«ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…». ΤΟ MAKELEIO.GR ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    merkel

    Ανοιχτή επιστολή της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη σε όλα τα περιπτερά και μιλάει μέσα από την ψύχη όλων των Ελλήνων πατριωτών….
    Πρέπει να την διαβάσεις!
    Αν έχεις τα κότσια καγκελάριε για πέρνα από τα γραφεία μας….

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Ευτηχως δεν υπηρχε το 1940 ο τσιπρας και ο συριζα…θα καρφωνανε καθε πατριωτη στουσ Ναζιστες αυτα τα καθαρματα.. καλα τους εκανε ο παπαδοπουλος και τους εστελνε στην γυαρο ,δεν αναφερομαι στον κοσμακη αλλα στα καθικια της καθε αριστερης ηγεσιας..ανοιξτε την μακρονησο να στειλουμε τα καθικια στο φυσικο τουσ περιβαλλον.υγ το ξανατονιζω τιμη και δοξα στον καθε ελληνα πολιτη αριστερο δεξιο αλλα ο βρωμιαρης ο τσιπρας αξιζει μακρονησο.

    2. Πες τα φιλε απο βερολινο, οι ελληναραδες ψηφισαν τσιπρα και πουλησαν πατριδα και ιδεες γιατι τους υποσχεθηκε καταργηση ενφια και τωρα που πηραν το μακρυτερο ξαναθυμηθηκαν πατριδα και ιδανικα και ταχα πως ο τσιπρας κυβερναει χωρις την εγκριση τους. Αι να χαθειτε τουρκοσποροι ραγιαδοκοπριτες, αυτος σας αξιζει αυτον εχετε..

      1. Ο Κούλης όμως; Μας αξίζει περισσότερο. Δεν πήρες χαμπάρι , ότι οι κυβερνήσεις διορίζονται από την ελίτ;

        1. anonymos, αστα τα σαπια ρε.. θες να μας πεις οτι δεν ψηφισαν αλεξη οι ραγιαδοελληνες; Οταν ημουν ελλαδα τοτε τσακωθηκα σχεδον με ολους τους συγγενεις και φιλους, δεν μπορουσα να βρω ανθρωπο ενντιον του συριζα. Εφυγα σκασμενος και ειπα σε φιλους και συγγενεις σε καφενειο: Πραγματικα ευχομαι να βγει, να γινει κυβερνηση ο συριζα για να σας γ@μησει να το θυμαστε.. Περσι το καλοκαιρι που ηρθα καποιοι κακανε πως δεν το θυμουνται.. Ειστε απιστευτοι ξεφτιλες.. Τωρα λοιπον κοπροσκυλα κανετε οτι δεν θυμαστε..

    3. Μ’ αρέσει που λίγο πριν έρθει η μαντάμ εδώ, έστειλε μήνυμα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ!!! Μην ξεχνάμε τον αρχιπράκτορα ΠΑΠΑΧΕΛΑ;;;;; Μετά κάνουν πως απορούν γιατί τους βάλανε βόμβα. Αντε γειά!!!

    4. Χα χα ωραιο ανεκδοτο, θα κανουν οι ελληναρες εμπαργκο στα γερμανικα προιοντα. Τρεμουν οι γερμανοι… Ρε παλιοβλαχοι τι θα ησασταν χωρις μερσεντες και μπεεμβε γραφει ενας γερμανος δημοσιογραφος..

    5. ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΓΓΗΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΑΞΑΜΕ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ ΑΥΤΗΝ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ , ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΥΤΗΝ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΡΚΙΖΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΙΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ , ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΑΘΑΝΕ Η ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ , ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ & ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ
      ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ , ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ,ΣΟΥΡΓΕΛΟ

    6. Λες και φταιει η μερκελ που ο Ελληνικος λαος ειναι ηλιθιος στην πλειοψηφια του και εκπροσωπειται απο αχρηστα και αχορταγα ανδρεικελα του χεριου της ….
      Οταν παμε και σπαμε τα μουτρα μας σε τοιχο , φταιει ο τοιχος;;;;;

      1. ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ; ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ,ΕΧΟΥΝ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.ΣΑΦΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΒΥΖΑΡΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.

      2. Πες τα φιλε, οι ελληναραδες ψηφισαν τσιπρα και πουλησαν πατριδα και ιδεες γιατι τους υποσχεθηκε καταργηση ενφια και τωρα που πηραν το μακρυτερο ξαναθυμηθηκαν πατριδα και ιδανικα και ταχα πως ο τσιπρας κυβερναει χωρις την εγκριση τους. Αι να χαθειτε τουρκοσποροι ραγιαδοκοπριτες, αυτος σας αξιζει αυτον εχετε..

    7. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ……ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΜΑΣ ….ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΝΓΧΟΡΙΑ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΑ 300 ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    8. Ανιστοριτοι κολογερμανοι που μονο την δουλεια τους ενδιαφερονται να κανουν με καθε τροπο.Εμπαργκο στα προιοντα τους εκει που πονανε δηλαδη και ειδικα στα αυτοκινητα.Μην τους τα ακουμπατε χοντρα στους κεραταδες.Υπαρχουν και πολυ καλα αυτοκινητα απο αλλες χωρες και φτηνοτερα,

      1. Εγώ πάλι με καλοπληρωμένη δουλειά στο Βερολίνο, εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, και σεβασμό από συναδέλφους και συμπολίτες, την Ελλάδα ούτε ζωγραφιστή δε θέλω να τη βλέπω. Συνεχίστε να κλαίγεστε και να επινοείτε εχθρούς.

    9. ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΟΥ….ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΑΛΑΦΟΥΖΩΝ ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ….ΜΕΡΚΕΛ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ!!!!

    Comments are closed.