(ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ) ΣΕ ΥΦΕΣΗ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΗ – ΕΙΧΑΝ ΕΚΚΕΝΩΘΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ – ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ “ΣΠΙΤΙ” ΤΟΥΣ – ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Νεότερη ενημέρωση
    Σε ύφεση είναι πλέον, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση, στην οδό Οδυσσέως Ανδρούτσου, κοντά στο δρόμο Βάρης-Κορωπίου.

    Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αποκαταστάθηκε, πριν από λίγο, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ευλεπίδων και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της λεωφόρου Αναργυρούντος, που είχε διακοπεί λόγω της πυρκαγιάς.

    Δεδομένου όμως ότι η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, οι ηλικιωμένοι επέστρεψαν στα δωμάτιά τους. Οι εικόνες είναι συγκινητικές.

    Άνθρωποι που θα μπορούσαν να είναι ο παππούς ή η γιαγιά μας, άνθρωποι που βγήκαν από το γηροκομείο και χωρίς τα παπούτσια τους ακόμα, μεταφέρονται με καροτσάκια από τους υπαλλήλους ξανά στο γηροκομείο. Ξανά στο “σπίτι” τους μετά την, ευτυχώς ολιγόωρη, ταλαιπωρία και ανησυχία.

       

    Προηγούμενη ενημέρωση

    Για την κατάσβεση επιχειρούν 25 πυροσβέστες και ένα ελικόπτερο – Η φωτιά καίει ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση
    Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην Πυροσβεστική για φωτιά που εκδηλώθηκε στην Βάρη στο τέρμα της οδού Οδυσσέως Ανδρούτσου.

    Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση με τους ανέμους για την ώρα να την «σπρώχνουν» προς έναν λόφο σε μια περιοχή που έχει κεραίες.

    Λόγω του καπνού δόθηκε εντολή να εκκενωθούν τα παιδικά χωριά SOS που βρίσκονται στην περιοχή.

    Επίσης εκκενώνεται και μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων που βρίσκεται κοντά στο σημείο.

    Στην περιοχή έχουν σπεύσει ήδη και επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιεί ένα ελικόπτερο.

    varh_fwtia_athna__2
    vari-fotia

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Ολα αυτά γιατι δεν υπαρχει μυαλο στον κόσμο, ποσες φορες το εχουμε πει……….περιπολιες ρε οσοι ειναι συνταξιουχοι και ανεργοι ας τους δωσει το κρατος εφοδια για να υπαρξει προβλεψη και προληψη, αλλα τέτοιοι μ@λακες πολιτες που είμαστε τετοιους μ@αλακες κυβερνητες βγάζουμε

    2. η τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα..καθόλου τυχαίο

    Comments are closed.