ΝΕΑ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΗΘΟΠΟΙΟ!!! “ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΖΩΕΣ – ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΩ” – ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΜΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    ANNA

    Μία καθηλωτική εξομολόγηση έκανε η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά στο «Καλύτερα Δεν Γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού για την κακοποίηση που είχε δεχθεί κι είχε εξομολογηθεί πριν από κάποια χρόνια.

    «Από το 2004 σπούδαζα. Στις οντισιόν μου έλεγαν πέρνα από το γραφείο να πάρεις τον ρόλο. Πρέπει να κοιμηθείς μαζί μας για τον πάρεις και τους έλεγα όχι. Έκλεινα την πόρτα… Κάποια στιγμή κάποιος με έπιασε κάποιος κιόλας, έδωσα το όνομά του και πήγα στην αστυνομία» θυμήθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης η ηθοποιός, που ζει πλέον στο εξωτερικό.

    Και συνέχισε να διηγείται: «Ήρθαν οι διοικητές και μου είπαν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, δεν μας αφήνουν κι όπως ήρθες φεύγεις. Μεγάλη διαφθορά. Υπάρχει μία κλίκα από πολλά πόστα που μιλούν μεταξύ τους. Όταν με κάλεσαν στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα το 2009, έπρεπε να βγω και να πω την αλήθεια με κόστος τη δουλειά μου. Μετά την εκπομπή την εξαφάνισαν, επειδή μίλησα για την σεξουαλική παρενόχληση. Κι από την εκπομπή της κυρίας Λαμπίρη έκοψαν πάρα πολλά».

    «Αναγκάστηκα να δουλέψω ως σερβιτόρα στην Αμερική… Αυτοί οι άνθρωποι κατέστρεψαν καριέρες και σε αυτήν την κοινωνία πρέπει να γίνει κάθαρση. Να φύγει ο κόσμος που κατηγορεί τα αγόρια και τα κορίτσια που λένε τώρα την αλήθεια. Βγαίνουν στα κανάλια και δεν έχουν ίχνος ντροπής κι ακεραιότητας μέσα τους. Έχω κάνει πάνω από δέκα καταγγελίες στο ΣΕΗ… Έφυγα. Μου έστειλαν ραβασάκι από κανάλι ότι τώρα υπέγραψες την θανατική σου καταδίκη. Εξορία… Όλα όσα λέγονται είναι αλήθεια. Η μόνη μου ελπίδα ήταν να φύγω από την χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας απόγονος του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη και της Μπουμπουλίνας, που ντρέπεται για όσα συμβαίνουν τώρα στη χώρα.

    Στο τέλος της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Το τραγικό γι ακόμη μια φορά δεν είναι τα γεγονότα αλλά τα κροκοδείλια δάκρυα που άρχισαν να χύνουν άπαντες.
      Κανείς δεν ήξερε τίποτε, όλοι πέσαν από τα σύννεφα και πάει λέγοντας. Ο λαός είναι ο καθρέφτης των πολιτικών είτε αρέσει είτε όχι. Δεν πήρε κανένας χαμπάρι το ποιοι μας κυβερνούν αν καταπατείται το σύνταγμα, αν έχουμε γίνει σκλάβοι με μισθούς πείνας. Όταν το κεφάλι βρωμάει θα είναι το υπόλοιπο σώμα (δικαστές, ηθοποιοί κλπ) φρέσκο;;;
      Συνεχίστε να ψηφίζετε προδότες και ανώμαλους αντίΧριστους και μετά ψάξτε για αξιοκρατία δικαιοσύνη. Στο τέλος ρίχνουμε και κανένα κροκοδείλιο δάκρυ για την καημένη την πατρίδα και αυτούς που καταστράφηκαν ολοσχερώς.
      ΟΥΕ ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ. Η Θεία δίκη είναι κοντά και θα πάρει ο καθ΄ένας ότι του αξίζει.-

    2. Μπράβο για το θάρρος,το ήθος και την ειλικρίνεια της κοπέλας που δυστυχώς έφυγε στο εξωτερικό όπως και χιλιάδες άλλοι και έμειναν τα σκουπίδια στη χώρα.Εδώ και τώρα κάθαρση και τιμωρία σε κάθε κλάδο για να ξεβρωμίσει ο τόπος και να νιώσουμε ξανά περήφανοι Έλληνες όχι μόνο για το ένδοξο παρελθόν μας αλλά περισσότερο για το σήμερα και το τώρα.Και εγώ είμαι τριάντα χρόνια εξωτερικό είμαι 55 χρόνων και βλέπω πως η Ελλάδα ενδείκνυται μόνο για διακοπές και τίποτε παραπάνω.Άθλια κατάσταση ,κουτοπονηριά και εκμετάλλευση παντού αυτό αισθάνομαι κάθε χρόνο που κατεβαίνω έστω και για λίγο η και από όσα ακούω από φίλους η συγγενείς μου που έμειναν Ελλάδα από ανάγκη!

    3. ΧΑΧΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΨΩΛΗ ΟΡΘΙΑ .

