ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠO ΤΗ ΦΥΓΑΔΕΥΣΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ – ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ. “ΠΟ@ΣΤΗ, ΓΑΜΙ@ΛΑ, ΒΡΩΜΙΑΡΗ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    astynomikoi

    Τείχος “προστασίας” του “λαγού” Νότη Μηταράκη είχαν στήσει μπροστά από το δημαρχείο οι Αστυνομικοί, προκειμένου να μπορέσει να ξεφύγει από το μένος των συγκεντρωμένων πολιτών.

    Δείτε τον Μηταράκη, πως “σαν βρεγμένη γάτα” αναζητά τρόπο για να φύγει από εκεί. Μπορεί να κατάφερε να διαφύγει, αλλά τα… γαλλικά του από τους κατοίκους του Έβρου δεν τα γλίτωσε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. ΜΠΡΑΒΟ, αντισταθείτε!!! Γίνεται παράδειγμα για τους υπόλοιπους που καθόμαστε άπραγοι και τους ανεχόμαστε… Έχετε δύναμη! Προχωράτε! Και μόνο γι’ αυτό που είπε “Μπορώ και 10.000 αλλοδαπούς να φέρω και θα το κάνω” αντισταθείτε.

    2. Μιας που έχουν καταλάβει,λοιπόν,όλοι ότι ΝΔ-Σύριζα είναι το ίδιο μαγαζί,καιρός είναι να στραφούν προς τη μία και μοναδική λύση για την Ελλάδα:τον εθνικισμό!

    3. Ένα μεγάλο μπράβο στους ντόπιους. Στην επόμενη πόλη που θα πάει κυκλωστε το αμάξι και αρχίστε να σπάτε τα τζάμια.

      Μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί τους κλέφτες.

    4. ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΑΛΛΗΘΩΡΕ .
      ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ .

    5. Εδώ βάλανε τον Χαϊκάλη σε υπουργείο για να κάνει κι άλλες μειώσεις μισθών.
      Και τώρα μαθαίνουμε ότι ήταν και μαλακοκαβλης με πιτσιρίκες το ραμολιμέντο.
      Λες και θα γίνει κάτι αν φύγει ο μηταράκης .
      Θα φέρουν κάποιον άλλο και ίσως ακόμα χειρότερο.
      Μην το ψάχνετε…

    6. Μπροστα πάει στις δημοσκοπήσεις Έλληνες ψηφίστε ΝΔ κ σύριζα κ ΠΑΣΟΚ κ όλα πάνε καλά γαμω τ σπίτια σας ψηφίστε γαμω ότι σας έχει μείνει αγαμητο

    7. Επανάσταση και αμέτρητα παλούκωμα τα σε δημόσια θέα.. και μια υπενθύμιση..ποιος φυλάει η προστατεύει προδότες παλούκωμα και σε αυτούς..έτσι θα τρομάξουν και οι λαθραίοι και θα εξαφανιστούν σε χρόνο μηδέν…πήραν τις ζωές των Ελλήνων διότι οι ίδιοι οι Έλληνες το επέτρεψαν…ότι περνεται πρέπει να επιστρέφεται….

    8. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΑΝΕ!!!!…..ΜΩΡΕ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!!!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΩΣΟΥΝΕ!!!!! ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!
      ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΩ ΑΡΚΕΤΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΣΙΠΡΑ….ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!! ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ……

    9. Του κλείσανε τα αρχιδια . Αυτή η ποντικομαμή το βράδυ θα πάει στην χλιδάτη βίλα του , θα κάνει το μπανάκι του , θα φάει το ψαράκι του κ θα κοιμηθεί στο πολυτελές υπνοδωμάτιο του διχως άγχος . Το πρωί θα μπει στον λογαριασμό του στην τράπεζα θα νιώσει ασφάλεια με τα άπειρα χρήματα κ τις καταθέσεις του , θα βάλει το κοστούμι του κ θα πάει στο υπουργικό του γραφείο . Και η ζωή συνεχίζεται ….

      1. Αν δεν τιμωρηθεί από τον λαό θα τιμωρηθεί σίγουρα από τον Θεό. Δεν θα συνεχίστει τόσο όμορφα η ζωή του ενώ έχει καταστρέψει ένα ολόκληρο έθνος.

