«ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ» ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ… ΜΕΤΡΑ – ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΕ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΣΣΙΤΙΑ – ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ – ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    5178745

    Ένας εφιαλτικός Νοέμβριος περιμένει τους Έλληνες που βλέπουν μέσα από τις κυβερνητικές αποφάσεις να έρχεται πείνα και δυστυχία.

    Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός μέσα από τηλεοπτικό μήνυμά του, από το πρωί της προσεχούς Τρίτης αναστέλλεται στις “πορτοκαλί” και “κόκκινες” περιοχές η λειτουργία όλων των χώρων εστίασης, πλην της κατ’ οίκον διανομής φαγητού και της παραλαβής από το κατάστημα. Το ίδιο θα ισχύει και για τους χώρους ψυχαγωγίας, πολιτισμού και άθλησης: Μπαρ, καφέ, κινηματογράφοι, μουσεία και θέατρα, όπως και κλειστά γυμναστήρια, ενώ σε ισχύ παραμένει και ο περιορισμός της κυκλοφορίας 12 με 5.

    Συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες οδηγούνται στην πείνα και στο κλείσιμο της δραστηριότητας τους. Αυτό θα φέρει περισσότερη ανεργία και τον χειμώνα θα πρέπει να στήσουν συσσίτια στις κεντρικές πλατείες για τον κόσμο που θα πεινάει, αλλά θα έχει γλιτώσει από τον κορωνοϊό!

    Αρνητική αίσθηση προκάλεσε η φράση με την οποία ξεκίνησε το μήνυμά του ο Κούλης… “Επικοινώνησα ήδη με τον Πρόεδρο Erdogan. Τονίζοντας πως, πέρα από τις δυσκολίες στις σχέσεις μας, σε αυτές τις στιγμές προέχει η ενότητα των λαών μας. Γιατί, για εμάς, η προστασία της ανθρώπινης ζωής ξεπερνά σύνορα και διαφορές. Τον ευχαριστώ για τη θετική ανταπόκριση στο τηλεφώνημά μου”!

    Όλο το διάγγελμα Μητσοτάκη

    Το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό μετά την έξαρση της πανδημίας και των κρουσμάτων:

    «Συμπολίτες μου,

    Είχα την πρόθεση να επικοινωνήσω μαζί σας από χθες. Εκδηλώθηκε, όμως, ο σεισμός στο Ανατολικό Αιγαίο και το ενδιαφέρον μου στράφηκε αμέσως στη Σάμο. Το νησί άντεξε. Αλλά, δυστυχώς, χάσαμε δύο παιδιά. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειές τους και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Η σκέψη μου, όπως και όλων μας, είναι μαζί τους, εκεί. Η φροντίδα του κράτους είναι εκεί. Και σε λίγο θα είμαι και εγώ εκεί.

    Η Τουρκία μετρά, επίσης, πολλά θύματα και τεράστιες ζημιές. Επικοινώνησα ήδη με τον Πρόεδρο Erdogan. Τονίζοντας πως, πέρα από τις δυσκολίες στις σχέσεις μας, σε αυτές τις στιγμές προέχει η ενότητα των λαών μας. Γιατί, για εμάς, η προστασία της ανθρώπινης ζωής ξεπερνά σύνορα και διαφορές. Τον ευχαριστώ για τη θετική ανταπόκριση στο τηλεφώνημά μου.

    Την ίδια ώρα, πάντως, η μεγάλη απειλή που πολιορκεί τη χώρα και τον πλανήτη παραμένει ο κορονοϊός. Πριν από ένα μήνα είχα εκφράσει την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να συνυπάρξουμε μαζί του, με προφυλάξεις που δεν θα διαταράσσουν ουσιαστικά την οικονομική και κοινωνική ζωή. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι.

    Το σημερινό μου μήνυμα είναι εκείνο που ήθελα εξαρχής να μην χρειαστεί να κάνω. Αλλά δεν επιτρέπεται να κλείσω τα μάτια στη σκληρή πραγματικότητα. Επιβάλλεται να θέσω εκ νέου την υγεία και την ασφάλεια των Ελλήνων πάνω από κάθε άλλη επιλογή. Αυτό είναι το χρέος που έχω και αυτό υπηρετώ.

    Ύστερα από μία μακρά περίοδο σταθερότητας, τα κρούσματα αυξάνονται εκθετικά και στη χώρα μας. Και οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι, σύντομα, η νέα επέλαση της πανδημίας θα κλονίσει τις αντοχές του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Δοκιμάζοντας όχι μόνο ασθενείς, αλλά και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας.

    Είναι, λοιπόν, η ώρα των πολιτικών αποφάσεων. Και γι’ αυτές θα σας μιλήσω, θέλοντας και πάλι να προλάβουμε τα χειρότερα, που ήδη απλώνονται σε όλη την Ευρώπη. Μόλις προχθές άλλωστε, στο έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, διαπιστώσαμε πόσο δύσκολη είναι η διαχείριση του δεύτερου κύματος του Cοvid-19, καθώς παντού ο εφιάλτης έχει επιστρέψει δριμύτερος.

    Όπως την άνοιξη πετύχαμε ν’ αποκρούσουμε τον ιό και το καλοκαίρι επανεκκινήσαμε την οικονομία και τον τουρισμό, ελέγχοντας τις δυσκολίες, έτσι και τώρα οφείλουμε να κινηθούμε ξανά προληπτικά. Και με ένα δυναμικό σχέδιο τον Νοέμβριο να διεκδικήσουμε έναν πιο αισιόδοξο Δεκέμβριο. Με, όσο το δυνατόν, ομαλότερη κοινωνική ζωή και μεγαλύτερη κίνηση στην αγορά των Χριστουγέννων και των γιορτών.

