ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ –ΠΩΛΗΣΗ (;) ΛΙΓΝΙΤΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ 1500ΑΡΙΑ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΕΗ! ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΣΚΟΠΙΑΝΟΚΟΥΛΗΣ

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ καθημερινά πραγματοποιούνται 120 είσοδοι φορτηγών αυτοκινήτων από τον συνοριακό σταθμό Νίκης μετά από διακρατική συμφωνία με τους γείτονες. Τσάμπα τα δίνουν οι αλήτες στα Σκόπια; Είχε προηγηθεί η συνάντηση Μητσοτάκη με τον Σκοπιανό.

    Σε ότι αφορά την προμήθεια λιγνίτη και άνθρακα από τα ορυχεία της Ελλάδας για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στις ενεργειακές εγκαταστάσεις των Σκοπίων, η Αθήνα δεσμεύτηκε ότι αυτή θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα και της άνοιξης του 2023.

    Η συνάντηση των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός συνεχάρη τον ομόλογό του για την πρόσφατη σύγκληση της 1ης Διακυβερνητικής Διάσκεψης μεταξύ Σκοπίων και της Ε.Ε. Επιβεβαίωσε την υποστήριξη της Ελλάδας στην ενταξιακή πορεία των αλβανοσλάβων, με βάση τα κριτήρια που έχουν τεθεί, το σεβασμό των σχέσεων καλής γειτονίας και την πλήρη, συνεπή και καλή τη πίστει εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, ως μέρος της Διαδικασίας Διεύρυνσης.  Από την πλευρά του ο Ντίμιταρ Κοβάτσεφσκι ζήτησε από την ελληνική πλευρά να συνεχιστούν οι επιτυχημένες ελληνικές επενδύσεις στα Σκόπια, ιδιαίτερα στον τομέα της ενέργειας. Και επανέλαβε το ενδιαφέρον της πλευράς των Σκοπίων να συμμετάσχει στο project για τον τερματικό σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) στην Αλεξανδρούπολη. Ο τερματικός σταθμός υλοποιείται από κοινοπραξία που συμμετέχει ο Όμιλος του Δημήτρη και του Χρήστου Κοπελούζου.

    Αμφιβάλλει κανείς ότι μιλάμε για ξεπούλημα;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. δηλαδή για να καταλάβω η ελληνική κυβέρνηση βοηθάει τους σκοπιανούς χωρίς να κοιτάει πρώτα τους Έλληνες…μάλιστα…ξαναψηφίστε τους…

    2. Είναι σαν την φέτα στην ΒΟΥΛΓΑΡΊΑ εδώ την παίρνεις 10 ευρώ το κιλό και εκεί 5€€.
      €ιπαμε για τον λιγνίτη πέσανε πολλά φράγκα για αυτό ο μάγκας ετρεξε να κλείσει τα εργοστάσια ενώ ΓΕΡΜΑΝΊΑ – ΠΟΛΩΝΊΑ είχαν σχεδιασμό 2030 κ 2050 αντιστοιχα. Και ενώ είμαστε επάρκεις για τουλάχιστον 15 με 20 χρόνια ενέργεια μέσω λιγνίτη και με πολλά δις αποφασιστηκαν αλλά κάτω από το τραπέζι.
      Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχουν οι αθεόφοβοι.

    3. Δεν χρειάζονται ρεύμα οι βλάκες που ψήφισαν την Κούλα !
      Δεν πειράζει θα το ακριβοπληρώσουν για κοιτάξτε κορόϊδα έναν λογαριασμό ΔΕΗ ή άλλης ιδιωτικής εταιρείας πόσα δίνετε για την ενεργειακή μετάβαση….. άντε κορόϊδα και καλή πράσινη ενέργεια και πράσινα άλογα….

    4. Εκτός από ΠΡΟΔΟΤΗΣ είναι ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ.
      Για ποιον δουλεύεις ρε;;
      Γιατί σε ψήφισε ο Ελληνικός λαός;
      Για να πολλαπλασιάσεις την προσωπική σου περιουσία, ενόσω θα πουλάς την Περιουσία της Χώρας και του Έθνους;;
      Δεν υπάρχει κάποιος Οργανισμός που να μπορεί ν’αντιταχθεί;
      Δεν υπάρχει κάποιος Νόμος του Κράτους που να προστατεύει την Περιουσία του Έθνους των Ελλήνων;;
      Πρέπει πια να αρχίσουμε να μαζεύουμε τα ασημάζευτα, ο καθένας από το μετερίζι του.

