ΝΕΟ ΣΟΚ! ΉΤΑΝ ΜΟΝΟ 42 ΕΤΩΝ! ΆΛΛΟΙ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – ΣΤΟΥΣ 81 TA ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΈΝΑΣ 42ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ 85ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    Κοινοποίηση:
    IOS-NEKROI-1

    Στους 81 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα. 42χρονος από την Χαλκιδική νοσηλευόταν από τις 29 Μαρτίου στο ΑΧΕΠΑ και μια 85χρονη γυναίκα στον Ευαγγελισμό.

    Άλλοι δυο άνθρωποι έπεσαν θύματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Ένας άνδρας 42 ετών από την Χαλκιδική, άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Μια 85χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

    Έτσι, οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα φτάνουν τους 81.

    Ο 42χρονος άνδρας νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ από την Κυριακή 29 Μαρτίου, αφού προηγήθηκε νοσηλεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο. Το κρούσμα επιβεβαιώθηκε μετά από 2 τεστ.

    Ο 42χρονος είναι το πρώτο θύμα του κορωνοϊού στη Χαλκιδική.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Θυμάστε πριν δέκα μέρες περίπου τον Γερμανό καθηγητή που πέθανε στην Κρήτη και τον έβαλαν σε … “ειδικό μεταλλικό” φέρετρο, λόγω κοροναϊού λέει, τον έθαψαν 10 μέτρα κάτω και θα τον ξεθάψουν μετά από 10 χρόνια ; Εχω ψάξει σε ιταλικές ιστοσελίδες και δεν είδα ούτε μία φωτό με σιδερένιο φέρετρο !

      1. Παραμύθια. Αυτά δε τα κάνανε ούτε για τα θύματα του εργοστασίου του Τσέρνομπιλ να πούμε, δεν έχει ραδιενέργεια….

        1. Αγαπητό Κουνέλι, η απορία μου είναι μόνο ο Γερμανός σε σιδερένιο, λόγω κοροναϊού και οι υπόλοιποι σε ξύλινα ;

    2. Φυσικά τήν ασθενή στόν Ευαγγελισμο τήν κρατούσαν εκτός ΜΕΘ . Τον Κρεμαστινο καί Παπαχελα στά όπα όπα !

    3. Ξαφνικα ολοι εχουν υποκειμενο νοσημα…! και πριν 2 μερες που πεθανε 52χρονων και δεν ειχε τιποτα.

      Αν πας εδω στην ελλαδα σε γιατρο θα σου βγαλει καμια 10ρια προβληματα δουλεια να ‘χουμε να γραφουμε φαρμακα.

    4. Εγώ δεν καταλαβαίνω πως ξέρουν ότι είναι από κορονοιο εφόσον δεν κάνουν νεκρωψιες και τα τεστ δείχνουν αλα δι αλλά.Για να κάνουν αυτά που θέλουν έχουν αποχαζεψει τους ανεγκεφαλους με τον ” κορονοιο” που η εποχική γρίπη σκοτώνει κάθε χρόνο περίπου 630000 παγκοσμίως .Με τα λεγόμενα του κυρίου Τσιοδρα ότι είναι πανδημία κάθε χρόνο και εκεί που έλεγε ότι ο κορονοιος δε κολλάει από άνθρωπο σε άνθρωπο και να μην ανησυχούμε ξαφνικά μας έκλεισαν μέσα μέχρι το Μάιο.Και οι περισσότεροι τρέμουν τον κορονοιο και όχι αυτά που θα γίνουν μετά που αυτά έπρεπε να φοβούνται.Οταν ξυπνήσουν θα τραβάνε τα μαλλιά τους.

    5. τι 42 ετων ρε παιδια, ηταν υπερβαρος με υποκειμενα νοσηματα. διασταυρωστε τα στοιχεια. φτανει αυτο το παραμυθι να τρομοκρατειτε τον κοσμο. μεσος ορος ηλικιας θανοντων 74 ετων,ετοιμοθανατοι,ολοι,, οσοι ειναι λιγοτερο εχουν υποκειμενα νοσηματα και ειναι αδυνατοι οργανισμοι. μια εντονη γριππη ειναι και τιποτα αλλο.
      φτανε πια αυτο το στημενο παραμυθι,

    6. Πέρισυ στην Ελλάδα πέθαναν 1071 άνθρωποι μόνο από γρίπη..σταματήστε πια να τρομοκρατήτε τον κόσμο με τον υποτιθέμενο ιό..όταν καταλάβουν την απάτη δεν θα χετε που να κρυφτήτε όλοι σας

    7. Nα προσέχουμε την κάθε ανθρώπινη ζωή ανεξάρτητα από την αιτία κινδύνου. Ενημερώνουμε, για λόγους ασφάλειας των πολιτών, την ελληνική αστυνομία ότι στην έξοδο στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης επώνυμο σούπερ μάρκετ λειτουργεί προκλητικά, κατά κατάλυση των νόμων και των αρμόδιων κρατικών οργάνων, παράνομο, αυθαίρετο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΙΧΕ αυτοκινήτων των πελατών του. Τα αυτοκίνητα των πελατών του εισέρχονται / εξέρχονται στον παράνομο χώρο από τη μοναδική οδό που χρησιμοποιούν ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ προς και από το Νοσοκομείο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. Σταθμεύουν πάνω στην οδό, πάνω στα πεζοδρόμια, εισέρχονται και εξέρχονται ανέλεγκτα στην κεντρική οδό, ενώ πολλές φορές αναγκάζονται οι οδηγοί, που κινούνται κανονικά στη οδό, να τα προσπερνάνε, με είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Κατάργηση του ΚΟΚ, παρανομίες και αυθαιρεσίες με την ανοχή και αδιαφορία των κρατικών αρχών που βάζουν ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ αθώων ανθρώπων. Πολλά τροχαία ατυχήματα και μόλις συμβεί κάποιο πολύνεκρο ατύχημα, τότε όλοι οι υπεύθυνοι θα καταγγέλλουν … τους υπεύθυνους. Η αστυνομία απούσα, η δημοτική αστυνομία του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη ακόμη έρχεται …, οι αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες και αυτές εξαφανισμένες. Καραμπινάτες παρανομίες για τα κέρδη των τραστ. Κατά τα άλλα γράφουν παππούδες και γιαγιάδες γιατί περπατάνε.

    8. Ξαφνικά ο καρκίνος, τα καρδιακά, τα εγκεφαλικά και η ΧΑΠ σταμάτησαν να θερίζουν. Ο “φονικός ιός” μέχρι και τις ασθένειες εξόντωσε. Ας μας εξηγήσει αυτό το “φαινόμενο” ένας επιστήμ…εεε, δηλαδή, επιδημιολόγος… Και όταν το εξηγήσει αυτό, έχω κι άλλη ερώτηση: αφού κολλάνε και ζώα, θα ξεφορτωθούμε, επιτέλους, τις κατσαρίδες;;;

    9. Το έχουν κολλήσει στην Ιταλία και πρέπει να είναι το αιμοβόρο στέλεχος L.

    Comments are closed.