ΝΕΑ ΑΓΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΣΚΛΗΡΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ” ΧΑΡΔΑΛΙΑ: ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ – 150 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ – ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΚΟΣΜΟ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ Β4 – ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ

    Κοινοποίηση:
    1

    Ο κ.Χαρδαλιάς είπε όμως ακόμα ότι οι λίγοι που λένε ότι δεν θα ακολουθήσουν τις οδηγίες θα πάρουν στο λαιμό τους τους υπόλοιπους. Λένε ότι θα κάνουν ετοιμασίες και ότι δεν θα ακολουθήσουν κανέναν κανόνα. Την ημέρα του Πάσχα ισχύουν όλα τα μέτρα που έχουμε πάρει. Για να προασπίσουμε την προσπάθεια είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε δυο επιπλέον μέτρα.

    Το πρώτο είναι ότι από το Μ. Σάββατο στις 9 το βράδυ και έως την Κυριακή του Πάσχα τα μεσάνυχτα διπλασιάζεται το πρόστιμο.

    Ο κωδικός Β4 θα ελέγχεται σαρωτικά σε όλη την χώρα. Αλλιώς 300 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων και 150 ευρώ πρόστιμο στον συνοδηγό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Αρχιδολιας,ας πάει να κλείσει και το τζαμί,ο κουραδομαγκας,θα γαμίσουν αυτόν και τη φαρα του, μπουρτζοβλαχε,πουτανες γιε,αθεαι χαφιέ,ο Ιησούς σας την ετοιμάζει, λαμογια

    2. ΚΥΡΙΑΚΟ!! ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ ΛΑΟ! !Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ! !ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ 4Χ4!!! ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑ ΚΑΙ 2 ΨΑΛΤΕΣ!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΙΑ!! ΚΑΝΤΟ!! ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΨΙΧΕΣ ΜΑΣ Η ΠΕΡΙΦΩΡΑ!!

    3. αυττό που λες είναι η ουσία !!! ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ….
      κάνουν πρόβα τζενεράλε για το πως δεν θα αντιδράσουν τα πρόβατα όταν τα αλυσοδέσουν στο μαντρί.

    4. Και να φανταστειτε, οτι ολα τα κανει, επειδη μας “αγαπα” και θελει, να μας προστατεψει. Σαν τις Μαναδες, ενα πραμμα! Μπου! Χα! Χα! Χα! Χα!

    5. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ….ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ …………

    6. ΨΑΡΔΑΛΙΑΣ Ο ΚΑΟΥΜΠΟΥΣ…

      ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΎΤΗΚΕ,ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ ΣΕ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.
      ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΖΌΠΟΥΛΟΣ….

      ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ,ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ..Η ΤΗΣ…

      ΤΑ ΕΥΚΌΛΩΣ ΕΝΝΟΟΎΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΕΊΠΟΝΤΑΙ…..

      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ…..

      ,Αλλά ο Χριστός μας,σίγουρα….

    7. εχει το υφος αν θυμοσαστε που ερχοτανε ο καθε επαρχιωτης και πηγαινε στην τοτε χωροδυλακη η αστυνομια και νομιζανε οτι ηταν οι σεριφηδες και οι αρχοντες ετσι και αυτος νομιζει οτι ειναι κατι και στην πραγματικοτητα ενα τιποτα ενα μηδενικο που το παιζει κυριαρχος του τοπου αλλα θα ερθει και η σειρα του να παρει τον πουλο

    8. Αυταρχικό Κράτος & Οικονομική Λαίλαπα – Καζάκης, Λαφαζάνης & Τσιομπανίδης – Στο Μικρόφωνο – 16/4/20
      https://www.youtube.com/watch?v=aftvaObWMt8
      ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ …..

