ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ “ΜΕΓΑΛΟ”; ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ – Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    1111

    Ο Πέτρος Φιλιππίδης διακομίστηκε σε νοσοκομείο καθώς υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο.

    Με συμπτώματα εγκεφαλικού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης.

    Η ανακοίνωση της οικογένειας

    «Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε».
    Προηγούμενη ενημέρωση

    Σε γνωστή ιδιωτική κλινική διακομίστηκε εσπευσμένα το απόγευμα της Τετάρτης (03.02), ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Πέτρος Φιλιππίδης.

    Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε λιποθυμικό επεισόδιο και κρίθηκε αναγκαίο να επισκεφθεί το «Υγεία» έτσι ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.
    Ο γνωστός ηθοποιός θα υποβληθεί σε εξετάσεις έτσι ώστε να διαγνωστεί τι προκάλεσε το σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο που τον ανάγκασε να διακομιστεί εκτάκτως στο νοσοκομείο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Τί γελοίος! Να κάνουν αυτά που κάνουν δεν ντρέπονται, φοβούνται τη διαπόμπευση, να μην βγουν παραέξω τα αίσχη τους. Η γυναίκα του Καίσαρα όχι να είναι αλλά να φαίνεται τίμια. Τρέμουν μήπως η κοινωνία καταλάβει ποιοι πραγματικά είναι και χάσουν την δόξα και το χρήμα. Φταίνε και οι πουτάνες τους που τα ξέρουν και τα ανέχονται γιατί κάθονται για τα λεφτά!

    2. Πρεπει να ξεπουλησουν και το Αιγαιο-Θρακη και απασχολουν τα γιδια με τα υπαλληλακια τους.

    3. Χαχαχα θα του μηνυσε η κυρά του…..πετρακη βρες τρυπα νσ κρυφτείς

    4. Αααααα χα χα χα χεστικε ο Πετρουλης ! Ε;
      Εμ…. εδω πληρωνονται ολα ! Φανταζομαι
      Ποσες εχεις πηδηξει……Καθικια του κερατα………

    5. Όχι 220 % θα πάει το χρέος στο τέλος θα πειτε το Δεσποτη Παναγιώτη…

    6. εδω παμε φούντο με την φτώχια και το χρέος έφτασε το 220% του ΑΕΠ και ασχολούμεθα με τον κανόνα συμπεριφοράς μεταξύ ηθοποιών και άμα μια έκανε κάτι παραπάνω για να πάρει κάποιο ρόλο και μετά το μετάνιωσε…και μερικά λιγούρια γράφουνε ατελείωτα πικρόχολα σχόλια γιατί αυτοί ειναι κακομοίρηδες και μείνανε έξω από το παιχνίδι

    7. Ο/Η Όλα εδώ πληρώνονται σε αυτό το κόσμο και σε αυτή τη γη λέει:

      Η Βανα Μπάρμπα είπε κάτι σωστό.. “Όταν όμως περνατε τους ρόλους εις βάρος κάποιον άλλων κοριτσιών ήταν καλά, δεν μιλουσατε;” ήταν ωραία τα φώτα της δημοσιότητας!
      Να βγουν οι γυναίκες αξιωματακινες οι γυναίκες της κρατικής ασφαλείας Αθήνας και Θεσσαλονίκης οι γυναίκες που υπηρετούν στην Ε.Υ.Π και τριγυρνανε στα διαδυκτια και να πουν την αλήθεια για το τι συμβαίνει στο διαδυκτιο ως γυναίκες και ως άνθρωποι πρώτα γιατί αργοτερα θα βρεθούν μπλεγμενες και δεν θα μπορούν να κρυφτουν ούτε πίσω από το γυναικείο φύλο τους ούτε πίσω ως κρυψώνα από την φούστα τους.

    8. Καλά καλά τα μάθαμε πλέον τα θεατρινίστικα. Και αν όντως συγχύστηκε σε τέτοιο υπερβολικό βαθμό ούτε που μπορώ να φανταστώ ποσο λερωμένη την έχει τη φωλίτσα του ο μέγας κωμικός με τον οποίο δεν μπόρεσα να γελάσω ποτέ… Λέρες όλοι ξεμπροστιάστε τους να τελειώνουμε επιτέλους με αυτό το σάπιο συνάφι που εκμαυλίζει τη χώρα εδώ και δεκαετίες…

    9. Βρε μήπως είναι εγκυός;;;; Χαχαχα!!! Λυποθήμησε ηθοποιός που είναι το πρώτο που μαθαίνουν στη σχολή…..

    10. Οπως εγραψε και ο κ. Γ. Λιαντος…
      Έχετε την εντύπωση πως αυτοί που έχουν χεσμένη την φωλιά τους κάθονται σπίτια τους και τρέμουν; Έχετε την εντύπωση πως τους έχουν κατακλύσει οι τύψεις και σκέφτονται να ζητήσουν συγγνώμες; Κούνια που σας κούναγε. Έχουν ξεσκιστεί στα τηλέφωνα. Ποιους παίρνουν; Α) Τους δικηγόρους τους πρώτα από όλα για να αρχίσουν τους εκφοβισμούς. Β) Τις άπειρες γνωριμίες που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Ορισμένοι έχουν 30 και 40 χρόνια στον χώρο. Έχουν συναναστραφεί με πολλούς και ποικίλους τρόπους υψηλά ιστάμενους σε κανάλια, εφημερίδες και στην μεγαλοαστική κοινωνία που της αρέσει να χαριεντίζεται με «σταρ». Έχουν φάει, έχουν πιει, έχουν πολλές φορές κοιμηθεί με ανθρώπους που έχουν πολιτική και οικονομική εξουσία στα χέρια τους. Η λεγόμενη καλή κοινωνία ή ένα μέρος της τους προστατεύει. Τους χρωστάνε χαρές, έχουν κάνει δουλειές με πολλούς και τώρα τους ζητούν προστασία. Την οποία και θα πάρουν μη γελιέστε. Μ αρέσει που κάποιοι αναρωτιούνται ακόμα γιατί δεν μίλαγαν τα θύματα.

