ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 25 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΕΣΤΑΓΚ

    Κοινοποίηση:
    germany

    Μια εκτεταμένη επιχείρηση της γερμανικής αστυνομίας στους κόλπους οργανώσεων της άκρας δεξιάς και υποστηρικτών θεωριών συνωμοσίας οδήγησε σήμερα το πρωί στη διάλυση ενός πυρήνα που σχεδίαζε ένοπλες επιθέσεις και είχε στόχο κυρίως την Μπούντεσταγκ, την κάτω βουλή του γερμανικού κοινοβουλίου, ανακοινώθηκε από το γραφείο του ομοσπονδιακού εισαγγελέα.

    Οι επιδρομές της αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν σε 11 ομοσπονδιακά γερμανικά κρατίδια και συνελήφθησαν 25 άτομα που ανήκαν στην οργάνωση «Πολίτες του Ράιχ» (Reichsbürger). Είναι ύποπτα ότι «προέβησαν σε συγκεκριμένες προετοιμασίες για να διεισδύσουν βίαια μέσα στη γερμανική Μπούντεσταγκ με μια μικρή ένοπλη ομάδα», αναφέρουν σε ανακοινωσή τους οι εισαγγελείς.

    Ένας Γερμανός που αναφέρεται ως πρίγκιπας που ονομάζεται Heinrich XIII, 71 ετών, φέρεται να ήταν ο αρχηγός αυτής της ομάδας που προετοίμαζε την ανατροπή και κατάκτηση της εξουσίας.

    Οι ύποπτοι συνελήφθησαν στα γερμανικά κρατίδια Βάδη-Βυρτεμβέργη, Βαυαρία, Βερολίνο, Έσση, Κάτω Σαξονία, Σαξονία, Θουριγγία καθώς και στην Αυστρία και την Ιταλία.

    Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μάρκο Μπούσμαν έγραψε στο Twitter ότι λαμβάνει χώρα μια μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση και ότι ύποπτη «ένοπλο επίθεση σε συνταγματικά όργανα είχε σχεδιαστεί».

    Ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας είπε ότι η ομάδα σχεδίαζε ένα βίαιο πραξικόπημα από τον Νοέμβριο του 2021.

    Πρώην μέλη του στρατού συμμετείχαν επίσης σε σημαντικό μέρος του πραξικοπήματος, αναφέρουν δημοσιεύματα. Περιλάμβαναν πρώην επίλεκτους στρατιώτες από ειδικές μονάδες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. TΟ ΔΙΕΘΝΕΣ “ΔΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ”,ΑΝΑΜΑΣΑ-ΜΥΡΗΚΑΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ” ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΕΩΣ ΤΩΡΑ! ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ? ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ Α.ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΠΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ?? ΜΕ ΤΟ “ΜΑ’Ι’Ν ΚΑΜΠΦ” ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ “ΔΥΣΕΩΣ”, ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ Β’ Π.ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ..ΓΙΑΤΙ???

    2. Σχεδιαζαν πραξικοπημα λιγο πριν φυγει η Γερμανικη κυβερνηση ( και ολες οι κυβερνησεις ) για να πας στην παγκοσμια κυβερνηση ? Ανετα μπορει να ειναι στημενο για να σου πουν οτι δεν ειναι και τοσο σιγουρη η κυβερνηση που εχεις . Να πουμε ( κι εδω ) καποια πραγματα γιατι οι δημοσιογραφοι παπαγαλιζουν ειδησεις και απο ουσια σχεδον τιποτα , Οι πιο πολλες ειδησεις που βγαινουν απο το 2020 και μετα εχουν σχεση με την παγκοσμια κυβερνηση που ερχεται . Το 2020 βγηκε βιντεο με UFO απο το πενταγωνο της Αμερικης στις ειδησεις , το ”2022” θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι ( Fake Aliens ) δε γινονται για εναν ιο , θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν τελικα η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο . Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες… ειναι ολοι πιονια ( πολιτικοι δημοσιογραφοι κλπ ) χτιζουν την παγκοσμια κυβερνηση .

    3. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ… ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ

    4. Πάάάλι η ιστορία με τους 25(!!!) ναζί που θα κάνανε πραξικόπημα και θα καταλάμβαναν την βουλή και την χώρα;;; έλεος ποιος πιστεύει τέτοιες ιστορίες;;; ούτε οι ίδιοι που τα κατασκευάζουν!!!

    5. αυτά με τους ναζί που όπου νά’ναι θα κάνουν πραξικόπημα δεν τα πιστεύουν ούτε οι πιο πωρωμένοι αντιφασίστες, θυμίζουν αμερικάνικες ταινίες του 80 και του 90 που ήταν κάποια ομάδα ναζιστών που είχε ένα κυρφό δωμάτιο με φωτογραφίες του Χίτλερ και θα δηλητηρίαζε το νερό

    6. Ζήτω το αντιφασιστικό, αντιναζιστικό κ αντιρατσιστικό Μακελειό.
      Έλληνες πατριώτες έφθασε η ώρα σας.

    7. Θά ξαναγυρίσουμε και θά τρέμει η γη τα τελευταία λόγια του Γκέμπελς θα είναι για καλό ή κακό; κανείς δεν μπορεί να ξέρει

    8. Δηλαδή όσοι ήταν κατά των εμβολίων απόστρατοι κυρίως που θέλανε να προστατευσουν την υγεία και του λαού και του στρατεύματος… συνελήφθησαν όμως οι πραγματικοί τρομοκράτες όπως στην Ουλμ προχθές, κυκλοφορούν ελεύθεροι, ανεβάζουν στο φμπ ότι ακραίο γουστάρουν χωρίς να συλλαμβανονται,δολοφονούν πραγματικούς ανυποψιαστους πολίτες και κυρίως νεαρά άτομα και παιδάκια πλέον και όλα καλά. Είναι δυνατόν να κυνηγήσουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις τους αγαπημένους τους επενδυτές που τους προωθούν ως προσωπικούς τους νταραβεριζτηδες σκληρών ναρκωτικών και προσωπικούς τους επιβήτορες;

    9. Οι μασόνοι δίνουν εν κρυπτω τους δικούς τους όταν βλέπουν ότι ο αδελφός τους το παρακάνει γιατί έτσι θα αποκομίσουν περισσότερα οφέλη.

    10. Ετσι λυνουν τις διαφορες τους με τους Εθνικιστες που τους βοεπουν σαν απειλη των διεφθαρμενων καθεστωτων τους.Ψευδεις κατηγοριες και μυθευματα οπως και στην Ελλαδα.

    11. …..οι εβραιοι στους τελευταιους αιωνες καθαρισαν ολους τους πριγκιπες ευρωπη και ασια και πλεον κατασκευαζουν δικους τους , τσογλανοδιποδα ρουβικωνες και ηροστρατους τυπου χιτλερ γυφτο.

      1. ακριβώς. το πολίτευμα είναι το πολίτευμα είναι το πρόβλημα. ολα τα άλλα να είχαμε να λέγαμε

    Comments are closed.