    Γιατί, πράγματι, το τελευταίο τρίμηνο πορευτήκαμε με μικρές μόνο εκπτώσεις στις καθημερινές μας συνήθειες. Και τα καταφέραμε. Τα στοιχεία δείχνουν πως, ακόμα και σήμερα, η Ελλάδα είναι στις χώρες με τα λιγότερα κρούσματα στην Ευρώπη.

    Θα ήταν λάθος, όμως, να επαναπαυθούμε σε αυτό. Γιατί όταν οι δραματικές εικόνες των γεμάτων νοσοκομείων, μας οδηγήσουν στη συνειδητοποίηση του μεγέθους του προβλήματος, τότε θα είναι αργά.

    Δυστυχώς, ο κορονοϊός ξέρει να περνά από τις χαραμάδες της αμέλειας κάποιων λίγων, που υπονομεύουν την προσπάθεια των πολλών. Και ο καλός καιρός παύει να είναι σύμμαχός μας, καθώς σε λίγο θα περνάμε ολοένα και περισσότερο χρόνο σε κλειστούς χώρους.

    Γι’ αυτό και πρέπει να δράσουμε τώρα. Τώρα. Πριν λυγίσουν οι Μονάδες Εντατικής από το βάρος ζωών που κινδυνεύουν. Τώρα. Που έχουμε τη δυνατότητα εντοπισμού και ιχνηλάτησης των κρουσμάτων.

    Τώρα. Που ξέρουμε ότι όταν λαμβάνουμε γρήγορα και στοχευμένα μέτρα αυτά αποδίδουν. Γιατί υπάρχουν πόλεις που μέσα σε λίγες μέρες ξεπέρασαν τον κίνδυνο. Ενώ άλλες, που δεν είχαν πρόβλημα και αδράνησαν, με αποτέλεσμα, αυτήν τη στιγμή να απειλούνται.

    Φαίνεται ότι δεν καταφέραμε να τιθασεύσουμε τον εφησυχασμό από τη συλλογική επιτυχία της πρώτης φάσης. Όμως, ο πόλεμος με τον κορονοϊό δεν τέλειωσε. Και έτσι τώρα καλούμαστε σε μία ακόμα μάχη.

    Συμπολίτες μου,

    Από την Τρίτη το πρωί και για ένα μήνα τίθεται σε ισχύ ένα πρόγραμμα βάσει του οποίου η επικράτεια χωρίζεται, πλέον, σε δύο ζώνες αντί για τέσσερις: Επιτήρησης και Αυξημένου  Κινδύνου.

    Στην πρώτη εντάσσονται όλοι οι νομοί που μέχρι τώρα παρουσίαζαν σχετικά λίγα κρούσματα, αυτοί δηλαδή που μέχρι σήμερα είναι στο «πράσινο» και το «κίτρινο». Εκεί θα ισχύουν τα γνωστά μέτρα, κάποια από τα οποία διευρύνονται. Και είναι τα  εξής:

    Χρήση μάσκας παντού, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Περιορισμός της κυκλοφορίας από τις 12:00 το βράδυ έως τις 5:00 το πρωί. Εφαρμογή τηλε-εργασίας 50% σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Και πλήρης τηλε-εκπαίδευση στα πανεπιστήμια. Όχι συναθροίσεις. Και, βέβαια, πάντα αποστάσεις και προσωπική υγιεινή.

    Στη ζώνη Αυξημένου Κινδύνου εντάσσονται οι περιοχές που μέχρι σήμερα βρίσκονται όχι μόνο στο «κόκκινο», αλλά και στο «πορτοκαλί». Δηλαδή όλη η Βόρεια Ελλάδα αλλά και η Αττική, από την επόμενη εβδομάδα.

    Ειδικά εκεί, στις προηγούμενες ρυθμίσεις προστίθενται και οι ακόλουθες:

    Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των χώρων εστίασης, πλην της κατ’ οίκον διανομής φαγητού και της παραλαβής από το κατάστημα. Το ίδιο θα ισχύει και για τους χώρους ψυχαγωγίας, πολιτισμού και άθλησης: Μπαρ, καφέ, κινηματογράφοι, μουσεία και θέατρα, όπως και κλειστά γυμναστήρια. Σε αντίθεση με την άνοιξη, ωστόσο, δεν απαγορεύονται οι μετακινήσεις εκτός νομού.

    Με άλλα λόγια, οι νέοι κανόνες, που θα ισχύσουν από τις 6:00 το πρωί της Τρίτης, επικεντρώνονται στις δύο εστίες που, διαπιστωμένα, ευνοούν τη μετάδοση του ιού: Στη διασκέδαση και την κινητικότητα των πολιτών. Ενώ διατηρούν σε ολόκληρη την επικράτεια τη λειτουργία της βιομηχανίας, του λιανεμπορίου και των σχολείων. Και παραμένουν ανοιχτές υπηρεσίες, όπως τα ξενοδοχεία και τα κομμωτήρια. Γιατί εκεί τα στοιχεία δείχνουν ότι το πρόβλημα ελέγχεται.

    Πρόκειται για μία αναγκαία προσαρμογή της άμυνάς μας, καθώς η επίθεση του ιού εκδηλώνεται κατά κύματα. Και εμείς οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε εγκαίρως. Σε σύγκριση με την πρώτη φάση, τώρα η κυκλοφορία είναι ελεύθερη, χωρίς την ανάγκη αποστολής μηνυμάτων. Τα καταστήματα λιανικής παραμένουν ανοιχτά, η παραγωγή συνεχίζεται απρόσκοπτα και τα σχολεία λειτουργούν κανονικά.

