ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: “ΚΑΘΙΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ”

    Κοινοποίηση:
    Kazakhstan Russia Turkey

    Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

    Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του AKP ο Ερντογάν δήλωσε: «Φτιάχνουμε μόνοι μας αυτούς τους πυραύλους; Τους φτιάχνουμε με τέτοιο τρόπο που η Ελλάδα πανικοβάλλεται. Οι εφημερίδες κάνουν πρωτοσέλιδα- λένε ‘κοιμάστε’. ‘Ο Τούρκος’ λένε, ‘στέλνει τον Tayfun από τη Σμύρνη’. Έχει εμβέλεια 561 χλμ. Είπα στους συνεργάτες μου ότι αυτό δεν ήταν αρκετό, πρέπει να το αυξήσουμε στα 1.000 χιλιόμετρα.

    Φυσικά, όταν μεταδόθηκε αυτή η είδηση, τι άρχισαν να λένε οι Έλληνες; ‘Θα χτυπήσουν την Αθήνα’.

    Kάτσε φρόνιμα, συμπεριφέρσου καλά. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με Αθήνες κλπ.. Δεν αγγίζουμε αυτούς που δεν μας αγγίζουν».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Ρε, άντε μου στο γεροδιάολο μέγιστε μαλάκα, τσογλάν “σουλτάνε” της πορδής!!!

    2. ο κουμπαρος τον κουμπαρο με παπα και με το γλαρο…….οσο γι αυτα στο διεθνες δικαστηριο εχουν βαλει μια π@@τανιτσα εμαθσ….

    3. ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ RAFALE KAI ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΥΣ ΞΥΛΩΝΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΚΚΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΛΔ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΩΔΩΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΝ ΠΑΕΙ Η ΝΔ ΣΤΟ -20% ΚΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙ 2 ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ RAFALE KAI TIΣ BELHARA AN EIXE TA ΚΑΚΑΛΑ ΘΑ ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΟ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΠΥΡΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟ ΠΙΘΙΚΟ ΤΙ ΘΕΣ ΑΙΓΑΙΟ-ΙΟΝΙΟ-ΘΡΑΚΗ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΩΛΟΝ ΛΑΒΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΧΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ BELHARA KAI RAFALE ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑ

      1. Aνοησίες από ένα άσχετο που θέλει να κάνει τον ειδικό.

    4. ..Και επειδη ειμαι συνηθισμένη να εχω Πάντα, Εγώ, την τελευταια λέξη στην κουβεντα, διαβάστε κι αυτο, το τελευταιο.
      “..Οσο το μπαλόνι το φουσκώνεις απο αρχομανία και απληστία, δεν καταλαβαίνεις πως μπορει να σου ξεφυγει ξεπερνώντας τα ορια τού μέτρου και το μπαλόνι να φτασει στα ουρανια. Μα, κάποια στιγμή, θα σκάσει! Και καθως παρει τον δρόμο τής κατάδυσης για την τρομακτική προσγείωση τής επιστροφής του στη Γη, να το θυμάστε, θα δοθεί η ευκαιρία στην ψυχή για μία και μόνο στιγμή, να εμπλουτιστει και να αγγίξει για λίγο Το “Θείο..”
      (απο τα απαγορευμένα Ακασικά Αρχεια Τού Πλούτωνα)
      ——====___—–
      ——–_____———-
      ————-””——-
      ———-____________

      ΑΝΔΡΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ
      Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ.
      ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΒΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗ._
      ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΜΗΤΕ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ τουρκους. ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΑΡΑ , ΠΑΡΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ “ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ” ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΒΛΩΝΕ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ.. ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ (νόμιζαν οι πεπλανημένοι πως δεν θα τούς προλαβαιναμε.. χο χο χο)

