ΝΕΑ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ: ΈΒΔΟΜΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Κοινοποίηση:
    ios nekros

    Επτά είναι πλέον οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό. Στην μακάβρια λίστα προστέθηκε 87χρονος από την Δαμασκηνιά. Άφησε την τελευταία του πνοή στο Μαμάτσειο Κοζάνης.

    Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων του κορονοϊού στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ νεκρός είναι ένας 87χρονος άνδρας από την Δαμασκηνιά που νοσηλευόταν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

    Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ ο 87χρονος από την Δαμασκηνιά, νοσηλευόταν εδώ και τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο.

    Είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το χωριό που βρίσκεται, όπως είναι γνωστό, σε καραντίνα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΕΊΔΕ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΝΑ ΠΡΟΚΟΥΕΙ ΕΠΊ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 6ΕΤΗ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΧΧΜΜΜΜ…..ΟΎΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΙΚΑΝΟΊ…. 35 ΧΡΌΝΙΑ ΈΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ…. ΠΟΥ ΝΑ ΜΈΝΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΙΟΙ 5 ΧΡΝ ΑΚΌΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΤΆΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ!! ΤΆΔΕ ΌΛΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ…..
      ….

    2. Ρε βούλωσε το πια εσύ με τη προπαγάνδα! Θα πεθάνεις μαλακά και θα σου λένε οι άλλοι “προπαγάνδα” κανείς; Γιατί τέτοιος είσαι!! Ανωριμο ανεγκεφαλο ον αν δεν αντιλαμβάνεσαι την επικυνδινοτητς των πραγμάτων βουλωνε το τουλάχιστον

    3. Αι σιχτιρια ρε κωλοπαιδια τα βαζετε με τα γεροντάκια!

    4. Δεν είναι σωστό να τα βάζουμε με τους Κινέζους, αν και στο θέμα της διατροφής είναι κάπως ακραίοι! Σίγουρα το να τρώνε φίδια, νυχτερίδες, σκουλήκια κλπ και μάλιστα ωμά είναι φρικτό για μας, όμως εξίσου φρικτό είναι για τους δυτικούς όταν εμείς τρώμε αρνίσιο κεφαλάκι ή κοκορέτσι κλπ!!! Σίγουρα θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί και σίγουρα (όπως και οι ΗΠΑ και η Ρωσία) είναι υπερδύναμη και κάνει τα δικά της (πχ Θιβέτ), αλλά όχι και όλο το ανάθεμα του κόσμου επάνω τους!

    5. Μόλις τώρα ο Κωστιδης στον ΣΚΑΙ είπε πως βγήκε Τούρκος πνευμονολογος στην τουρκική τηλεόραση και είπε πως έχουν 145.009 κρούσματα.

    6. Ο παππούς είχε υποκείμενα νοσήματα απ ότι διάβασα και νσι ηταν μεγαλος σε ηλικία αλλά αυτό δεν σας δίνει τι δικαίωμα να τον βρίζετε ,

    7. έχει πέσει πολύ χρήμα παγκοσμίως για την προπαγάνδα ότι δήθεν η ανθρωπότητα κινδυνεύει από τον οργουελικό “αόρατο εχθρό” ο οποίος δικαιολογεί και οργουελικα μέτρα, όπως τσιπάκια, ποινές, ξύλο και φυλακίσεις αν δεν είσαι “υπεύθυνος”…..

    8. ΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ…ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ DEPON ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΤΑ SITE ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ…ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΗ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

    9. ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ . ΟΛΟΙ .
      -ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΝΟΣΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ . ΜΕΤΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ .
      -ΕΡΩΤΩ : ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΣΑ΄ΝΘΡΩΠΑ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ;
      – ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΣΚ@@@@@ΦΑΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ , ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ , ΔΕΝ ΚΑΤΕΚΡΙΝΑΝ , ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ . ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΙΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΔΟ-ΣΑΥΡΟ -ΣΚ@@Ο ΦΑΓΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . ΟΡΙΣΤΕ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ .
      ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ! (χαρακτηρισμούς και μπινελικια για ηπα , ευρωπες εχουμε μπόλικα ολοι ,ασχετα απο πολιτικες ιδεολογιες για τα ύπουλα αυτά κιτρινιάρικα φίδια ουδεμία λέξις )

    10. ΡΕ ΣΥ ΣΤΕΦΑΝΕ.
      ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΈΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΊΧΑΝ ΓΙΝΕΙ 7 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ?
      ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΨΈΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΡΚΙΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ?
      ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ 7 ?
      ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ?

    11. Πάντως λόγω αμεσων αντανακλαστικων και άμεσων μέτρων έχουμε τους ποιο λίγους νεκρούς και είμαστε χαμηλά στην λίστα. Δυστυχώς έχει ξεφύγει η κατάσταση, ο Θεός να βάλει το χέρι του. Όσο για ορισμένους που εκφράζονται με άσχημα λόγια για τα γεροντάκια είναι τουλάχιστον ξεφτίλες απάνθρωποι και τους αξίζουν τα χειρότερα.

    12. Πάνε τους κολογερους στα νοσοκομεία και αφήνουν τους νέους αδιάφορα..όπως την άλλη που βγήκε στα κανάλια χτες νέα γυναίκα μάνα δύο παιδιών κ αδιαφορούσαν ενώ είχε πνευμονία.

    13. Δηλαδη με λιγα λογια οταν καποιος γιορταζει και του λεμε να τα “εκατοστησει” αυτο οχι μονο ειναι αδυνατον πλεον,αλλα ειναι και “απαγορευτικο” για την σημερινη εποχη..και οποιος καταλαβε καταλαβε..
      Θερμα συλληπητηρια στην οικογενεια του ανθρωπου που περασε και ειδε τοσα πολλα πραγματα στη ζωη του..
      Πιθανον να προλαβε και λιγο κατοχη,σιγουρα προλαβε εμφυλιο, ειδε την χουντα και πεθανε απο κορονοιο στα 87 του…Βεβαια δεν ξερουμε αν εφυγε απο κορονοιο οπως μας λενε και σιγουρα δεν εμενε στο κεντρο της Αθηνας.

    Comments are closed.