ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    Γιάννα Αγγελοπούλου

    Εκτός τόπου και χρόνου ακόμη μια φορά η… αυτοκράτειρα Γιάννα (κατά κόσμον Γιάννα Αγγελοπούλου), που από την ανάληψη των καθηκόντων της ως ανώτατη άρχων στην περιβόητη Επιτροπή για τον επετειακό εορτασμό των 200 χρόνων της Εθνεγερσίας, έχει βαλθεί να προκαλεί τον Ελληνισμό.

    Το νέο της «κατόρθωμα» -που το καμαρώνει κιόλας- ήταν ουσιαστικά η σύγκριση της Επανάστασης του 1821 με την… ανεξαρτησία του Μπαγκλαντές! Όπως μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter:

    «Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Πρέσβη του Μπαγκλαντές Ashud Ahmed. Η 200η επέτειος ανεξαρτησίας της Ελλάδας συμπίπτει με την 50η επέτειο ανεξαρτησίας του Μπαγκλαντές. Ανταλλάξαμε ιδέες & συμφωνήσαμε να εξετάσουμε τη δυνατότητα συνδυασμού δράσεων στο πλαίσιο των εορτασμών».

    Τι σχέση έχει μαντάμ Γιάννα η Επανάσταση του ’21 με το Μπαγκλαντές και την ανεξαρτησία του; Τι συνδυασμό δράσεων έχεις στο μυαλό σου; Μήπως μαζί με τα μπαϊράκια του Αγώνα έχεις σκοπό να υψώσεις και τη σημαία του Μπαγκλαντές; Έχει ξεφύγει από κάθε όριο η… αυτοκράτειρα!

    facebook sharing button
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    49 Σχόλια

    1. Ξεφτίλες ωεοδημοκράτες, μια ζωή ρουφιάνοι, χαφιέδες, προδότες και καταδότες.

    2. Σε αυτη και εις τους ομοιους της .της υπενθυμιζω οτι οταν ξυπνισω θα τους γαγαγαργαλισωωωωωωω….

    3. Και να φανταστώ εσείς οοοολοι τι χειροκροτουσατε για τιν Ολυμπιάδα

    4. Δώστε και ένα δίκιο στην κυρία, μην την πέφτετε έτσι!
      Πέραν του αστείου της υπόθεσης αν και δεν είναι. Οι Πακιστανοί διέπραξαν γενοκτονία στο Μπαγκλαντές το 1971 και οι ισλαμόφιλοι (ενάντια στην απόσχιση) δεν ήθελαν με τίποτα να υπάρχει ένα ανεξάρτητο Μπαγκλαντές. Αυτό προέκυψε μετά την αποτυχημένη εισβολή των Πακιστανών στην Ινδία, οπότε η Γκάντι διέταξε τον ινδικό στρατό να επέμβει στη χώρα που τότε είχε περίπου 15% Ινδουιστές γιατί οι ισλαμόφιλοι τους έσφαζαν. Εν ολίγοις έγιναν τεράστιες φασαρίες με φιλο-κυβερνητικούς και από την άλλη υπερ της ανεξαρτησίας και φυσικά ανεπανάλληπτες σφαγές, εκτελέσεις, βασανισμοί, φυλακίσεις και βιασμοί. Ο Νίξον και ο Κίσινγκερ στήριζαν το Πακιστάν (αφού οι Ινδοί ήταν φιλο-ρώσοι τότε) και ο Κίσινγκερ αποκάλεσε σκύλα την Γκάντι για αυτό. Σήμερα η μεγαλύτερη μερίδα στο Μπαγκλαντές έχει στραφεί στον αναθεωρητισμό και αναπολεί ως καλές τις στιγμές που ήταν μέρος του Πακιστάν και λάθος την απόσχιση. Κάτι σαν το δικό μας 1973.