    Για να το πω διαφορετικά, δεν μιλάμε για συνολικό «πάγωμα» της καθημερινότητας. Γιατί θα το επαναλάβω: Ένα καθολικό lockdown αποτελεί το ύστατο βήμα, που θα πλήγωνε την οικονομία και την κοινωνία, ναρκοθετώντας παράλληλα την επόμενη μέρα της χώρας σε πολλούς τομείς.

    Είναι μέτρα παρεμφερή με αυτά τα οποία θεσμοθέτησαν η Γαλλία και η Γερμανία, αφού όμως  χτυπήθηκαν, προηγουμένως, από δεκάδες χιλιάδες κρούσματα. Και εδώ τα εφαρμόζουμε νωρίτερα, επιμένοντας να αντιμετωπίζουμε τον ιό όσο πιο γρήγορα μπορούμε ώστε να έχουμε εμείς, πάντα, την πρωτοβουλία των κινήσεων.

    Το ολοκληρωμένο σχέδιό μας για τον Νοέμβριο θα παρουσιαστεί αναλυτικά από τους αρμόδιους Υπουργούς. Και μαζί του, ένα έκτακτο πρόγραμμα στήριξης εργαζόμενων και επιχειρήσεων, που θα δοκιμαστούν από τους νέους περιορισμούς.

    Θυμίζω ότι μέχρι σήμερα το κράτος αναπληρώνει τις αμοιβές που χάνονται εξαιτίας της πανδημίας. Συνεχίζει να καλύπτει τις ασφαλιστικές εισφορές όσων χρειάστηκε να απασχοληθούν με μειωμένο ωράριο. Ανέστειλε σχεδόν όλες τις οφειλές. Κι ενίσχυσε τον παραγωγικό ιστό της χώρας με πολλά χρηματοδοτικά εργαλεία.

    Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Η Πολιτεία έχει φροντίσει να διατηρεί αποθέματα, καθώς η κρίση αυτή εκδηλώνεται σε πολλά μέτωπα. Και θα σταθεί και πάλι δίπλα σε όποιους αντιμετωπίσουν προβλήματα τώρα. Με αποζημιώσεις, δάνεια, απαλλαγές και διευκολύνσεις που θα πλησιάσουν το 1,5 δισ.

    Γιατί αν η ζωή παραμένει προτεραιότητα, η οικονομία δεν παύει να είναι αυτή που πρέπει να διατηρηθεί ζωντανή για να την υπηρετεί.

     

    Ξέρω ότι τα μέτρα αυτά είναι δύσκολα κυρίως για όσους εργάζονται στην εστίαση, στη διασκέδαση και στον πολιτισμό. Θέλω να ξέρετε ότι, όπως και την περασμένη άνοιξη, θα είμαστε κοντά σας. Κανείς, κανείς δεν θα μείνει απροστάτευτος.

    Και, εφόσον τα μέτρα αποδώσουν, θα μπορέσουμε, στις αρχές του Δεκεμβρίου, να ζήσουμε σε ένα ομαλότερο περιβάλλον. Ακόμα πιο ώριμοι και συνειδητοποιημένοι.

    Συμπολίτες μου,

    Κλείνω όπως άρχισα. Από την πρώτη στιγμή ήθελα να αποφύγω αυτό το μήνυμα. Το απαιτούν, όμως, οι συνθήκες. Οι λέξεις τελειώνουν. Και μαζί τους ελπίζω να τελειώνει και η αμφισβήτηση των πραγματικών δεδομένων.

    Σας παρακαλώ, λοιπόν, να αφήσουμε τους επιστήμονες έξω από κάθε αντιπαράθεση. Γιατί αν αμφισβητήσουμε την επάρκειά τους ή, ακόμα χειρότερα, αρχίσουμε να τους κατηγορούμε ότι παίζουν πολιτικά παιχνίδια, τότε πριονίζουμε το κλαδί πάνω στο οποίο καθόμαστε όλοι.

    Αν χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στους ειδικούς, θα υπακούσουμε πιο εύκολα στα κελεύσματα των εύκολων και απλοϊκών συνθημάτων. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους λίγους «ψεκασμένους». Αλλά και σε εκείνους που δικαιολογημένα είναι κουρασμένοι από αυτή την πολύμηνη περιπέτεια.

    Η θεμιτή πολιτική κριτική ας περιοριστεί, λοιπόν, στους πολιτικούς.  Εξάλλου, πρώτος εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη των αποφάσεών μου.  Δεν κρύφτηκα στα δύσκολα, δεν θα το κάνω τώρα. Τώρα είναι η ώρα των πράξεων από όλους και από τον καθένα ξεχωριστά.

    Η Πολιτεία σήμερα παρουσιάζει το σχέδιό της με στόχο να μείνουμε υγιείς, μέχρι το εμβόλιο να σημάνει το ξημέρωμα μιας νέας, φωτεινής πραγματικότητας. Η στιγμή εκείνη πρέπει να μας βρει όρθιους και ενωμένους. Έτοιμους να ξεπεράσουμε κι αυτή την εθνική δοκιμασία, όπως μόνο εμείς οι Έλληνες ξέρουμε. Το μπορούμε και θα το κάνουμε».

