“ΝΤΟΥ” ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ – ΟΡΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ “ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ” ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚΑΡΟΥΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Αυξάνονται οι θεάσεις ομάδων αδίστακτων αλλοδαπών στην περιοχή του Έβρου.

    Έχει αρχίσει να ξεφεύγει η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες στον Έβρο το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφού αυξάνεται ο αριθμός όσων καταφέρνουν κατά μικρές ομάδες να περνούν από την Τουρκία και η ανησυχία των κατοίκων στα χωριά κυρίως του νομού είναι έντονη.

    Ιδιαίτερα στα χωριά του ορεινού όγκου Σουφλίου,τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα και ο κόσμος φοβάται τι μπορεί να συμβεί. Τους βλέπουν να κυκλοφορούν ανάμεσα στα σπίτια τους και ανησυχούν πάρα πολύ, αφού βλέπουν πως η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτη.

    Είναι χαρακτηριστικό το περιστατικό που συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου, στο χωριό Σιδηρώ Σουφλίου. Λαθρομετανάστες παραβίασαν την πόρτα και μπήκαν εντελώς ανενόχλητοι σε παντοπωλείο του χωριού απ’ όπου αρχικά πήγαν στην ταμειακή μηχανή και έκλεψαν χρήματα. Στη συνέχεια πήραν νερά, αναψυκτικά και τρόφιμα, κάθισαν με όλη την άνεση τους έξω από το κατάστημα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

    (Με πληροφορίες από Evrosnews )

    Αυξημένες κατά περίπου 20% είναι οι προσφυγικές και οι μεταναστευτικές ροές στον Έβρο τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

    Οι δουλέμποροι επιχειρούν την εισχώρηση μεταναστών από διάφορα σημεία του ποταμού και στη συνέχεια τους μεταφέρουν μέσω μεγάλων οδικών δικτύων στη Θεσσαλονίκη.

    Πολλοί από τους πρόσφυγες και μετανάστες που συλλαμβάνονται από τις ελληνικές Αρχές, αιτούνται πολιτικό άσυλο στη χώρα μας, καθώς επικαλούνται πως ήταν κρατικοί λειτουργοί στην Τουρκία και αντιφρονούντες της κυβέρνησης Ερντογάν.

    «Σφραγίζεται» ο Έβρος
    Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αυξάνουν την ετοιμότητα στην περιοχή του Έβρου και των νησιών, επιχειρώντας να αποτρέψουν ένα νέο «κύμα» τουρκικής προκλητικότητας με… όχημα το μεταναστευτικό. Το νέο σχέδιο περιλαμβάνει το «σφράγισμα» του Έβρου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ

    Δύο ομάδες τύπου… ΕΚΑΜ – από 30 άτομα η καθεμία – θα σαρώνουν τον Έβρο προβαίνοντας σε «χειρουργικές» επεμβάσεις εξάρθρωσης κυκλωμάτων δουλεμπόρων και αποτροπής προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.

    Η στελέχωση θα γίνει επιλογή συνοριοφυλάκων που προσλήφθηκαν πρόσφατα. Θα επωμιστούν τις χερσαίες και παραποτάμιες περιπολίες σε ένα μεγάλο μήκος του ποταμού. Αυτές οι δύο ομάδες θα έχουν έδρα την Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη αντίστοιχα.

    Από τις αστυνομικές σχολές Διδυμοτείχου και Κομοτηνής βγήκαν οι 400 νεοπροσληφθέντες συνοριοφύλακες και από την περασμένη Δευτέρα, οι 265 σε Ορεστιάδα και 135 σε Αλεξανδρούπολη, έχουν περάσει στην πρακτική τους εξάσκηση, ενώ από τα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να αναλάβουν πλήρη υπηρεσία.

    Ενίσχυση και στα νησιά
    Αντίστοιχη θα είναι η ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων σε 7 «δύσκολα» νησιά, με 530 συνοριοφύλακες που προσελήφθησαν πρόσφατα. Από τους νέους συνοριοφύλακες οι 240 θα πάνε στη Λέσβο, 100 στην Κω, 98 Χίο, 40 Λέρο, 30 Σάμο, 20 Σύμη, 12  Καστελόριζο.