    5. Βγήκαν και οι απόγονοι των ραγιάδων και των κοτζαμπάσηδων να μιλησουν για την επανάσταση …

    6. καλά θα μας τρελάνει τελείως αυτή η μούμια? τί σχέση έχει η Ελληνική Επανάσταση με το μπαγκλαντές που θέλει να κάνει και κοινούς εορτασμούς? το πολύ το μπότοξ και τα φράγκα έχουν κάψει κάθε εγκεφαλική δραστηριότητα της γριάς. έλεος

    7. Η γεροντομπεμπέκα που κάνει δωρεές Μ.Ε.Θ με ξένα λεπτά χωρίς να βάλει από το πουγκί της ούτε δεκάρα τσακιστή, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ την ώρα που και η ανιψούλα μου που είναι 3 ετών γνωρίζει (θα το έμαθαν στην τηλεκπαιδευση του νηπιαγωγείου) ΠΩΣ ΕΣΥ ΥΠΗΚΟΕ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΤΕΒΕ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ 80 ΧΡΟΝΩΝ η Χαλυβουργική με βάση το ισοζύγιο της 31η Δεκεμβρίου του 2018, χρωστά συνολικά στις Τράπεζες 448,209 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 296,055 εκατ. ευρώ στην Εθνική, 132,898 εκατ. ευρώ στην Πειραιώς, 10,478 εκατ. ευρώ στην Alpha Bank και 8,776 εκατ. ευρώ στη Eurobank.
      Προς δημόσιες επιχειρήσεις και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) οι οφειλές της αγγίζουν τα 41,576 εκατ. ευρώ και προς τους προμηθευτές τα 6,511 εκατ. Ευρώ, ενώ το άνοιγμα της προς τις φορολογικές αρχές είναι 454.054 ευρώ, 1,347 εκατ. ευρώ προς τα ασφαλιστικά ταμεία και 36,126 εκατ. ευρώ προς διάφορους πιστωτές ενώ οι αναβαλλόμενες φορολογικές υποχρεώσεις διαμορφώνονταν στις 31/12/2018 στα 26,43 εκατ. ευρώ και στα 1,746 εκατ. ευρώ οι υποχρεώσεις παροχών στο προσωπικό.
      Παρ όλα αυτά, την μαντάμ Γιάννα την κάνουμε ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ 2021 ενώ τον κυρ Κώστα ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ! ! !
      Και καλά ως εδώ όλα…. Μπορεί να μας πει Η ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, τι σχέση έχει η Επανάσταση του ’21 με το Μπαγκλαντές και την ανεξαρτησία του και τι είχε στο μυαλό της ΟΤΑΝ ΤΑΥΤΙΖΕ στον Πρέσβη του Μπαγκλαντές Ashud Ahmed την 50η επέτειο ανεξαρτησίας του Μπαγκλαντές, με την 200η επέτειος ανεξαρτησίας της Ελλάδας ; ; ;
      ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙ…..
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    8. Ενδιαφέρον! Ήταν χριστιανοί οι Μπαγκλαντεσιανοί και είχαν τον Τούρκο πάνω απ’ το κεφάλι τους και δεν το ξέραμε, ωρέ GAGA;;; Να δούμε σήμερα πότε θα αποκτήσουμε την ανεξαρτησία μας απ’ όλους αυτούς που μας έχουν κουβαληθεί εδώ και αλωνίζουν. 200 χρόνια μετά και είμαστε σε χειρότερη κατάσταση απ’ ό,τι τότε. Διότι σήμερα το φρόνημά μας είναι για κλάμματα και οι σημερινές κεφαλές είναι ο Κούλης, η GAGA, και οι λοιποί ανθέλληνες.

    9. Την ειδε η μικρη μου και τρομαξε…
      Ρε τι φαντασμα ειναι αυτο; Ξεπερναει και την Παγωνη!

    10. Όταν οι κοτζαμπασηδες της τουρκοκρατίας ετοιμάζονται να γιορτάσουν την επανάσταση του ‘ 21 , σημαίνει πως κάτι πήγε στραβά με την επανάσταση….

    11. ο Κολοκοτρώνης τους αφαλόκοβε

    12. ΧΑΧΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΚΟΚΟΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΩΡΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΤΗ ΝΑ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΕΙΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΓΚΟΜΑΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ..ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΟΧΙ ΝΑ ΠΟΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21 ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΙΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΙΛΙΚΟΝΑΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ…………

      1. Το αγράμματη μου άρεσε!!!!!!
        Χειρότερη απο σένα στην ορθογραφία????????

        1. ΒΛΑΙΠΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΙΡΟΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ……

          1. Τι να διαβάσουμε ρε μπούφο; διαβάζονται αυτά που γράφεις; Πλάκα κάνουμε μαζί σου κακομοίρη!

