“ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Γ@ΜΙ@ΣΑΙ, ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ”. ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ. ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ… ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟΨΕ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΡΟΒΙΕΣ

    Οργή λαού από την ανικανότητα της κυβέρνησης να ελέγξει τις φωτιές όχι μόνο στην Αττική αλλά και στις Ροβιές στην Εύβοια, όπου σημειωθεί μια άνευ προηγουμένου καταστροφή.

    Σε βίντεο την ώρα ζωντανής μετάδοσης της κρατικής ΕΡΤ από τις Ροβιές Εύβοιας, κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούν να κρύψουν την οργή τους για το ότι εγκαταλείφθηκε  η περιοχή στο έλεος της φωτιάς με τις δυνάμεις πυρόσβεσης να έχουν δώσει όλο το βάρος τους στην Βαρυμπόμπη την ώρα που η βόρεια δυτική Εύβοια γινόταν στάχτη  από τις φλόγες.

    Μάλιστα ένας εκ των κατοίκων δεν μπόρεσε  να συγκρατηθεί λέγοντας ενώ υπήρχε ζωντανή σύνδεση με την ΕΡΤ: «Μητσοτάκη γ@μι@σ@@ ρε μ@λ@κ@».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    78 Σχόλια

    1. Πώς γίνεται να είναι πιο κατάλληλος πρωθυπουργός ο Κούλης, πονάει πολύ …..

    2. Οπου βρουμε.καμερακαι δημοσιογραφο ολοι να.λεμε Μητσοτάκη γαμιεσαι

    3. Είπε αυτό που θέλουν να φωνάξουν 10.000.000 Έλληνες. Έτσι όπου βλέπουμε live μεταδόσεις μπινελίκια να φοβούνται να βγουν στο δρόμο οι ρουφιάνοι.

    4. Η ΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ!!! ΧΡΗΖΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ!!!

    5. Τα υπνωτισμενα απο τα προδοτικα καναλια μας την κανουν την ζημια που τους ψηφιζουν…

    6. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ Ο ΣΤΟΜΑΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ !
      ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ !!!!!

    7. Η ευρώπη είχε να συντρέξει την τουρκιά. Γιατί ο γαμημένος αλήτης δεν προσέτρεξε στην πολιτική προστασία της εε, αφού εσωτερικά αποδείχθηκε ανεπαρκής;;;

    8. Επειδή τα καλοταισμένα τουρκοκάναλα τους εξυμνούν, κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν την αγανάκτηση του κόσμου. Καήκανε οι άνθρωποι και αυτοί τους δουλεύουν όπως τους δούλευε ο τσίπρας στο μάτι. Απλά τούτοι ξεπέρασαν κάθε όριο γιατί όλη μέρα μιλάνε γισ τα ασφαλή εμβόλια(που δεν είμαι και ασφαλή) και η χώρα καταστρέφεται. Και ρίξανε δακρυγόνα στο σύνταγμα σε ειρηνική διαδήλωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Έρχεται τσουνάμι υπαλληλάκια των φαρμακευτικών κσι των μκο.

      1. Ε και; Εσείς ξεκολλάτε με τα κομματα μαλάκες ηλίθιοι νεοέλληνες.

      2. Γιατί, αυτό κάνει τον μιζοτάκη να γαμιέται λιγότερο;;;

    9. Γιατι λετε ωωω αφου ειναι μαλακας ο γουρλοματης.

    10. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ!!! ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!! ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!…ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΝΟΣ!!!! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΛΕΟΝ!!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!! Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!!!!

    11. Ο ΚΟΥΛΗΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ-ΚΛΑΣΤΗΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΥΡΟ-ΚΛΑΣΤΗΣ!!!

    12. Ένας τέτοιος αν γίνει πρωθυπουργός ένας ρε παιδί μου θα γίνει ο πορδοσαλτε … πρωκτοσαλτε

    13. Αρκετα πια με τον λογοκριμενο ή τον πολιτικα ορθο λογο… Μιλησε οπως μιλουν για τους πολιτικους οσοι Ελληνες δεν εξαρτωνται απο τους πολιτικους (ορνιναντσες, αποσπασμενοι σε γραφεια, αυτοι που κανουν δουλειες με το κρατος κλπ)

    14. Ζώα οχι Τούρκους ούτε πακιστανούς ούτε τζιχαντιστες ούτε Αφγανούς χρειάζεται η Ελλάδα για να τις βάλουν φωτιές αλλά μόνο δεξιούς και αριστερούς για να ρίχνουν κυβερνήσεις φάτε κουτόχορτο και ψηφίστε τον καλύτερο βοσκό πάλι ζώα δεν καταλαβαίνετε τίποτα φάτε παραμύθι

    15. …..ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@@@ΣΑΙ ΡΕ Μ@@@Κ@…!!!..ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΣΤΟ ΕΞΗΣ!!!

