ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ: ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ – ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ 17ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ! Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΤΑ… ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΗΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΜΑΧΑΙΡΙ

    Η επέλαση των παρανόμων συνεχίζεται στην Αθήνα και η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει. Με όλα όσα γίνονται κάθε μέρα, δεν είναι υπερβολικό να σκεφτεί κανείς ότι ούτε να περπατήσει δεν μπορεί χωρίς να κοιτά συνεχώς πίσω του, μήπως και βρίσκεται κανείς έτοιμος για ληστεία, επίθεση, βιασμό κλπ.

    Ένας 17χρονος δέχθηκε μια τέτοια επίθεση χθες το βράδυ στην περιοχή του Ελληνικού, όταν δύο άγνωστοι προσπάθησαν να τον ληστέψουν. Ο ανήλικος αντιστάθηκε κι εκείνοι χωρίς ενδοιασμούς, τον μαχαίρωσαν!

    Σύμφωνα με την αστυνομία, οι θρασύδειλοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, πλησίασαν τον 17χρονο λίγο μετά τις 22:00, στη συμβολή της λεωφόρου Ιασονίδου με την οδό Ριζούντος και τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού.

    Στη συνέχεια προσπάθησαν να του αφαιρέσουν το κινητό τηλέφωνό του και τα χρήματα που είχε πάνω του. Εκείνος όμως αντιστάθηκε και τότε οι άγνωστοι τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

    Ο 17χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαϊκό, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

    Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΚΟΣΜΟ.

    2. Απο την στιγμη που τα παιδια μεγαλωνουν με κατι Τραννους snik που τα τραγουδια τους μιλανε για βια βιασμους ληστειες τι περιμενετε οσο θα πηγαινει και θα χειροτευρευει η κατασταση ας απαγορευσει η εκαστοτε κυβερνηση τα τραγουδια αυτα ..για δειτε ποτε ξεκινησε η εγκληματικοτητα των ανηλικων;;απο τοτε που βγηκε η trap μουσικη..

    3. Εάν ήταν το παιδί κάποιου υψηλά ιστάμενου ή κάποιο γατόσκυλο μέχρι και ο υπουργός θα έκανε παρέμβαση, τώρα που είναι ένα απλό παιδί ποιος χέστηκε ?

    4. δεν υπάρχουν έντιμοι Συνταγματάρχαι να βγάλουν την Ελλάδα από το βούρκο ; (!)

      1. Για να τους βάλουν ισόβια οι γαμημενοι γραικυλοι ;
        Αξιωματικοί υπάρχουν πολλοί που θα έδιναν τα πάντα για την Πατρίδα , αλλά όχι για τους γραικύλους ψηφοφόρους μαφιόζων .
        Δεν αξίζουν σωτηρία οι ξεφτιλισμένοι νεοραγιάδες .
        Αν ξεσηκωθούν οι ραγιαδες , τότε θα φανερωθούν και οι στρατιωτικοί να μας οδηγήσουν .
        Μέχρι τότε …απολαύστε τους εποίκους και πληρώστε τους προστάτες τους .

    5. Κάθαρμα Μητσοτάκη, έβαλες υπουργό ΠΠ, τον Κνίτη για να προστατεύει τα σκυλιά και τα γατιά και να σφάζουν ανενόχλητοι οι λαθρό τα ελληνόπουλα.

    6. ελπίζω όταν η ΕΛ.ΑΣ. πιάσει αυτά τα “ανήλικα” διαμάντια της κοινωνίας μπράβο στους γονείς που μεγάλωσαν τέτοια παιδιά να τραβάνε μαχαίρι και να σφάζουν αδίστακτα συνομίληκους τους να ξεχάσει τον νόμο και εκεί στα κρατητήρια που θα τα έχει να βάλει ομάδα ΟΠΚΕ/ΕΚΑΜ και να τους δώσει ένα καλό μάθημα (ξύλο) κοινώς να τα κάνει τούμπανο στο ξύλο να γίνουν αγνώριστα μήπως βάλουν μυαλό…αν τυχόν φωνάζουν οι γονείς τους ελεύθερα να ρίξουν και σε αυτά τα ζώα που θέλουν να λέγονται γονείς.

    7. Διαλυμένο κράτος, Αστυνομία, επικρατεί το χάος και κράτος πρόνοιας;
      για κλάματα.

      1. Ειναι το διαλυμενο κρατος ιδιο με το ΑΝυπαρκτο κρατος;;;; 👍👍👍👍

    8. Οι γονείς του τι ψηφίσανε;Ο Έλληνας ότι βιώνει το βιώνει από το κεφάλι του το κλούβιο και μόνο…

    9. “κάντε ότι ….κοιμόσαστε”.
      Μας έδωσαν οδηγίες, τι παραπονιέστε….χαχαχαχα

    Comments are closed.