    5. Ο όμιλος κοπελουζου δεν έχει το 5% του αεροδρομίου των Σπάτων? Ποια πολιτικά συμφέροντα κρύβονται από πίσω? Μόνο από τη Νέα Δημοκρατία? Μηπως τα αλλα συμφέροντα έχουν τις ρίζες τους από τότε που απέκτησε ο συγκεκριμένος όμιλος δικαίωμα στο αεροδρόμιο? Τρώνε πολλοί από τις σάρκες της χώρας. Με διαφορετικές ταμπέλες στην πολιτική αλλά στην μάσα έχουν μόνο μια.

    6. Λοκώ να μας πει πότε να δώσουμε στους γuφτοσκοπιανούς η κουλα η μακεδονομάχισα. Δεν πειράζει, ο ΡΑΓΙΑΣ επέλεξε να κάνει διακοπές όσο αυτά τα κατακάθια συνέχιζαν την καταστροφή. Βασικά από μπολιασμενους στο 85% των ενηλίκων, δεν περιμένω και τίποτα το καλύτερο εφόσον, πλέον των λίγων περιπτώσεων που πιέστηκαν πραγματικά ή όντως πίστεψαν ότι είναι για το καλό τους, οι περισσότεροι έκαναν τα “φόλια” για να πάνε μπουζούκια. Τώρα στον άλλο κόσμο και λόγω της ξαφνικιτιδας δεν ξέρω εάν έχει ορχήστρα, αλλά δεν καίγομαι και να μάθω.

    7. Και φυσικά οι εισαγγελείς κοιμούνται, εκτός οτι οι μισοί είστε θυληπρεπεις και δειλοί (έτσι ακούγεται απο υπαλλήλους που εργάζονται δίπλα τους), πρέπει να ξηλωθείτε απο το λειτούργημα σας και να σας στείλουν με ενα φτυάρι να βγάλετε λιγνίτη σκάβοντας.

    8. Για ψαξτε ποιοι Ελληνες επιχειρηματιες εχουν εργοστασια εκει και θα ανακαλυψετε γιατι κουβαλουν εκει λιγνιτες!!! Ειπαμε ο Κουλης ειναι καλο κι υπακουο παιδι!!!

    9. Εδω ξεπουλησαν την ιδια την Μακεδονια στον λιγνιτη θα κανουν τσιγκουνιες οι ανεκδιηγητοι αυτοι τυποι, που εκτος των αλλων βοηθουν τους Γυφτοσκοπιανους να μπουν στην ΕΕ , χωρις κανενα ανταλαγμα συμορφωσεως εστω και γι’ αυτην την αθλια συμφωνια των Πρεσπων!!!! Βλεπετε οι ανθρωποι ειναι γαλαντομοι, ανοιχτοχερηδες, κουβαρνταδες, υπερασπιστες πασης φυσεως λαθραιων και εχθροι των πολιτων αυτης της χωρας!!!!! Μαυρο σε ολους αυτους στις εκλογες!!

    10. Κουλαρα πονοψυχη και αλληλεγγυα παιρνει το φαι απ το τραπεζι μας που μας….περισσευει και το δινει σε σλαβομογγολους και λαθροπιθηκους!
      Ρε που ζουμε? Κουλαρα πες στους Σκοπιανους να τσονταρουνε κατι τις και στους λογαριασμους μας ρευματος διαφορετικα θα σας παρει ολους μαζι ο διαβολος χαζομαλακα δοσιλογε μιζαδορε!
      Ξεπουλησες τα παντα Μερκελοκαραγκιοζη του Δ Ραιχ!

    11. Ένας εισαγγελέας ρεεεεε.
      Τελικά θα έχουμε πολύ δουλειά σε λίγο.
      Οπλιστείτε με υπομονή και μπαρούτι.

    12. Ξεπούλημα του λιγνίτη μας και εξαθλίωση των Ελλήνων. Το μίσος τους για εμάς δεν έχει όρια…

    13. αυτό θα πει διαφθορά, απάτη και προδοσία, πουλάνε τον λιγνίτη στους εχθρούς και αγοράζουν από αυτούς ρεύμα ενώ εδώ αν δεν είσαι λάθρο πεθαίνεις από φτώχια, κρύο και εμβόλια….

    Comments are closed.