    16. Τι βρίζετε ρε παιδιά; Το βλαμμένο το είπε “θα πολεμήσουμε τον Νατιβισμό. Τι δεν καταλάβατε; Ε;

    17. Καλά τα είπε ο άνθρωπος….συμφωνώ μαζί του..
      Πήραν τοσα πολεμικά αεροσκάφη και όχι πυροσβεστικά αεροσκάφη που χρειάζονται στην Ελλάδα…

    18. Μητσοτακη γα@@@@@….και οπου ξαναδω καμερα και εγω θα φωναξω μητσοτακη γα@@@@@.Να βαλει στον …..ολα τα εμβολια

    19. Ε όχι κι έτσι . Έπρεπε να πει ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ ΖΑΒΟ.

    20. Ο κόβιντ είναι το Βατερλώ τού Γκαντεμόσαυρου. Θα έχουν, όλοι τους, πολύ κακό τέλος.

    21. Τον Μητσοτάκη το μόνο που τον νοιάζει είναι να πουλάει εμβόλια για να παίρνει μίζες και μπόνους.

    22. ΑΑΑΑΑΚΡΙΒΩΣ… ΕΚΑΨΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… ΑΑΑΑΑΑ ΜΠΡΑΒΟ… ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΔΟΘΗΚΕ…. ΚΑΨΤΟΥΣ?!!!!

    23. KOULI.. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΨΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ…. ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ #ΜΕΣΣΙΑ# ΣΟΥ…. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ… ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΤΩΣΩ… ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΑΠΑΝΤΑΕΙ…. ΚΑΨΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…. ΔΗΛ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ… ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΜΗ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ…. ΕΜΒΟΛΙΟ

    24. Επιτέλους κι ένας συμπατριώτης μας που μίλησε ακριβώς όπως ορίζουν οι τρέχουσες Εθνικές συγκυρίες .. .

    25. Παιδιά ο γκούρλο τρώει πολύ θάψιμο. Όλοι τον σκυλοβρίζουν στο διαδίκτυο, στις παρέες παντού. Οι μόνοι που τον υποστηρίζουν είναι κάτι πουστ@γέροι που παίρνουν παχυλή σύνταξη και χαίρονται να βλέπουν τους νέους να υποφέρουν από φτώχεια, εγκλεισμούς και απόγνωση.

    26. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΕΡΙ ΤΟΥΣ…ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ…. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΠΟΙΟΣ ΠΤΑΙΕΙ… ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧΧΧΧΧ ΚΑΥΛΑΑΑΑ… KOULI BASTARDO….

    27. Χαχαχα χαχαχα χαχα
      Σε μια φράση η καλύτερη κριτική!!!

    28. Το θέμα είναι οι πράξεις, παιδιά. Πράξεις, όχι λόγια.

    29. Κύριε ελπίζω να μην είσαστε Δημόσιος ή Ιδιωτικός Υπάλληλος….. Αν πάλι είστε ελεύθερος επαγγελματίας καλά ξεμπερδέματα με ΣΔΟΕ ΙΚΑ κτλ….

    30. Οπου δειτε καμερες βριστε τον κ@ργιολη τον φουστη

    31. Ευτυχώς δεν καίγεται η θάλασσα…. Ειδάλλως με τόση ανικανότητα θα έπαιρνε κι αυτή….

    32. Ο Κυριάκος εκδικείται και απολύει όποιον τον βρίζει…..

    33. Αλήτες Προδότες Πολιτικοί

    34. ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΤΙ ΠΟΥΣΤΗΡΛΗΚΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΡΠΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ;
      ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ.
      ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ, ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.

    35. Όπως τα λέει ο άνθρωπος είναι. Άφησαν να καεί Βαρυμπόμπη και Εύβοια. Και σου λίγα του έσυρε του ανεμελου.

