ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ «ΦΩΤΙΑ». ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ: «ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ, ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ» .Ο ΒΑΡΟΝΟΣ «ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ» ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ , ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΤΟΥΡΟΥ ΚΑΙ Η ΝΟΘΕΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΜΙΖΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΤΟΥ “ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΥΣΟΥ”

    Κοινοποίηση:
    skaftouros3

    Βίντεο 2, με συνομιλίες «φωτιά». Και μετά αναρωτιούνται τα «μεγάλα κεφάλια» πως η λαθρεμπορία καυσίμων δεν είναι γνωστή στις κυβερνήσεις της σαπίλας  

     Και δεύτερος Αστυνομικός περιγράφει το ποιόν του «ίσκιου- ων» του κυρίου πρωθυπουργού που ήξεραν και τον Σκαφτούρο και μια διμοιρία «πιστολάδων της Μαφίας»

    «Πρέπει να τους φάω, βρες από Τσετσένους, βρες απ’ την Κύπρο έναν Τούρκο βρες έναν, να τους φάμε»

    Θα αφιερώσουμε ως συνέχεια, στο παρθένο και «άγιο» πρωθυπουργικό περιβάλλον αλλά και στην πολιτική βαρονία και αλητεία σε βαθμό κακουργήματος (γιατί όταν πέσει η κυβέρνηση όλοι αυτοί οι βρωμιάρηδες θα πάνε φυλακή και θα πάνε αλυσοδεμένοι με χειροπέδες και θα φάνε ισόβια όσο καλούς δικηγόρους κι αν έχουν), ένα ακόμα απόσπασμα από έτερο βίντεο όπου δεύτερος αστυνομικός ε.α , αφηγείται τα κατορθώματά τους.

    Πως δηλαδή εξύφαιναν σενάρια, πάντα κατά τον αστυνομικό, για «να δολοφονήσουν πληρώνοντας, ανταγωνιστές, πολιτικούς αντιπάλους, δημοσιογράφους, δικαστές, επιχειρηματίες, δικηγόρους και άλλους παράγοντες της δημόσιας ζωής ή της παρανομίας).

    Ουσιαστικά δηλαδή εμφανίζονται «ίσκιοι» του Μητσοτάκη να χρηματοδοτούν πιστολάδες και «Κορλεόνε» για να κάνουν «ζημιές».

    —Επίσης: Ο πολυσυζητημένος Κύπριος, φερόμενος ως λαθρέμπορος καυσίμων, Τάσος Σιμιλλίδης, τον οποίο φέρεται να συναντούσε κρυφά στη Βουλγαρία ο Γιάννης Σκαφτούρος. Η λαθρεμπορία και νοθεία στα καύσιμα και το λαθρεμπόριο “μαύρου χρυσού” εν καιρώ κρίσης. Κάποιοι θησαυρίζουν στην πλάτη ενός Λαού που πένεται και δυστυχεί, με τις ντόπιες Καμόρες να αλωνίζουν και να μας βγάζουν τα άντερα. Και θα τους λυπηθούμε; Θα λυπηθούμε τα παλιόσκυλα τους πολιτικάντηδες της δυσωδίας; Ε, όχι…

    exofillo30-4

    ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ. ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. αυξάνουν κατακόρυφα την κατανάλωση ηρεμιστικών και αντικαταθλιπτικών στα τρωκτικά του Μαξίμου. No rest for the ass λέμε!

    2. Στέφανε, κανένα έλεος σε αυτούς που πρόδωσαν τον ελληνικό λαό ,τους γαλάζιους συριζαίους, που βάλανε λοκ ντάουν και κατέστρεψαν έναν λαό όταν οι ίδιοι έπαιρναν τις μίζες τους και δίνανε τρελλά ποσά και στα αλλα λαμόγια τους ακαταδίωκτους. Που φοβόντουσαν την …όμικρον και το Πάσχα και τώρα που τα άνοιξε όλα η κυβέρνηση ζητάνε μέτρα τον …Σεπτέμβριο!!! Ρε λίγο φιλότιμο, λίγο ρε όχι πολύ! Επειδή δεν έχουν καθόλου φιλότιμο, βγάλτα όλα στη φόρα Στέφανε.

    3. Γι’αυτό ποτε δεν γίνεται έλεγχος στα πρατήρια βενζίνης.Επισης έχει ακουστει ότι η κυβέρνηση Κορλεόνε επειδή δίνει ένα επίδομα βενζίνης έχει ταυτόχρονα δώσει εντολή για νοθεία στα καύσιμα.Αυτο έχει ακουστεί σε ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης από πολίτες.
      Αυτα όμως σύντομα θα τελειώσουν στην Ελλάδα αλλά αυτοί έχουν εντυπωση ότι θα πάνε στην Ευρώπη ή στην Αμερική και έχει θα μπορούν να ζήσουν μια όμορφη ζωή με τα κλεμμένα λεφτά των λαών.Επειδει όμως είναι Άθεοι δεν έχουν καταλάβει τι θα τους συμβεί.
      Γιατί λένε
      “Πύλη μεγάλη αν διαβείς μπορεί και να Ζαλιστείς”

    Comments are closed.