    13. Παρε και τον κουλη και τον τσιπρα και τους 300 και ξεκουμπιστειτε. Ξεπερασατε καθε οριο ανθελληνες. Αντι να μιλατε για τους ηρωες που πεσανε, γινατε πιο διεθνιστες και απο τη ρεπουση με το δυνωστισμο στη σμυρνη. Ετσι σας λεει η νεα ταξη πραγματων, ετσι κανετε ανθελληνες.

    14. Η ” κυρία” αυτή ήταν από μικρή στο αρχαιότερο επάγγελμα. Μετά από τόσους λουτσους, πάντα για το συμφέρον της, βρήκε το μπούλη και λιποθύμησε στα πόδια του και ο άλλος τη παντρεύτηκε. Κρίμα τα βαπόρια του μπαμπα. Είναι ειδική μόνο στα μποτοξ και στα ρουφηχτα.

    15. ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΆ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ… Ποιος ξερει ποσα χρήματα θα παρει απο ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ;

    16. Όταν οι ανθέλληνες κυριαρχούν στη χώρα μην περιμένετε κάτι άλλο……..

    17. Ο γουρλομάτης μάζωξε συστηματικά ολές τίς ανθελληνικές εθνομηδενιστικές καί τουρκολαγνικές
      ζούρες τής Ελλάδας.Τήν τριχοπόδαρη νύν πρόεδρο,τήν απόγονο τών Βανδάλων τήν μουστόγρια τήν Μενδώνη πού έκανε τήν Ακρόπολη σάν τό μούτρα της καί εκτός αυτού πυρπόλησε τίς Μυκήνες
      τόν τάφο τού Αγαμέμνωνα καί τήν πύλη τών Λεόντων.Απερίγραπτοι υπουργοί ή σαδίστρια Κεραμέως καί ο ζουμπάς τό Μηταράκι,ο τραμπούκος καί αχρηστος ό τουρκομύτης Χαρδαλιάς.Τό
      ξόανο τό ζόμπι ή τουρκολάγνα Γιάννα Αγγελοπούλου μέ τά μισελληνικά τσιράκια της.Τό πρακτορείο
      πληροφοριών τού Ερντογάν στήν Αθήνα τό ΕΛΙΑΜΕΠ μέ έναν καθηγητη Βερέμη μέ τήν γλώσσα τού υποκόσμου καί τών κουτσαβάκηδων.”Μαλάκα έ μαλάκα”Ετσι μιλανε οί Ελληνες ακαδημαικοί.Αυτή είναι ή σημερινή Ελλάδα.Ενας τεράστιος βόθρος.
      Γιάννης Λάκων

    18. Paki + Gianna = Love for ever and ever!!!!
      Το Πακι τώρα αγκαπαη το γκιανα..

    19. Φαντασιωνεται gangbangs με μπαγκλασιετιανους..ξερει αυτη..της αρεσει η μαυρη τσαπου!!

      1. Εσύ τώρα τι θες; ξέρεις αν θύμωσει αυτή μαζί σου δεν το εχει σε τίποτα να πληρώσει 5 μαύρα νταβραντισμενα παλικάρια να σου κάνουν gang bang και να σε βιντεοσκοπει, γουστάρεις ;

    20. Άντε κάνε κάνα μποτοξ ρε θειτσα και άσε να ασχοληθούν άλλοι.

    21. Η Κυρια αυτη ξεφυγε τελειως!!!!! Τι σχεση εχει το κομματι του Πακισταν που αποσχισθηκε και ονομασθηκε Μπαγκλαντες με την Ελληνικη επανασταση του1821;;;;;; Παρε τα μπογαλακια σου Κα μου και τραβα στο Μπαγκλαντες να ξεβρομισει η χωρα απο ατομα με τετοια μυαλα Ανθελληνικα!!!!!!! Μπορει ομως να τα λεει αυτα θεωροντας οτι εχουν καταντησει την Ελλαδα, Μπαγκλαντες με την σαβουρα που μαζεψαν!!!!!! Κοι στο Μακελειο αφιστε λιγο τους παιδοφιλους και …..αλλαξτε τα φωτα στους Ανθελληνες, που θελουν να καταστρεψουν την χωρα με τις ιδεες και τα μυαλα που κουβαλουν!!!!! Εχουν γινει πλεον επικινδυνοι για την χωρα!!!!! Μην τους αφησετε σε χλωρο κλαδι!!!!!!!!