    36. ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ…ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΠ’ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ

    37. ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΣΘΗΣΗ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΑ.ΤΟΥΣ.ΒΟΥΛΟΣΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΥΛΗ ΓΟΥΡΛΟ ΘΑ ΨΥΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΟΡΓΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ .ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΦΩΦΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΤΗΤΙΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟ ΣΚΑΤΑ ΣΕ

    38. Ο η Κουλη και γαμιετε και αρχιμαλακο είναι. Δηλαδή τι πρέπει να πούμε;;;;; Ότι έχουμε πρωθυπουργό με αρχιδια;;;;; Μισό αρχιδι αν είχε θα είχε λίγη αξία! Αλλά, τι να περιμένει κανεις από ένα μπάσταρδο της μαλακος.

      1. Συνεχώς μπερδεύεσαι! Δεν λέμε ότι έχει, ότι είναι λέμε…

    39. Και τι να κάνει ρε τύπε όταν ο εχθρός έχει στείλει Πακιστανους Τζιχαντιστες Αφγανούς εμπρηστές με εντολή να χτυπήσουν τον πολιτικό που στρίμωξε σε έναν χρόνο τον πολύ κΕρντο κάνοντας τον πολύ λίγο;;; Ε;;; Άντε για κούρεμα στον Πακιστανοί της γειτονιάς σου με 5 ευρώ και παράτα μας

      1. Να μην απολύσει 5.000 δασοπυροσβεστες,μνημονιακη εντολή,όπως έκλεισαν και νοσοκομεία ενώ αντιθέτως προσέλαβε μπάτσους να κάνουν τι; Να κυνηγάνε με τα γκλομπ τον κοροδοιό και τις φωτιές; Πονηρέ που φταίνε οι τζιχαντιστές για ότι ζούμε και όχι οι παγκοσμιοποιητές και οι μαριονέτες τους.

        1. Ακριβώς φίλε μου εγώ ήμουνα ένας από τους 5000 της δασοπροστασίας Πάρνηθας Βαρυμπόμπης Τατοϊου μας απέλυσαν…..

      2. σου θίξανε τον π@υστροκούλη; τα ίδια κουμάσια είστε

      3. Να τον στειλει πισω στο πακισταν… όπως εκανε τοτε το 1969 ο “άλλος”.

      4. μπλα,μπλα,μπλα, πραγματικά, να τον έχεις εσύ ήρωα, που…στρίμωξε τον Ερντο!!!! μάλλον εμάς έχει στριμώξει και μας βαράει αλύπητα, χωρίς ίχνος ανθρωπισμού και συμπόνιας!!!!!!

        1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑΙ,Ο ΕΜΒΟΛΙΟ-ΚΛΑΣΤΗΣ!!!

      5. λωλογλύφτηες ξεφτολισμενα δουλιλά δημοσιοπουστακια

      6. Ποιον στριμωξε βρε γίδι που 100! Αλιευτικά ψαρεύουν έξω από την Λήμνο και την Μυτιλήνη!
        Τραβα κοιμήσου να δεις τον Κυριάκο ηγέτη.

      7. Τι λες ρε μαλακισμενο κομματοσκυλο ;;; ποιον στριμωξε ρε μαλακα ;;; σε ποιον πλανητη ζεις ρε ηλιθιε ;;; Ο Μητσοτακης στριμωξε τον Ερντογαν ρε μαλακα που σε λιγο θα μιλαμε τουρκικα και το Αιγαιο θα γραφετε στα τουρκικα ;;;;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε σε χτυπησε το εμβολιο του πλασιε στο κεφαλι ;;;;;; χαχαχαχαχαχαχααχα ρε Χιο τι λεει αυτος εδω ;;;; τωρα σε ξεπαγωσαν ;;;;; χαχαχαχαχαχαχα

      8. Ψήφισε κιαλο το Κουλη μέχρι να καεί όλη η χώρα. Δεν έχουν καεί όλα ακόμα έχουν μείνει μερικά δάση.

      9. Ποιος εχθρός ρε ΜΑΛΑΚΑ ηλίθιε; Γαμιέσαι και σύ και ο κούλης μαλακισμένο.

      10. Τι λες ρε μεγάλε;;;;;; Εγώ άμα στείλω στο σπίτι σου καμία δεκαριά θα τους βάλεις μέσα;;;;; Κάνε μας τη χάρη ρε μεγάλε.Μη λες ανέκδοτα.

      11. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΣΑΙ??? ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΙΕΙ..ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ??? ΠΟΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ??? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ???

      12. Μπλαμπλαδα
        Ποιον ερντογαν στριμωξε και που ακριβως???
        Περσι το καλοκαιρι μια χαρα σουλατσοκρουαζιερα εκανε το Ορουτς Ρεις!!