      1. Αυτοί που “αναρωτιούνται” γιατί τώρα, ή είναι απλώς του ιδίου φυράματος με τους καταγγελλόμενους, ή όταν τους πουλήθηκε “εκδούλευση” αγόρασαν. Τα λοιπά νά ‘χαμε να λέγαμε είναι για να εξισώσουν οι ένοχοι τους θύτες με τα θύματα.

    11. Κανείς δεν αναρωτήθηκε αν ο άνθρωπος γνώριζε ότι έχει κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του και ότι έστειλε το εξώδικο για να μην τον φάνε οι ανθρωποφαγοι αλλά να δικαστει ως άνθρωπος σε μια χώρα όπως δικαιούται.
      Οι μασονοι πέτυχαν το σκοπό τους διαιρε και βασιλευε .Σε αυτή την χώρα αλλοι τρωνε δις και τους ανοίγουν τις πόρτες στα προεδρικα μεγαρα και άλλους τους τρώνε και τους δολοφονουν τον χαρακτήρα σε μια μέρα για παρενοχληση λες και ήταν βιαστης!

    12. ΧΑ ΧΑ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ/ ΠΙΝΕΙΣ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    13. Κατ’ αρχάς είναι ένας καλλιτέχνης πού ο εγωισμός του ξεχειλίζει από παντού. Αφού κάτι κρύβει και το προείπε από μόνος του αφού μάλλον έλαβε τα θλιβερά μαντάτα του η βεντέτα.
      Αν έχει λάθος κάνει καιρός να πληρώνει. Αν είναι αθώος θα δείξει, αλλά καιρός να κατεβάζει την μύτη του λίγο, και να αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τα λάθη του. Καλά πού τα κανάλια δεν θα τον σύρουν καθόλου γιατί νομίζω έχει τις άκρες και θα την βγάλει καθαρή μαζί με το χρήμα πού θα πέσει κι όλα καλά!
      Στην Ελλάδα ζούμε μωρέ!

      1. θα εχει την μυγα και μυγιαζετε ο τυπος με την φατσα σπασίκλα

      2. Ενώ είναι τόσο μετριοπαθή αυτά που είπες και περιγράφουν την κατάσταση πολύ καλά, με φόντο τα τρομερά που ζούμε, μού δημιούργησαν τέτοια αίσθηση απελπισίας…

    14. Μαλλον εκανε πολυ τον μηχανοδηγο στο τρενάκι και ζαλιστηκε….

    15. Μπορείτε να βγάλετε το σκασμό;;; τα όρια είναι στα όρια… Ότι είναι και αν είναι θα βγει στη φόρα όταν είναι… Εδώ περίμεναν κάποιες 15 με 20 χρόνια δλδ έχει παραγραφεί…. Ήσυχα κι όποιος έχει τα κακαλα…. Να τα πούμε από την αρχή 💋

      1. Πόσες φορές πρέπει να το πώ;;;
        Εσύ να βγάλεις το σκασμό κι εμείς ας φάμε τη σκόνη σου…

    16. ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ,,,
      ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΗΔΗΞΕ ΠΟΙΟΝ .

    17. Ένας φίλος μού λιποθύμησε ψεύτικα όταν η γυναίκα τού τον ρώτησε ποιές είναι οι γυναίκες πού μιλάει στο Facebook.

    18. στο νοσοκομειο απο παντοφλιες;τσοκαρα φοραει η κυρα; ε πετρακο;

    19. Ρε αντε και μαμιθιτε δεν έχετε δουλειά με τιν καραντίνα και θυμάστε μετά από τόσα χρόνια ποιος μαμισε ποια ασιχτηρ και εσείς σας βαρεθήκαμε μαντιλη α κλαψουμε δεν έχουμε μας ζαλίζεται και εσείς

    20. ΜΟΥΦΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ…ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΘΥΜΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ…ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!

    21. Μην στεναχωριεστε, σε λιγο θα εξαλυφθει τελειως το ειδος, θα δειτε τι σημαινει πραγματικος πακιστανικος βιασμος. Οχι μου επιασε το χερι ενω εγω του εδειχνα τον λοκο μου. Αλλα εκει δεν θα μπορειτε να μιλησετε γιατι οι πακιστανοι ειναι πιο χρησιμοι απο εσας για το συστημα.

    22. Τίγκα στους παιδεραστές το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία…

      1. τιγκα στους παιδεραστες ανωμαλους γκευ παιδοφιλους καροτενιους κοπρολαγνους κλασολαγνους ο συριζα το κκε και ολοι οι αναρχοκομουνιστες κλανιτεχνες,,,

      2. Ενω αυτοι που ψηφιζεις εσυ, αντρακλες. Αντε απο δω.

      3. ΤΊΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΜΕ ΟΝΌΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΟΥΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΑ ΔΕΞΙΟΥΣΣΣ ΛΈΜΕ!!!!

        1. ΞΈΧΑΣΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ

    Comments are closed.