ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ! ΔΥΟ ΥΠΟΠΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ! ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    ESKASE-TORA

    Δύο ακόμα ύποπτα κρούσματα, αυτή τη φορά στη Λέσβο. Πλέον στην Ελλάδα υπάρχουν τρία άτομα με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού, καθώς βγήκαν αρνητικά τα αποτελέσματα σε «Σωτηρία» και «Παίδων».

    Ύποπτα κρούσματα στη Μυτιλήνη

    Σε συναγερμό έχει τεθεί εδώ και λίγη ώρα το νοσοκομείο Μυτιλήνης καθώς εξετάζονται δυο ύποπτα περιστατικά – μητέρα και παιδί από την κεντρική Λέσβο με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού που προσομοιάζουν με αυτά του κορωνοϊού.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα nealesvou.gr, ιδιώτης γιατρός που εξέτασε το παιδί και είδε τα συμπτώματα συνέστησε τη μεταφορά στο Νοσοκομείο καθώς επέστρεψε αυτές τις ημέρες από την Ιταλία και το διάστημα μέσα στο οποίο εκδήλωσε τα συμπτώματα καλύπτει τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας για την επώαση του ιού.

    Το νοσοκομείο Μυτιλήνης – που ενημερώθηκε σχετικά – αντιμετώπισε τα περιστατικά εφαρμόζοντας τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.

    Για το εάν πρόκειται για τον κορωνοϊο ή άλλη λοίμωξη αναμένεται να αποφανθεί το Ινστιτούτο Παστέρ στο οποίο θα γίνουν οι εργαστηριακές εξετάσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Χαχαχαχα εχετε χεστει επανω σας ανθρωπάκια φοβισμένα,το σκατο εχει φτασει στην καλτσα ε; Δεν πειραζει μια ζωη ετσι σας θελουν υποτακτικούς και φοβισμένους και σας αφηνουν στο πληκτρολογιο ποτε ποτε να κανετε τους πατριωτες επαναστατες κο κο κο κοοοο!!!

    2. οι νησιώτες άνοιξαν αγκαλιες, τσέπες και ποδια να υποδεχτούν τους μετανάστες και τωρα φωνάζουν γιατι θα χάσουν την ΜΑΣΑ , θελουν να ερχοντε κατα χιλιάδες να αφήνουν οτι εχουν στις τσέπες τους και να φεύγουν για την Αθηνα, Κόρινθο , Πατρα, Καλαμάτα κλπ ΚΑΙ να νοικιάζουν χωράφια και σπίτια.
      νησιώτες χαλαρώστε της μ@@@ πληρώνετε που κάνατε εσεις , η λυση ειναι να πατε στις παραλίες και να βάλετε συρματοπλεγματα

    3. Να πάνε στο διάολο οι δήθεν υπεύθυνοι! Είναι δυνατόν να μην έχουν κλείσει τα σύνορα της Ελλάδος ακόμη; Είναι δυνατόν να επιστρέφουν από σχολική εκδρομή άτομα στην Ελλάδα από Ιταλία και όχι μόνο καραντίνα δε μπαίνουν μα καν δεν ελέγχονται;; Τι ΚΟΛΟΧΩΡΑ είναι αυτή; Από τύχη δεν έχουν ακόμη παρουσιαστεί κρούσματα στην Ελλάδα!! ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Άλλες ξ άλλες χώρες κλείσανε ερμητικά σύνορα …εδώ τι περιμένουν ακριβώς;;; Αφού ακόμη μπαίνουν στη ζούλα λαθραιοι χωρίς να ελέγχετε κανείς τι να λεμε! Όσοι διασπειραν τον υιό αυτόν -συνωμοσιες- ασφαλώς κ έχουν για τη πάρτη τους το αντίδοτο, αλίμονο στο κοσμακι…τιιιι θα κολήσει ποτέ ο Τραμπ κ θα κινδυνέψει; !!

    4. Φίλε ήτανε πάνω από 4σψολεια στην ιταλθα κ πάνω από 500ελ.φοιτητες κ τους περάσανε αέρα όλους πισω, στατιστικά να το δεις απίθανο να μην έχει κολλήσει κάνεις από αυτούς κ για Ιράν κ Τουρκία που έχει κάμποσα και από κει έρχονται εδώ δεν είναι να πεις, κάνα σταυρό κάντε με όλα που έρχονται, κ δεν σηκώνει καν αστείο πια..

    Comments are closed.