ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ – Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

    Κοινοποίηση:
    evagelismos

    Περισσότερο από 30 λεπτά κράτησε η νέα διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον «Ευαγγελισμό»! Αρχικά δεν έπαιρναν μπρος οι γεννήτριες, γεγονός που δείχνει τα χάλια που επικρατούν στα νοσοκομεία της Ελλάδας.

    Η παροχή ρεύματος είναι κρίσιμη σημασίας σε ένα νοσοκομείο καθώς και μια ολιγόλεπτη διακοπή μπορεί να προκαλέσει βλάβη σε ασθενή, ακόμα και μη αντιστρέψιμη βλάβη. Είναι χαρακτηριστικό πως κατά τη διακοπή ρεύματος στον «Ευαγγελισμό» έκλεισαν οι αναπνευστήρες high flow!

    Σύμφωνα με πληροφορίες, σε όλες τις Πνευμονολογικές κλινικές που τα μηχανήματα δεν έχουν εφεδρική μπαταρία δεν δούλεψαν ούτε οι αναπνευστήρες high flow, ούτε οι συσκευές bipap. Επίσης, ούτε ρεύμα για αναρρόφηση αν χρειαζόταν διασωλήνωση δεν υπήρχε, ενώ στους ορόφους τα μηχανήματα των διασωληνωμένων λειτουργούσαν με την εφεδρική μπαταρία.

    Γενικά για τουλάχιστον 30 λεπτά, εκτός από τις ΜΕΘ, δεν λειτουργούσε ότι χρειαζόταν ρεύμα σε όλο το νοσοκομείο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Και τι να κανει ο Πλευρης ; να γίνει ηλεκτρολόγος να φτιαξει την ηλεκτρική βλαβη;

    2. Σας πληροφορω ότι ο Καραγκιόζης ήταν πολύ έντιμος

    3. Συμφωνώ απόλυτα αλλά ο Κασιδιάρης ειναι ο μπαμπάς σου!!

      1. Εσυ μακεδονομαχε του καναπέ μην μιλάς,σου έδωσε ο τσιπρας πρωταθλημα και πούλησες την Μακεδονία προδοτη.

    4. Το πουλί φαινεται ειναι πιο τραβηχτικό από την υποχρέχση

    5. ΟΛΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ. ΕΥΓΕ.

      1. Καλά να πάθετε ελληνέζοι, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ ψηφίζατε για 45 χρόνια, ψοφήστε τώρα σαν τα σκυλιά την ίδια ώρα που οι Μητσοτάκηδες πλούτισαν από τη λεηλασία της χώρας.

    Comments are closed.