    Το επόμενο χρονικό διάστημα θα προσληφθούν 746 νέοι συνοριοφύλακες. Οι 480 από αυτούς θα κατανεμηθούν σε πέντε Προαναχωρητικά Κέντρα Κράτησης και ακόμη 266 θα ενισχύσουν τα νησιά.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Αν ήταν πατριώτες στην κυβέρνηση ας είχαν βγάλει μόνο ο κάθε Έλληνας που έχει υπηρετήσει στα ελληνικά στράτα η γενικότερα είναι σε σώματα ασφαλείας να μπορεί να φέρει όπλο σαν το Τέξας και όχι μόνο λειοκανα η να σε περιορίζει στον αριθμό πχ αν ανήκεις σε λέσχη μόνο 3 ραβδωτα τυφέκια η πιστόλια άλλα με προϋπόθεση να έχεις καθαρό ποινικό μητρώο και όλο αυτό….για το εσω έτοιμος να δεις και πως πέφτει η εγκληματικότητα

    2. Ο Έβρος σφραγίζεται για μη φύγουν όσοι έρχονται κι όχι για να μη μπαίνουν!
      Τι δεν καταλάβατε ακόμα??
      Κι αν ήξεραν κι από αεροπλάνα θα πηδουσαν και με αλεξίπτωτο, αλλά κι αν ακόμα αποφασίσουν να μην ερθουν για τον οποιονδήποτε λόγο, η κυβέρνηση θα δώσει τα κίνητρα μην τους χάσουμε από πελάτες!
      Μόνο μια λύση υπάρχει να ξεμπλεξουμε, και δεν αφορά τους κακόμοιρους αυτούς που ψάχνουν στον ήλιο μοίρα αλλά αφορά τα λαμογια αυτά που με νόμους τους φέρνουν και τους προωθούν ανα την Ελλάδα. Αυτοί πρέπει να πληρώσουν.

    3. Σου λέει θα πάμε Ελλαδισταν θα μπούμε και Big brother… Θα τρώμε θα πίνουμε και θα μ@μ@με Ελεεινιδες Ρουμανιδες Αλβανιδες και Κυναιδους

    4. Καμιά πλαστική βολίδα αγορίνες για να τσούξει κανένα κωλαράκι παίζει ή αυτά είναι για απολίτιστους; Εάν όχι τουλάχιστον όταν μπουκάρουν τους φωνάζουμε κουνώντας χέρια πόδια ” ουστ ρε, όξω ρε, μπουουουου “. Εάν και αυτό δεν είναι επιτρεπτό επειδή δεν πρέπει να δημιουργούμε συνθήκες μίσους και πάθους προς τα ταλαιπωρημένα τα χρυσά μας τουλάχιστον ας δημιουργήσουμε ερωτικές συνθήκες έχοντας ρίξει μοσχοσάπουνα στην πίσω κίνηση μας για να καταλάβουν και αυτοί πως εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους, εμείς είμαστε οι άλλες που εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την προτίμηση τους. Καλέ αδέλφια νικάμε; Προύιιι

    5. Οι μισθοφόροι στην Ελλάδα είναι περισσότεροι από όσους είχαν στείλει στην Συρία Θα πάθουμε ότι έπαθε η Συρία σύντομα!!!

      1. είναι και άντρες ετεροφυλόφιλοι καρπεροί γυμνασμένοι πολεμιστές με πίστη στο Θεό!!!!!!! το αντίθετο δηλαδή από τον Έλληνα…..!!!!!!!!!!

    6. Αυτή την ώρα, τζιχαντιστες προσπαθούν να εισβάλουν στην Κρήτη. Αντιμετωπίζουν κάποιες δύσκολιες. Η επίσημη Ελληνικη κυβέρνηση τους διευκολύνει στέλνοντας δυνάμεις να εγγυηθούν για την επιτυχή έκβαση της εισβολής στην Ελλάδα.

      1. θα τους σκίσουν τα ΠΑΣΟΚΟφάρδουλα!!!!!!!!

    7. Αν δεν γκρεμιστεί… Η καμορα της μεταπολιτευσης… Μην περιμένετε να ξεβρωμισουμε..

    8. Σας φαίνονται για μετανάστες αυτοί ;;;;;;; Γυμνασμένοι και εκπαιδευμένοι μισθοφόροι του Ισλάμ είναι.

    9. Ολο σφραγιζεται ο Εβρος και ολο ασφραγιστος ειναι, για να μπαινει οποτε θελει καθε ασιατικο η αφρικανικο παλιοτομαρο και να εγκληματει εις βαρος Ελληνων πολιτων!!!!!!! Φτανει πια η κοροιδια Κοι της ΝΔ, που παραμυθιασατε τον κασμο και εφαρμοζετε την ιδια ξευτιλισμενη πολιτικη του Συριζα στο μεγαλο προβλημα της λαθροεισβολης με το να δεχεσθε συνεχεια νεα λεφουσια αλητων, ειτε απο τον Εβρο ειτε απο την θαλασσα, χωρις να γυριζετε τις βαρκες των δουλεμπορων πισω στην Τουρκια!!!!!!! Φτανει πια η αλλοιωση του πληθησμου με λαθρο!!!!!!!!!

