ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ! ΠΑΤΗΡ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: «ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟΙ ΕΝ ΔΙΚΑΙΩ..» ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: «ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ» ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΚΥΔΡΑΣ – ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΡΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    dsc_0379_1

    Εκρηκτική είναι η κατάσταση στην Ελλάδα για το μεταναστευτικό, καθώς σε πολλές περιοχές, οι κάτοικοι απειλούν ακόμα και να πάρουν τις καραμπίνες.

    Συγκεκριμένα, ανάστατες είναι οι κοινωνίες σε Σκύδρα με τους κατοίκους να διατυπώνουν την αγωνία και τους φόβους τους σε ένα εκρηκτικό δημοτικό συμβούλιο, αλλά και Λέρο όπου ο δήμαρχος καλεί τους κατοίκους του νησιού να να κλείσουν το λιμάνι και να μην επιτρέψουν το καταμαράν να προσεγγίσει, το οποίο θα φέρει από τη Σύμη νέους μετανάστες.

    Οργισμένοι οι κάτοικοι στη Σκύδρα
    Απελπισμένοι είναι οι κάτοικοι στη Σκύδρα, όπου σε δημοτικό συμβούλιο με κύριο θέμα συζήτησης το μεταναστευτικό, ακούστηκε ακόμα και το ενδεχόμενο να «βγουν οι καραμπίνες» αν οι κάτοικοι χρειαστεί να υπερασπιστούν τις οικογένειές τους στην περίπτωση που οι μετανάστες φέρουν ταραχές στην πόλη.

    Μάλιστα ο πατήρ Αντώνιος συμμερίστηκε αυτή την άποψη λέγοντας πως «Δυστυχώς, αν δεν εισακουστούμε θα φτάσουμε να φανούμε άδικοι εν δικαίω..».

    «Αν διαβάσει κανείς το κοράνι διαπιστώνει πως δεν μπορεί ένας μουσουλμάνος να βλέπει σαν αδερφό έναν χριστιανό. Γιατί για να με βλέπει έτσι πρέπει να με κάνει μουσουλμάνο», είπε στην αρχή της τοποθέτησής του ο Ιερέας.

    Ενώ, συνεχίζοντας την ομιλία του για το Κοράνι ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το ανώτερο πράγμα στον μουσουλμανισμό είναι αυτός που θα σκοτωθεί για να σκοτώσει κι άλλους μαζί του.

    Όταν λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι, χωρίς να έχουμε κακία απέναντί τους, έχουν μεγαλώσει με αυτήν την νοοτροπία, όσο και αν είναι ήσυχοι γιατί έτσι είναι οι περιστάσεις, έλθουν δίπλα μας, αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι εκείνο…».

    Ο παπάς ανέφερε επίσης πως «πρέπει να σκεφτούμε τα πάντα. Αυτός που πεινάει θα κλέψει. Κι όταν θα μπει στο χωράφι του γείτονα να κλέψει, αυτός που θα κλέψει (σσ ο ιδιοκτήτης) θα πάει να τον δείρει. Αλλά το θέμα είναι πως θα φταίει αυτός που έδειρε τον κλέφτη… Δεν μπορούμε να δεχτούμε ανθρώπους δίπλα μας αλλά γιατί πρώτον δεν μπορούμε να τους φροντίσουμε…».

    Ο ιερέας άφησε να εννοηθεί ότι προτεραιότητα έχουν οι Έλληνες που πεινάνε ενώ τόνισε ότι δεν είναι πρόσφυγες ή μετανάστες αλλά «λαθρομετανάστες».

    Μάλιστα κάποια στιγμή πήρε τον λόγο κάποιος από τους παρευρισκόμενους και είπε: «Ας υποθέσουμε πως έρχονται και σπάνε τζάμια βιάζουν, σε εισαγωγικά το βιάζουν κλπ. Τι κάνουμε πάτερ σε αυτή την περίπτωση; Αναγκαστικά βγάζουμε τις καραμπίνες…».

    Σήμερα, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο ιερέας προσπάθησε να ανασκευάσει τα λεγόμενά του ζητώντας συγγνώμη για όσα είπε για το Κοράνι. Ωστόσο, οι πολίτες παραμένουν αμετακίνητοι, αντιδρώντας στον ερχομό προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή τους. Μάλιστα, σε ζωντανή σύνδεση έγινε πάλι αναφορά σε καραμπίνες ενώ υπήρξε λαϊκή οργή με τους κατοίκους να βροντοφωνάζουν να «ξεκουμπιστούν από δω».

    Ανάστατη η Λέρος
    Έντονες είναι οι αντιδράσεις από τους κατοίκους και τον δήμο της Λέρου αναφορικά με την επικείμενη μεταφορά νέων μεταναστών από τη Σύμη, στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών του νησιού.

    Ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας με δηλώσεις του στη «Ροδιακή» χαρακτήρισε απαράδεκτη την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο νησί, στο οποίο ήδη φιλοξενούνται περίπου 3000 μετανάστες και τόνισε ότι η Λέρος δεν αντέχει και άλλους μετανάστες.