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    73 Σχόλια

    1. Θνητότητα 626/39251= 1,6%. Mέση ηλικία των κρουσμάτων 38 έτη και μέσος όρος ηλικίας των θανάτων είναι 79 έτη. Όταν τους πισωγλέντηδες τους θέριζε το AIDS με θνητότητα 80% δε φορούσαμε όλοι προφυλακτικά νυχθημερόν..

    2. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ … ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟ IQ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΕΙΣΑΙ. ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΡΑΓΙΑΣ , ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…

    3. Οι μόνοι που αισθάνονται ασφαλείς είναι οι δημόσιοι υπαλληλοι και οι συνταξιούχοι. Δεν τους ακουμπάει έχουν το γαιδαρό τους δεμένο. Οι υπόλοιποι πούλο. Και έρχεται και η σειρά μας για μας που είμαστε σε ζώνες όπου δεν έχουν πολλά κρούσματα. Είναι θέμα χρόνου να μας κάνουν lockdown και εμάς. Ήδη σήμερα άνοιξαν την κάνουλα με τα κρούσματα για να δικαιολογήσουν τα μέτρα που φέρνουν.

    4. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ … ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟ IQ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΕΙΣΑΙ. ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΡΑΓΙΑΣ , ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…

    5. Μάλλον οικογενειακός είστε εσείς ψεκασμενοι

    6. ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ … ΟΧΙ ? , ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΕΠΩΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ (μονή Πέτρας) ΣΕ HOT SPOT ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ Η ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

    7. Ότι λεφτά και ακίνητα έχει το κολοσογο σου… Ανήκουν στον Ελληνικό λαό….. Πότε δουλέψατε ρε χαραμοφαηδες;;

    8. Πολύ τακα-τακας….λαστιχο τον έχει κάνει… Να τον χαίρεστε όσοι ψηφίζετε τέτοιους… Παρτα…

    9. Τον έχει σιχαθεί όλος ο νοήμων κόσμος. Εμετό προκαλείς και μόνο που μιλάς.
      Εμετική φαμίλια.

    10. Who gives a shit για τους Μογγόλους και τον Σουλτάνο ρε μαλακησμενο κρανίο;;;;;
      Και δήθεν ότι σε πήρε ο πόνος για τους Έλληνες;;; Λες και δεν σ’ έχουμε πάρει χαμπάρι τι σκατομουτρο ησε. Μαλακα ε μαλακα.

    11. ο ανθρωπος παιρνει ανετα βραβειο Γκαντεμη 2020….απο τοτε που ανελαβε εχουμε δει πανδημιες , τυφωνες , τσουναμι…που θα τελειωσει ολο αυτο ?

    12. Να πάει να χωθεί στο βρακί της Μέρκελ ο φραγκόγιαννος ο κούλης. Η Ελλάς είναι Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία λαι όχι Ε.Ε. της φραγκιάς. Ακούς Αρβελέρ ;

    13. Μακελειο να προτεινω να κάνεις ένα γκάλοπ; ποιος είναι ο χειρότερος π/Θ των τελευταίων ετών μεταξύ ΓΑΠ, Σαμαρα, τσιπρα και κουλή; κι επειδή είναι πολλοί, εκτός από χρυσο, ασημένιο και χάλκινο θα δώσουμε και καλπικο.

    14. ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,
      ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΧΤΥΠΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΜΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    15. Καριόλη γουρλομάτη ,προκαλείς αηδία κι εμετό…Ανθρώπινο βοθρόλυμα οι σκουριασμένες χορδές πιάνου σου αξίζουν…

    16. “Και δεν αναφέρομαι μόνο στους λίγους «ψεκασμένους».”.
      ………..Αναφέρεται σε μένα σίγουρα !!!

      “Επικοινώνησα ήδη με τον Πρόεδρο Erdogan. …… Τον ευχαριστώ για τη θετική ανταπόκριση στο τηλεφώνημά μου”!
      ………. Καμιά πίπα του έταξες μπάς και μας λυπηθεί ??? Κοίτα να δεις αξιοπρέπεια. Ζητούμε την λύπηση και ελεημοσύνη του Ερτογάν !!!

      “Η θεμιτή πολιτική κριτική ας περιοριστεί, λοιπόν, στους πολιτικούς.” Ρε τί λέει ο μαλάκας?
      …….. Δεν ξέρω αν είμαι μόνος μου. Πάντως αν είναι όλοι σαν κι εμένα θα πήραν ανάποδες με το διάγγελμα.

      Τώρα έρχεται κι ο άλλος ο μπεκρής. Ο Ανασταστιάδης να πεί τα ίδια. Ρε άς το διάολο όλοι σας.

    17. Αυτά για να δείτε τι πάτε και ψηφίζετε για να βολευτείτε και μετά την πλήρώνουμε όλοι μαζί.