    22. Μας περνουν την ζωή αργά και βασανιστηκα. Μας κοροϊδεύουν ένα χρόνο τώρα με κρατική τρομοκρατία. Επέβαλαν τρομοκρατία στον εργασιακό τομέα. Τα χρήματα μας τελειώνουν, ενώ όλοι αυτοί οι ανίκανοι από το 73 καί μετά περνουν τους παχυλούς μισθούς τούς. Μας επέβαλαν σε κοινωνική φυλακή και κανείς δεν αντιδρά. Μας χωρησαν σε κομματα και αποκομματα. Μας εκαναν να τρωγομαστε μεταξυ μας. Κανείς δεν ξεσηκώνεται, κανέναν δεν τον νοιάζει για τούτη την Ερμή χώρα. Οι τουρκαλβανοί έγιναν αφεντικά μέσα στο ίδιο μας το σπίτι και μας εξαναγκάζουν σε εργατική φτώχεια. Μουσουλμανοποιηση του γηγενή πλυθησμου εξαιτίας ηλίθιων, ανόητων και προσκυνημένων ανθρώπων. Κοινωνική σήψη, σπεκουλαδοροι, ανώμαλοι και διεστραμμένοι κυβερνούν αυτόν τον τόπο. Απατεώνες παντού και σκοταδισμός. Σπάνια πλέον να δεις κάτι ευχάριστο να φτιάξει η διάθεση σού. Ισωπεδωση των πάντων, ριμαδιο της παραγωγής και της οικονομίας, ραγιαδισμος και υποτακτικοτητα στο μεγαλείο της. Κουραστικά με όλα αυτά, κουραστικα με αυτους..κουραστικά γενικώς, νιώθω σπασμένος και όμως συνεχίζω. Δεν υπάρχει σωτηρία γιατί απλά δεν θα υπάρξει ποτέ.

    23. ουτε για μεταχειρισμενη real doll δεν θα την επαιρνα……,,,το σλικιονατο ανρείκελο του σορρος σε ολο του το ελληνομηδενιστικό “μεγαλείο”..

      Καλά μας κάνει όμως…αντί να βγούμε έξω στους δρόμους καθόμαστε μέσα και πληκτρολογούμε με τα ναζιστικά μετρα του κούλη για δαμόκλειο σπάθη και έλεγχο μυαλού…

      Απορρω τι έχει δώσει τους οθωμανους..τι θα μεινει απο Ελλαδα….

      ..όσο για τους υπόλοιπους της At The Mall Vouli…..χαχαχαχαχαχαχα..μαριονέττες ολκής…..
      Ειδικά η “αντιπολίτευση”…..οι άλλοι είναι οι μικροκοπάρσοι του έργου με δευτερους ρόλους Βελοπουλο για ΝΔ και Βαρουφακη για τους φιλοσκοΡπιανους του Ψυριζα….

    24. ΕΘΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΔΕΝΟΧΡΩΜΙΟ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΝΤΟΥΖΙΝΕΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ. ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

      1. Αν είναι έτσι όπως λες, τότε δεν φαίνεται να κάνει και σπουδαία πράγματα, μάλλον το αντίθετο…

    25. Ε ναι και αυτοί στο Μπαγκλαντές κατευθείαν αυτό είδαν και είπαν ότι θα κάνουν το μεγαλύτερο γλέντι του κόσμου γιατί γιορτάζουμε μαζί.

    26. ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΕ
      ΔΕΝ ΕΝΑΙ Η ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Η ΚΡΗΤΗ
      ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

    27. Μπορούμε να έχουμε μια κοινή δράση. Να ορίσουμε μια μέρα όπου θα φτάσουν στον Πειραιά μερικές δεκάδες καράβια γεμάτα Μπαγκλαντεσιανούς (λαθρο)-μετανάστες ενώ Έλληνες αλληλέγγυοι θα τους περιμένουν με πλακάτ welcome refugees. Ύστερα θα χορέψουν όλοι μαζί ενώ θα εκατοντάδες αρνιά θα ψήνονται σε σούβλες. Μετά το φαγοπότι λεωφορεία θα πάρουν τους φιλοξενούμενος επενδυτές και θα τους εγκαταστήσουν σε ξενοδοχεία όπου θα μείνουν μέχρι να βρούμε να τους νοικιάσουμε σπίτια. Ειλικρινά δεν βλέπω τίποτε ωραιότερο.

