ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ! ΣΚΗΝΕΣ ΑΛΛΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣΥΡΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ. (BINTEO & EIKONEΣ)

    Κοινοποίηση:
    syria toyrkia

    Στην Τουρκία, αυξάνεται δραματικά η πίεση που ασκούν κύματα προσφύγων από την επαρχία Ιντλίμπ της βορείου Συρίας προς τις συνοριακές εισόδους της Τουρκίας. Τα κύματα των προσφύγων αυτών που σπεύδουν να γλιτώσουν από την επέλαση των στρατιωτικών δυνάμεων της Δαμασκού αλλά και των Ρώσων, συγκρατώνται μέχρι στιγμής από στρατιωτικές δυνάμεις της Τουρκίας κατά μήκος των συρματοπλεγμάτων στα σύνορα των δύο χωρών.

    Σκηνές αλλοφροσύνης παρατηρούνται κατά μήκος της τουρκοσυριακής γραμμής. Στην επαρχία Χατάι (Αντιόχεια) οι πρόσφυγες κατάφεραν να ρίξουν την πύλη εισόδου στα σύνορα με τη Συρία και να περάσουν σε τουρκικό έδαφος, οι Τούρκοι στρατιώτες πυροβόλησαν στον αέρα, αλλά φαίνεται πως έιναι όλο και πιο δύσκολο να συγκρατηθούν τα κύματα ανθρώπων από τις πολεμικές επιχειρήσεις που διεξάγονται σε όλη την επάρχια.

    tourkia syria 2

    tourkia syria1

    2,w=1489,q=low,c=0.bild

    9,w=1489,q=low,c=0.bild

    Σημειώνεται πως το Ιντλίμπ είναι ο τελευταίος θύλακας των τζιχαντιστών σε συριακό έδαφος, αλλά είναι ενεργός. Αυτό σημαίνει πως πέρα από τους κατοίκους που προσπαθούν να γλιτώσουν, υπάρχει προφανώς και ένας αριθμός τζιχαντιστών που οπισθοχωρώντας προς το τουρκικό έδαφος, θα προσπαθήσουν να βρουν καταφύγιο.

    Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και σύμφωνα με ανεξάρτητες πηγές στην Τουρκία με τις οποίες το zougla.gr βρίσκεται σε επαφή, ο αριθμός των Σύρων πολιτών που επιχειρούν να περάσουν τα τουρκικά σύνορα ανέρχεται σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες. Η πίεση αυτή μεταφέρεται αυτόματα σε όλους τους πρόσφυγες και μετανάστες (πάνω από 4 εκατομμύρια) που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία, και οι οποίοι πάση θυσία επιχειρούν να περάσουν στη Δύση, είτε μέσω Έβρου, είτε μέσω Αιγαίου.

    Την ίδια ώρα, παρατηρείται και το εξής φαινόμενο. Οι τουρκικές αρχές επιχειρούν να «αδειάσουν» την Κωνσταντινούπολη από Σύρους πρόσφυγες. Αυτές οι ενέργειες επαυξάνουν τις ροές προς τα παράλια της Τουρκίας, και άρα, ενισχύουν την πίεση προς τα ελληνικά νησιά του βορείου Αιγαίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΤΑ ΙΠΑΙΣ ΟΛΑ ΜΠΑΤΡΗΟΤΙ ΕΤΣΗ ΙΝΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΟΥΓΚ ΕΞΟ Η ΞΕΝΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΧΟΡΑ ΜΑΣ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΙΣΚΙΑ ΗΚΟΓΑΙΝΙΑ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ,ΧΡΙΣΥ ΑΒΓΙ ΘΑ ΛΕΤΑΙ ΚΕ ΘΑ ΚΛΕΤΕ ΟΥΓΚ,ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΧΡΙΑΖΑΙΤΕ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ

    2. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΟΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΕΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ! ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΜΠΑΝ ΣΑΛΒΙΝΙ ) ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΩΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΠΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ <>ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΦΟΝΤΥΛΙ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΟΥΣΙΟΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΩΝ ΤΟΥΣ !

    3. Εάν κάνει αυτό που γράφετε ο Ερντογάν καλά το κάνει. Δηλαδή να τους εμποδίσουν οι τούρκοι να μπουν στην Τουρκία γιατί εάν μπουν μετά έρχονται βουρ για Ελλάδα… Καιρός να στρίψουν οι λαθρομεταπρόσφυγες και για καμιά άλλη χώρα… πχ Ισραήλ… Άντε τραβάτε στους Εβραίους παιδιά.

    4. Στείλτε τους όλους στο Ελλαδιστάν. Μαλάκες είμαστε και δεν θα αντιδράσουμε.

    5. οι Τούρκοι είναι φίλοι μας, πρέπει να βελτιώσουμε τις συνθήκες για τους πρόσφυγες, να εγκαινιάσουμε το τέμενος και να κάνουμε Ισλαμικό Συμβούλιο παρά τω Πρωθυπουργώ…..έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, ΖΗΤΩ Ο ΚΕΜΑΛ, γιορτάζουμε μαζί με τους Τούρκους το 1922 και το 1974 που ξανάρθε η δημοκρατία !!!!!!!!

      1. ΩΡΑΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ! ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΟΥΓΚΡΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ Η ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟ?

        1. ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΧΡΥΣΌ…..ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΝΝΟΟΥΣΑ…..ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ !!!!!!!

    6. Επενδυτες με γεματα τα μεσοφορια τους χρυσαφι.
      Χρυσαφι για τις ΜΚΟ του Σορος.
      Λεσβος,Χιος,Κως τριβουν τα χερια τους.
      Μπορουμε να τους αφομοιωσουμε ολους εκτος απο τους τσιχαντιστες αλλα αυτους ας τους αναλαβουν οι μυστικες υπηρεσιες που πληρωνονται για αυτο.
      Δεν κινδυνευουμε απο κανεναν απλα θα γεμισει η Ελλαδα απο μελαμψους εργατες Ελληνες μουσουλμανους οι οποιοι θα γνωριζοντας τον τροπο ζωης μας και με τη παροδο του χρονου θα χαλαρωσουν και θα καταστειλουν τα βαρβαρα ενστικτα τους.
      Εξ αλλου ειμαστε ανημποροι ως αποικια να προβαλουμε οποιαδηποτε αντισταση μπροστα στα Νεοταξιτικα σχεδια των οικονομικα ισχυρων δουλικων του αντιχριστου.
      Παραμενουνε ακλονητοι στη πιστη μας παρα τους πειρασμους και πανετοιμοι να αμυνθουμε ο καθενας μας χωριστα προκειμενου να προστατεψουμε την οικογενειακη μας ασφαλεια και γαληνη ωστε να καταλαβουν οι λαθρο πως οι Ελληνες(μεμονομενα) δεν σηκωνουν πολλα-πολλα.
      Σημειωτεον πολλοι απο τους λαθρο θα εχουν την ευκαιρια να γνωρισουν τον Χριστο,λιγοι ομως θα τον ασπαστουν.

    Comments are closed.