ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΖΑΝΕΡΙΚΟΥ! ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ: “ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΙ Ο “ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ”, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΕΓΩ!”

    Κοινοποίηση:
    tzanerikos-areios-pagos

    Μετά τις δηλώσεις του Κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Οικονόμου, που προσπάθησε να διαψεύσει όσα δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου Χρήστος Τζανερίκος στο iEidiseis, ότι, Ανώτατος Κυβερνητικός παράγοντας, πιo ψηλά και από τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, προσπάθησε να τον επηρεάσει για να αποκλειστεί το κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ του Ηλία Κασιδιάρη, ο Ανώτατος Δικαστής προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες, για όσα έγιναν.

    Ο Αντιπρόεδρος ΑΠ, ο οποίος παραιτήθηκε προχτές Δευτέρα, καταγγέλλοντας πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού του από την Κυβέρνηση, ήταν κατηγορηματικός και αποφασισμένος να προχωρήσει, λέγοντας ξεκάθαρα:

    «Εάν επιμείνουν ότι, όσα είπα είναι ανακριβή, τότε θα αναγκαστώ να αποκαλύψω εγώ από ποιον Ανώτατο Κυβερνητικό παράγοντα και γιατί οχλήθηκα το Σάββατο στις 8 Απριλίου, μια μέρα πριν κάνω τη δήλωση μου, για την πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού μου. Εάν δεν βγει ο ίδιος να πει τι έγινε στην “επαφή” μας, θα αναγκαστώ να τους τα θυμίσω εγώ με λεπτομέρειες, ποιος και γιατί μου ζήτησε να βοηθήσω, για να αποκλειστεί το κόμμα Κασιαδιάρη στις εκλογές και σε περίπτωση, που βοηθήσω, τι μου υποσχέθηκε..!»

    Με νέα δήλωση του στο iEdiseis ο Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου Χρήστος Τζανερίκος μιλάει με στοιχεία και λεπτομέρειες, για όσα έγιναν μέχρι να φτάσει στην παραίτηση του, την περασμένη Δευτέρα.

    Απαντώντας στις ερωτήσεις μας είπε:

    «H συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη έγινε την Παρασκευή 31 Μαρτίου, στις 9.30 το πρωί, στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου. Είχε την πρωτοβουλία να με καλέσει, για να συζητήσουμε, όπως είπε, διαδικαστικά θέματα. Μου είχε ζητήσει να έρθει στο γραφείο μου στον Άρειο Πάγο και το αρνήθηκα, λέγοντας του ότι, δεν μπορώ να δέχομαι υπουργούς στον Άρειο Πάγο, γιατί δεν είναι πρέπον ένας Υπουργός να επισκέπτεται τα γραφεία Δικαστών στον Άρειο Πάγο. Δεν γνώριζα, ούτε μου είπε ποιο θα είναι το αντικείμενο της συζήτησης. Έτσι μου πρότεινε να πάω στο γραφείο του και δέχτηκα, για να δω μήπως είναι θεσμικό θέμα που αφορά τη Δικαιοσύνη και εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Υπουργού Επικρατείας. Πήγα λοιπόν και εκεί με ρώτησε, εάν έχω να προτείνω κάτι, για να ενισχυθεί το νομικό πλαίσιο, για το κόμμα Κασιδιάρη και του απάντησα ότι, δεν έχω να προτείνω κάτι, γιατί είναι επαρκές το νομικό πλαίσιο και δεν χρειάζεται κάτι άλλο και δεν έχω να προτείνω κάτι. Λίγες μέρες αργότερα, στις 6 Απριλίου, κατατέθηκε στη Βουλή από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Βορίδη, η τροπολογία για το κόμμα Κασιδιάρη. Τι μεσολάβησε από τη συνάντηση μας με τον κ. Γεραπατρίτη μέχρι τις 6 Απριλίου, που κατατέθηκε η τροπολογία Βορίδη στη Βουλή;»

    Και συνεχίζει ο κ. Τζανερίκος:

