματσώ να ‘μαστε κομπλέ, οι άλλοι δεν μας ενδιαφέρουν, θα ξαναψηφίσω έναν από τους δυο σας, όποιον μου μειώσει τον ένφια για τα 7 ακίνητα της αντιπαροχής που έχω. Βίβα λα ρεβολουθιόν!

    4. θα βγω να χειροκροτήσω στο μπαλκόνι το βράδυ….μετά τις 9 να τους χαλάσω και τον περιορισμό….

    5. Εκείνο το ψιλό παιδί, που τώρα δεν παίζει στον Πανιώνιο αλλά έχει πάρει μεταγραφή στο υπουργείο υγείας και όπου γυρίσει το μάτι του ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΘ COVID-19, αυτά τα νούμερα του τα έχει δείξει κανείς ; ; ;
      Πάντως δεν πιστεύω πως αν του τα έδειξαν, να τα πείρε ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΦΑΝΕΛΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ και για αυτό δεν βγάζει άχνα στα ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ; ; ;
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    6. Κυριάκο Νεκροθάφτη, έτσι πρέπει να λέμε τον πολιτικό υπεύθυνο της διαχείρισης του COVID 19. Άφησε τη χώρα ακάλυπτη, το μόνο του μέλημα το μπούκωμα των ΜΜΕ. Ο λαός όμως δεν πιστεύει τους εργολάβους του κίτρινου τύπου και απεχθάνεται τους σταλινικούς του Μαξίμου. κ. Μητσοτάκη, λίγες είναι οι μέρες σου στην εξουσία, πας ολοταχώς για τάβλι με τον συνταξιούχο της πολιτικής Παπανδρέου.

    7. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

      1. Όχι για τάβλι με τον άλλον της πολιτικής. Φτάνει ο πολύς Χριστιανισμός,γιατί έτσι ξεθαρρευουν οι επόμενοι!
        Αυτοί (και οι 300ωτης Βουλής των τελευταίων 30 χρόνων) ισόβια να σπάνε πέτρες! και οι γόνοι τους για 200 χρόνια στέρηση δικαιωμάτων τους.

    Comments are closed.