    10. Πουναι ο ….μπογιας ρε, να τους μαζεψει….
      Παλιανθρωποι…καταστρεψατε ενα ολοκληρο λαο….

    11. Ο τουρκικός στρατος είναι ένα ανέκδοτο. Παντού ο Τούρκος χρησιμοποιεί τους τζιχαντιστες μισθοφόρους. Τώρα για το γεγονός πως η εε και το νάτο συνομιλεί με έναν τύπο όπως ο ερντογαν που χρησιμοποιεί τέτοια μέσα, αυτό δείχνει το πόσο τραγικοί και ηλιθιοι είναι. Προσοχή όμως. Γιατί κολησε ο Τούρκος και δεν τολμάει να πλησιάσει στην συρτη? Με δεδομένο πως τουρκικός στρατός σημαίνει άχρηστος στρατός, υπάρχει θέμα μεταξύ τζιχαντιστων του ερντογαν και λιβυων του σαρατζ. Ανεμενεται εμφύλιος μεταξύ τους. Αυτό έχει οδηγήσει πολλούς τζιχαντιστες μισθοφόρους να φεύγουν. Και ίσως το θέμα στον Έβρο σχετίζεται με σχέδιο του Τούρκου να αποσταθεροποιησει την Ελλάδα εκ των έσω. Αφήστε λοιπόν τις δομές τις φιλοξενίες και τις μ@λακιες και σπρώξτε τους όλους πάλι πίσω στην Τουρκία. Περάσματα στον Έβρο να τους γυρίσετε υπάρχουν πολλά. Πόλεμο φθοράς κάνουν οι Τούρκοι. Κατάλαβαν πως στο πεδίο θα τους ισοπεδώνουμε. Ξυπνήστε. Όπως η εε μας έγραψε στα @@ της έτσι να την γράψουμε και εμείς. Αφού δεν δείχνουν έμπρακτα αλληλεγγύη σε ένα κράτος μέλος που απειλείται με πόλεμο, ή γυρίστε πίσω τους εισβολείς στην Τουρκία η αφήστε τους πέρασμα να πηγαίνουν προς υπόλοιπη Ευρώπη.

    12. Δευτερο βιντεο ,0:35 , τι γλωσσα ακουγεται να μιλαει, τουρκικα ;
      ΑΠΑΙΤΩ ως Ελλην ιθαγενης και πολιτης της χωρας ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ολων τον εθνοπροδοτων και εθνοπατριδεμπορων απο το 1950

    13. Αν οί ντόπιοι είναι κορόιδα Και ανέχονται ΝΑ γίνονται αυτά έξω από ΤΑ σπίτια τους ντροπή…ΝΑ έχουμε όλοι ΤΑ στιλιαρια έτοιμα για αυτά ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ που έρχονται σαν το σπίτι τους…Αφού Δεν υπάρχει κράτος Ο λαός ΝΑ τους σπάσει ΤΑ κοκκαλα

    14. ο ελληνας που δινει στεγη και δουλεια σε καθε λαθρο ειναι αυτος που τους κραταει εδω

      1. π. χ. οι λεβέντες κρητικοί που απασχολούν πάκια, άσχετα αν στο τέλος τα πάκια τους ξυλοφοτρώνουν, οι φραουλοπαραγωγοί στην Ηλεία με τους κατσαριδόχρωμους του μπαγκλαντές κλπ φρούτα εισαγωγής.

      2. εχεις δικιο αδερφε. οταν κοιταει τον κ@λο του και την τσεπη του δυστηχος εδω θα μεινουν.
        λετε ο κασιδιαρης να τους μαζεψει ολους σε ενα μερος και μετα φορτωμα και δρομο? η βλεπω πολυ μακρυα?