    «Αφού λοιπόν με κάλεσε ο κ. Γεραπετρίτης, για να συζητήσουμε διαδικαστικά θέματα, όπως λέει και με ρώτησε εάν έχω να προτείνω κάτι, για το νομικό πλαίσιο, για το κόμμα Κασιδιάρη, πως και δεν μου ανέφερε τίποτα, για την τροπολογία, που κατατέθηκε στη Βουλή, στις 6 Απριλίου; Δεν θα έπρεπε να έχει ζητήσει τη γνώμη μου, αφού τον ενδιέφερε η γνώμη μου; Θα μπορούσε να μου έχει πει «αυτό θα κάνουμε». Γιατί λοιπόν δεν ενημερώθηκα, αφού μου δόθηκε η πρωτοβουλία να πω τις απόψεις μου; Και γιατί δεν με ενημέρωσαν μετά και γιατί, αφού το αποφάσισαν δεν με ενημέρωσαν, αφού ήθελαν τη γνώμη μου;

     EΡΩΤΗΣΗ: H «επαφή» με τον Ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα πότε έγινε;

    Tζανερίκος: Το περασμένο Σάββατο, στις 8 Απριλίου. Εγώ δεν είχα καμία πρωτοβουλία, ούτε για τη συνάντηση με τον κ. Γεραπετρίτη, ούτε για τη δεύτερη “επαφή” με τον Ανώτατο Κυβερνητικό παράγοντα. Δεν είχα λόγο. Ας πουν λοιπόν αυτοί, γιατί συναντηθήκαμε? Γιατί είχαν αυτές τις πρωτοβουλίες; Για να κουβεντιάσουμε για τον καιρό, ή για τα γενικότερα θέματα της Δικαιοσύνης, που σοβούν εδώ και 50 χρόνια; Ας μας πουν εκείνοι που είχαν τις πρωτοβουλίες… Εκτός και εάν τις αρνούνται…

    EΡΩΤΗΣΗ: Tι έγινε στην επαφή σας αυτή;

    Tζανερίκος: Μου προτάθηκε να βοηθήσω, να αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη. Και σε περίπτωση που βοηθήσω, μου δόθηκε η υπόσχεση ότι, θα μπορούσα ενδεχομένως να αξιοποιηθώ σε διάφορες Αρχές, άμα τη αφυπηρέτηση μου, δηλαδή να ηγηθώ σε Αρχές.

    Και συμπλήρωσε o ο Ανώτατος Δικαστής:

    «Εάν επιμείνουν ότι, όσα είπα είναι ανακριβή, τότε θα αναγκαστώ να αποκαλύψω εγώ από ποιόν Ανώτατο Κυβερνητικό παράγοντα και γιατί οχλήθηκα το Σάββατο στις 8 Απριλίου, μια μέρα πριν κάνω τη δήλωση μου, για την πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού μου. Εάν δεν βγει ο ίδιος να πει τι έγινε στην “επαφή” μας, θα αναγκαστώ να τους τα θυμίσω πω εγώ με λεπτομέρειες, ποιος και γιατί μου ζήτησε να βοηθήσω, για να αποκλειστεί το κόμμα Κασιαδιάρη στις εκλογές και σε περίπτωση, που βοηθήσω, τι μου υποσχέθηκε..!»

    Και κατέληξε ο κ. Τζανερίκος: «Γιατί πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου και το κύρος της Δικαιοσύνης. Εκείνοι γνωρίζουν καλύτερα από μένα. Γιατί εγώ δεν τα ξέρω όλα, ούτε μου τα είπανε».

    iEidiseis/Μαίρη Μπενέα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Τσιαρούλη αρχιδι δευρο οξω μουνόπανο

    2. Επειδή επικοινωνώ με δυο περιοχές της Ελλάδας λόγω καταγωγής δεν γνωρίζουν τίποτα ούτε έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα απ’αυτά. Δεν ακούσαμε κάτι στις ειδήσεις αυτή ήταν η απάντηση 4 συγγενών. Άρα για να μάθει ο κόσμος όλος πρέπει τα κόμματα και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ να το κάνει σημαία του όλο αυτό το αντισυνταγματικό, παράνομο και πρόστυχο που έχει γίνει. Μόνο με καθημερινές φωνές και όχι χαλαρές ανακοινώσεις αναγκαστικά τα κανάλια θα προβάλουν το θέμα. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Όταν πέντε δέκα βουλευτές απ’τα κόμματα και πολιτικοί αρχηγοί κάνουν δηλώσεις συνεχώς επί του θέματος δεν μπορεί τίποτα να κρυφτεί ή να ξεχαστεί. Θυμάμαι τότε που κάθε μέρα έπαιζε το Βατοπέδι. Θυμάμαι το γέρο Μητσοτάκη που δεν τον άφηναν σε χλωρό κλαρί. Χωρίς φωνές κομμάτων δεν γίνεται τίποτα.