    «Δεν είναι δυνατόν να παίρνουν τέτοιες αποφάσεις να φέρουν και άλλους μετανάστες εδώ, και εμείς έχουμε τεράστιο πρόβλημα στο νησί. Οι δομές είναι για 800 άτομα και έχουμε 2000 κόσμο εκτεθειμένους στην παραλία με μια κουβέρτα και ένα σεντόνι!» σημείωσε.

    Ο κ. Κόλλιας καλεί όλους τους κατοίκους του νησιού προκειμένου να να κλείσουν το λιμάνι και να μην επιτρέψουν το καταμαράν να προσεγγίσει, το οποίο θα φέρει από τη Σύμη 40 νέους μετανάστες.

    «Υπάρχει κίνδυνος της ζωής των μεταναστών πλέον. Δεν υπάρχουν γιατροί, δεν υπάρχει χώρος στο νοσοκομείο, δεν έχω προσωπικό, δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν αποκομμιδή απορριμάτων» τόνισε, ενώ συνέχισε αναφέροντας «εμείς θα κατεβούμε στο λιμανι και καλώ τον κόσμο να έρθει να διαμαρτυρηθεί και απο εκεί και ύστερα ο καθένας πρέπει να αναλαβει τις ευθύνες τους».

    «Είναι δυνατόν σε ένα νησί 8000 κατοίκων, το 40% να είναι μετανάστες; Δεν γίνεται αυτό, ας τους κρατήσουν στη Σύμη νοικιάζοντας ένα ξενοδοχείο, ας τους πάνε στη Ρόδο, ας τους πάνε στο Μαξίμου! Εδώ δεν χωράνε άλλοι μετανάστες» τόνισε ο κ. Κόλλιας.

    Μάλιστα σήμερα ο Δήμος Λέρου θα παραμείνει κλειστός, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Δεν είμαστε φοβισμένοι αλλά οργισμένοι να έχουν το νου τους όλοι

    2. ISLAM KKE LOATKI ANTIFA klp EINAI O STRATOS TOU ANTIXRISTOU…TSAKISTE TOUS PAIDOFILOUS VREFOFAGOUS SATANISTES ARISTEROUS MKO ANTIFA PASOK KKE ND SIRIZA OSO EINAI NWRIS

    3. θελοντας και μη, καποια στιγμη θα βγουν και κουμπουρια…..ειναι θεμα χρονου!

    4. Ακομα ψηφιζουν ΠΑΣΟΚ σε Κρητη κ ΑΧΑΙΑ Μετα ερχονται οι Οικουμενιστες με αρχηγο τον Παισιο περι αναλαμπης κ χιλια δυο ψεματα ενω ο Θεος εχει τρις ολοζωντανους στον Παραδεισο ΗΛΙΑ ΕΝΩΧ Κ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ,θ αναστησει μαςλενε εναν πεθαμενο ΠΛΑΝΕςΚ παραποιηση της ΙΕΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΟΠΟΘ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

      1. ενω οσοι ψηφισαν ΝΔ ειναι ευχαριστημενοι που φερνει τους λαθροπιθηκους στην ενδοχωρα αντι να τους απελασει?

    5. Αυτα τα πουστοκομματα αφου διελυσαν με τις κλεψιες τους την ελλαδα οικονομικα,τωρα θελουν να την αποτελειωσουν και κοινωνικα,φυτευοντας αναμεσα τους καθε λογης παρεισακτο αποβρασμα της ασιας και αφρικης που μπαστακωνεται με το ετσι θελω σε αυτο το ξεφραγο αμπελι της γης.

    6. πληρώνουν φόρους και ΕΝΦΙΑ κανονικά ενώ το πρώτο που θα έπρεπε να κάνουν είναι η παύση πληρωμής φόρων, το κράτος θέλει τέτοια επεισόδια για να επέμβει με ΜΑΤ και ξύλο “δικαιολογημένα” και να εφαρμόσει σκληρά μέτρα μιλώντας για “ακροδεξιά”. Το κράτος είναι ο εχθρός αυτήν την στιγμή.

    7. Εχουμε πολεμο!!!Ελληνες στα οπλα!Τσο και λο σεκαθε μ.κ.ο και λαθρο!!

    8. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ……………
      ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ…..ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΕ ΧΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑ
      ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ,ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ…..ΠΑΥΣΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ‘ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ’ ΤΟΥΣ…..ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΒΟΥΚΙΝΟ Κ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΟΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ

    9. Τωρα τη βρηκατε τη λύση .. στα οπλα λοιπον « με τις ευλογιες » της εκκλησιας . Ο Κύριος μας (μην ξεχναμε ) ευλογησε τη βια και τις σφαγες . ολο μαλακιες λετε . ή πυροβολεις τις βαρκες βουλιαζοντας γυναικοπαιδα ,αρα διαπρατεις γενοκτονια ή τους τσουβαλιαζεις και τους βαζεις προσωρινα ή επ αοριστον σε hot spots ,καλυτερα οχι μεσα σε πολεις . Μονο αυτη η λυση υπαρχει , τα υπολοιπα ειναι κραυγες και αλλαλαγμοι χωρις λογικη συναφεια . Οσον αφορα βεβαια αυτους τους αλλοδαπους που θα τολμησουν να κανουν το παραμικρο παρανομο πραμα κατευεθειαν τσουβαλιασμα και απελαση .

