ΝΑ ΓΙΑΤΙ “ΚΑΙΓΕΤΑΙ” Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ… “ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ 572 ΧΡΟΝΙΑ! ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ – ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ Σ@ΒΡΑΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΑΛΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ….

    Κοινοποίηση:
    1

    Ο Τούρκος ναύαρχος ε.α., Τζιχάτ Γιαϊτζί (Cihat Yaycı), καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, υποστήριξε ότι, τα κοιτάσματα στο ανατολικό Νότιο Κρητικό Πέλαγος επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες της Τουρκίας για 572 χρόνια.


    Κρατούσε μάλιστα κι ένα χάρακα για να δείχνει την περιοχή που αναφερόταν, όπως βλέπετε και στην εικόνα.

    Πρόκειται για θαλάσσια περιοχή εντός της ελληνικής ΑΟΖ, αλλά κι εντός της έκνομης και άκυρης συμφωνίας που σύναψε το ισλαμιστικό καθεστώς της Άγκυρας με το ισλαμιστικό καθεστώς της Τρίπολης της Λιβύης.

    Είναι η ίδια περιοχή που κατοχυρώθηκε με την τμηματική συμφωνία οριοθέτησης ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου.

    Δεν είναι «αμφισβητούμενη περιοχή», όπως συνηθίζει η διεθνής διπλωματία να χαρακτηρίζει θαλάσσιες περιοχές που δεν έχει συμφωνηθεί ΑΟΖ μεταξύ των παράκτιων κρατών.

    Η περιοχή του ανατολικού Νότιου Κρητικού Πελάγους έχει πράγματι μεγάλα κοιτάσματα, όχι να καλύπτουν τις ανάγκες της Τουρκίας για 572 χρόνια, όπως ισχυρίζονται ημιπαράφρονες Τούρκοι απόστρατοι, αλλά εκεί όντως έχει εντοπιστεί μεγάλος και σημαντικός πλούτος, που η Τουρκία θέλει να αρπάξει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ναι όλη η Μεσόγειος και το Αιγαίο είναι γεμάτη πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
      Ρε μη σας δουλεύουν.Αέρα κοπανιστό έχουν και αν υπάρχει κάτι λίγο εκεί που είναι οι τιμές δε συμφέρει να το βγάλουν.

    2. αντι για διαλογος. με την τουρκια ., ελλαδα – γαλλια -αιγυπτος – ισραηλ, στρατιωτικη συνεργασια και να καταστρεψουν την τουρκια στρατιωτικα και γεωπολιτικα, να μην ξανασηκωσει κεφαλι στο διηνεκες

    3. ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ? ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ….ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΞΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ….ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ.

    4. Ν’ αγιάσει αυτό το παιδί…. Κουλης ο απόλυτος αρχηγός. Θα τον ψηφίζουν μέχρι κ τα εγγονια μου.

      1. Αντε πίσω στην πατριδα σου εσυ. Πίσω στην Τουρκια, μογγολε.

    Comments are closed.