    4. Συγχαρητήρια στην κοπέλα που με λίγες λέξεις έδωσε το στίγμα πώς πρέπει να είναι ο Ελληνας. Αγάπη στην πατρίδα στο Θεό και στα τίμια όχι στα άτιμα. Ηρθε ή ώρα για κάθαρση σε όλα τα επίπεδα ,επιτέλους ας γίνουμε όλοι μάς πραγματικά ΈΛΛΗΝΕΣ!!!!!!

    5. δουλεια δεν εχουμε … ανεργοι …και ασχολιομαστε πως πηδαγανε αλλοι και εμεις προβαλλουμε την ηθικη μας και τους κατακεραυνονουμε

    6. Δεν ειναι ψεμματα αυτα που λεει αυτο ειναι σιγουρο.Αλλα η ερωτηση μου ειναι,αφου για να παρεις ρολο πρεπει να κατσεις σε καποιον και η ιδια δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι της,πως πηρε το ρολο της Μελεκ και της κυρα-Φροσυνης σε 2 σηριαλ;

    7. Κι από την εκπομπή της κυρίας Λαμπίρη έκοψαν πάρα πολλά»……….. ΤΑ ΙΔΙΑ ..ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ
      Η ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ??????

    8. Αυτή η Γερμαναρου έχει αλλοιωθεί από την πλαστικουρα!!!!
      Στο τέλος δεν θα μπορεί να μιλήσει,σαν σαμπρέλα έχει φουσκώσει!!!!!

    9. Tώρα που γεράσανε τα θυμηθήκανε όλα αυτά, όλες οι ανέραστες γεροντοκόρες ?
      ΄Οταν στήνοταν στα 4 για ένα ρόλο και χρήμα, τότε δεν βγάζαν τσιμουδία ? Μας τα παν κι αλλές.
      Μάλλον ήταν πολλά τα λεφτά Άρη και Αριστέα !! Ειδικά όταν μιλάμε για πάρε-δώσε , στο αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο.

      1. Παντρεμένη η συγκεκριμένη,όπως και πολλές από τις καταγγέλουσες!!!ΗΣΥΧΑΣΕΣ ΤΩΡΑ;;

    10. εδω ειπαν στον ΜΕΓΚΑ οτι παρακολουθουσαν τον παιδοφιλο σκηνοθετη το 2012 και ξαφνικα σταματησε η ερευνα της αστυνομιας…….αυτα γινονται μονο επειδη υπηρχε πολιτικη καλυψη.Αν και ο συγκεκριμενος παιζει να ειναι σε Στοα

    11. Ο/Η ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΠΑΊΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΆ ΦΡΟΣΉΝΗ; ΕΊΧΕ ΜΙΑ ΠΑΡΆΞΕΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΌΧΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΈΝΗ! λέει:

      Κάθονται τα κτήνη στην Ελλάδα και φεύγουν οι πραγματικοί έλληνες. Αυτό θέλουν με τις σατανικές πολιτικές τους, να φύγουμε όλοι, να μείνουν οι ανώμαλοι. Παίζουν με τις ανθρώπινες ψυχές σαν να είναι θεοί. Να γυρίσεις πίσω, να φύγουν αυτοί!

    12. Γεροντολαγνεια… Ποδολαγνεια…. Ουρολαγνεια…. Κοπρολαγνεια… Νεοδημοκρατολαγνεια… Συριζοκοπρολαγνεια….πασοκολαμογιολαγνεια… Μασωνολαγνεια… Εκεί να δεις ανωμαλία

    13. Κανείς δε τολμά να θίξει το θέμα ότι κάποιοι τα γνώριζαν όλα αυτά και σιωπούσαν.
      Γιατί το κάθε γεγονός το γνώριζαν άνθρωποι του κύκλου τους.
      ΑΛΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, που παρακολουθούσε το διαδίκτυο και χωρίς εντολή εισαγγελέα έκανε την κορόιδα τόσα χρόνια.
      Να τα λέμε και αυτά.
      Οχι μόνο τις κοπέλες που διαμαρτύρονται. Τόσα χρόνια επικεφαλής ο κύριος Σφακιανάκης, γνωστός δημοσιοσχεσίτης, και το έπαιζε ηθικός ενώ παράλληλα έστηνε και δικογραφίες και είχε απειλήσει το Στέφανο Χίο ότι θα τον σκοτώσει αν ξαναβγάλει άρθρα.
      Να τα λέμε ότι η ΔΙΔΗΕ σκέπαζε όλα αυτά τα σκάνδαλα και με τα ανήλικα, ιδίως ο Σφακιανάκης που σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ του Βαξεβάνη πολλές βρωμιές έχει κάνει πολλές δικογραφίες έχει στήσει, πολλούς αθώους έβαλε στην φυλακή, πολλά κομματικά συμφέροντα εξυπηρετούσε.
      Ο αλήτης που έγινε ήρωας.
      Και όπως τώρα βγαίνουν τα παλιά σκάνδαλα και οι υπεράνω υποψίας βγαίνουν οι πιο βρώμικοι και σιχαμένοι, ετσι και οι γνωστές από τότε υποθέσεις με σεξουαλική εκμετάλευση ανηλίκων από πολιτικούς κάποιοι από τους οποίους είναι γνωστοι ΝΔημοκράτες, πρέπει να μιλήσουμε για το βρώμικο ρόλο της ΔΙΔΗΕ επί Σφακιανάκη, και ποιους συγκάλυπτε όσο περιφανευόταν στον τύπο ότι σώζει τα παιδιά από την παιδική πορνογραφία.

