ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΟΔΗΓΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ” ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ: “ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    prepei-πρεπει

    Έλεος, τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε σε αυτή εδώ την χώρα;

    Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε που οδεύουμε:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Ο τύπος τα είπε πολύ σωστά και συμφωνώ με τον ανώνυμο ότι οι μετανάστες που είναι σαν αυτόν είναι καλοδεχούμενοι. Οι λαθροεισβολεις αποκεφαλιστες κλπ.λνα πάνε από εκεί που ηρθαν. Δηλαδή το ότι δεν υπάρχει πουθενά ευγένεια π.χ. σε δημόσια υπηρεσία (εκτός μερικών περιπτώσεων) είναι ψέματα; Το ότι ανοίγει ο Ελληναρας το τζαμι και πετάει τα σκουπίδια από το παραθυρο ειναι ψεμα; Οι Έλληνες δυστυχώς από παιδεία είμαστε μηδέν. Επίσης ο κύριος για αλλοδαπος μιλαει αριστα τα ελληνικά .

      1. Μπραβο Μαιρη!Eχεις την ικανοτητα να δεις την βρωμια και να αισθανθεις τη δυσωδια μεσα απο τοσο ψεμα σε ψεμα που διακρινει τον γραικο για τον δηθεν πολιτισμο του και το σθενος να μιλησεις για τις
        παθογενειες του.Διερωτωμαι σε ποια θεση αξιοκρατιας θα ευρισκετο η Ελλαδα σημερα σαν χωρα με σωστα σκεφτομενους και καλως ενεργουντων πολιτων οπως εσυ!Ενα ευγε σε σενα και στους γονεις που σε ανεθρεψαν!🌸

    2. ο ΣΥΡΙΖΑ φταιει… τον πληρωνει ο ΚΟΥΛΗΣ απο τα “δανεικα” του “κηρυκα χανιων”… το πασοκιναλ του λεει τι να πει…το styling το κανει ο ΦΙΛΗΣ… και το μαυρισμα,δια ροπαλου, το επιμελειται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

    3. βρε παίδες που καταντήσαμε να λέμε στονΜΑΛΑΚ@ τον οτι τα είπε μια χαρά λες και δεν τα ξέρουμε ξεράδια μας απλά είμαστε τα καλά και συμφέροντα ο νοών νοητο

      1. Μαλακιες λες ρε με μισες λεξεις που δεν βγαζουν νοημα και υπαινιγμους για αυτονοητα που μονο εσυ καταλαβαινεις.

    4. μας δουλευει ο μαυρουκος. οι αστυνομικοι στο usa είναι λεει ευγενικοι. χαχα ολο ευγενεια είναι, αφου βεβαια σε εχουν στειλει στην κολαση πρωτα

      1. Ελα με ολη αυτη την εξυπναδα που διακρινει τον γραικο στον τοπο που αναφερεσαι και θα ειναι προτεραιοτης και υποχρεωσης μου να επαληθευσω τα λεγομενα σου.

        1. Σιγα ρε Αμερικανακι δε σου βρισε τη μανα. Την αληθεια ειπε. Φτερνιζεσαι και σε πυροβολανε στο Αμερικα.

          1. Ελα εξυπνακια και συ και η καλοπεραση σου εγγυημενη.

    5. Αυτος τουλαχιστον δουλευει , και ειναι και ευγενικος , σωστος επαγγελματιας , εμεις δεν εχουμε τιποτε με αυτους τους εργαζομενους αλλοδαπους.
      Οι εγκληματιες, δολοφονοι ,εμποροι ναρκωτικων και σαρκας ,οι κλεφτες οι βιαστες και λιποτακτες αποκεφαλιστες ισλαμιστες , ειναι αυτοι που πρεπει να φυγουν.

    6. Ρε ρεμαλια,παρτε το χαμπαρι οτι σαν λαος ειστε απο τους πιο αχρηστους και σταματηστε να καταφρονειν και εμπαιζειν σε ο,τι αληθες που ο φτωχος σας νους αδυνατει να κατανοησει ωστε να βγαλει ενα λογικο συμπερασμα,αρχιμπουμπουνες.

      1. Μην κρινεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Πηγαινε αλλου να βγαλεις το απυθμενο κομπλεξ σου για την Ελλαδα.

        1. Αχρηστοι απο κουνια γραικοι και ντροπη καθε εντιμου ανθρωπου.

    7. Ειπε κατι λαθος?
      Ακομα δεν εχουμε δει τιποτα νεοελληνες που εχετε αναγαγει τον freddo και το τσιπουρο σε δεικτη πολιτισμου

    8. Ο νέος Συνέλληνας και συμπατριώτης μας , ο οποίος δεν έχει και μεγάλες διαφορές στην συμπεριφορά από τα
      ημεδαπά σαϊνια , κρίνει και χαρακτηρίζει τους ΄Ελληνες και εμείς τον ακούμε , συμφωνούμε και επαυξάνουμε.

      Τέτοια και χειρότερα μάς πρέπουνε. Θα μπορούσε να έχη τίτλο , ο νιγηριανός ταξιτζής που κατηγορεί τους ΄Ελληνες φοροφυγάδες ή “Νιγηριανός κοσμοδιορθωτής” σε νέες περιπέτειες εντός Ελληνικού εδάφους.

      Αφού είναι καλύτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Λονδίνο , γιατί δεν πάει εκεί ο άνθρωπος???

      Τέτοια και χειρότερα θά πάθουμε. Είμαστε ακόμα στην αρχή.

