ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ – Η PFIZER ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19 ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ!

    Κοινοποίηση:
    koronaios- embolio

    Η γιγάντια αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Pfizer προβλέπει να ζητήσει επείγουσα έγκριση για το εμβόλιό της κατά της Covid-19 από τις αμερικανικές αρχές την τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της.

    «Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής, υποθέτοντας ότι τα δεδομένα θα είναι θετικά, η Pfizer θα ζητήσει επείγουσα έγκριση χρήσης στις Ηνωμένες Πολιτείες λίγο αφού περάσουμε το στάδιο της ασφάλειας, στη διάρκεια της τρίτης εβδομάδας του Νοεμβρίου», αναφέρει ο Άλμπερτ Μπούρλα σε ανοικτή επιστολή του που δημοσιοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. COVID-19 Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
      ΑΝ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΤΡΑΜΠ,
      ΑΝ ΚΑΤΑΦΑΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΘΑΣΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ. ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΜΒΙΛΙΟ SPUTNING.
      ΤΙ ΠΑΙΓΝΙΓΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΟΣΗΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΣΥΣΣΩΜΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ.

    2. Να έχουν ίντερνετ τα παιδιά. Να μπορούν να επικοινωνούνε με τους απέναντι. Να οργανώνονται όποτε θελήσουν. Να γράφουν και στις παρέες τους τι καλά περνάνε, να τους δείχνουν φωτογραφίες στο facebook για να βλέπουν κι εκείνοι τι καλά είναι εδώ και πόσο ηλίθιοι είναι οι Έλληνες ιθαγενείς και να ετοιμάζουν τα μπαγκάζια τους για την εισβολή.

    Comments are closed.