ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ – Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ: ΤΑ ΕΙΔΕΧΘΗ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    22877064

    Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε χθες τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα για να παρακολουθήσει την πορεία οδικών και έργων αποκατάστασης και όπως φαίνεται από φωτογραφίες και βίντεο ο συνωστισμός που υπήρξε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του και στις δύο(!) πόλεις ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. 

     Μάλιστα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν δίστασε να συνωστιστεί, καθώς στην κυριολεξία «χάθηκε» ανάμεσα δεκάδες αν όχι εκατοντάδες υποστηρικτές του και τοπικούς παράγοντες οι οποίοι ήταν ο ένας πάνω στον άλλο. Στα Τρίκαλα υπήρξε συνωστισμός τόσο κατά την επίσκεψή του στην πόλη όσο και κατά τη διάρκεια ομιλίας του.
     Εννοείται πως αν δεν επρόκειτο για τον πρωθυπουργό και τους υποστηρικτές του, θα είχαν γίνει προσαγωγές και τα πρόστιμα που θα είχαν πέσει θα ήταν «βαριά». Τις εικόνες αυτές δεν μετέδωσε κανένα φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ, τα οποία «έσκουζαν» πριν από λίγες μέρες για «συνωστισμό στην Ερμού».

    Αυτή ήταν άλλη μία φορά που ο πρωθυπουργός αγνόησε τα μέτρα που ο ίδιος έχει επιβάλλει στους Έλληνες πολίτες καθώς το ίδιο είχε συμβεί σε περιοδεία του στο Περιστέρι αλλά και με τη γνωστή βόλτα στην Πάρνηθα.

    Τρίκαλα

    Καρδίτσα

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Λέει ο σοφός Λαός μας «ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Ο Μ@ΛΑΚΑΣ ΠΡΩΤΟΣ» και δεν έχει άδικο, αφού την ώρα ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΗΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ 500 ΕΥΡΩ, είχε μαζέψει όλους τους Μ……Σ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (και αυτοί πήγαν μια που υπήρχε ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ) τον ένα απάνω στον άλλον για να του κάνουν αβάντα στην προεκλογική περιοδεία του.
      Εγώ τώρα, θα κλείσω ραντεβού, θα βάλω τη μάσκα, θα γράψω την ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, για να βγω έξω μόνος και να πάω να αγοράσω ΣΟΥΣΑΜΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΜΟΥ γιατί μέχρι εκεί φτάνουν τα χρήματα που μου άφησαν στην τσέπη.
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    2. Αυτή η εικόνα μου θυμίζει των ΓΑΠ
      Πριν λίγα χρόνια που είχε πάει στην κριτη και κάτι κωλογεροι του φιλούσαν το χέρι. Είναι ν’ απορεί κανείς με ένα αρκετά μεγάλο μέρος Ελλήνων. Δεν μας φτάνουν τα κουμουνια που έχουν καταστρέψει τι χώρα, έχουμε και τους μπουμπουνοκαιφαλους και ανόητους μάλακες. Και μετά μας φταίνε οι ξένοι. Να κάνετε και το εμβόλιο τώρα και ψηφίστε. Αρκετά μ’ εσάς.

    3. Τα κομματόσκυλα της πλευράς Χατζηγάκη κλασικά στα Τρίκαλα

    4. Χθες άκουγα ένα θεατρικό στο ραδιόφωνο το περίφημο “Δάφνες και πικροδάφνες”…πολύ ψαγμένο έργο του 1978 ή 79 , δείχνει ότι ακόμη και σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα με τα κομματόσκυλα πάσης φύσεως όλων των παρατάξεων…

    5. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΛΟΓΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.ΠΑΡΑΣΤΙΤΙΚΑ ΟΝΤΑ,ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ,ΡΑΓΙΑΔΕΣ.

      1. ….ΠΕΣΤΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!….ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!…ΑΥΤΟΙ ΟΙ Κ@Λ@ΓΕΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ….ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ,ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ,ΤΑ ΓΛΕΙΨΕΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ!!!….ΜΟΝΟ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!…..

      2. Διπλο μπολι στους κοπρους απο νταρντανα βοδι νοσηλευτρια και σφαλιαρες στα μουτρα.
        Παρε υφος τον Κομη Κουλη με το ενα χερι στη τσεπη να κρυψει τον φοβο του, αλλα το κεφαλι ψαχνει εδω κ εκει μη του ρθει κανενα καφασι με ντοματες

    6. ρε πετατε του αβγα..στο κεφαλι του υποκριτη.ντροπη του χτυπατε κ παλαμακια προβατα.καλα σας κανει.. καντε κ τα εμβολια του να λιγοστευτε..αυτες ειναι οι εντολες του.ΟΡΝΙΑ……!!!…ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!!! ΧΑΧΑ!!