    28. ποια Γιάννα Αγγελοπούλου!!! ούτε για να καθαρίζει σκάλες δεν κάνει!!! 10 χρονα έχουν περισσότερο μυαλό

    29. ο ραγιάς ξέρει από πολύ παλαιότερα την σημασία του Μπαγκλαντές γι’αυτό μέσα στην “αντιρατιστική” φρενίτιδα της μεταπολίτευσης φρόντισε να φέρει εκατομμύρια Μπαγκλαντεσιανούς(και Πακιστανούς το ίδιο είναι) να εποικίσουν την Ελλάδα, τώρα ο ραγιάς πληρώνει φόρους για να χτίζονται ισλαμικές πόλεις, φοράει μάσκα και απαιτεί εμβόλια από την κυβέρνηση για να γίνει σωστός νεοεποχίτης με σφράγισμα….

    30. …..ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΦΡΙΛΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ….ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ…..ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 10 ΡΙΧΤΕΡ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ!!!…….

      1. Με απόλυτο επίκεντρο και ακτίνα επέκτασης το γαμώσπιτό σου, μαλάκα!!!

        1. …..ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΞΕΡΑΣΜΑ ΜΗΝ ΒΡΩ ΤΗΝ IP ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΦΥΤΕΨΩ 7,62 ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ…..ΚΑΙ ΤΑΪΣΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤ@-@ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΣΟΥ!!!

    31. ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΝΗΣΤΟΡΗΤΗ ΚΑΡΑΒΛΑΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ?

    32. Συγνώμη ξέχασα το Στυλιανό Πατακό,τον άνθρωπο που τους έφτιαξε δρόμους για αυτοκίνητα από εκέι που είχαν καρόδρομους,τους πήγε νερό και ρεύμα σε όλα τα χωριά.Αυτοί μετά το έριξαν στο πασοκ τα μούτρα και για το ευχαριστώ δεν πήγαν στην κηδεία του πάνω αππο 100 άτομα.Αυτοί είναι

    33. Καλα αυτη πασχει απο Alzheimer η κυρα
      ασχετα αν το παραδακη τρεχει απ τα μπατσακια της
      η τρελα της δεν καλυπτεται

    34. Αυτοι οι αλητες καποια στιγμη θα αντιμετωπισουν λαικα δικαστηρια και δεν θα τους σωζει τιποτα…..

    35. Ετσι και αλλιώς,Μπαγκλαντές-Αθήνα ένα τσιγάρο δρόμος είναι.Αν πας στο κέντρο,νομίζεις ότι είσαι στη Ντάκα με όλα αυτά τα τρίκυκλα και όλη αυτή τη μαυρίλα.Ολόκληρος Μέγας Αλέξανδρος δεν ασχολήθηκε με αυτούς τους μπαμπουϊνους και ασχολείται η Γιάννα του Σημίτη.Αποσχίστηκε το Μπαγκλαντές από το Πακιστάν πριν 50 χρόνια και αυτή η λινάτσα κάνει συγκρίσεις με την ιστορική Παλιγεννεσία του έθνους των ελλήνων.Έλεος ρε ξόανο σοβαντισμένο.Αντί να προοδεύουμε ως κοινωνία, οπισθοδρομούμε αποδεχόμενοι το σκοταδιστικό ισλάμ και τους εκφραστές του μέσα στο σπίτι μας.Είναι μια ύπουλη και ανορθόδοξη μάχη που οι έλληνες πρέπει να δώσουν όντας από μειονεκτική θέση..

    36. Προσβλητική για το έθνος των Ελλήνων, όμως ο Μητσοτάκης έχει καταντήσει εξοργιστικός, μάζεψε όλα τα αντεθνικά κύμβαλα των Τούρκων και τους έβαλε να μιλούν και να πράττουν για λογαριασμό της χώρας. Η βασική πηγή προδοσίας παραμένει το Ελιαμεπ των ΣημιτοΕβρέων.

    37. ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ… ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ!!!

    38. Εκεί κάτου έτσι κάνουν.Πείτε μας έναν κρητικό πατριώτη που να ήταν στα πράγματα και πρόσφερε πραγματικά στο έθνος.Κάποιοι θα πουν ο εθνάρχης μπενι σελον μουαχαχαχαχαχαχα

    Comments are closed.