    18. Τό απύθμενο μίσος τού σατανά, μεταφραζόμενο ως ποικιλόμορφη καταστρεπτική ροπή τής Πατρίδος καί τού Εθνοθρησκευτικού φρονήματος τού λαού, έχουν εναποθέσει ως κορώνα επί τού κρανίου των (κενού μέν εξ ανθρωπίνων καί πατριωτικών αισθημάτων, πλήρες όμως εκ κακοηθείας καί βοθρολυμάτων) αυτό τό σατανικό δίποδο καί τά υπόλοιπα κυβερνητικά στελέχη τών τελευταίων δεκαετιών. Μετά θηριώδους αναλγησίας, διαπράττουν τό πάν δυνατόν, πρός βύθιση τού Ελληνικού κράτους, επακολουθούσης τής πλήρους υποταγής του κάτωθεν τής γερμανοευρωπαϊκής μπότας (μέγγενη). Αυτό τό αναθεματισμένο καί κατηραμένο κτήνος (καί οι προκάτοχοί του απ’τό ‘74 καί εντεύθεν), ομού μεθ’όσων τόν κατευθύνουν καί όσοι κατευθύνοντε υπ’αυτού τού τέρατος, αποτελούν τήν πλέον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, προδίδοντας, καταστρέφοντας καί εκμαυλίζοντας έναν ολόκληρον λαόν, νά προβαίνει πρός αφανισμό μετά μαθηματικής ακριβείας καί κυρίως πρός αποστασία,ως διάττων αστήρ, εκ Τού Θεού μου Ιησού Χριστού. Μέ κάθε τρόπον καί μέσον διαφθείρουν τό φρόνημα τού λαού, ωθώντας τον πρός εκφυλισμό καί ανηθικότητα, πορνείας, μοιχείας, δολοφονικάς εκτρώσεις, ανωμαλίας καί πάσης ασυνειδησίας, φαλκιδεύοντες καί απεργαζόμενοι, δολίως καί καταχθονίως τήν αποσύνθεση κάθε υγειούς τομέως, επιρρίπτοντας τόν λαόν πρός ανείπωτη μιζέρια, ίνα καταστή καί διατηρείται παντελώς αδύναμος (ουχί μόνον οικονομικώς αλλά καί ηθικώς καί πνευματικώς) πρός πάσαν αντίδραση καί αντίσταση έναντι τών κυβερνητικών ανομιών, ώστε νά περνούν ευκόλως τάς ανόμους προσδοκίας καί δαιμονικά των σχέδια, αντικαθιστώντες τόν ΕλληνΟρθόδοξον πληθυσμό υπό τών λαθροκανίβαλων μουσουλμάνων. Πώς νά μήν διατηρεί λοιπόν, αισθήματα (αντιχρίστου) αλληλεγγύης αυτό τό γουρλομάτικο τομάρι (καί ολόκληρο τό σόϊ του) πρός τόν κανίβαλο τουρκομογγόλο ερντογάν, όπως ο πατήρ του πρός γερμαναράδες;;;;;; Ο,τι δήποτε καί οιονδήποτε καταστρέφει τήν Πατρίδα καί Ορθοδοξία, εστίν λίαν …… αγαπητό, συμπαθές καί καλοδεχούμενο !!!!! υφ’όλων αυτών τών προδοτών, όπως τού νύν αναφερόμενου δίποδου, κατηραμένου, αντίχριστου αποβράσματος, μεθ’όλων τών προκατόχων του καί όλων τών αλόγων πειθήνιων διπόδων τά οποία υπακούουν εις αυτό τό αναθεματισμένο βδέλυγμα.

    19. Θα βαλω μασκα ρε κουλη,αλλα ξερεις πότε;;;;;;οταν δω και τον τελευταιο λαθρομεταναστη να φοραει κι εκεινος μασκα,οχι μονο για τον κορωνοιο,αλλα για καθε αρρωστια που κουβαλει πανω του.ενταξει;;;;;ειμαστε συμφωνοι;;;;;;

    20. Δεν έχω κουράγιο ούτε να τον βρίσω. Δυστυχώς μας τελείωσε σαν κράτος σαν λαό.

    21. Tα τελευταία 10 χρόνια γίνεται ένας συναγωνισμός ποιός θα είναι ο χειρώτερος όλων και την αρχή έκανε ο Γ.Α.Π. και ακολούθησε το Σαμάρι με τον Τούρκογλου , έπειτα ο αντίχριστος περιστεράς VS Tσίπρας και τώρα έχουμε και τον Κούλη τον μασκαρά , ένας σωστός τίμιος και λογικός πολιτικός δεν έχει κυβερνήσει ποτέ αυτόν τον δίσμοιρο τόπο , μόνο προδότες δοσίλογοι και Γερμανοτσολιάδες καπηλευονται επι 46 χρόνια ολ
      η την χώρα

    22. Για να δούμε
      -Δεν ενίσχυσαν το ΕΣΥ με ΜΕΘ ώστε να συζητάμε ότι κοντεύει να φτάσει στο κόκκινο . Αλλά έδωσε χρήματα για μεγάλο περίπατο, ΜΜΕ και λογικά αλλά που δεν γνωρίζουμε
      -Επετρεψε την ασύδοτη εισροή τουριστών χωρίς ουσιαστικούς ελέγχους
      -Κανενας προγραμματισμος για τα σχολεία που είχαν πολλους μαθητές ανά αιθουσα .Έδωσε ομως παγούρινο και μάσκες αλεξίπτωτα
      -Επέτρεψε και συνεχίζει να επιτρέπει συγκεντρώσεις ανάλογα το πολιτικό όφελος
      -Απέτυχε να προστατεύσει τις ευπαθείς ομάδες . Δεν μπόρεσε να προστατεύσει ούτε καν τα γηροκομεία και τρέχανε όταν έβγαινε κανα κρούσμα
      -Απέτυχε να ελέγξει τους μετανάστες που δεν τηρούσαν κανένα ανακοινωθέν μέτρο
      -Απετυχε να κάνει καλύτερη την μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς
      -Ανεπάρκεια στα διαγνωστικά τεστ που ο καθένας έτρεχε στα ιδιωτικά διαγνωστικά ιατρεία για να δει αν έχει COVID
      -Δημιουργησε σύγχυση στο κοινό μην επιτρέποντας τον υγιή διάλογο στα ΜΜΕ και φιμώνοντας οποιαδήποτε αντίθετη άποψη .