      ———-
      ΕΓΩ, ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΣΕΙΣΜΟΙ 15 ΡΙΧΤΕΡ ΕΚΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΒΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (🏛) ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΓΛΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΘΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ. ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΘΑΛΑΣΙΤΣΑ….
      ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ Γ@ΜΗΣΟΥΝ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ Ψ@ΛΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ
      .
      Υ.Σ1. Α.., Γερμανοι, ελπιζω να το πήρατε το μαθημάτάκι σας, έτσι; Οταν τα έλεγα στη μερκελ πως τα εχετε καταλάβει ολα λαθος και θα πάθετε πολύ, πολύ, πολύ μεγάλο κακό… και οι τούρκοι εχουν “προσκαλέσει” αιμοδηψεις και πανουργους εξωγηινους και τούς παρουσιάστηκαν με την.. γερμανική υπηκοότητα… η μαλακισμένη η μέρκελ φωναζε: Naine! Naine!… Και τής εξήγησα, τής ηλίθιας, πως ο Γερμανός παντρευτηκε μια τουρκαλα η οποια τού συστηθηκε ως.. Ελληνιδα (σαν σεναριο τουρκικης σαπουνοπερας ενα πραμα).
      Ας προσεχε κι αυτος, επρεπε να άκουγε την μητέρα του όταν του έλεγε: παιδί μου, μην την παντρευτεις αυτην! Αυτη ΔΕΝ ειναι Ελληνίδα! Σου λέει ψεμματα! Ειναι τουρκαλα! (ερωτηση προς Γερμανους βιολόγους: πατερας αλβανός + μάνα τουρκάλα= αν τα παιδια γεννηθουν στην Αγγλια, λέγονται Εγγλεζάκια?)
      – Μα, μητέρα, η ταυτοτητά της γραφει πως.. γεννηθηκε στην Ελλάδα(!), ειπε ο νεαρός κόμης καθώς τον βοηθούσε η υπηρέτρια να φορέσει το κασμιρενιο του πανωφόρι…(ήταν και απο αριστοκρατική οικογενεια, βλεπεις, Φον; θα σας γελάσω, δεν το συγκρατησα το γερμανικο)
      – Μην την παρεις σου λεω γιέ μου! Δεν θα τον εγκρινω ποτέ αυτον τον γαμο! φωναξε αναστατωμένη η κοντεσσα και εγυρε στο ανακληντρο να κλαψει τρομοκρατημένη απο τούς κεραυνούς και τις βροντές που έριχνε ο αστραποβουλος ο Δίας πάνω στην επαυλη. Αραγε, μηπως δεν συμφωνούσε και εκείνος με αυτη την ένωση?
      (κατ. θεατρ. παραστ., “συμπέθεροι απ’ τα Τύραννα”)
      _ _
      ——–
      Υ.Σ2 Οσο για εσενα Πούτιν, συνεχισε να τον.. παιζεις, μαλάκα. Η τουρκαλα εχει κατοχυρωσει και το κλειδι και μπαινοβγαινει ανενοχλητη στο.. Σπιτι σου!
      Υ.Σ3 Και για εσενα Τζιπιγκ, οταν σου λέω, “βούλιαξε την γαμ@μενη ταιβαν γιατι μπαινουν απο εκει μιλουνια οι εξωγηινοι και ερχονται απευθειας σε εσενα, να την βουλιαζεις χωρις αντιρησσεις._
      Το μόνο που δεν ειχα σκεφτει με εσας, ήταν πως το.. Θηβετ ήταν ξεχωριστο Σπιτι και επαιζε μόνο του! Μα, το ειχα ξεχασει τελειως το Θηβέτ! Νόμιζα πως εισασταν ενα. Πού να το φανταστω! Κατεστρεψες μόνος σου μια αθωα φυλή.., ηλίθιε! Φατην κι εσυ τωρα την ψ@λη στον κωλο.
      ——-
      Ειδα χτες βραδυ την ταινια “μεσανυχτα στον κηπο τού καλού και του κακου” και μου εκανε εντυπωση που ακομη και στην ταινια ο δαιμονας δεν πειραξε την Πυθια, δεν την γελοιοποιησε, δεν την χλευαζε και εκανε οσα τού ελεγε (+- ή -+¿)και ο σκηνοθέτης (Κλυντ Ηστγουντ) καταφερε να φτιαξει και να ισορροπίσει τον ρόλο της οπως ακριβως το λεει και ο τιτλος τής ταινιας, αναμεσα στο καλό και το κακό, ανάμεσα στους ζωντανους και τούς νεκρους… και να μην την πειραζει κανεις απο ολοκληρη την πόλη (την.. τρελη, έτσι..;) και να την ακουνε και οι δυο πλευρες.
      .
      Εσεις λυσάξατε μαζι μου και δεν σεβαστηκατε τίποτα! Ούτε καταλάβατε!
      Υπάρχουν κάποια ορια που οταν ξεπεραστουν γίνονται Υβρις στον Συμπαντικό Νου, και τότε επέρχεται ακαριαια η Ανταποδοτικη Δικαιοσυνη –
      Αντιπεπονθοντος: Ο,ΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ!
      .
      Σας άφησε όμως να φτασετε μέχρι το τελος για να Δει μεχρι πού θα το φτανατε
      Σκάψατε τον λάκο για να θάψετε τήν Ελλαδα, τόσο βαθια, και τώρα δεν μπορειτε να βγειτε

      —————————-
      _________________
      | ΩΔΗ ΣΕ ΖΕΥΣ |
      .
      Τάδε εφη ο Πλούτωνας
      ο Μέγας Παντοκράτης
      που ‘χει τα Αρχει’ Δια δυο οκα
      και Μέγεθος Υπάτης
      .
      Σε τούτα είναι σύμφωνος
      και ο Μεγάλος Κρόνος
      Πατέρας μας ειναι κι Αυτός
      Εις τούς Αιωνες, Αιώνιος
      ———-

      Η Σελήνη άλλαξε σταση
      γλωσσα που μιλησε θα μαραθει
      δεν συγχωρείται η κοροιδία
      ούτε η ύβρις κι η προσβολή!