      1. Και γιατι εσυ και οι ομοιοι σου δεν βαζετε ταφοπλακα στην παθογενεια με την οποια εχετε ανατραφει απο το εκφραζεσαι με απαξιωση για οσους δινουν την πραγματικη εικονα του αγυρτη γραικου?Μονον εαν αλλαξεις την εικονα που εσυ ο ιδιος και οι ομοιοι σου εχετε δημιουργησει σε αλλους γυρο απο τον εαυτον σας θα σταματουσε τετοιες ενοχλητικες συζητησεις που αναφερονται μονο στην ενοχλητικη παντα πραγματικοτητα.

    9. Πολύ καλά τα είπε ο άνθρωπος….
      Αν διαφωνώ προσωπικά κάπου μαζί του είναι στο ότι ο τσιπρας είναι καλύτερος απ τους άλλους,
      Αλλά ας μη ξεχνάμε ότι όλους τους αλλοδαπούς ούτως ή άλλως τους ελέγχει ο σύριζα.
      ‘Ασχετα αν μεγάλωσε στην Ελλάδα το παλικάρι, δε μπορεί να πονάει όταν καίνε την Ελληνική σημαία όπως εγώ!!!
      και τα Ελληνικά τα σύμβολα τα καίνε τα καλόπαιδα που ανέθρεψε ο σύριζα….

    10. Μην γράφετε μαλακιες μερικοί. Μακάρι να ήταν όλοι οι ψευτομεταστες σαν κι αυτόν. Μην τρελαθούμε τώρα ότι οι νιγηριανοι είναι τον ίδιο με τους Αλβανούς και τους πακιστανοαυγανους. Ο άνθρωπος δεν είπε κανένα ψέμα. Είναι εδώ τόσα χρόνια και βιώνει αυτό που βιώνουμε και εμείς. Φυσικά και μπορεί να έχει την άποψη του. Εφόσον είναι κύριος στην υποχρεώσεις του και δεν είναι κανένας εγκληματίας και κανενας πορωμενος μουσουλμανος από μένα είναι ευπρόσδεκτος. Δηλαδή αν ειχαμε μετανάστες σαν αυτόν και όχι κάθε λογής σκουπίδι δεν θα είχα πρόβλημα. Εννοειτε έναν μικρό αριθμό μεταναστών Όχι όλη την Νιγηρία.

    11. Αν μπορες πες και τιποτα.δυστυχως αυτη ειναι οι Ελλαδα των απλυτων μπολσεβικων να σκεφτεις αυτο μονο ο γυιος του προεδρου της βουλης του πολιτικου κατσαπλια Βουτση ειναι ληστης !!!!!!! δεν χρειαζεται να πουμε τιποτε αλλο οτι σκατα και το φτυαρι…. .Μας ετελειωσαν που ελεγε και ενας ηθοποιος ως βουλευτης σε μια παλια ταινια

    12. Μερικως σωστα ειπε ο μαυρος,Το βλεπουμε σιγα σιγα να γινεται μερα με την μερα και ειμαστε απλοι θεατες.Οταν η χωρα μπαζει απο ολες τις μπαντες, ποιο περιμενεις να ειναι το αποτελεσμα.Α ξεχασε να πει το αλλο μισο της ειναι ασια.

    13. δεν ειναι αραπης, απλα του επεσε βαρυ το κοπερτον
      κατι παρομοιο επαθε και η γιαγια μου
      ειχα παρει γραφιτη σκονη για να γεμισω το toner του εκτυπωτη, διαβασε η γρια graphite powder το περασε για ταλκ ειχε καει και απο τον ηλιο και εγινε πατοκορφα σησχατη
      ακομη κλαιω τον γραφιτη

    14. Oντως το τσεκαρα….το καφρεφτακι στο μπαμπριζ ειναι για να παιρνει ματι τις γυναικες,μπορει να εχει βαλει και καμια κρυφη καμερα σε κανενα καθισμα.Μαυροματης.

      1. Εμπεριστατωμενη αναλυσις εν τω εσω και εξ ιδιων.Μραβο γραικε ανοιχτοματ᾽ με το μπανιστηρ᾽ ντουλαπ᾽!

    15. Τα ακους Τσιπρα. ακουτα και αυτος ακροδεξιος ειναι, χρυσαυγιτης ειναι ,η μηπως ρατσιστης.Ο μαυρουλης ποιο αληθειας ειναι απο εσενα τον ψευτη.
      Αφρικανικη χωρα η Ελλαδα βρωμια φτωχεια και κλεψια. Φυγε εισαι λιγος για Ελληνας πρωθυπουργος εισαι απατεωνας.

    16. ΕΛΑ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ Τ΄ ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΑΦΑ ΣΟΥ, Ο ΤΥΠΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΟ …………… ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΞΕΡΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ………………………..

      1. Ερωτηση απαντα με τροπο διαφορετικο απο τον σαχλα και υποκριτη γραικο και εσυ βλεπεις αμπελοχωραφα μπρος τα θολωμενα ματια σου να ξεφυτρωνουν μεσα απο την βρωμια και δυσοσμια
        της Αθηνας.Διαχρονικος γραικος που το παιζει στου ξερολα…

    17. Εχει και καθρεφτακι στο παμπριζ!!!! αυτο το βαζουν οι ταριφες για να κανουν ματι στις κυριες που μπαινουν στο ταξι!!!
      Αραπης και Ελληνας;;;; τι καταντια Θεε μου.

      1. Το ενδεχόμενο να έχει τον καθρέφτη για να προστατεύει τον εαυτό του,ούτε που το σκέφτηκες νεοημιτασιον δήθεν Ελληναρα έτσι;

        1. Ειναι αυτοι οι εξυπνακες που με ολη τους την περιττη εξυπναδα εκατεστρεψαν σταδιακα μεσα σε 45 χρονια μια πάλαι ποτέ χωρα.Ποτε μην υποτιμας τη δυναμη των ηλιθιων ανθρωπων σε μεγαλους αριθμους.

    Comments are closed.