    15. Στη Συρια οπως και τη Λιβυη οι τουρκοι στειλανε μισθοφορους (γιατι οι ιδιοι ειναι κοτουλες) και το ιδιο πιστευω θα κανουν και με εμας για να μας συρουν σε διαπραγματευσεις.Τα ματια ολων πρεπει να ειναι ανοιχτα και οτι περιεργο βλεπουμε το αναφερουμε

    16. Ακόμη και αυτές τις ώρες που υποτίθεται πως έχουμε καταλάβει ότι αν πλακωθούμε τα εκατομμύρια που έχουν υποδεχθεί εδώ μπορεί να διαλύσουν τα πάντα εξακολουθούν και μπαίνουν κατά κύματα. Συνεπώς μπορούμε να πούμε ότι μας δουλεύουν χοντρά μαζί με τον απέναντι και πως η αντικατάσταση του πληθυσμού προχωρεί κανονικότατα. Αφού τα σύνορα προς Ευρώπη είναι κλειστά για να έρχονται εδώ σημαίνει πως βρίσκουν καλύτερες συνθήκες από εκεί που φεύγουν. Συνεπώς λεβέντες τους δίνετε κίνητρα όπως επιδοματάκια, σπιτάκια, ατιμωρησία σε παραβάσεις και άλλα πολλά. Ξέρουν την οικονομική κατάσταση της χώρας που έρχονται παρ΄όλα αυτά συνεχίζουν, άρα περνάνε καλά. Συνεπώς είτε έρχονται με την συγκατάθεση σας χωρίς στην συνέχεια να μπορείτε/θέλετε να τους διώξετε ή είστε παντελώς ανίκανοι. Διαλέγετε και παίρνετε. Είστε το alter ego του τσίριζα δηλαδή σε διατεταγμένη υπηρεσία και εσείς.

    17. “”υπομονη και ο καθένας θα κριθεί σύμφωνα με τις πράξης του”” καλιο αργα παρα ποτε….. αλλα για την ελλαδα ειναι ηδη αργα………… τα ελληνοειδη θα πανε στο εξωτερικο και θα βδελυγδιασουν εκει……

    18. Δεν γίνεται πόλεμος! Το μόνο που θα γίνει θα αγοράσουμε όπλα από τούς γάλλους ότι τάχα μου τα χρειαζόμασταν για τυχόν πόλεμο με τους Τούρκους. Η γάλλοι θα μάς το παίξουν και ότι μάς βοηθάνε .. κομπίνες παίζονται..

      1. εχεις δικιο…..οσο θα δινεις κομματια της χωρας,πολεμος ΔΕΝ θα γινεται…….οταν θα φθασουν στο σπιτι σου μην σκουζεις

    19. ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ!!! ΦΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ…ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΤΕ ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΝΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ “ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ”!!!

    20. Η Θράκη τι ποσοστό του έδωσε;;;εε;; Ξεχάσαμε;;;; Τώρα πάρτε τα @@ σας και παίξτε μπεγλέρι…

    21. Το ντου που κάνουν οι λαθρομετανάστες από παντού έχει συμφωνήσει ο Κούλης με τον Ταγίπ σε όλα ώστε να αντικατασταθεί ο ελληνικός λαός με λαθρομετανάστες και η Ελλάς να διαμελιστεί με εντολές της ΝΤΠ. Με όλα αυτά η Τουρκία πήρε αυτά που ήθελε και η Ελλάς το τρίτο και το μακρύτερο.

    22. Η φήμη που έχουμε αποκτήσει στις χώρες της Ασίας είναι ότι είμαστε γτπ τόσο σαν κράτος όσο και σαν λαός. Όχι ότι απέχει και πολύ από την πραγματικότητα δηλαδή …

    23. τον ψηφισες μακακα ε; θα του κλασεις μια μαντρα τωρα ηλιθιε.. εχει τοσα για να ζησουν 100 γενεες και οπου θελει στον κοσμο ρε κακομοιρη που θες να τον εξαφανισεις κιολα..

      1. Ο/Η Αχ τι κρίμα ψήφισα ΝΔ κσι τελικά είναι προδότες ποπωωω λέει:

        Πάνοοοοο σου τον ακουμπάει ο Μητσοτάκης και θες να μιλήσεις κι απο πάνωωωωω.

    24. Μητσοτάκη, μας κορόιδεψες, θα σε εξαφανίσουμε πολιτικά.

      1. σε φοβήθηκε… Αν δεν τον ψηφίσεις εσύ, θα βρεθούν άλλα κορόιδα, χα

      2. Όσοι πουλούν την πατρίδα δεν φτάνει μόνο να εξαφανιστούν πολιτικά αυτό δεν μετράει.Ολοι θα κριθούν στο τέλος…υπομονη και ο καθένας θα κριθεί σύμφωνα με τις πράξης του.

        1. Ανωνυμη,εχεις ακουσει: ΑΡΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑ ΣΚΑΕΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ!
          Μεχρι να αποδωσει δικαιοσυνη,θα εχουμε σκασει!!

    Comments are closed.