      Και γυρνάει και μας λέει ότι φταίμε εμείς γιατί χαλαρώσαμε. Είσαι αστείος κύριε Μητσοτάκη . Κλείσε κανα περίπτερο , εστιατόριο και κανα γυμναστήριο τώρα μπα και σωθούμε από τον covid

    23. Στέφανε θα σε παρακαλέσω πολύ να κάνεις ένα ρεπορτάζ στο πόσοι Έλληνες χτυπήθηκαν ψυχικά με τον Covid-19.Εχω φίλο ψυχίατρο στην παρέα και μου είπε ότι έχουν γεμίσει κόσμο οι ψυχιατρικές πτέρυγες λόγο φοβίας του κόσμου λόγο κατάθλιψης και ούτω κάθε εξής.

    24. Λέει ο σιχαμένος στο διάγγελμα παρατηρήστε το “αν αγνοήσετε τους ειδικούς θα υπάκουσετε πιο εύκολα στους λίγους “ψεκασμενους”. αυτο είπε ο παλιό μαλακάς γι όλους εμάς που δε τρώμε αμασητα συψες, τσιοδρες κτλ.

    25. ΠΕΣ ΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ!!!!
      ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΧΝΩ ΚΑΤΑΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!!!
      ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΣΕ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!!!

    26. Εκει στην Σαμο τους δεχτηκατε με ανοιχτες αγκαλες???
      πετρες ρε…..πετρες και κλωτσιες….κι οχι μονο για αυτα τα δυο κοντοπουτάνια(κουλη και χαρδαλια)…αλλα και στους δημοσιογραφους….

    27. Μακάρι να υπήρχε θανατική ποινή μήπως τιμωρούνταν όλοι αυτοί που κατέστρεψαν και καταστρέφουν τόσες ζωές. Να μου πεις με τέτοια δικαιοσύνη που έχουμε κάνεις δε θα τους καταδικάζε.

    28. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19
      Ο Πατερας μου μετα απο μερικες ημερες εισηχθη για νοσηλεια σε δημοσιο νοσοκομειο ωπου εκει διαγνωσθει με καρκινο στον νεφρο του.Εν συνεχεια ομως ελαβε εξιτηριο απο το εν λογω νοσοκομειο καθως ΕΠΙΒΑΛΛΟΤΑΝ να γινει νεφροκτομη σε αλλο δημοσιο νοσοκομειο. Ομως στο αλλο νοσοκομειο μας ειπαν λογω κορονοιου εχουν μειωθει τα χειρουργεια που πραγματοποιουνται και μας εβαλαν σε λιστα αναμονης …Οπως καταλαβαινεται αναγκαστικα με τις τελευταιες οικονομιες μας να παμε σε ιδιωτικο νοσοκομείο ωπου πραγματοποιηθει η επεμβαση…
      Συμπερασμα : Οσοι αρρωστησετε με καποιο υποκειμενο νοσημα , αν εχετε χρημα θα επιβιωσετε ειδαλλως αντε γεια…εκτος βεβαια αν ειστε ασθενεις cCovid …ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ…ΤΡΑΠΕΖΕΣ ,ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ , ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ…

    29. Σωστά το επισημανατε το Ελληνίδες Έλληνες στη προσφώνηση έγινε συμπολίτες συμπολιτισες. Εύχομαι να καίγεται στη κόλαση για π α ντα ο κερατάς όταν με το καλό θα πάει.

    30. Χριστέ μου ότι είναι να γίνει ας γίνει όσο γίνεται ποιο σύντομα….να τελειώνουμε με τα ψέματα τους…

    31. Έχω τη συνείδησή μου καθαρή ως Έλληνας πολίτης γιατί δεν είμαι από τους μαλάκες που τρέχουν στις κάλπες.Τους γράφω αιώνια στα αρχιδια μου κάνω την αποχή μου πηγαίνω για καφεδάκι και καθίστε τώρα ως ηλίθιοι να σας τον καρφώνει ο Κούλης από πίσω….

    32. Ψεκασμένο είναι το μάτι σου το γουρλωτό Κούλλλλη…ουστ!!!

    33. ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΓΙΔΙΑ….ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ….ΣΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ….ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ…ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ…ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ….ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ 20000 ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…..ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ….ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ..!!! ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ ΣΚΑΤΑ…!!!! “ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΓΙΔΙΑ” ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΑΣ…!!!

    34. κατα τα αλλα η δημοκρατια νικησε ετσι λενε οι φασιστοδημοκρατικοπροδοτες της χωρας . τα υπολοιπα θα τα βρουμε σιγα σιγα ακου επικοινωνησε με τον ερντογαν λεει μα καλα τοσο στοκος ειναι? αλλα ξεχασα το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει εχουν συνηθεια αυτοι να συνεργαζονται με τους εχθρους μας και να τους προσκυνανε . ψηφοφοροι της σιναγριδας ειστε για λυπηση το κακο ειναι οτι την πληρωνουμε και εμεις που ουτε την φωτο τους δεν θελουμε να βλεπουμε

    35. Προσέξτε την προσφώνηση. …….Συμπολίτες μου…..οχι Ελληνίδες, Ελληνες, οπως έλεγαν κάποτε. Ουτε καν συμπατριώτες. Συμπολίτες, γιατι συμπολίτες μας ειναι και οι Πακιστανοί και οι Αφγανοί και οι Νιγηριανοί κλπ κλπ.

      1. Πολύ σωστή επισήμανση!Σε λίγο καιρό θα το κάνουν “Αλλόφυλοι συμπολίτες μου”…όταν πλέον οι Έλληνες θα έχουμε εκλείψει.

