ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΤΟ 4ο ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ – ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ “ΑΤΤΙΚΟΝ”

    Κοινοποίηση:
    720_704634_e0e8268520-ab7943877a7a0e2a

    Τελευταίες πληροφορίες

    Η 36χρονη γυναίκα από τα δυτικά προάστια νοσηλεύεται στο «Αττικόν» – Εκλεισε ο παιδικός σταθμός που πηγαίνουν τα ανίψια της – Είχε ταξιδέψει Ιταλία – Συνεδριάζει το μεσημέρι η Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας
    Το τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλαδα ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής.

    Πρόκειται για Ελληνίδα, 36 ετών, η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ταξίδεψε πρόσφατα σε πληττόμενη περιοχή της Ιταλίας.

    Σύμφωνα με κύκλους του ΕΟΔΥ, πρόκειται για καθηγήτρια που ζει στα δυτικά προάστια, αλλά δεν εργάζεται σε κάποιο σχολείο. Κάνει όμως ιδιαίτερα μαθήματα κι έτσι οι αρχές ήρθαν σε επαφή με όλους που τη συνάντησαν ώστε να τους θέσουν σε κατ’ οίκον απομόνωση. Επίσης έχει κλείσει ο παιδικός σταθμός στον οποίο πηγαίνουν τα ανίψια της 36χρονης. Συνολικά περίπου 20 άτομα έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

    Μετά την επιστροφή της, εμφάνισε ήπια συμπτωματολογία. Η 36χρονη είναι καλά στην υγεία της και παραμένει σε απομόνωση στο νοσοκομείο «Αττικόν».

    Προηγούμενη ενημέρωση

    Το τέταρτο κρούμα κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι γεγονός! Οι υγειονομικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει και τέταρτο κρούσμα, μια γυναίκα 36 ετών η οποία νοσηλεύεται στο “Αττικόν”.

    Από χθες, μετά τη 40χρονη που ήταν σε θάλαμο απομόνωσης στο νοσοκομείο, μια φίλη της μεταφέρθηκε επίσης στο “Αττικόν” και ίσως είναι αυτό το κρούσμα που επιβεβαιώθηκε σήμερα, καθώς το μόνο στοιχείο που έχουν δώσει ως τώρα στη δημοσιότητα είναι ότι πρόκειται για γυναίκα 36 ετών.

    Η γυναίκα που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία πρόσφατα, παρουσίασε ήπια συμπτώματα, βρίσκεται στον ειδικό θάλαμο και η υγεία της δεν κρύβει ανησυχία.

    Το περιστατικό διεγνώσθη στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και εντός της ημέρας αναμένονται νέες ανακοινώσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Το κάθε όρνιο πάει για καφεδάκι Ιταλία λες και δεν γνωρίζει καταστάσεις.
      Έρμαιο στο κάθε πλούσιο και ανεγκέφαλο γίδι η Ελλάδα.

    2. Ωραία όλα αυτά αλλά γιατί βάζετε φωτογραφία εντατικής. Η κυρία χαίρει άκρας υγείας. Άντε να έχει κανένα συνάχι.

    Comments are closed.