    3. Εγώ απορώ δεν υπηρξε πρόβλεψη για κάποιο κόμμα καβατζα σε περίπτωση που αποκλειστεί ο Ηλίας???
      Ώστε να δοθεί γραμμή να ψηφιστεί αυτό σε περίπτωση που τα λαμόγια αποκλείσουν το original ????

    4. Η συμμορία ΝΔ προσπάθησε να εξαγοράση, ότι κάνει μια ζωή.
      Αυτά δεν γίνονται ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες.
      Και οι νεοελληναράδες με ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό τους ψηφίζουν.
      Μια απορία έχω μόνο θέλω να δω πόσο ποσοστό θα πάρει η ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες στις προσεχείς εκλογές για να βεβαιωθώ πόσοι νεοελληναράδες είναι απατεώνες, βολεμένοι, κομματόσκυλα και παλιάνθρωποι.
      Παριστάνουν και τους μενουμευρωπάδες οι νεοδημοκράτες τρομάρα τους.
      Έτσι είναι στην Ευρώπη σαν τα μούτρα σας.

    5. Θέλω να καταγγείλω ότι το pronews μου έσβησε το σχόλιο μου σε δευτερόλεπτα – είναι ψαρωμένοι όταν τα παίρνουν – επειδή έδωσα το link του προγράμματος ενός άλλου πατριωτικού κόμματος όχι του Κάσι. Και αυτό έγινε 2-3 φορές. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι έχουν πάρει χρήμα για να διαφημίζουν μόνο Κάσι – Κανελλόπουλο. Το άλλο πρόβλημα είναι ότι αυτό το πρόγραμμα δεν αντιγράφεται όπως τα άλλα των πατριωτικών κομμάτων που ξεκίνησαν από τον Καρατζαφέρη και αντιγράφουν όλοι το ίδιο πρόγραμμα, Καμμένος, Χρυσή Αυγή, Κασιδιάρης. Δηλαδή μακάρι να το αντιγράψει ο Κάσι και να πάω να τον ψηφίσω αλλά δεν αντιγράφεται γιατί είναι πρόγραμμα εκδίκησης όχι τόσο παροχών και ο Κάτσιδιάρης ούτε που τολμάει να το δημοσιεύσει. Δεν κάνω το ίδιο λάθος γιατί θα μου σβήσουν το σχόλιο απεδείχθη πάντως ότι όλη αυτή η καμπάνια υπέρ του Κανελλόπουλου – Κάσι είναι πληρωμένη Το πρόγραμμα είναι του κινήματος 21 και είναι το φυλλάδιο 1

    6. Μετά τον γίγαντα Κανελλόπουλο, ακολούθησε ο γίγαντας Τζανερίκος. Εμείς που γκρινιάζαμε που είναι οι Δικαστές, οφείλουμε να τους βγάλουμε το καπέλο. Τώρα δεν θα τολμήσουν να κάνουν αποκλεισμό των Ελλήνων γιατί θα ακολουθήσουν και άλλοι Δικαστές. Κύριοι Δικαστές, βγάλτε αντισυνταγματικό το νόμο του μιζοκούλη πρώτα για τα παιδιά σας. Για να μην είναι μειοψηφία σε μια χώρα αλλοδαπών όπως επιθυμούν οι μισέλληνες, εννοείται με την ανάλογη μίζα! Αν πάλι απαγορεύσετε Ελληνικό κόμμα των ώρα που ο ανταρσύα των λαθρομεταναστών θα κατέβει στις εκλογές, θα είστε υπεύθυνοι για τον διχασμό και ό,τι ακολουθήσει.

