ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΝΩ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΤΟ GAY PRIDE ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΤΗΣ ΑΜΑΛ – ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ

    Κοινοποίηση:
    ew8f5gtxaaihi09

    Πραγματικά είναι να απορεί κανείς σε ποια χώρα ζει. Από τη μια απαγορεύουν τη συμμετοχή πιστών στη Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη και από την άλλη Πακιστανοί κατεβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας εορτάζοντας τη γέννηση ενός δικού τους προφήτη!

     Πρόκειται για δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις που καταδεικνύουν ότι η χώρα έχει πλέον αλλάξει πρόσωπο, ύφος και ήθος. Κανείς δεν γνωρίζει τι είναι ακριβώς αυτή τη στιγμή ή σε τι θα μετεξελιχθεί , αλλά η μεταμόρφωση είναι γρήγορη και χωρίς επιστροφή.

    Η θρησκευτική πομπή των Πακιστανών έγινε κανονικά σε  μια Αθήνα, που κανείς δεν αναγνωρίζει πλέον ως την  άλλοτε πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους.

    Έτσι η πομπή για τον προφήτη των Πακιστανών  πραγματοποιήθηκε κανονικά (επιστρέψαμε δηλαδή στην κανονικότητα) και ξεκίνησε από την πλατεία Κοτζιά (ίσως είναι ώρα να αλλάξουμε και το όνομα στην πλατεία σε κάτι ποιο μουσουλμανικό) και κατέληξε στην πλατεία Συντάγματος.

    Την ίδια περίπου ώρα στην Άγκυρα ειδικές δυνάμεις από την Τουρκία και το Πακιστάν πραγματοποιούσαν κοινή εκπαίδευση και επίδειξη!

     

     

    Μήπως αυτοκτονούμε σαν χώρα ή το έχουμε κάνει ήδη και δεν το ξέρουμε;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Η Ισλαμοποιηση της χωρας συνεχιζεται με τους λαθροπακιστανους να αποθρασυνονται τελειως και να προβαινουν καθε τοσο σε πορειες σαν να μην υπαρχει γι’ αυτους ο κορωνοιος, απο την αλλη το ξοανο της αμαλ να περιφερουν κοποιοι αθλιοι και μονο οι Χριστιανικες εκδηλωσεις να ειναι το δηθεν προβλημα για αυτους τους πολιτικαντηδες, που καταστρεφουν την χωρα και την εχουν καταντησει Ισλαμαμπατ!!!!!!! Να δουμε ποτε θα ξυπνησει αυτος ο λαος;;;;;;;;

    2. θελατε δημοκρρατικα τοξα και παπαριες φατε τα τωρα μεχρι και τον σταυρο στο λαιμο θα καταργησουν οι δημοκρατικοι σκατομακακες εσεις παιδια να τους ξαναψηφισετε δεν σας αρεσαν πατριωτικα κοματα ?. μα τωρα εχουμε φασισμο χειριστου ειδους

    3. Ευτυχώς ο κόσμος ξύπνησε και πλέον έχει καταλάβει ότι το δήθεν συνταγματικό τόξο των 300 μισεί τόσο πολύ την Ελλάδα που επιτρέπει αμάλ και πακιστανούς για να γιορτάσουν τον προφήτη τους και απαγορεύει την λιτανεία της Παναγίας και του Αγίου Δημητρίου. Πρέπει όλοι οι Έλληνες πολίτες να συσπειρωθούμε γύρω από τη σημαία και την Πίστη μας(βάζοντας στο περιθώριο τους πουλημένους Μητροπολίτες) γιατί αλλιώς θα υπάρξει η αντικατάσταση πληθυσμού που ονειρεύονται οι νεοταξίτες. Πρέπει να οργανωθεί μεγαλειώδες συλλαλητήριο την ημέρα του Αγίου Δημητρίου, καθένας μας πρέπει να τιμήσει την Πίστη μας γιατί θέλουν να μας επιβάλουν το ισλάμ και την αμάλ. Με μεγάλο πρότυπο τον εθνομάρτυρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ που έπεσε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ υπέρ Πίστεως και Πατρίδος προδομένος από τους 300+1 που νοιάζονται μόνο για την αμάλ. Ας μας αφυπνήσει ο νέος Παύλος Μελάς, ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ. ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    4. Βάλτε μπρός Έλληνες , κάντε πολλά παιδιά! Θα μας φάνε οι Λάθρο..

    5. Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί. Απαγορεύουν μόνο εθνικές επαιτειους και θρησκευτικές εορτές των Ελλήνων μέσα στην ίδια μας την πατρίδα. Εάν γίνει τελικά μετά από αυτό απαγόρευση παρέλασης μαθητών ή λιτανεία της εικόνας του Αγίου Δημητρίου οι αντιδράσεις πρέπει να είναι σφοδρες και μαζικές. Στις πορείες των Πακιστανών που είναι όλοι ανεμβολιαστοι ο ιός δεν κολάει ενώ στις θρησκευτικές εορτές των Ελλήνων ο ιός κολάει? Δεν καταλαβαίνεται τίποτα επιτέλους? Αυτό δείχνει πως όλα είναι στημένα.

    6. Στήν εβραιοκρατούμενη Ελλάδα οί Ορθόδοξοι δέν πρόκειται νά δούν άσπρη μέρα άν δέν παραδεχτούν ότι ό Μωάμεθ καί ό Γιαχβέ είναι οί μόνοι αληθινοί θεοί.
      Γιάαννης Λάκων

    7. Για την αμαλ , όταν κάποιοι ρώτησαν για επιτρέπουν την εκδήλωση, τους είπαν ότι παίρνονται όλα τα μέτρα για τον κορονοϊο!
      Μιλάμε για μεγάλη κοροϊδία !
      Διαδήλωσεις μέχρι να σβήσει ο ήλιος ☀️!

    8. Φάτε πολυπολιτισμικότητα, ψευτοανθρωπισμο και προοδευτικότητα, ιδού τα έργα της μεταπολίτευσης.

    Comments are closed.