    9. Στο φανάρι τώρα έχει καμιά 15αριά παππάδες μέσα στον ΑΓΙΟ ΓΙΩΡΓΗ το καταγγέλω και στο μαρτυράω χαρδαλια τρέξτε τρέξτε θα κρεμάσουν τον ΙΗΣΟΥ και θα φύγουν! Θα είσαι διεθνούς φήμης ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ……μα κάνε γρήγορα κύριε φαρμακοποιέ μου!

    10. Ο Χαρδαλιας , ο Μπακογιαννης , ο Τσιπρας , ο Κουλης δεν μενουν σε 2αρια στο Παγκρατι και στην Καλλιθεα……προβλεπω φοβερο πολιτικο κοστος για Κουλη οσο και να σκουζουν τα Reuters,Bloomberg etc etc

    11. Χειροκροτώ το άξιο τέκνο της ΝΔ με τα συμβολάκια ¶¢, (δεν έχει το θάρρος να γράψει ούτε το όνομα του) που μέσα από τον χώρο όπου είναι ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ, βρίζει τους Πατριώτες που δεν συμφωνούν με τις γαλάζιες απόψεις σαν «παρακμιακα
      Ψυχακια κομμουνια ΦωΦάκια και Σφυριζακια». (τα βάζω αυτούσια όπως τα έχει)
      Αλήθεια με ποιο αντάλλαγμα ; ; ;
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    12. Να πείτε το ψαρδαλιά ότι κάτι τέτοιοι σαν κι αυτόν που έχει φουσκώσει από ανδρισμό ότι τους διαγράφει η ίδια η ιστορία
      Αυτό θα συμβεί και στον ίδιο εντός λίγων εβδομάδων

    13. Να βαλουν και εναν αλλο κωδικο Β7 να τον χρησιμοποιουμε οταν πληρωνουμε τους λογαριασμους…δεν εχω …παρτε ατα απο τον Κουλη και τον Χαρδαλια

    14. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ.
      ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΟΧΕΙΡΩΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΡΟΥΑΝΤΑΣ.
      ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΛΗΤΕΣ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 500 ΚΛΙΝΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΚΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΛΩΚΟΜΑΤΑ ΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ?
      ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ? ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΡΤΑΛΙΑ.
      ΦΤΟΧΩΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΩΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ. Γ` ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ? ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΤΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΑΣ. ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ?

    15. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ…
      ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ! ! !
      «Σήμερον κρεμάται επί ξύλου, ο εν ύδασι την γην κρεμάσας» που ακούγεται κεκλεισμένων των θυρών με τις αποφάσεις των ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΚΩΝ, το τέκνο του γαλάζιου κομματικού σωλήνα, για να ευχαριστήσει τον γονατισμένο στην “Παγκόσμια Κυβέρνηση” που επιδιώκει να ελέγξει τους ανθρώπους και να τους επιβάλλει ψηφιακή ζωή και που τον διόρισε γραμματέα στον τομέα των ΟΤΑ και από εκεί μας τον έβαλε στον σβέρκο, που σε απλά Ελληνικά σημαίνει ΠΩΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΑΠΟΧΤΗΣΑΜΕ, μας το παίζει τώρα “ΣΚΛΗΡΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ” διπλασιάζοντας τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ (να δούμε αν αυτά τα χρήματα που μαζεύουν από τα πρόστιμα θα φτάσουν στον προορισμό τους ή θα κάνουν φτερά σαν τα χρήματα των πυρόπληκτων) ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ….
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    16. Γνωρίζει κανείς αν έχουν γίνει απειλές ή απόπειρες κατά της ζωής τους λόγο της παράνομης και αντισυνταγματικής φυλάκισης του συνόλου του πληθυσμού χωρίς επιδημιολογικά δικαιολογημένο και ουσιαστικό λόγο? Παρέχει το μάντρωμα περισσότερη προστασία μια μάσκα γάντια και κοινωνική απόσταση και χωρίς δυσπραγία αεργία και οικονομική ύφεση???