    40. Υπάρχουν εκτεταμένες αναφορές ότι δεν εμφανίστηκαν ποτέ αεροπλάνα και πυροσβεστικά σώματα σε διάφορες περιοχές από τους κατοίκους. Είναι ολοφάνερο ότι αυτό έγινε στρατηγικά.

      Επίσης υπάρχει συσχέτιση ανάμεσα στις ανεμβολίαστες περιοχές και σε καταστροφές. Οσους δεν μπορούν να στείλουν με ενέσεις τους καταστρέφουν αλλιώς τις περιουσίες με Lockdown και φωτιές, αφορά κυρίως ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας με περιουσίες και συντάξεις, δημόσιους υπαλλήλους, αναπήρους, φυλακές, στρατό. Οπου η ψευδοκυβέρνηση αυτή βλέπει ότι υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις τα κόβει δια της ενέσεως και πυρκαγιών. Αυτό σε συσχέτιση με τις αντικειμενικές αξίες που ανέβασαν για να αναγκάσουν όταν πεθάνουν να πουληθούν από τα παιδιά τους που δεν έχουν χρήματα. Παπάδες απολύονται επίσης με ασήμαντες αφορμές τον τελευταίο καιρό από το δημόσιο επειδή δεν δέχτηκαν να εμβολιαστούν. Δεν το λένε άμεσα αλλά έχουν δώσει έμμεσα εντολές για απολύσεις. Τους υπόλοιπους ούτως ή αλλως θα τους τελειώσουν δια της ενέσεως.

      Περιοχές όπως οι παρακάτω έχουν δηλωθεί ως ανεμβολίαστες και αργότερα είδαμε ότι σχετίστηκαν με οικονομική καταστροφή:

      Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Φλώρινα, Κοζάνη, Ιωάννινα, Γρεβενά, Λάρισα, Μαγνησία, Αιτωλοακαρνανία, Βοιωτία, Εύβοια, Αχαΐα, Κέρκυρα, Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο Κρήτης, Νάξος, Τήνος, Άνδρος, Μύκονος, Κάλυμνος, Λέσβος και Αττική (πλην Νήσων) είναι περιοχές που δηλώθηκαν ως ανεμβολίαστες και αργότερα σχετίστηκαν με οικονομική καταστροφή.

      1. ΑΑΑΑΑΚΡΙΒΩΣ… ΕΚΑΨΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… ΑΑΑΑΑΑ ΜΠΡΑΒΟ… ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΔΟΘΗΚΕ…. ΚΑΨΤΟΥΣ?!!!!

    41. Μας καταστρέψαν την πατρίδα τα μ@υνοπανα, 400 ευρώ βασικό, υποθηκευσαν τα πάντα, έφαγαν τα λεφτά, βάζουνε μπουρλότο να θάψουν τον λιγνίτη για να μην έχουμε ενεργειακή αυτάρκεια, άστεγος κόσμος χιλιάδες, καίνε τα λιοδεντρα ετούτη την στιγμή σε όλη την Ελλάδα. Οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων. Στο προεδρικό μαζεύτηκε η μαφία και πέταξαν την Ελληνικη σημαία. Μάλλον πανυγηριζαν για αυτό που σήμερα κάνουν. Και πάνε πολιτικοί στον κόσμο που τώρα χάνει τα πάντα και αυτοι…. τους δέχονται. Συγγνώμη άλλα καλοι μ@λακες είσαστε. Μιλάτε με τον δολοφόνο σας………….

    42. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Ρε παιδιά τόσο χοντρό μπινελίκι δεν νομίζω πως έχει φάει ποτέ άλλο πρωθυπουργός. Μόνο για τα εμβόλια ενδιαφέρεται και τίποτε άλλο
      Το καλύτερο που έχει να κάνει για τη χώρα να φύγει αύριο πρωί μαζί με την παρέα του. Θα τη βρούμε την άκρη.

    43. τι φηφισες ρε φιλε στις εκλογες? μαλλον αυτον που βριζεις

      1. Με 48% αποχή πιο πιθανό ειναι να μην ψήφισε κανέναν. Κόφτε την καραμέλα αυτή μαλάκες. Αϊντε ξυπνάτε.

    44. που ειναι η ευρωπη γιατι δν εχουν στιλει ουτε ενα ατομο πειτε μου γιατι ?

      1. Μονο η κυπρος εστειλε 40 πυροσβεστες και 2 αεροπλανα κανενας αλλος

        1. Η Ευρώπη θα στείλει τις Ανεμογεννητριες…. Μη τα θέλετε κι όλα δικά σας….

    Comments are closed.