    7. Μπράβο κύριε Τζανερίκο. Μιλήστε. Μη φοβάστε. Ο Κύριος θα σας προστατεύσει. Εύχομαι να σας έχουν ηχογραφήσει γιατί αυτοί είναι τέρατα που κάνουν το μαύρο άσπρο και το άσπρο μαύρο.

    8. Ο Θεός να τον φιλάει παντως τον άνθρωπο..καθώς οι Γαβαλαδες ήδη τρίβουν τα χέρια τους για μεροκάματο. Εντωμεταξύ ο Κουλης θα κάνει σαν υστερικά πορνη με περίοδο, θα έχει σπάσει τα τηλέφωνα και και απειλεί θεούς και δαίμονες.. 😂

    9. Μιλα γρηγορα,ΡΙΞΤΟΥΣ ΧΘΕΣ γιατι τα αμαξια πρεχουν πολυ στην Αθηνα και μπορει να το κανουν να φανει σαν ατυχημα

    10. Δεν θέλουν να υπάρχουν Τζανερικοι στην Ελλαδα, θέλουν να υπάρχουν εισαγγελείς της πλάκας που να τους δίνουν κάποια λεφτά οι κυβερνητικοί και να βγαίνουν λάδι. Για την 5η Μαΐου? Γελάνε και τα μάρμαρα στην Άρειο Πάγο. Θα μαζευτούν οι εισαγγελείς το πρωί, θα κάνουν πως συνεδριάζουν τάχα,τα κανάλια από έξω μαζεμένα να… αγωνιούν και γύρω στο μεσημέρι θα βγει κάποιος με την γραμμένη από το Μαξίμου απόφαση και απλά θα την ανακοινώσει. Ότι τους υπαγόρευσε ο Βοριδης αυτό και θα κάνουν. Η απόφαση ήδη είναι γνωστή και θα τους την στείλουν έτοιμη από το Μαξίμου. Γελάει ο κόσμος.

    11. Για να δούμε ποιον από τους δύο θα φάνε εντός ημερών

    12. Εν τω μεταξύ αν τυχόν δεις κάποιο δελτίο ειδήσεων,νομίζεις ότι αυτά γίνονται σε άλλη χώρα.Κατα τ αλλά οι δημοσιογράφοι λένε ειδήσεις….πληροφορούν τον κόσμο με αληθή γεγονότα ,που τρέχουν την επικαιρότητα.Αυτη η Σία Κοσιώνη πια …εμετός το λιγότερο.

    13. Σήμερα θα έπρεπε όλη η Ελλάδα να είναι αναστατη τα κανάλια όμως είναι απών, όπως πάντα απ’τις πραγματικές ειδήσεις.
      Αυτή είναι η αιτία γιατί ειδικά στην επαρχία από τα κανάλια νομίζουν ότι ενημερώνονται. Αυτή είναι η αλήθεια.Το κυριότερο όμως είναι ότι τα κόμματα ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα έπρεπε να τους είχε κάνει ρόμπα. Κοιμούνται. Τέτοια πάσα και καμία αντίδραση. Γιατί μόνο αν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει το θέμα σημαία και αντιδράσει τότε έστω και αναγκαστικά τα κανάλια θα πρέπει να ασχοληθούν. Η μόνη περίπτωση λοιπόν για να γίνει ντόρος σ’όλη τη χώρα είναι να αρχίσουν να φωνάζουν απ’το ΣΥΡΙΖΑ.

