ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ! ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟ “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣ@Ι”. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ. ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΠΑΝΤΟΥ. 40 ΘΕΛΑΤΕ, 40 ΠΑΙΡΝΕΤΕ.

    Κοινοποίηση:
    ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ

    Μητσοτάκη και Νέα Δημοκρατία θέλατε, 40% του δώσατε, πάρτε τώρα και τις συνέπειες! Πέρασαν χειροπέδες σε 37χρονο που φέρεται να ξεκινήσε μέσω διαδικτύου το γνωστό σύνθημα “Μητσοτάκη γ@μιέσ@ι”!

    Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (24/5), από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ένας 37χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια, κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το άτομο που είχε ξεκινήσει το γνωστό υβριστικό σύνθημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ καλούσε τον κόσμο να ξεσηκωθεί. Σημειώνεται ότι ο 37χρονος δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν.

    Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, από τις οποίες προέκυψαν ενδείξεις σχετικά με την εμπλοκή του 37χρονου στη διαχείριση προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μέσω του οποίου προέβαινε σε αναρτήσεις με περιεχόμενο δημόσιας προτροπής και διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων και βιαιοπραγιών.

    Στο πλαίσιο της διαδικτυακής έρευνας που διενεργήθηκε, εντοπίσθηκαν οι επίμαχες αναρτήσεις, καθώς και πλήθος δημοσιεύσεων με συναφές περιεχόμενο, οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί κατά το τελευταίο 6μηνο με την πιο πρόσφατη να έχει γίνει την την Τρίτη (23/5). Κατόπιν η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

    Ακολούθησε ενδελεχής αστυνομική και ψηφιακή – διαδικτυακή έρευνα και αλληλογραφία με τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και από την περαιτέρω αστυνομική προανάκριση, προέκυψε ότι τα ηλεκτρονικά ίχνη αντιστοιχούν σε σύνδεση διαδικτύου της οικίας του ημεδαπού.

    Από την επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ταυτοποιήθηκε προανακριτικά ως διαχειριστής του επίμαχου προφίλ και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Παράλληλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή κινητού τηλεφώνου, φορητό μέσο αποθήκευσης (USB flash drive) και 2 σκληροί δίσκοι υπολογιστή.

    Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. καλυτερα, οι υβριστες πρεπει να πληρωνουν. Εχουμε καταντήσει σαν τα ζωα ο καθένας εξυβρίζει και συκοφαντη..

    2. Ο λαός θα ξυπνήσει όταν η χώρα φτάσει στα… αρχικά σύνορα του νεοελληνικού κράτους το 1830, όταν θα έχει στερέψει καθε δυνατότητα δανεισμού κι όταν δε θα υπάρχει ούτε μία… πατάτα διαθέσιμη ως τρόφιμο στην αγορά… Ο Σουρής τα έχει περιγράψει ολ’αυτα…Βέβαια , οι υπαίτιοι για όλ ‘αυτα όταν θα ξεσπάσουν ολ’αυτα ,θα βρίσκονται ήδη πολύ μακρυά (θα ‘χουν ηδη φύγει με αεροπλάνα ,ελικόπτερα κλπ)… Ο λαός πάντα θα είναι όχλος και πάντα χαμένος…

    3. ΑΝ ΠΟΥΜΕ .. ΛΕΩ ΑΝ … ΜΙΤΣΟΤΑΚΙ ΠΑΡΕ ΤΑ @@ ΜΟΥ , ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΔΩΡΗΤΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ?

    4. Ειδατε τι παθαινει καποιος οταν λεει αληθειες? Παντως ισχθει η προσφορα μου για γυαλοιχαρτο νρ,50

    5. 21η απριλιου γεννηθηκε ο φοινικας 21η Μαιου γενηθηκε το πουλι του Μητσοτακη Βοηθεια σας ζωα

    6. Αυτός μπορεί να φάει περισσότερα χρόνια φυλάκιση από παιδέρα Μίχο και ΣΙΑ

    7. Τι 30 τι 40 τι 50….
      Το τσιτσι θα πέσει βάρβαρο….
      ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ!!!

    8. Στα 4ρα τώρα ζαβα και μην μιλατε καθολου ….ουτε κιχ …..ο πονος θα ειναι αβασταχτος …αυτο θελατε…….γιατι αυτο ψηφισε ο λαός ……Ταγαρια….

    9. Κούλα…..ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ….
      Τάδε έφη ο μαϊστωρ ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ….

      1. XΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αν δεν απευθυνεται σ αυτον ,ναι…..

    10. Γράφετε που γράφετε, γράψτε τα όλα, ο εν λόγω κύριος καλούσε τον κόσμο να πάει στην πλατεία Συντάγματος με όπλα, τι περιμένατε να τον κεράσουν καμία πάστα?

      1. Σωστός, ώρα είναι να κεράσουν και τους υπόλοιπους παστούλα, ευκαιρία είναι

    11. Ετσι, να φτύσουν αίμα οι νεοαίληνες που τον ψηφίσανε. Τσο και λο.

    12. Από τις χρυσαυγειαδες στις γαμωμητσοτακειαδες. Επόμενο βήμα όποιος θα λέει πρεζεμπορα,τον χορηγό,Εθνικό μας πρεζεμπορα.Είναι αυτό που λέμε ότι η δικαιοσύνη, είναι πραγματικά τυφλή και χωρίς επίδομα πλέον.

    13. Σας τα ελεγα , σας προειδοποιησα , η θα δηλώσετε μετάνοια και υποταγή στο καθεστως μας η θα σας στείλουμε προς ανανηψην εκει που στελναμε παλιά τους άλλουςτους ερυθρούς ,ξέρετε ετσι;
      ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
      ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
      ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Ν.Δ.