    36. «SIKIME (που για τα ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ σε απλά Ελληνικά σημαίνει χέστηκα) ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ» αν του ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ή ΟΧΙ, γιατί ήταν σίγουρο πως η Ελληνοφοβική κυβέρνηση, θα ευχαριστούσε τον Σουλτάνο απλά και μόνο επειδή ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ας είχε φτάσει αυτός για έρευνες μέχρι τον Πειραιά ! ! !
      Και πριν ο καντεμοπρωθυπουργός μας πει όλα αυτά που του υπαγόρευσαν, έπρεπε από χθες να πει: ΣΤΕΛΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ (όπως έκανε για τους λαθρομετανάστες) ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ…. Και να είχε απελάσει ακαριαία τους ΛΑΘΡΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ στις περιουσίες των ξεσπιτομένων πληγέντων του νησιού….
      ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΠΩΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

    37. Παλιοπο*στα….γερμανοτσολια…
      Παρε τα μουλικα σου…και το..μπουλο…και τραβα στην τουρκια…
      Μη ξεχασεις να παρεις μαζι και τη…γερμανιδα νταντα σου…

    38. γιατι απο την Τριτη 3/11 ????? 3/11 εκλογες αμερικης και γιατι μας κλεινουν ??? θα αρχιση ο βαψομαλιας απο τις 4/11 να τους κυνηγαει ??? θα εχουμε εκκαθαρισης ?? θα τρεχουν και δεν θα φτανουν ??? γενικος θα τους παρει ο διαολος ????

    39. Απευθύνομαι στους εναπομιναντες Έλληνες:Νοιώθω προδομένος,όχι μόνο από τούς πολιτικάντηδες,τούς οποίους ποτέ δεν εκτίμησα,διότι είναι ολοκληρωτικά ανίκανοι σε όλα τα πεδία,αλλά και από τον κλήρο,και απο το στρατιωτικό σύνολο,και από το δικαστικό σώμα,και από όλους τούς ψευτολογιουςπού κρύβονται στα λαγούμια τους.Δεν υπάρχει πρότυπο στην Ελλάδα!Υπάρχει μόνο μια διεφθαρμένη κοινωνία χωρίς μέλλον.Ολοι είναι παγκόσμιοι εντολοδοχοι,κοινώς,ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!Μην ξεχνάτε τον Ρήγα Φεραίο.Καθε δράση χρειάζεται την αντίστοιχη ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ. ΞΥΠΝΉΣΤΕ.

    40. Τα μετρά είναι παγκόσμια και όχι μόνο Ελλάδα.
      Ο covid ήρθε για να πτώχευση τα κράτη και μετά εμάς…
      Κάντε λίγο υπομονή…
      Ολα θα είναι διαφορετικά μετά ..αν ζούμε οσοι τα καταφέρουν ..

    41. Τα σχολεία τα αφήνουν ανοιχτά (μη κάνοντας τεστ) μετά από εντολή της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ γιατί τα παιδιά πρέπει να μάθουν από μικρά στο ωράριο του καρπαζοεισπράκτορα υπαλληλάκου. Τα μούλικα όμως μόλις βγαίνουν απ΄τα σχολεία πετάν τις μάσκες και κάνουν πηγαδάκια δέκα-δέκα.
      Φυσικά σε ανώτερες χώρες όχι σε εργατο-χώρες όπως των βαλκανίων τα σχολεία κλείσαν (Ισραήλ, Βέλγιο κτλ.)

    42. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ – AΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΙ – ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ : ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ γνωστό σούπερ μάρκετ (M) εξακολουθεί να λειτουργεί τον αυθαίρετο, παράνομο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΙΧΕ αυτοκινήτων των πελατών του. Τα αυτοκίνητα των πελατών του εισέρχονται / εξέρχονται στον παράνομο χώρο στάθμευσης από τη μοναδική οδό που χρησιμοποιούν ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ προς και από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Παπανικολάου. Σταθμεύουν τα αυτοκίνητα πάνω στην οδό, πάνω στα πεζοδρόμια, εισέρχονται και εξέρχονται ανέλεγκτα στην κεντρική οδό, ενώ πολλές φορές αναγκάζονται οι οδηγοί, που κινούνται κανονικά στη οδό, να τα προσπερνάνε, με είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Πλήρης κατάργηση του ΚΟΚ από τους ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ πελάτες του καταστήματος. Παρά τις καταγγελίες η αστυνομία απούσα, όπως και οι υπηρεσίες του δήμου ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ. Και όλα αυτά σε μια χώρα με, ΕΤΗΣΙΩΣ, 700 ΝΕΚΡΟΥΣ και δεκάδες βαριά ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ σε τροχαία ατυχήματα.

    43. Σαδιστης , γκαντέμης , ανίκανος , γερμανοτσολιάς και δειλός ο Κούλης….

    44. Από σήμερα πλέον η ΝΔ θα έχει την ίδια τύχη με το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ !!!!!!!!!! Θα κάνουν παρέα στο 5 -6 %. Τέλος εποχής Μητσοτάκη. Και το γνωρίζεις πολύ καλά ότι το τέλος ειναι κοντα.Το μόνο που σου απόμεινε να κάνεις ακόμη είναι να διαλύσεις ότι απέμεινε σε αυτή την ερμη χώρα με τον τρόπο που σε καθοδηγούν οι φίλοι σου οι Γερμανοί.Εδειξες μεγάλη εμπάθεια και εκδικητικότητα στον λαό. Το τέλος της παράταξης που σε ανέδειξε θα είναι τραγικοτατο !!!!!