    7. Δεν εγκαταλείπω την Ελλάδα κι ας την έχετε μετατρέψει σε κολαστηριο για τους Έλληνες. Δεν εγκαταλείπω την περιουσία μου, που την έφτιαξα με ιδρώτα. Δεν εγκαταλείπω τους τάφους των προγόνων μου. Δεν παραδίδω την πατρίδα μου και την περιουσία μου στους λαθροεποικους.

      1. Προς τον φίλο Ο . Άμα δεν την εγκαταλείψεις φίλε πως θα επιβιώσεις? Και πως θα πληρώνεις τους λογαριασμούς που έρχονται ασταμάτητα για την περιουσία σου? Στο τέλος θα μαζευτούν τα χρέη και θα στην πάρουν την περιουσία που τόσο καυχιέται ότι έφτιαξες. Εκτός και αν είσαι επιδοματακιας η τα καλά χρόνια ΠΑΣΟΚ έδωσες κάνα χωράφι αντιπαροχή και πήρες διαμέρισματα και τώρα τσιμπάς νοίκια.

    8. Να ξέρει ο κοσμος οτι το lockdown και την καταστροφή “ψυχολογίας και οικονομιας”… Δεν την υπέβαλε ο Κούλης ουτε η μοσχαροκεφαλι ο Χαρδαλιάς
      Αλλα…. Οσοι ψηφισαν Ν.Δ. , αυτοι ειναι υπεύθυνη για την κατάσταση που ζουμε σημερα…. Το οτι ο Συριζα “ηταν αυτος που ηταν” και εκανε οτι εκανε
      (Γνωστά ολα αυτα)… Δεν υπαρχει καμια δικαιολογία για κάποιον να ψηφίσει Νουδουλα
      Αρα……
      Καλο Ψοφο να εχουν ολοι αυτοι και εύχομαι να είναι οι πρωτοι που θα κλείσουν τα μαγαζιά τους.

    9. το σεναριο για μειωση πλυθυσμου τελικα δεν ειναι καθολου ασχημη ιδεα ηρθε η ωρα να ησυχασουμε απο τα κομματοσκυλα καθε χρωματος αντε να μπολιαστειτε να ησυχασουμε…

    10. Να σου πω ενα μυστικο: Ξεκινα περιοδείες σε γραφεία τελετων για να παίρνετε προσφορές…θα πετύχετε καλές τιμές.Ολους μαζί την παρεα θα σας κανει προσφορές!

    11. Εδώ πουλήθηκαν όλοι και τον ψήφισαν. Και πάλι θα τον ξαναψηφίσουν.

    12. Δεν θα σε γλυτώσει εσένα και την παγκόσμια βρωμοπαρεα σου ούτε ο στρατός ούτε η αστυνομία!

    13. Ο Νεφελίμ δίπλα του ποιος είναι; Πώς βρέθηκε τόσο κοντά του; Άσκηση πίεσης, υπενθύμιση της παρουσίας τους ώστε να μην κάνει καμιά μαλακία;

    14. Ετοιμάσου μαριονετα εσύ και μασονικη παρέα σου σε όλο το κόσμο να αντιμετωπισετε τον Ισκαντερ Σικαντερ Δουλ Καρνειν τον Δικερο Βασιλιά θα δείτε τόση φωτιά και καταστροφή που δεν θα αντικρισετε ούτε στην κουφια γη που θα πάτε !

    15. Ετοιμάσου για μεγάλο πόλεμο, μάζεψε όλη την σκατομασονια σου σε όλο το κόσμο γιατί ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις το μεγάλο βασιλια…θα δεις τόση φωτιά όση δεν θα δείτε στην κόλαση που θα σας στείλω

    16. Πάει στα χωριά να το παίξει σπουδαίος και ικανός που δεν ξέρουν γιατί στις πόλεις ξέρει ότι θέλει κανένα στρατό από αστυνομία σαν να είναι μαφιοζος.

    17. Αν σε είχα μπροστά μου δε θα έφευγες ζωντανός παλιοπ..σταρα.

    18. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΕΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ Η ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ?
      ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΤΗ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΟΙΖΟΥΝ.

    19. Δεν φταίνε αυτοί που μαζεύονται γύρω από τον Μητσοτάκη και τον γλείφουν για ένα ρουσφέτι ή για να χώσουν το παιδί τους κάπου έστω και για ένα 2μηνο. Όταν έχεις εξαθλιώσει έναν ολόκληρο λαό και τον έχεις καταδικάσει στην πείνα και στην ανεργία αναγκαστικά θα τον ωθήσεις και στην αναξιοπρέπεια και στην ζητιανιά ακόμα και στην πορνεία. Θυμάμαι στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας που διάβασα κάπου ότι οι μανάδες πηγαίνανε με τους στρατιώτες της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ για μια κονσέρβα γιατί δεν είχανε να ταίσουν τα παιδιά τους. Πρώτα εξαθλιώνεις έναν λαό και σέρνεται και μετά του πετάς ένα ξεροκόμματο και σε βλέπουν σαν σωτήρα.

    20. ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΛΕΠΩΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΩΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΑΙΡΕΙ ΝΑ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΞΟΥΝ ΤΟ IQ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ IQ ΚΟΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΜΙΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΩΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (TOY ΚΩΛΟΥ ) ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΑΙΘΑΝΟΝΤΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟ ΠΡΟΔΩΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ? IQ ΚΟΤΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ Γ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    21. Lockdown μέχρι «να σβήσει ο Ήλιος»?
      ΟΧΙ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΤΑ LOCKDOWN EINAI ΣΥΝΗΔΕΙΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ.
      ΔΕΝ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΓΡΗΠΗΣ ΙΩΣΗΣ.
      ΤΑ LOCKDOWN ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΩΣ ΟΤΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΔΗ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΔΑΝΙΣΤΕΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΦΤΩΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΝΙΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ, ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 24ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
      ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΧΩΡΑ ΛΟΓΩ ΑΣΤΑΘΜΗΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΚΓΥΡΙΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ Η ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ.
      ΤΟ ΣΥΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑ ΠΛΟΙΟΨΗΦΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ. ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ( ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ) ME TA ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ. ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΗ ΣΥΜΩΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΤΕ Η ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ Η ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ. ΕΤΣΙ ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ? ΜΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΩΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΕΡΓΑ 300 ΣΚΥΒΑΛΑ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕΛΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΩΜΕ. Β Η Μ Α ΝΑ ΠΗ ΤΗ ΓΝΩΜΗ TOY, ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ KAI NA ΔΙΕΚΔΗΚΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΧΩΜΕ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ?

    22. Βλεπετε οτι ο κοσμος μυαλο δεν βαζει και να γινουν εκλογες καποιοι απο αυτους θα τον ξανα βγαλουν πρωθυπουργο.ακομα και οι καταστηματαρχες αυτον θα ψηφισουν.να μη μιλαει κανεις και να μη παραπονιεται αυτον ψηφισαν αυτον θα ξανα ψηφισουν αυριο.

    23. Και τη Ελλάδα όλη να πουλήσει ο Κούλης,εχουν τη δύναμη οι ποδιτσες να τον εμφανίσουν ως ήρωα.
      Λυπάμαι που δεν καταλαβαίνετε.

    24. Ο συνωστισμός δεν ισχύει εδώ πέρα γιατί το κόμμα είναι πάνω από όλα.Τριακοσια ευρώ στα κορόιδα μόνο,γιατί πιάστηκαν με την μάσκα κάτω από την μύτη.

    25. …..ΓΕΛΙΟΙ ΚΑΙ ΓΛΕΙΩΔΕΙΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ!!!!…..ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ…ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ!!!….

    26. Πρεπει να επεμβει εισαγγελεας και να κλεισει τον τρελο μεσα.
      Αλλοιως να αναλαβει ο λαος να τον χωσει στα μπουντρουμια
      εως ποτε θα ανεχομαστε εναν παραφρονα να μας κηβερνα.
      Υπαρχουν αντρες σ αυτη τη χωρα η γιναν ολοι κοτες

      1. ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΡΕ ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΜΕΣΣΙΑ ΛΙΓΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ

    27. Καλημέρα και καλο μήνα σε όλους, τα Παιδιά αν φορούσαν μάσκα πως θα σαλιαριζαν με τον βλακα;ολοι αυτοί ειναι βολεμένοι.

    28. ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ

    Comments are closed.