ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    rusianarmy

    Ο στρατός της Ρωσικής Ομοσπονδίας έλαβε απόρρητα έγγραφα σχετικά με την επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Donbass.

    Απόρρητα έγγραφα της διοίκησης της Εθνοφρουράς της Ουκρανίας με ημερομηνία 22 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους έπεσαν στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων ασφαλείας, σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

    Ο στρατός της Ρωσικής Ομοσπονδίας απέκτησε μυστικά έγγραφα, για την επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Ντονμπάς. Ο στρατός της Ρωσικής Ομοσπονδίας απέκτησε μυστικά έγγραφα, για την σχεδιαζόμενη επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Donbass λίγο πριν κινηθεί η Ρωσία.

    «Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έλαβε απόρρητα έγγραφα από τη διοίκηση της ουκρανικής Εθνικής Φρουράς, που επιβεβαιώνουν την προετοιμασία μιας επιθετικής επιχείρησης των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας στο Ντονμπάς τον Μάρτιο του 2022. Είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί η εκπαίδευση του προσωπικού για αυτή την επιχείρηση έως τις 28 Φεβρουαρίου», δήλωσε ο Igor Konashenkov, επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

    https://twitter.com/mfa_russia/status/1501461950735257602?s=20&t=kr-VA4n97_VP3bmapkWPIg

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Πούλα ντομάτες στο Παζάρ… Ο Μπαϊρακτάρης στην Αθήνα πουλάει σουβλάκια

    2. Η επίθεση θα γινότανε με τα βιολογικά οπλα των ΗΠΑ και τα bayraktar των Τούρκων από αέρα,είχαν προσθέσει ντεπόζιτα για να ραντίζουν.

    3. Και πως αμυνονται ρε φιλε με το γκασμα και το φτυαρι? Εδω S300 δικος τους εριξε κατα λαθος ρουμανικο mig!

    4. Κάπου μου την δίνει η Ιταλοί να έχουν ύμνους οι Ρώσοι να προσκυνάνε η Ισπανοί να κοιμούνται στα παλάτια της αρχιτεκτονική τους οι Γάλλοι το ίδιο να παραδίδει στων μαθητή του Κασχετη και η Ελλάδα να κοφευει φενετε Σικελός γιος χρισοχωων εκεί 7 marzo 1678, nasceva Filippo Juvarra, che tanto ha dato all’architettura torinese.
      A più di 300 anni di distanza, la sua opera torinese più rappresentativa, la Basilica di Superga, si erge splendente, commemorandone la memoria
      Stefano Zanarello Photography

    5. Αν ειναι αληθεια που ειναι γιατι απ το 2014 μαινεται ο εμφυλιος και η δυση τρομαρα της δεν διεθετε ανθρωπιστικο προσωπο, Βλαδιμηρε εσυ ξερεις καλυτερα!
      ΕΛΙΤ ΝΤΠ τον πουλον! Ριξε κανα μικροβιο παλι σαν τον μουφοιο!

    6. Ναι οι Ουκρανοί ουτε αεροπορια έχουν ουτε πυροβολικο ουτε τόσα τεθωρακισμενα ,πως θα έκαναν επιθεση;;;;; οεεεοοοο;;;;;

      1. Μεσα στις πόλεις ειναι αχρηστα ολα αυτα που ειπες.

    Comments are closed.