[ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ] ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ” ΤΟ ΖΕΦΥΡΙ! Γ#ΦΤΟΣ ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΕΡΙΞΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ – ΜΕ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ

    Κοινοποίηση:
    ASTHENOFORO-12

    Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr, λίγο πριν τις 8 το πρωί 50χρονος γύφτος που μένει στο Ζεφύρι τσακώθηκε με τη σύζυγό του για άγνωστη αιτία. Αμέσως μετά, την περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και της έβαλε φωτιά. Ο δράστης συνελήφθη ενώ η 44χρονη σύζυγος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός εσπευσμένα. Εκεί βρίσκεται ήδη και ο αδελφός της με εγκαύματα καθώς φέρεται να ενεπλάκη και ο ίδιος στον καυγά. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του ζευγαριού. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται σχετικά με την κατάσταση των τραυματιών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα επικοινωνεί μεν αλλά έχει εγκαύματα σε όλο της το πρόσωπο και το σώμα. Θα διακομισθεί στο Γενικό Κρατικό Αθηνών και ειδικότερα στην κλινική πλαστικής χειρουργικής. Φαίνεται ότι η γυναίκα είναι εκτός κινδύνου. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο 50χρονος νταής γύφτους την περιέλουσε με πετρέλαιο.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Μόνο έτσι θα ξεκληριστεί το γυφτοχωριό, ν’ αρχίσουν μεταξύ τους να πλακώνονται

    Comments are closed.