ΝΕΟ ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ “ΑΡΙΣΤΩΝ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ – Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ “ΕΙΔΙΚΩΝ” ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    επιτροπή λοιμωξιολόγων

    Tα ευρήματα δημοσκόπησης της ALCO παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων η ΝΔ συγκεντρώνει 37,4% και ο ΣΥΡΙΖΑ 23,8%, το ΚΙΝΑΛ με 5,9%, το ΚΚΕ με 5,6%, η Ελληνική Λύση με 4,2% και το ΜέΡΑ25 με 2,9%. Το ποσοστό εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη βρίσκεται στο 43%, με τον Αλέξη Τσίπρα στο 23%.

    Το 55% είναι ικανοποιημένο για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος εμβολιασμών. Και εδώ αρχίζουν τα σκούρα για την κυβέρνηση, καθώς ένας στους δύο (51%) εμφανίζεται δυσαρεστημένος για τα μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία,
    με την πλειοψηφία (64%) να πιστεύει ότι οι πρόσφατες αποφάσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων επηρεάζονται από τις επιθυμίες της κυβέρνησης!

    Οι πολίτες μετά τους τόσους μήνες περιορισμών ζητάνε να ανοίξουν ξανά δραστηριότητες, συμφωνούν με την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου και των Λυκείων και το 62% θέλει να επιτραπούν για το Πάσχα οι μετακινήσεις από νομό σε νομό.
    Στον τομέα της εγκληματικότητας και της ασφάλειας των πολιτών το 56% δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο και πως άλλωστε να είναι… Για να δούμε θα πάρουν κανένα μήνυμα εκεί στο Μαξίμου ή όλα βαίνουν καλώς και πανηγυρίζουν;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. οποιος διαβαζει και πιστευει οτι του δειχνουν οι δημοσκοπησεις, ή ειναι ηλιθιος ή πολυ ηλιθιος…δεν εξηγειτε διαφορετικα..

    2. ο μητσοτάκης την δουλειά που του ανατέθηκε την έκανε και χ@στηκε για τον κόσμο!!!

    3. Παιρνουμε,οτι μας αξιζει ……Ας προσεχατε τι ψηφιζατε

    4. Προπαγάνδα αδέλφια, πίστεψε πως είναι ο νέος Γκέμπελς. Όμως σκληρή η πραγματικότητα, μεγάλο το χαλί του συστήματος υγείας, εγκληματικά τα μη προσαρμοζόμενο πρωτόκολλα θεραπείας. Ο ιός άλλαξε και αλλάζει καθημερινά, αυτοί όμως τον κυνηγάνε με τις σφεντόνες, τους ανοικτούς τάφους και τους Μπουρλάδες. Μας σκοτώνουν πατριώτες, περισσότερο άχρηστοι της πολιτικής δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.

    5. Την έχουν ονομάσει πανδημία για να εισπράττουν δις από την Ευρωπαϊκή ΄Ένωση. Πάει η πανδημία έγινε επιδημία και είναι μια βαριά?! (ανάλογα το πως κτυπάει τον καθένα) εποχική γρίπη που δημιουργεί επακόλουθα.

    6. Οαιδια και εκλογες να γινουν παλι αυτος θα βγει να το ξερετε.οι ελληνες δεν αλλαζουν ειναι μαζωχες.φτωχεια ατη φτωχεια αλλα εκει επιμενουν στην καταστροφη.ειναι δυνατον αυτοι που μας εκαψαν ολα αυτα τα χρονια να μας σωσουν τωρα; ειναι δυνατον να ενδιαφερονυαι για τις ζωες ειδικα των μεγαλων ανθρωπων που τους εξαθλιωσαν με τοσες μειωσεις συνταξεων; να φανε δεν εχουν απο τα σκουπιδια τρωνε παρα πολλοι ανθρωποι αλλα αυτοι θα ξανα ψηφισουν αυτους.και εις ανωτερα

    Comments are closed.