    14. Σκουλίκια προδότες συμμορίτες

    15. Που χάθηκε ο βενιζέλος που έβαλε το αντισυνταγματικό χαράτσι της ΔΕΗ που έκοβε το ρεύμα σε όποιον δεν θα πλήρωνε το χαράτσι; Που πήρε λιγότερες ψήφους και από τον γιωργάκη-λεφτά υπάρχουν και μετά αποχώρησε από το θασόκ! Που είναι ο Μποτόπουλος του πασόκ; Που είναι οι υπόλοιποι που ζητάγανε αποχή από τον Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου γιατί τόλμησε να πει για τη φωτογραφική διάταξη που απαγόρευε νόμιμο κόμμα τη μέρα που έκλεινε η βουλή; Που ακούστηκε ρε συνταγματολόγοι που δεν είπατε τίποτα για το ακαταδίωκτο στους λοιμοξιολόγους και την Επιτροπή για τα Τέμπη, να βγαίνουν και να λένε δημόσια ότι θέλουν να απαγορεύσουν το κόμμα των Ελλήνων; Ποιοι ρε θα το απαγορεύσουν, το κόμμα του μίχου, του πάτση και των παιδοβιαστών ή το κόμμα της καιλή, του τσοχατζόπουλου, του παπαντωνίου και του Βενιζέλου που ούτε ξέρουνε πόσα χρωστάνε στις τράπεζες, που άλλαξε ΑΦΜ για να μην πληρώσει τα χρέη στις τράπεζες; Εισαγγελέα Κανελλόπουλε, όλη η Ελλάδα είμαι μαζί σου, ούτε βήμα πίσω απέναντι στο ανθελληνικό τόξο! Πας για πρώτος τώρα που θα τους βγάλει στη φόρα ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου ότι πήγαν να τον δωροδοκήσουν οι μιζαδόροι των εμβολίων!

    16. Η λογική λέει ότι πάμε σε αχαρτογραφητα νερά . Θα πρέπει όλος ο Άρειος πάγος να πάρει θέση πλέον . Κλπ. Ο Τζανερικος με αυτήν την κίνηση που έκανε καίει τους άλλους 11 δικαστές που θα πάρουν την απόφαση……Στην ουσία σαν να λέει ,αν αποκλείσουν το κόμμα….όλοι θα ξέρουν τι έγινε…..Έξυπνο αλλά και γενναίο.. Πολλοί θα θυμούνται για πολλές δεκαετίες …πως ξεκίνησε η αλλαγή στην Ελλάδα ……Και φυσικά θα επιβεβαιωθεί και ο μεγάλος προφήτης του γένους μας…Κοσμάς Αιτωλός …ο Χαλασμός θα γίνει από έναν Κασιδιάρη ….Καλή Ανάσταση Έλληνες…

    17. Εδω θα δειξεις αν εισαι καρυδατος κ.Τζανερίκο…..

    18. ολη η ιστορια ειναι καραμπινατη υποθεση παρεμβασης στη δικαιοσυνη..ακους εκει να ρωταει ο γεραπετριτης αρεοπαγιτη , αν λειπει κατι απο την τροπολογια για να παρακαμψουν το συνταγμα!

    19. Αρχισε να ξηλώνεται το πουλόβερ…Πετσόκοψέ τους αδέκαστε Τζανερίκο…Εχεις στα χέρια σου την Ελλάδα και τους Ελληνες αυτήν την στιγμή…Μη κάνεις πίσω…Καλή δύναμη!!!

    20. Το οφείλεις στην Ελλάδα. Γιατί οι ανθέλληνες θέλουν να απαγορεύσουν Ελληνικό κόμμα όταν επιτρέπουν ανθελληνικά κόμματα που έχουν σύνθημα “Να πεθάνει η Ελλάδα – να ζήσουμε εμείς”!!! Κ. Αντιπρόεδρε του Αρείου Πάγου, πες ποιος πήγε να σε επηρεάσει από το κόμμα των ανθελλήνων παιδοβιαστών,τώρα που λούφαξαν οι συνταγματολόγοι του κλεφτοπασόκ! Που τους ξεμπρόστιασες που τώρα δεν λένε κουβέντα!

    21. Στα περισσότερα κανάλια δεν έπαιξε σαν είδηση καθόλου, ξέρει κανείς γιατί;

    22. ΜΠΡΑΒΟ. Αναλογιζόμουν κι’ εγώ πού εξαφανίστηκαν οι Ανδρες από τη χώρα. Ολοι πούστρεψαν;

    23. Λογικά για τον Κούλη μιλάει. Η ΝΔ εφαρμόζει στο φουλ πρακτικές μαφίας.

    24. Σαν τον πιο σχετικό με τα δικαιοσύνης θέματα και ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα υποθέτω κάποιον με παρελθόν σε ανώτατο δικαστικό θώκο.

    25. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΔΕΚΑΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗ, ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗN ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΔΕΝΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ”ΦΙΛΩΝ” ΜΑΣ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΟΝΟΜΑΤΙ ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ…

    26. Ολοι αυτοι θα εχουν καλοπεραση οταν ερθει η ωρα τους

    Comments are closed.