ΝΕΕΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ! «ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ» – ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

    Κοινοποίηση:
    pateras-antonios

    Από την πρώτη στιγμή δεν φοβήθηκε να μιλήσει. «Bγήκα με το πρόσωπό μου, γιατί δεν έχω να κρύψω κάτι. Ξέρω ότι όλα είναι αλήθεια και έχω αποδείξεις. Θέλω να δω μέχρι που θα το πάνε», δηλώνει η 19χρονη Ευγενία που από τα 9 της χρόνια ήταν φιλοξενούμενη στην ΜΚΟ «Κιβωτό του Κόσμου».

    Μετά τον καταιγισμό αποκαλύψεων, η 19χρονη μιλά ξανά για το αρρωστημένο κλίμα εντός της Κιβωτού.

    Όπως καταγγέλλει στο Mega, εργαζόμενος – παιδαγωγός στην Πωγωνιανή την ξυλοκόπησε. «Ανέβηκε πάνω, με έπιασε από τους ώμους, με έβαλε στην τουαλέτα και με τον ποπό μου, επειδή εγώ τραβιόμουν, τσίριζα, έκλαιγα, με έβαλε πάνω με πολλή φορά και με κοπάνησε και έσπασε το καπάκι της τουαλέτας».

    Η Ευγενία οδηγήθηκε με εισαγγελική εντολή σε ηλικία εννέα ετών μαζί με τα 4 αδέλφια της αρχικά στη δομή της ΜΚΟ «Κιβωτού» στον Κολωνό, στη συνέχεια στην Πωγωνιανή στα Γιάννενα και τιμωρητικά, όπως λέει στο τέλος στη Χίο, όπου οι υπεύθυνοι της δομης τη χώρισαν από τα αδέλφια της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Καμία έρευνα για τα σοκαριστικα περιστατικά με τον εισοδισμο που κάνει η Μαρτίνου στα παιδιά στον κόσμο της ομοφυλοφιλίας και τις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος που με άνωθεν εντολή η υπόθεση μπήκε αρχείο, μόκο ε???

    2. ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

        1. ΝΑΙΙΙΙΙ ΝΑΙΙΙΙΙ ΠΑΤΑ ΤΟΟΟΟΟ!!!!

    Comments are closed.