      1. ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΑΑΝΤΑΑ! ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩ

        ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΖΗΤΩ ΤΟ PREDATOR;
        ZHΤΩ Η ΝΔ – ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝ !!!!
        ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

      2. Τώρα που με τις περικοπές τα 0.60 θα πάνε 0.10 να σε δω. Ψωμί, αλάτι και μαστίγιο στην υπόγα – γαλέρα. Ούτε για κατουρημα και κακά. Πάνω σας θα τα κάνετε και θα σας φοράν και slipad.

    14. Ο πουτάνας γιος έστησε εκλογές και κάνει ότι γουστάρει με τα βοθροκάναλα των εγχώριων νταβατζήδων να τον αβαντάρουν και τους κοπρίτες αριστερούς να του γλύφουν το βρωμοκώλαρο

    15. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ!! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΓΕΜΟΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!! Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΟΙΜΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΡΑΒΔΟ ΣΙΔΗΡΑ.Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΤΙΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΚΟΡΕΑ ΚΙΜ ΓΙΑΝΓΚ ΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΗΓΕΤΕΣ! ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ? ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ?

    16. Τώρα ψηφίσατε, είναι αργά, σε τέσσερα χρόνια πάλι, κορόιδα. Ας προσέχατε. Οι αγράμματοι μπάτσοι είναι μπράβοι του συστήματος και σε αυτό το σάιτ τους αγαπάτε. Λευτεριά στο παιδί ΤΩΡΑ. Κούλη γ/σαι, φλώρε κληρονόμε.

    17. καλά το κάναν το τσογλάνι. τον μητσοτάκη παλιοσκουπίδια θα τον σέβεστε.

      1. Μη σου θίξουν τον πασά… Απόγονε τον Χαιδαρ ή Χαιδαρα πασά από το Αλγέρι.

    18. Να σας σκισει το γκροβερ ολους

    19. Δώσανε 41% στον Κούλη, αυτός με τη σειρά του πίστεψε πως μπορεί να κυβερνήσει σαν δικτάτορας. Δυστυχώς, , μας έχει όλους στο χέρι μέσω του ψηφιακού στίγματος μας.
      Τι να πιστέψατε; μήπως πως θα φρόντιζε για το ψωμί των πολιτών ;
      Μπά όχι, πιο πρόσφορο είναι να μας παρακολουθεί με στήριξη ξένων πρακτόρων.
      Προσέξατε τι είπαν; Τάχα προέτρεπε πολίτες σε στάση, αυτό φίλοι ήταν το επίδικο, για το ίδιο το σύνθημα δεν ιδρώνει καθόλου το αυτί του.
      Η χούντα της Παγκοσμιοποίησης θέλει πειθαρχία.

    20. Είναι πολύ κακός και εκδικητικός. Θέλει όλοι να τον γλύφουν. Κακομαθημένο κωλόπαιδο που δεν έμαθε τι σημαίνει όχι και δεν έφαγε χαστούκια στη ζωή του, όπως όλα τα πλουσιόπαιδα.

    21. Στήν μπουζού όσα άθλια αποβράζματα βρίζουν τον προθυπουργό. Καιρός ήταν να παρθεί η απόφαση τιμωρίας των υβρηστών όχι μόνον του προθυπουργού αλλά και οποιουδήποτε δημοσίου προσώπου. Η απαγόρευση των ύβρεων δεν αποτελεί κατάλυση και της ελευθερίας του λόγου αλλά κατάλυση της αλητείας.

      1. Τα ίδια θα έλεγες άμα επρόκειτο για τον Μπουτάρη;

    22. ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ…. ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ ΑΥΤΟΣ Κ Η ΕΒΡΑΙΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ…
      ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΕΘΡΙΑΣ…… ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ…..!!!!

    23. Κατάλυση και της Ελευθερίας του Λόγου την ίδια ώρα που η κυβέρνηση εκτελεί γενοκτονία του Ελληνικού Έθνους και μία σωρεία άλλων εγκλημάτων από ποινικά μέχρι εσχάτη προδοσία.

    24. Καλά ρε εισαγγελείς πλάκα μας κάνετε; Εδώ σε όλες ανεξαιρέτως τις περιπτώσεις έχετε αθωώσει άπειρες φορές βλασφημιες γαμω τον Χ… και γαμω την Π… λόγω “ελευθερίας της έκφρασης”. Τώρα δηλαδή μπορούμε να ακούμε ελεύθερα να μας πηδάνε τα θεία αλλά ο Μητσοτάκης είναι κάτι ανώτερο, κάτι υπερβατικό που δεν νοείται εμείς οι πληβείοι ούτε καν να έχουμε άποψη;
      Ξεπέρασες τον Ερντογάν ρε και όλους τους Κιμ Γιονγκ Ουν και Ιλ μαζί. Υπάρχει ελευθερία της έκφρασης στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία ή όχι;

      1. Και αυτουνού δε θα του κάνουν κάτι. Για τρομοκρατία τον συνέλαβαν.

    25. οι κοριοί των εβραίων που χρησιμοποιεί η συμμορίαΝΔ τα πιάνουν όλα !! δημοκρατία κάργα έχετε ραγιάδες υποτελείς, που τους δώσατε και 40% ! λολ

    26. Αν έκανε όσα έκανε ο Κούλης και δεν τρέχει τίποτα,εννοείται θα την δει υπερδικτάτωρ τώρα.

    27. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΌΡΓΑΝΑ. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΈΧΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜ ΚΟΥΛΗ.

      1. το ακριβως αντιθετο πρεπει να κανουμε. ολοι να βροντοφωναζουμε μητσοτακη γ..σαι. φειγβολαν στους δρομους και σπρει στους τοιχους.

    Comments are closed.