    10. ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    11. Μα το ΣΚΑΪ λέει πως τους αγαπάμε!!!
      Κάτσε να δώ Πορτοσαλτε το πρωί να καταλάβω αν αυτό που βλέπω τώρα είναι αλήθεια και μετά θα αποφασίσω.

    12. Το κακο γι αυτους ειναι οτι δεν υπαρχει πια η Χρυση Αυγη. Σε αυτους θα τα ριχνανε παλι και θα ονομαζαν τους πολιτες Χρυσαυγιτες.

    13. Καφέδες; Τίποτα άλλο δεν είχαν να φιλέψουν τον Μηταράκη οι ακρίτες;

    14. Ανυπομονώ για την ημέρα που θα τους δω παλουκωμενους στην πλατεία Συντάγματος. Τα έχουμε χάσει όλα, δεν σας φοβόμαστε ανθέλληνες, προδοτες, γενοκτονοι. Θα τιμωρηθειτε όπως σας αξίζει από τον λαό.

      1. Γιατί ρε, περίμενε ο κόσμος ότι η ΝΔ θα γίνει δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ ?

        1. Γιαυτο παιξτε πινγκ-πονγκ στις επομενες εκλογες , ψηφηστε τσιριζα για να εχετε νδ.

        2. Και τον Σύριζα του “η θάλασσα δεν έχει σύνορα” ψήφισε ο Έλληνας.

      2. Ψήφισαν μπαμια και τους βγήκε αγγουρι. Τι να κάνουμε;

      3. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΕΚΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ

    15. Γ@μ#στε τους όπου τούς βρείτε!
      Αυτοί δεν περνούν από λόγια!!!!!

    16. Διώξτε τουν πουστη από τον Έβρο.
      Χάχα α.
      Λουγκρα Μηταρακη.
      Δεν ξέρεις σε ποιους πηγές να κάνεις πουστιες..

      1. Ξέρει..σε αυτούς που τον ψήφισαν με τα δύο τους χέρια.

    17. Ανατριχίλα!!!!! να βγαίνουν οι προφητείες που κάποιοι κοροιδευουν (τους πολιτικούς κάποια στιγμή θα τους πάρουν με τις πέτρες)

      1. Φοβερή “προφητεία”, δε το περίμενε ποτέ κανείς πως αυτό θα συνέβαινε κάποια στιγμή στο μέλλον.

      2. Και ο Μακρυγιάννης είπε πως θα μπούν στη βουλή και θα τους σφάξουν

    18. Παλι αυτους θα ψηφισετε τι φωναζετε αδικα.η αυτον η τον πινοκιο θα ψηφισετε

    19. Ο/Η Μητσοτάκη ατσαλάκωτε ψυχάκια ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ το παραμύθι λέει:

      Ο Μητσοτάκης και οι παλιάτσοι υπουργοί του έπεσαν στην παγίδα που οι ίδιοι έστησαν. Επειδή περιβάλλονται από κωλογλύφτες και λινάτσες που τους λιβανίζουν ολημερίς έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και νομίζουν ότι ο κόσμος τους λατρεύει όπως δείχνουν οι στημένες δημοσκοπήσεις και οι πατσαβούρες δημοσιογράφοι. Ο κόσμος όμως έχει περάσει το σημείο χωρίς επιστροφή και τους ψάχνει να τους δείξει …ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ…

    20. Αυτη τη φορα δεν προκειτε να φυγετε απο την Ελλαδα αλητες με ξενα διαβατηρια.Πρωτα ξυλο και γαμηση και μετα Μακρονησο και σπασιμο πετρας ξεφτιλισμενοι κυναιδοι.

    21. Όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης, πριν λίγο που συναντήθηκε μαζί του μέσα στο ΚΥΤ και συζήτησαν, όταν του αντέκρουσε με επιχειρήματα και στοιχεία όσα έλεγε ο κ.,Μηταράκης για την αναγκαιότητα επέκτασης της δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο χωριό του, αυτός του απάντησε απειλητικά: “Μπορώ και 10.000 αλλοδαπούς να φέρω και θα το κάνω”.
      https://www.evros-news.gr/2021/02/08/%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%cf%81/

      1. Η μισοριξιά απειλεί κιόλας, θα το φάει το παλούκωμα, δεν το γλυτώνει

        1. Δεν θα θυμαται τον χατζηdaki τι του έριξαν και πάει φυρί-φυρί

    Comments are closed.