    10. Οι μουσουλμάνοι θα είναι χειρότεροι και από τους γύφτους γιατί σύμφωνα με το Κοράνι έχουν δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν στους απίστους (πχ να σκοτώσουν τους ίδιους, να κρατήσουν τις γυναίκες και τα κορίτσια ως σεξουαλικές σκλάβες και τα αγόρια για δουλειά ή να τα πουλήσουν ως σκλάβους). Αν δείτε Συριζαίο άθεο να τους υποστηρίζει είναι επειδή δεν είναι άθεος αλλά κρυφο-μουσουλμάνος, πιθανόν τουρκόσπορος.

    11. Πιστευω οτι οι μουσουλμανοι δεν θα αργησουν να δωσουν αφορμη και ναι τοτε θα βγουν οι καραμπινες ο μη γενοιτο.Προσωπικα δεν θα χρησιμοποιησω οπλο γιατι ειμαι κατα κι ας εχει ο αλλος απεναντι μου και αρμα.
      Μου επιτρεπω ομως να του σπασω χερια και ποδια.

    12. Άδικο εχουν οι ανθρωποι;;;; Ποιος θέλει ξενους διπλα στο σπιτι του, που δεν ξέρεις ποιοι ειναι, απο που ήρθαν, γιατι ήρθαν, τι θελουν κλπ;;;;; Ειναι ρατσισμός το να μην θέλει καποιος ξενους μεσα στο σπιτι του; μεσα στην πατριδα του; διπλα στα παιδια του;;;;;; Και δεν ειναι φασισμός να θέλει το κράτος να σου τους επιβάλει με το ετςι θελω;;; Εχουμε τρελαθεί τελείως σε αυτην την χώρα;;; Τοσο πολυ πια μισούν οι κυβερνωντες την Ελλαδα και τους Ελληνες;;;; Έλεος πια!!! Ειναι απάνθρωπο για τους Ελληνες αυτο που γινεται και απόλυτα φυσιολογικό να φοβόμαστε!!

    13. ΛΙΓΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Π.ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ 114 ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΑΡΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ….ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ….ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΑΣΤΙΕΥΟΝΤΑΙ.

    14. δεν τον βλεπω καλα τον πατερ. θα επεμβει ο τζερονυμο

      1. χέστηκε ο παπάς ! και στην τελική έναν κωλομισθό τους δίνουν, τι λεφτά νομίζεις ότι παίρνουν; οι πιο πολλοί ζουν με τις δωρεές σε τρόφιμα των πιστών ειδικά στην επαρχία όλοι πάνε το κατιτίς τους ή μαγειρεμένο ή από το χωράφι στον παπά γιατί έτσι νιώθουν και θέλουν, ξέρω γιατί έχω γνωστό παπά. Ας ζήσει και αυτός έτσι, ας τον ζήσουν οι κάτοικοι. Χρειάζεται να ξεσηκωθούμε πέρα από κάθε συμφέρον και οι παπάδες είναι η καλύτερη περίπτωση για αυτό, πάντα ήταν Ιστορικά σε αυτή τη χώρα. Πως ξεκινήσαμε τον ξεσηκωμό ενάντια στους Τούρκους μετά από 4 αιώνες; Με το “σύνθημα” και τις καμπάνες του Παλαιού Πατρών Γερμανό, έ! ας είναι ο παπάς της Σκύδρας!! ας είναι κάποιος….. και τώρα καταλαβαίνω πολύ καλά ότι πράγματι “φάγανε” το Χριστόδουλο που γενικά δεν πολυχώνευα (τον θεωρούσα αλλαζόνα) και θεωρούσα μπούρδες τα περί “φαγώματος”…. είχαν ετοιμάσει, έχουν προσχεδιάσει εδώ και χρόνια το τέλος μας και είδαν με τεράστια έκπληξη, έναν λαό που κατάφεραν να κοιμίσουν και να αποπροσανατολίσουν έτοιμο και “βούτυρο στο ψωμί τους” να ξεσηκώνεται και μόνο ένας παπάς να καταφέρνει να κατεβάσει 1 εκατομμύριο λαού στο δρόμο …. ήταν ο μόνος που θα τους χάλαγε τώρα τα σχέδια…….

    15. Οταν δεν υπαρχει κρατος και ειναι εντολοδοχοι γινεται εμφυλιος

    16. καιρος ειναι να βγουνε και οι καραμπινες……………….

    Comments are closed.