ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ! “ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕ” ΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ Μ. ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ – “ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ”

    Κοινοποίηση:
    8dcb817736c84c8ab5208c4381a4d88c

    Η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών Μαρία Καρυστιανού, η οποία έχασε την κόρη της στο σιδηροδρομικό έγκλημα, το πρωί της Πέμπτης (25/1) μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφερόμενη στους υπεύθυνους αυτής της σφαγής είπε πως «μιλάμε για δολοφόνους που έκλεισαν τα σπίτια μας».

    Κατονόμασε μάλιστα για συμμετοχή στο έγκλημα αυτό και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη!

    «Ήταν ένα έγκλημα με ποινικές ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση που πρέπει να αποδοθούν από τους αρμόδιους. Ένας βουλευτής είναι εκεί για να πει τι γνώμη του;», είπε για την διαδικασία της Εξεταστικής στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

    Όσο για τα συγκινητικά της λόγια κατά τη χθεσινή διαδικασία είπε: «Είπα τις αμφιβολίες και τους φόβους μου. Η προϊστορία αυτών των εξεταστικών επιτροπών δείχνει ότι δεν καταλήγει κάπου.

    Αλλά εδώ μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό. Και η κοινωνία είναι δίπλα γιατί οι περισσότεροι από αυτούς έχουν μπει στο τρένο και το παιδί τους ή το εγγόνι τους θα μπορούσε να βρίσκεται σε αυτό το δρομολόγιο.

    Φωνάζω σε αυτούς τους βουλευτές που δεν μπορούν να φανταστούν το μέγεθος της εγκατάλειψης του συρμού. Σε αυτό το έγκλημα, στο οποίο συμμετείχε η ΕΡΓΟΣΕ, η Hellenic Train, η ΡΑΣ, ο υπουργός και θα βάλω και τον πρωθυπουργό που υποτίθεται ελέγχαν την ασφαλή μεταφορά αυτών των ανθρώπων, δεν έκαναν τίποτα.

    Δεν υπάρχει πιο ”εύκολη” υπόθεση για ένα σοβαρό κράτος στην απόδοση ευθυνών. Τίποτα δεν λειτουργούσε σωστά. Από κανέναν φορέα».

    «Φταίει ο σταθμάρχης που δεν δούλευε τίποτα από τα θέμα ασφαλείας;», πρόσθεσε.

    Χθες έκανε μια σοβαρή καταγγελία στην Εξεταστική Επιτροπή καθώς όπως κατέθεσε, ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός της είπε σε ιδιωτική συνομιλία ότι προχώρησε στο μπάζωμα του χώρου του εγκλήματος μετά από εντολή.

    «Από ποιον δέχτηκε εντολές;» ρώτησε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη.

    Η Μ.Καρυστιανού απάντησε πως ήταν εντολές υπουργών και του ίδιου του πρωθυπουργού.

    Επισημαίνεται ότι ο Κ.Αγοραστός θα καταθέσει στην Εξεταστική στις 15 Φεβρουαρίου και είναι ο προτελευταίος μάρτυρας πριν κλείσει τις εργασίες της η Επιτροπή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Το Πολυτεχνείο, που ηταν αμερικανοκίνητο, έκαψε την Ελλαδα και τους Έλληνες. Η σαπίλα ξεκινά από πολύ παλιά.

    2. Όπως ένα σύννεφο σκεπάζει τον ουρανό έτσι κ αυτοί θα σκεπάσουν για άλλη μια φορά την την ανευθυνότητα τους, την ανεπάρκεια τους με μιζες εκατομμυρίων, ξανα και ξανά και ξανά και ξανά.Αν βγάλετε άκρη σφύριξτε μου, έχει περάσει 1 ολόκληρος χρόνος.
      Το ένα έγκλημα διαδέχεται το άλλο αφού μετά το Μάτι ήρθαν και τα Τέμπη όλοι είναι ελεύθεροι φραγκατοι κ ωραίοι.
      Κριμα στο Γολγοθά των γονεων.

    3. Όσο υπήρχε η πιθανότητα να καταδικάσουν οι Φαρισαίοι τον Καϊάφα άλλο τόσο υπάρχει η πιθανότητα οι βουλευτές να αποδώσουν ευθύνες σε υπουργούς και στον Κούλη!

    4. Σε ποιους αραγε απευθηνεται Αυτοι ειαι αναισθητοι το μονο που τους νοιαζει ειναι η καρεκλαμε οποινδηποτε ανταλλαγμα γιατι αυτο που τους ενδιαφερει ειναι το χρημα με οποιονδηποτε τροπο

    5. Όχι έγκλημα λάθος έκφραση ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ έγινε ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! Ο Μητσοτάκης σε δήλωση του στα ΤΕΜΠΗ είπε αυτολεξεί να μην αφήσουμε την θυσία να πάει χαμένη. Εννοούσε όμως να αφήσουμε την θυσία να πάει χαμένη

    6. Αυτές οι εξεταστικές είναι για να “ξεπλένουν” μεταξύ τους τις βρωμιές τους
      Η Ελληνική Βουλή, ένας σταύλος με γουρούνια έχει καταντήσει

    7. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ…ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΝΟΥΝ…ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΥΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ…ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ 4 ΖΗΤΑΝΕ ΒΟΗΘΕΙΑ…ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ

    8. Εξεταστικές Επιτροπές = ΕΔΕ.
      Ουδείς Ένοχος, όλοι αθώοι.
      Οι Έλληνες σαν τα πρόβατα, όχι μόνο τους ανέχονται, συνεχίζουν & ψηφίζουν τους ίδιους & τους ίδιους.
      Κουράγιο Κυρία Μαρία Καρυστιανού.

