ΝΕΑ ΗΘΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ: ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ; ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    Στιγμιότυπο οθόνης (29)

    Εθιμοτυπική συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον νέο Πρέσβη της Τουρκίας στην Ελλάδα, Τσαγατάι Ερτζιγιές είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά την πρόσφατη συζήτηση Δένδια – Τσαβούσογλου στις Βρυξέλλες, όπου αποφασίστηκε η Άγκυρα να ψηφίσει την Ελλάδα για την υποψηφιότητά της στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ως μη μόνιμο μέλος και η Αθήνα να στηρίξει την τουρκική υποψηφιότητα για τη θέση του γενικού γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού.

    Υπενθυμίζουμε ότι για αυτή την απόφαση είχαν προηγηθεί συζητήσεις 20 ημερών, οι οποίες έγιναν εν κρυπτώ. Ενώ για τη σημερινή συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Τσαγατάι Ερτζιγιές δεν δόθηκε καμία πληροφορία για το περιεχόμενο της συζήτησης των δυο αντρών.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συναντηθεί και με τον απερχόμενο Τούρκο πρεσβευτή, δημιουργώντας εύλογες απορίες για τη σκοπιμότητα των συναντήσεων του Έλληνα πρωθυπουργού με τους Τούρκους πρέσβεις μόνο!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. 03-30-2023 16:36
      ΕΛΛΑΔΑ
      ΒΟΥΛΗ
      Ακαταδίωκτο, Τέμπη και…κορωνοειδικοί: Νέος χαμός με τροπολογία-εξπρές,
      Ποιά τα μέχρι τώρα γεγονότα.
      Να οξύνει περαιτέρω την πολιτική αντιπαράθεση, λιγότερο από 2 μήνες πριν από τις κάλπες, έρχεται μία τροπολογία-εξπρές σχετικά με την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για τα Τέμπη.
      Σύμφωνα με τη ρύθμιση που κατατέθηκε χθες το βράδυ στη Βουλή:

      «Ο πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής για τα Τέμπη δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν, ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους».

      Το ζήτημα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να κάνει προσωπική νύξη στο ζήτημα αυτό από τη Βουλή σήμερα.

      Μας γυρίζει επίσης μερικούς μήνες πίσω, όταν εν τω μέσω της κορωνοχούντας και ενώ ίσχυαν «άγρια περιοριστικά μέτρα», η κυβέρνηση είχε «περάσει» το περιβόητο «ακαταδίωκτο» για τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας.

      Η τροπολογία εντάχθηκε στα…κλεφτά εντός του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Ανάπτυξης.

    2. ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΧ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΣΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ

    3. Και μισούν τους Έλληνες. Έλληνα πολέμα τους όπως σε πολεμάνε για να έχεις μέλλον.

    4. Ο/Η Γιατι θελει να δημιουργησει προεκλογικα επεισοδιο. λέει:

      Και με αυτο θα πανε πισω οι εκλογες αλλους 6 μηνες.

    5. Γιατί δεν τον κρεματε τον παληοπουστα….
      Τι περιμένετε να παραδώσει το Αιγαίο μας στους Μογγολίας?
      Φωτιά και τσεκούρι στους προδότες…

    6. Μπας και στραβωθει κανενας και ψηφισει,
      το κώμα της Νεας λαμογιοκρατιας.

    7. ναι καλα…. πιο κοντα…… σε τετελεσμενα θεμαta δεν εισαι κοντα αλλα μεσα στο κεντρο….. αντε… το ξεφουρνισμα στα 2ποδα κατοικιδια της οικογενειας του μεσα στην κληρονομια του το ελλαδισταν, εχει αρχισει….. χαιρετισματα στον λυκουργο….

    8. Ολα τα τουρκικα παραλια του Αιγαιου ειναι βαμμενα με Ελληνικο αιμα! Επιμενει ο σιωνιστης με πρωτη τη μανουλα του! Ουστ βρωμοοικογενεια!

    Comments are closed.