ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ: ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ, ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ! ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΣΥΝΟΡΑ

    Τραγική η εικόνα της «ασφάλειας» στον Έβρο. Καθημερινά δεκάδες αλλοδαποί σαν σε εκδρομή εισβάλλουν στην Ελλάδα γελοιοποιώντας τις «Αρχές ασφαλείας», την Ελλάδα την ίδια.

    Οι εκδρομείς-εισβολείς μουσουλμάνοι στο σύνολό τους απλώς περνούν σε χαλαρούς ρυθμούς το ποτάμι και στη συνέχεια  κατευθυνόμενοι αρχικά στη Θεσσαλονίκης και από εκεί σε Αττική (κυρίως) για μόνιμη εγκατάσταση.

    Την ίδια ώρα «επαγρυπνούσες» «Αρχές» σταματούν στα αεροδρόμια τους αλλοδαπούς που έχουν εισβάλλει στην χώρα για να μην διαφύγουν στο εξωτερικό.

    Σε μια Ελλάδα η οποία καταρρέει οικονομικά εξαιτίας της κρίσης στην ενέργεια για να είναι με «την σωστή πλευρά της ιστορίας» και δημογραφικά είναι μάταιο πλέον να συζητάμε για βελτίωση ή όχι της κατάστασης. Η ζημιά που έχει προκληθεί  πλέον ανεπανόρθωτη και είναι μη αναστρέψιμη.

    Και όταν οι αρχές «ασφάλειας» δεν τους σταματούν στα σύνορα οι Σκοπιανοί τους επιστρέφουν. Όπως αναφέρουν βουλγαρικά ΜΜΕ  οι Αρχές των Σκοπίων σταμάτησαν 142 αλλοδαπούς προερχόμενοι από την Ελλάδα. Μεταφέρθηκαν στο κέντρο υποδοχής της Γευγελής για να επαναπροωθηθούν ως συνήθως πίσω στη χώρα μας.

    Από τον Ιανουάριο 11.000 αλλοδαποί έχουν επιστραφεί στην Ελλάδα, χωρίς φυσικά να υπάρξει καμία αντίδραση από την κυβέρνηση, αφού αυτό που την ενδιαφέρει είναι η ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Ποιος φραχτης και ποιοι εθνοφυλακες;
      Μπαινοβγαινουν οι λαθραίοι αφου ο μηταρακης πηγε πακισταν και ζητησε κι άλλους

    2. Δεν έχει μείνει τίποτα!!! Το μόνο που μένει είναι ένας τεράστιος πόλεμος μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Τότε ο κάθε κατεργάρης που θα μείνει θα πάει στον πάγκο τού. Η Ελλάδα θα σωθεί αν γίνει πόλεμος μεταξύ των μεγάλων. Τότε μόνο θα σταματήσει το πανηγύρι με το μπολιασμα με τους επενδυτές

    3. Τρομεροι
      Ο ερπετοειδης που έχει προς το παρόν τον έλεγχο είναι πλουραλιστης
      Μήπως είναι δημοσιογράφος ;;

    4. Μην ανησυχείτε όμως
      Συμβαίνει σε πολλούς που έχουν απαχθεί από ερπετοειδεις.

    5. Σήμερα το πρωί αναρωτιομουν αν υπάρχετε πραγματικά ή αν είστε προβολές του ασυνείδητου μου
      Εσείς τι λέτε;;
      Είναι βάσιμη η απορία μου αυτή;;
      Προφανώς πρέπει να υπάρχει ένα μέρος σας υπαρκτό .
      Το κατάλαβα επειδή βάζετε απαντήσεις στα σχόλια μου
      Τα σχόλια μέχρι τώρα θεωρούσα ότι τα ανεβάζει το αυτόνομο νευρικό σύστημα κάποιας εξωδιαστατικης οντότητας η οποία προφανώς σας έχει καταλάβει.

    6. Η υποθήκευση όλης της περιουσίας του Δημοσίου για 99 χρόνια ως ενέχυρο στους δανειστές( εφαρμοστικός νόμος 4389/2016 του τρίτου μνημονίου) ήταν μόνο η αρχή. Οι αγορές ακίνητων στην Ελλάδα από ξένους άγγιξε τα 860,5 εκ. το 2021 ευρώ έναντι των 660,6 εκ. το 2020 σύμφωνα με αναγωγή των στοιχείων που έδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος για τα 2α 3ήμηνα των ετών αυτών
      Αυτό αντιστοιχεί σε 18.600 ακίνητα κατά μ.ο για τα δύο αυτά έτη και 180.000 ακίνητα μόνο από το 2000 , σε χέρια ξένων όταν ,στην ευρύτερη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τοµέα Αθηνών υπάρχουν σήμερα 640.000 κατοικίες περίπου .
      Άρα εκτός από την παράνομη λαθρομετανάστευση είναι φανερό ότι και ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ η χώρα μας σε λίγο δε θα μας ανήκει.
      Αναρωτιέμαι όμως γιατί αύξησαν το ποσό της αντικειμενικής αξίας ακινήτων που απαιτείται για τη Χρυσή Βίζα από 200 σε 500 χιλιάδες!!!
      Η απάντηση μάλλον είναι απλή.
      Θέλουν να ξεφορτώσουν τα ακίνητα πιο γρήγορα.
      Να επισπεύσουν το ξεπούλημα δλδ και να γεμίσουν με κάνα φράγκο τα άδεια ταμεία αφού δεν έμεινε τίποτα πια από όλα αυτά που έκλεψαν και κλέβουν καθημερινά.

    7. κρεμασμα σε οποιον πολιτικο και μμε κλπ εισχωρει στο οικογενειακο μας ασυλο!!!!…….ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!!!

    Comments are closed.