      1. Ο/Η Και βέβαια γνώριζαν.. Εννοείται.. Και πως κατουρας ξερουν λέει:

        Και βέβαια ήταν γνωστά… Η δίωξη δήθεν ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι η εγκληματική οργάνωση επί της ουσίας που δούλευε για λογαριασμό των πολιτικών για να υπόκλεπτουν τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων πολιτών για να κάνουν δουλειές στο διαδίκτυο με πρόσχημα δήθεν την καταπολέμηση του εγκληματος…με ανταλλαγματα πάντα!
        Οι πολιτικοί ανήκουν σε στοες και συνεργαζονται με διεθνείς αδελφοτητες του εξωτερικού π.χ Γαλλία Αγγλία Αμερική κλπ.που και εκεί γίνονται τα ίδια στους πολίτες.
        Και αν πιάνεις την τσουρα σου με το δεξί ή με το αριστερό ξέρουν…..

        1. Αυτά που σου λέω δεν είναι συνομοσιολογιες ούτε λόγια ενός φαντασμενου ή τρελου… Μου τα έχουν πει άνθρωποι που ανήκουν στις ποιο ισχυρές οικογένειες του κόσμου… Τώρα γιατί μου τα είπαν… Ίσως γιατί ξέρουν για εμένα… όχι ίσως… Ξερουν… κατά βάθος με αγαπάνε….όχι εμένα αλλα Την αλήθεια μου και την ευθυτητα μου!

        2. Η μασωνια έριξε την Βασιλεία στην Ευρώπη με την Γαλλική επανάσταση και τώρα έγιναν οι χειρότεροι τυρρανοι… Τα κεφάλια τους θα βρεθούν στην γκιλοτινα… Εκεί που έριξαν και αυτοί τα κεφάλια των Γάλλων βασιλεων…
          Θα φάτε κουτουλια που θα την θυμάστε 2500 χρόνια

        3. Για αυτό και κρατούσαν στο χέρι πολιτικούς, ηθοποιούς γιατί ξέρανε τι κανει ο καθένας, ξέρανε ποιοί είναι οι παιδόφιλοι, οι πολιτικοί παιδόφιλοι και με ανταλλάγματα την εξουσία που είχαν προστάτευαν τα καθάρματα και κανανε και καμιά σύλληψη που και που και την κάνανε βούκινο ότι και καλά προστατεύουν τα παιδιά ενώ στην πραγματικότητα είναι οι κρυφοί παίκτες.
          Καθόλου δε θα εκπλαγώ αν μάθω ότι ο Σφακιανάκης είναι ο ίδιος παιδεραστής, γιατί είναι τόσο λερωμένος και παλιάνθρωπος και έχει τόσο εγκληματίσει ενάντια σε ανθρώπους αθώους που οποιαδήποτε άλλη βρωμιά θα είναι φυσιολογική.

          1. Αυτό ακριβώς ξέρουν τα πάντα για να τουςβέχουν όλους στο χέρι.. Ακόμα και αν είσαι τέλειος θα βρουν τρόπο να σε λερωσουν για να σε έχουν υπό έλεγχο..θα σου στησουν σκευωρια… Όλοι οι άνθρωποι θα βρεθεί να έχουν μια αδυναμία… Για αυτό έχουν και το μάτι μέσα στο τρίγωνο 🔺
            Στην γκιλοτινα δεν θα πάνε όμως μόνο πολιτικοί θα πάνε και στρατιωτικοί και αστυνομικοί και δικαστικοι!!!!
            Υπάρχει για όλους μια θέση στην κόλαση λένε κάποιοι κύκλοι

            1. Και αυτοί οι κύκλοι είναι πολύ μεγάλοι…. Που τους χωράνε όλους!

        4. Ακριβώς έτσι. Η δήθεν “δίωξη” ηλεκτρονικού εγκλήματος ειναι η εγκληματική οργάνωση που δουλεύει για λογαριασμό των πολιτικών και είναι καιρός να ξεσκεπαστούν γιατί πολύ το παίζανε ήρωες ενώ είναι ρουφιάνοι και ιδίως ο Σφακιανάκης.

      1. To ζιγκολίκι δεν είναι παράνομο , ούτε απαγορεύεται….Συναλλαγη είναι…Πληρώνεις και παίρνεις…

    14. Εξαιρετικη απλα,ειδα την εκπομπη και την αισθανθηκα σα δικο μου ανθρωπο.μπραβο στη κοπελα.

    Comments are closed.