    45. ΜΑΣΚΑ ΟΛΟΙ !!!!:
      -Δηλητηρίαση από το CO2 ??
      -Εθισμό από το Άζωτο ??,
      -Συνθήκες ανθυγιεινής όταν δεν αλλάζουν και δεν πλένονται συχνά ??
      -Δυσφορία & Ψυχολογικά προβλήματα από την καταπίεση ??
      -Εξασθένηση του ανοσοποιητικού μας από την μη επαφή
      με τους φυσικούς παράγοντες και τους άλλους ανθρώπους ??

      ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ?

    46. “”ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! “” αυτος ειναι γερμανος….. τετοια τυπικοτητα οι γερμανοι την εχουν…… πως αντεχετε……….. oxi, οτι δεν τον αξιζετε…. επιλογη σας ειναι

    47. Ποια προσκυνημένα ανθελληνικά κομματόσκυλα ψήφισαν αυτό το μασονικό πολιτικό έκτρωμα;

    48. Καμια λυπηση για όσους ψηφισαν, Κούλη και νουδουλα….
      Να πεθανετε στην πείνα ζωα!!!!!!!
      (Εννοειται το ιδιο ισχυει για όσους ψηφισαν και τους αριστερούς κατσαπλαδιες)

    49. Έχω κουραστεί να τον βρίζω τον άθλιο ανθέλληνα, ευχαριστεί τον ερντογαν γιατί πράγμα ηλιθιε τον ευχαριστείς; που σε λίγο θα χει φτάσει μέχρι τον Πειραιά; βρήκες τους ηλιθιους που φοβούνται κ όλη την ώρα μέτρα για τον ιό. Μάσκα κ στον ύπνο σε λίγο.

    50. Ο χειρότερος πρωθυπουργός στην ιστορία του ελληνικού κράτους. Ξεπέρασε και τον Τζέφρι και ακόμα είναι στην αρχή.

    51. Ποιά “ενώτητα” τών λαών” μιλάς ρέ εθνοπροδότη; Γίνεται ενώτητα μέ τούς βάρβαρους;Οί Ελληνες δέν είχαν ποτέ καλές σχέσεις μέ τούς τουρκομογγόλους.Ούτε θέλουν νά τούς βλέπουν.Μόνο εσύ μέ τήν τουρκολάγνα τήν αδερφή σου καί μέ τήν μισελληνική συμμορίας τής παραμορφωμένης Γιάννας Αγγελοπούλου νοσταλγείτε τήν Οθωμανική αυτοκρατορία.Τό 1821 πού έδιωξε ο Γέρος τού Μωριά τούς Τούρκους από τήν Ελλάδα ολόκληρη η χώρα είχε περίπου 2,5 εκατομμύρια κατοίκους.Είχε γύρω στά 800.000 χιλιάδες θύματα.Μόνο οί Κολοκοτρωναίοι πού ήταν μεγάλο σόι είχαν 70 νεκρούς.Τό χώμα τής Ελλάδας γιέ τού προδότη καί τουρκολάγνου Κώστα Μητσοτάκη είναι ποτισμένο μέ ελληνικό αίμα.Δέν θά σάς τό επιτρέψουμε νά τό βεβηλώσετε.Εχουμε βαρύ χρέος απέναντι στούς νεκρούς μας.
      Γιάννης Λάκων

    52. αν ο κόσμος κάθετε και υποτάσσετε σε υποτακτικούς ευριαιομασονοισλαμολαγνους καλα να πάθει !!!!!!!!!!!!!

    53. Καλά να πάθουμε,μόνοι μας το προκαλέσαμε.ουτε διπλές μάσκες ούτε τριπλό αντισηπτικό δεν χρησιμοποιούσαμε.κλεισ’τα όλα Κούλη ξέσκισε νεοραγιαδες και μοίρασε χρήμα στους λάθρο!

    54. Ματώνει η καρδιά μου για τα βασανιστήρια που κάνει αυτός ο άνθρωπος στη κοινωνια με την εξουσία που διαθέτει… Πότε πια ΝΔ!

    55. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΝΟΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ….
      ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΩΛΩΣΑΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠ’ΤΙΣ 10 !! ΑΚΟΥΣΟΝ

      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜ. ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ….. ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ.

    56. Νάτος εμφανίστηκε!! Βγάλτε Σκορδά ν αποταξευε το βρυκόλακα απ’ τις οθόνες!!
      ΥΠΑΓΕ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!

    57. μαρεσει που γερνει κι το κεφαλι να δειχνει πιο πιστικος χαχαχαχαχαχ

    58. ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΙΣ 23/10 ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΥΦΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ?

    59. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΕ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ. ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!

    60. Με έχει πιάσει νευρικό γέλιο!
      Σαλτα και γαμήσου μαλακα, ΑΝΤΕ ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
      ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΓΚΑΝΤΕΜΗ!

    61. Από το ευχαριστώ τις Ηνωμένες Πολιτείες στο ευχαριστώ τον Ερντογάν.

    62. Και το παραμύθι έχει γίνει σίκουελ.
      Ζήτω η τρομολαγνεια.
      Κατά τα άλλα έχουμε συνταγματικά κατοχυρωμένο δημοκρατικό πολίτευμα. Το νέο σοβιέτ της Ελλάδας γεννάται.
      Κρίμα σε όλους τους ήρωες που έχυσαν το αίμα τους για την Ελλάδα και την ελευθερία της.

    63. Σαδιστής Μισέλληνας προδότης γκαντέμης και κομπλεξικός!

    Comments are closed.