      1. αυττό που λες είναι η ουσία !!! ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ….
        κάνουν πρόβα τζενεράλε για το πως δεν θα αντιδράσουν τα πρόβατα όταν τα αλυσοδέσουν στο μαντρί.

    17. https://www.youtube.com/watch?v=muhafAIGJic
      Κώδικας Μυστηρίων (15-04-2020):Μυστικά λεξάριθμων για κορωνοιό και Ανάσταση του Ι.Χριστού!
      ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO EΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ , ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

    18. Μέρες που είναι τώρα άντε άντε μην σε ευλογήσω κατάλληλα..

    19. Μπράβο στην κυβέρνηση του Κυριάκου.
      Είναι πια γνωστό, εδώ μέσα μπαίνουν να σχολιάσουν μονάχα παρακμιακα
      Ψυχακια κομμουνια ΦωΦάκια και Σφυριζακια.

      1. α ετσι ε ??οποιος τα χωνει σε μια κυβέρνηση ειναι γιαυτο ε ??? οχι φιλε ολοι οσοι ως τωρα κυβερνισαν ηταν και ειναι του Συστήματος ΠΙΟΝΙΑ απλα !!!!!!

      2. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ , ΑΠΛΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΔΙΑ ΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !
        ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΩΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ………ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ ………..

      3. εσυ δηλαδη τι εισαι;;; κομματοσκυλο της ΝΔ, με παρωπιδες
        και μεγαλος σχολιαστης…δεν μας ειπες και τιποτε, εβρισες και εξυμνησες την ΝΔ

      4. το ψωμί του τελειώνει τον σεπτέμβριο που θα πάμε για εκλογές αυτά που κάνει ο προδότης o μητσοτάκης μήτε ο τσίπρας τα έκανε που ειναι άπιστος αλλα ποιος φταίει ο μαλάκας ο λαός που δεν παίρνει τον νόμο στα χέρια του και να τους κυνήγηση με τις καραμπινες σε κανενα αλλο μερος στον πλανητη απαγορεύεται να πηγαινεις στην εκκλησια μα αυτα που γινονται ντρεπομαι να πως πως ειμαι ελληνας

    20. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ! Η ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ , ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ !

    21. οταν πεσει η μεγαλη πεινα και ανεργια το φθινοπωρο που δεν θα εχουμε να πληρωσουμε ΕΝΦΙΑ ΔΕΗ ΤΕΛΗ ΕΥΔΑΠ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΡΤΕΣ θα ψαχνουμε τον Χαρδαλια τον Κουλη και τους κωδικους

      1. αυτοι που κυβερνάν μας φερνουν εκει με τις ευλογίες μας οταν τους ψιφιζουμε φιλε

    22. Όλοι βριζανε τον τσιπρα μες τα λεωφορεία τώρα δεν μπορούν να μπουν καν στα λεωφορεία.Μαλακα νεοέλληνα ψήφισες αριστερά που πάντα σιχαινοσουν για να μη πληρώσεις ΕΝΦΙΑ .είτε την παίζεις με το δεξί είτε με τ αριστερό το ίδιο είναι .

    23. Ο άνθρωπος από το τίποτα, βρέθηκε ξαφνικά να διατάζει 10 εκατομμύρια Έλληνες…. Και εμείς που δεν τον ξέραμε, δεν τον ψηφίσαμε καθόμαστε και εκτελούμε τις διαταγές….

    24. Θα πάρετε τα τρία μας, ξεφτιλισμένα μασονοδεξιά σκουπίδια.

    25. ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ! ΚΑΝΕΙΣ ……..

    26. Στον Χαρδαλια ευχόμαστε να δεί εφιάλτη στον υπνο του και να χεστει απο το φοβο του. Για να μαθει να σεβεται την εκκλησια , τους χριστιανους και να μην βριζει την Θεία Κοινωνία λεγοντας οτι μπορει να μεταφερει ιους.

    Comments are closed.