ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Κοινοποίηση:
    petsas_0

    Νέα μέτρα ανακοινώνει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού. Δείτε τις ανακοινώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

    Η τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπουργό ολοκληρώθηκε και μετά την έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού ανακοινώθηκαν νέα μέτρα από τον Στέλιο Πέτσα.

    Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κ. Πέτσας:

    Όσοι μπαίνουν από τις 14 Ιουλίου από τον Προμαχώνα θα είναι υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου που θα έχει γίνει 52 ώρες πριν την είσοδό τους στην Ελλάδα.

    Παράλληλα ενισχύονται οι κινητές μονάδες για τη διενέργεια τεστ και όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας οι τουρίστες θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώνουν την ειδική φόρμα PLF 24 ώρες πριν από το ταξίδι στην Ελλάδα.

    Δείτε τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Ρε τι κολοβλαχος είναι αυτός;;;;….. Μπρρρρρρρ….

    2. Μια χαρα 40 50 60 100 απο βδομαδα…!ωραια κουλη τελεια!Σωτο που εισαι ο σκορδαλιας?

    3. “Δεν εφυγε, ειναι εδω , και τρεφεται απο τα απαραδεκτα φαινομενα χαλαρωσης..”
      Πυγμη, αντριλα και σκ@το σας παει.
      Πετσα φιρι φιρι να σου βγει η πετσα
      Ακου τωρα απο τι τρεφεται ο κορωνογιος.
      Πετσα παλι χωρις μασκα ε; Χαλαρο σε βλεπω,εισαι απαραδεκτο φαινομενο.
      Καντε μαλ@κια με τους αλλοδαπους σκ@τατζηδες και μας βλεπω να γινομαστε Τεξας.
      Και οπως απαντησε ο Πικασσο στους Ναζιαρηδες οταν του ζητησαν εξηγησεις για τη Γκουερνικα: “Δε το εκανα εγω αυτο, εσεις το κανατε!”

    4. Μπράβο στην κυβέρνηση. Εγώ κάθε πρωί που βγαίνω από το σπίτι βλέπω στο πεζοδρόμιο τουλάχιστον 10 νεκρούς από τον κοροϊδοϊό. Πρέπει να μείνουμε μέσα να ρίξουμε αλάτι στη μπανιέρα για να κάνουμε θαλλασινο μπάνιο. Και πάλι μπράβο στο ζαβο κουλι.

    5. Αρχισαν πάλι τα όργανα με τα νέα ”κρούσματα” του ιού , τώρα θα ψάχνουν και τους αντίστοιχους θανάτους για να δέσει το…βύσσινο!!!!!!!!!!!! Εν τω μεταξύ έχουν ξεχάσει τις επίσημες δηλώσεις ιολόγου του Π.Ο.Υ. προ μηνός οτι οι ασυμπτωματικοί εξαιρετικά σπάνια μεταδίδουν την νόσο!!!!!!!!!!!!!!!!

    6. Το μεγαλύτερο εργαλείο των νεοταξίτικων σκουπιδιών μέχρι στιγμής ο κουραδοϊός.

    7. μετα την καραντινα θα επρεπε να ειχαν κανει ηδη το τεστ! Πολυ μυαλο θελει…

    8. Ε.. Ε.. Εεερχεται.. Ο.. Τουρκικός Κοροϊδοιος! Όλοι μέσα πάλι και όχι σε διαδηλώσεις!

      1. Ε βέβαια ΝΑ τους πήγε που κάψανε σαν τα ποντίκια ένα μπαστάρδι ματατζή και φοβούνται και λογικό είναι να φοβούνται να δεις πόσο θα φοβηθούν όταν έρθουν οι Έλληνες πάνω στην εξουσία και αυτό δεν πρόκειται να το σταματήσει κανένα λαμόγιο κανένας εθνικός προδότης συμπεριλαμβανομένου των κομμουνιστών φασιστερών!
        Και αν βάλεις ένα ντρον πάνω απ’ το σπίτι των παλιό καθικαραίων που κανονίζουν την ζωή μας θα δεις με τα ίδια σου τα μάτια πως το χαίρονται με το κοροδοιό
        Να ναι καλά το μακελειό και άλλα 2 που τους ξετρυπώνουν σαν τα χταπόδια στην άμμο και φαίνεται τι παλιό κερατάδες και απατεώνες είναι

    Comments are closed.