      …..
      Και πάντοτε να τα θυμάστε
      αυτα που ξεχάσατε με τούς lottous
      πειτε στους νεους, γερους και βρεφη
      γυναίκες, μάνες με διχως γιους
      εφηβους, απόκληρους και αλλονών τα σόγια
      πως δεν παίζουνε με Τούς Παλιους!
      .
      Και να το πείτε στις γεννες που θα ‘ρθουν
      πως ειναι αδύνατον αυτό να συμβεί
      δειλοι, ανόητοι, μωροί και κλεφτες
      να τα βάλουνε με την Τιμή!
      .
      Και οσα θα γινουν ειν’ τιμωρία
      των ασεβών, η τελική,
      για όσους τόλμησαν να τα βάλουν
      με ενός Κρονίδη Το Παιδί!
      .
      ..
      Χορός
      Γι αυτο σάς συμβουλεύουμε
      μην αντισταθείτε νεα
      γιατί ετοιμάζονται οι Θεοί
      να ‘βγούμε στην Αρ’ Ενα

      ——————–
      .
      Αφ Ιερω (απο) Μένα
      https://youtu.be/TcMtyVvWrFw
      Αδημονο

    5. Ζουμε το θ€ατρο του παραλόγου καθηστε φρονιμα μας λέει λες και εμεις τον προκαλούμε….
      Ταχει χασει ο γερομογγολος και οπου βρεθει κι οπου σταθει πεταει και μια κοτσάνα

    6. Και δωσε τρομοκρατια στο κοσμακη κι απ τις δυο παντες των λαων! Ετσι Κουλαρα?
      Λιαν επιεικως εχετε καταντησει και οι δυο Καρακαραγκιοζηδες!

    7. Μογγόλε, έλα. Είτε νύχτα είτε μέρα. Σας περιμένουμε στα Δερβενάκια, στο Ναβαρίνο ή στην Τριπολιτσά. Όσο είναι ένας Έλληνας ζωντανός, Τούρκος δεν θα μίνι

    8. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΕΒΕΝΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑΤΖΙΔΙΚΑ. ΚΡΙΜΑ ΜΩΡΕ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ.

    9. ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΕ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ RAFALE ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΕΦΑΛΑ ΘΡΥΨΑΛΛΑ.ΚΑΙ ΦΑΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΛ@ΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΣΟΥ.

    10. Μηνυμα απο τον Μητσο ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΡΕ Γ@@@@ΜΕΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ !!!! και μην ξεχνας την φασολαδα να φας καμια τρια πιατα μιας και θα ερθεις βραδυ !!!!! και μην ξεχασεις να φας και λαδι τουρκογυφτε .

    11. Ο ερντογαν φτιάχνει και δοκιμάζει συνεχώς όπλα, ο Μητσοτάκης παρά τις απειλές των Τούρκων μεταφέρει όπλα από τα νησιά και τα δίνει στους ουκρανούς. Εθνικός μειοδοτης.

      1. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Δεν πάω τον Μητσοτάκη , αλλά μπορείς να μας πεις ποιος έφερε τα Rafale και Belhara; Τα νησιά εξοπλίζονται σαν αστακοί τον τελευταίο καιρό. Οι αλήθειες να λέγονται.

    12. Ερντογανακι όλο λόγια είσαι. Ανυπομονούμε να μας την πέσεις. Έλα δεν έχουμε άλλη υπομονή θέλουμε να γαμ…..με μογγολακια

      1. ολοι οι αποστρατοι κατοπιν μιλατε οταν ειστε εν ενεργεια κανετε τουμπεκι ψιλοκομενο μονο για παρελασεις κανετε βλεπουμε και στα καναλια ολοι οι αποστρατοι λενε την βλακεια τους

    13. Ποιός έχει τα αρχ@δια να του απαντήσει ΑΜΕΣΩΣ ότι δεν σας φοβόμαστε , δεν σας λαμβάνουμε καθόλου υπόψη ρε υπερφλύαρα ψυχοπαθή όντα και μπορείτε να το επιχειρήσετε “να μας πειράξετε”. Προσγειωθείτε γιατί θα πέσετε χωρίς αλεξίπτωτο.Εδώ δεν είναι Συρία, Αρμενία ή οι άοπλοι Κούρδοι. Θα σας κόψουμε τα πόδια από τα γόνατα και πάνω.

      1. και ποιος θα πολεμησει εδω οι νεοι που θα ρωτανε αν εχει wi fi η καφετερια στο μετωπο?

        1. Μην κρίνεις από τον εαυτό σου, υπάρχουν πατριώτες να πολεμήσουν. Οι Ουκρανοί ήξεραν από πόλεμο; Και κάτι άλλο . Οι πόλεμοι σήμερα δεν κρίνονται στον αριθμό των στρατιωτών, αλλά από την τεχνολογία που διαθέτει ο κάθε στρατός.

    14. παρε φορα και ελα με την οπισθεν για οθωμανικο

      1. 😆👍
        Και φαε φασολάδα προτού έρθεις για να μας τα κλ@σεις κι όλας.

    Comments are closed.