    9. ολοι αυτοι παντα βγαινουν αθωοι,σκανδαλα ματι φωτιες και πολα αλλα μονο ο μαλακας ο ελληνας φορολογουμενοσ που τους ταιζει μονον αυτος εναι ενοχος ουστ πολιτικα σκουληκια.

    10. Για να δουμε αν ρωτηθει ο κ.Αγοραστος γι’αυτο που κατηγγειλε η κα Καρυστιανου οτι δωθηκε εντολη για μπαζωμα του χωρου και αν ναι με ποια αιτιολογια δωθηκε η εντολη για καταστροφη των τεκμηριων του εγκληματος,

    11. Εξεταστικές επιτροπές, σύλλογοι θυμάτων, εντάσεις, αποκαλύψεις, φασαρίες, υποσχέσεις, υπεύθυνοι-ανεύθυνοι κλπ. Γιατί ρε παιδιά τόσο κακό; Αφού δε πρόκειται να τιμωρηθεί κανείς, και αν τιμωρηθεί θα είναι η ποινή για γέλια μπροστά σε αυτό που συνέβη. Στην Ελλάδα, από κλοπή μέχρι φόνο και από φονικές φωτιές (Μάτι, Ηλεία 2007 κλπ.), φονικές πλημμύρες (Μάνδρα), έως Εθνικές τραγωδίες (Τέμπη) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ!!!!! Άρα γιατί γίνονται όλα αυτά;

      1. εσένα η μάνα σου τι επάγγελμα κανει?Μηπως “σερβιρει” πακιστανους??

    12. Παλεύεις με όλο το ανθελληνικό τόξο αλλά με τέτοια απώλεια είναι δεδομένο ότι δεν θα κάνεις πίσω ούτε θα πουληθείς όπως οι πολιτικοί που για μια καρέκλα ξεχνάνε τι λέγανε παλιά. Καλό κουράγιο κυρία.

    13. στην κυρία με ορθό λόγο απέναντι στη μούργα της βουλής

    14. Εσύ δουλεύεις και λες δε βλέπω και λίγο τηλεόραση με το καρτούν;;
      Όμως εγώ δε κοιμήθηκα όλη νύχτα .
      Αυτό σας ευχαριστεί.
      Έτσι είναι ο τύπος σας και δεν αλλάζει μόλις βλέπετε μια αδυναμία πατάτε τον άλλον
      Για αυτό ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΡΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΚΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΗ
      Εμένα με ζηλεύετε γιατί κάθομαι θα θέλετε να πεθάνω .
      Θα πεθάνω άλλωστε αφού με τις νέες ταυτότητες χωρίς εμβόλιο δε θα μπορώ να ζήσω
      Μέχρι τοτε θα με παρακολουθείτε και όταν πεθάνω θα το μάθετε και θα ευχαριστηθείτε αν δεν έχετε πάει όλοι σπίτια σας μέχρι τοτε.
      Σας αρέσει μια τέτοια σχέση μίσους;;
      Εμένα καθόλου.

    15. Ουτε ακουσαν τα λαμογια τι ειπε.

      Συνεχιζουν και παιρνουν τα Κρατικα Λεφτα και τα Εσπα ……χωρις δισταγμο.

    16. Ποτέ στην μεταπολίτευση ,καμία εξεταστική κ κανενα έγκλημα δεν ειχε ενόχους .Όπως θα γινε κ τώρα .

    17. Η Ελληνιδα μανα, το μεγαλυτερο και ισχυροτερο πυρινικο οπλο κατα των βαμπιρ που μας τρωνε τις ζωες ολα αυτα τα χρονια…Φατε τους τις σαρκες στα πολιτικα ρεμαλια, τους απατεωνες…
      Μπραβο Ελληνιδα Μανα ,χαρηκα με το λογο σου , ειμαστε ολοι διπλα σας!Αφαιρω το 20 τοις εκατο του εκλογικου σωματος του καταραμενου οι οποιοι ειναι και οι βολεμενοι και δε τους νοιαζει τιποτα ακομα και ο θανατος μας.Ειναι οι ανθελληνες ψηφοφοροι του καταραμενου-αφορισμενου.

    18. Κυρια με Κ κεφαλαιο! Ο Θεος να απαλυνει το πονο της και να βρει το δικηο της.
      Τιμη μου που την εχω συμπατριωτισσα!

    Comments are closed.