[ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ] ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ! ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ… ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ Ο ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    untitled_2

    Ανανεωμένο, ώρα 22:53

    Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από το άγριο διπλό έγκλημα που διαπράχθηκε στη Μακρινίτσα Βόλου το βράδυ της Δευτέρας, με θύματα δύο αδέλφια.

    Νεκροί, σύμφωνα με πληροφορίες από το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, είναι μία 28χρονη γυναίκα και ο 30χρονος αδελφός της, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από τον εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας μέσα στο πατρικό τους σπίτι στη Μακρινίτσα, όταν επισκέφθηκε την οικογένειά της η νεαρή γυναίκα.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης, που φέρεται να είναι και ο δράστης, ενοχλούσε την 28χρονη γυναίκα και την οικογένειά της και για τον λόγο αυτό είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή.

    Αμέσως μετά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή. Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Ασφάλειας από Βόλο κινητοποιήθηκαν άμεσα και μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, εντοπίστηκε ο δράστης με το αυτοκίνητό του σε μεγάλη απόσταση και συγκεκριμένα στα Άνω Λεχώνια, όπου ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ αυτή την ώρα οδηγείται στην Ασφάλεια.

    Δείτε φωτό και βίντεο από το thenewspaper.gr:

    ασασασα

    Αρχικό κείμενο

    Το άγριο έγκλημα έγινε στη Μακρινίτσα, το βράδυ της Δευτέρας. Ο δράστης μπήκε στο σπίτι, μαχαίρωσε τα δύο αδέρφια ηλικίας 25 – 30 ετών και εξαφανίστηκε.

    Σύμφωνα με το magnesianews, το διπλό φονικό έγινε στις 8 το βράδυ. Ο δράστης μπήκε σε σπίτι που βρίσκονταν τα δύο αδέλφια, άνδρας και γυναίκα και τους κατάφερε θανατηφόρες μαχαιριές, με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο.

    Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας, που ήταν πρώην φίλος της νεαρής γυναίκας και το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μπήκε στο σπίτι, όπου βρισκόταν με τον αδελφό της και, άγνωστο για ποιο λόγο και κάτω από ποιες συνθήκες, τους κατάφερε τις θανατηφόρες μαχαιριές…

    Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα να αφήσουν την τελευταία τους πνοή.

    Ο δράστης διέφυγε από το σπίτι και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει, ενώ οι σοροί των δύο θυμάτων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. ένας ημεδαπός λεει η ανακοίνωση της αστυνομίας , Αλβανος που τον κάναμε ελληνα ήταν ?

    2. εγω θα έλεγα , πολύ φασαρία για το τίποτα , σε 15 χρόνια και ίσως λεω πολλά θα είναι ελεύθερος εκτός εαν ο μάγκας δικηγόρος του , τον βγάλει τρελό , οπότε σε 5 χρόνια θα ειναι ελεύθερος

      ΕΛΛΑΔΑΡΑ την Κυριακή ψηφίζουμε ατιμωρησία και την Δευτέρα γκρινιάζουμε

    3. Αυτά είναι αλβανικά ήθη . Μην ξεχνάμε ότι οι Αλβανοί είναι μουσουλμάνοι.

    4. Απο τα πιο ομορφα μερη στην ελλαδα το πηλιο , η ομορφια σου κοβει την ανασα…Και η αληθεια ειναι οτι εγκληματα δεν εχουμε ακουσει απο την περιοχη …Εγω προσωπικα δεν θυμαμαι κανενα , οποτε τα εγκληματα στη περιοχη ειναι σπανια εως καθολου. Αφου διαβασα την ειδηση 2 φορες για να βεβαιωθω οτι διαβασα καλα και αν οντως λεει μακρυνιτσα …Καποιες αλλες περιοχες νοτιες …πολυ νοτιες ακουγονται συνηθως …Ολα και ολα να ειμαστε δικαιοι!

    5. Καλα τιποτα Αλβανοι θα ηταν αυτοι κανουν τετοια ειδεχθη εγκληματα

    6. Ουυυυυυυυυστ ρεεεεεεεεεε σουκαμπλιατανε απο που εισαι εσυ ρε καθικι εισαι ελληνας εσυ ρεεεεεεε απο κατω εγω ειμαι απο πανω αλλα τετοια κρουσματα σπανιζουν απο πανω ενω σε σας κατω σας πνειγουν αι στο διαολο καθαρμα που θα μας πεις και Σλάβους καθικι του κερατα εσενα και το συναφι σου.
      Ρεεεεεεεε ουυυυυυυστ

    7. Διαβάζοντας τα σχόλια ένα συμπέρασμα βγαίνει Άγιος Τόπος η Ελλάδα αλλά με ανάξιο λαό. Δεν ντρέπεστε ρε να κάνετε τέτοια σχόλια απάνθρωποι μπαμπουίνοι?

    8. Γκαντεμη θα μας φας ετσι οπως πας. Τρεις στην Ευβοια. 2 στην Μακρινιτσα, 3 στο Κερατσινι κλπ κλπ βεβαιως βεβαιως

    9. Ποσοι χρηζουν ψυχοφαρμακευτικης φροντιδας και το αγνοουν και οι ιδιοι και οι γυρω τους… Αμα λασκαρει η βιδα αστα να πανε..

    10. Ειχε κανει εμβολιο της Πφιζερ? η της Αστροζενεκα?

    11. Αδικα εφυγαν δυο νεοι.Αν ομως επιτρποταν η κατοχη οπλων θα μπορουσε να ειχαν γλυτωσει.Αλλα η κουμουνιστικη κυβερνηση των Τσιπροκουληδων δεν επιτρεπει αυτα για μην γινουμε σαν την Ελβετια με μηδεν εγκλημα και το καθε σπιτι με πιστολια και πολυβολα

    12. είτε είχαν κοροϊδοϊό είτε το έγκλημα έγινε από τα ψυχολογικά του εγκλεισμού δεν παύει να είναι θα τις από κοροϊδοϊό

    13. Παιζει να ειναι και Αλβανοι καθος και σε αυτο το ομορφο μερος ειναι πολλοι

      1. Η κυβερνηση σου τους εφερε στην χωρα σας

    14. Έχουν πολλά σλαβικά γονίδια εκεί πάνω, άλλη μια απόδειξη πως οι σλάβοι είναι εκ γονιδίων δολοφόνοι και ψυχασθενείς…

      1. Έχεις απόλυτο δίκιο. Το Σλαβικό τόξο μόνο προβλήματα δημιουργεί…

      2. Ενω εσεις ειστε αγιοι. Διωξτε τους αμα μπορειτε

    15. Τον έπιασαν.Η 30χρονη ήταν η πρώην γυναίκα του και είχαν κι ενα παιδάκι

    Comments are closed.