ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ: ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑΤΟ;

    Κοινοποίηση:
    a-3

     

    Στις 8 Οκτωβρίου, γύρω στις 6 το πρωί, μια μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε στη Γέφυρα της Κριμαίας που συνδέει τη Δημοκρατία της Κριμαίας με την ηπειρωτική Ρωσία.
    Οι τοπικές αρχές ανέφεραν ότι η κίνηση αυτοκινήτων και τρένων στη γέφυρα της Κριμαίας ανεστάλη λόγω πυρκαγιάς στη δεξαμενή καυσίμων (φωτογραφίες δείχνουν φωτιά στο σιδηροδρομικό τμήμα της γέφυρας και ένα εμπορευματικό τρένο με δεξαμενές καυσίμων εκεί).
    Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Κρατική Ενιαία Επιχείρηση «Crimean Railway», η εμπορευματική αμαξοστοιχία, στην οποία η δεξαμενή πήρε φωτιά, αποσύρθηκε από τη γέφυρα της Κριμαίας.
    «Εργασίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται σε εξέλιξη.

     Τα αίτια του συμβάντος εξακριβώνονται», πρόσθεσε η υπηρεσία.

    Είναι πολύ πιθανό το περιστατικό στη γέφυρα να ήταν αποτέλεσμα επίθεσης από το καθεστώς της Ουκρανίας ή τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ (στην πραγματικότητα, το ΝΑΤΟ διαχειρίζεται άμεσα τις στρατιωτικές ενέργειες των δυνάμεων της Ουκρανίας).
    Αυτή η άνευ προηγουμένου επίθεση θα σηματοδοτήσει το νέο επίπεδο κλιμάκωσης, το οποίο επιβεβαιώνει την ετοιμότητα του ΝΑΤΟ και του καθεστώτος – μαριονέτα της Ουκρανίας να επιτεθούν σε ζωτικής σημασίας μη στρατιωτική υποδομή βαθιά μέσα στο ρωσικό έδαφος.

    Μια τέτοια επίθεση απαιτεί αποφασιστική και ταχεία απάντηση από τη Ρωσία.
    Εάν αυτό δεν συμβεί, είναι πιθανό οι συχνές επιθέσεις σε ζωτικής σημασίας έργων υποδομής στη Ρωσία να γίνουν καθημερινό φαινόμενο στο εγγύς μέλλον.
    1-3-781x1024.jpg

    Krimaiaaaa.png
    4-1-768x1024.jpg

    Δείτε εικόνες και βίντεο


    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. θα το πατησουν καποια στιγμη το κουμπι κ θα γινει ολοκαυτωμα ,να τρεχουμε στα καταφυγια

    2. Πόσο δίκιο έχει ο Καντιροφ που πρέπει να αναλάβει την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων. Τους δυτικούς τους αντιμετωπίζεις βρώμικα όπως παίζουν και αυτοί. Δεν υπάρχει ουκρανικός στρατός, ΝΑΤΟ και Ευρώπη εναντίον Ρωσίας στο ουκρανικό έδαφος. Οι δυτικοί χτύπησαν με τρομοκρατικό χτύπημα ρωσικό έδαφος, οι Ρώσοι πρεπει να απαντήσουν με το ίδιο νόμισμα τους Ευρωπαίους. Όσο η Ευρώπη μένει ήσυχη πως δεν έχει προβλήματα στο εσωτερικό της τόσο θα έχει την δυνατότητα να προχωρά σε τρομοκρατικες ενέργειες. Εάν δεν καταλάβει ο πουτιν αυτό που λέει καιρό τώρα ο Καντιροφ και πολλοί στρατηγοί πως πρέπει να χρησιμοποιηθούν πράγματα εντός εε και να αποσταθεροποιηθει, συνεχώς θα πέφτουν θύματα των δυτικών. Δώσε ένα σαφές μυνημα εντός ευρωπης πως δεν θα δεχτείς άλλη φορά τρομοκρατική επίθεση, σαφές και κατανοητό.

      1. @kostaki Κάτσε μη γλεντήσει την μάνα σου και λες αλλά μετα

    3. Ο Ρωσικός λαός πιο χαζός κ από τα λάχανα κ νομιζα τον Ελληνικό λαό πιο χαζό! Τέτοιο δούλεμα ούτε στην Ελλάδα δεν πέφτει!Στο τέλος θα τους ρίξουν κ μια πυρηνική μέσα στην Μόσχα τα γεράκια της Αμερικής κ θα τρώνε ποπ κορν κ θα γελάνε με τους βλάκες!

    4. Το Ρωσικό φασιστικό καθεστώς βυθίζεται!!!!!!!!! Ο Χιίτλερ Βλαδίμηρος ιδρώνει. Και μετά τι:

    5. Μην εχετε την ουκρανια ικανη για τετοιες δολιοφθορες ειναι μια παμπτωχη χωρα με τεραστια εκταση λουκουμι για τα συμφεροντα της Αμερικης. Η θα κηρυξει πολεμο ο πουτιν η υα υποχωρησει με καταστρεπτικες συνεπειες για την ρωσια. Εσεις τι νομιζετε οτι θελει να κανει ο Αμερικανος;

    6. Πολύ σωστά τα λέει το Κρεμλίνο…όπως πάντα!! Όταν εμείς βομβαρδίζουμε πόλεις και χωριά εκτελούμε ευγενές έργο! Όταν όμως οι αμυνόμενοι ανατινάζουν τη γέφυρα μεταφοράς ρωσικού στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία, αυτό πρόκειται για τρομοκρατία το δίχως άλλο!! Εμείς πάλι οι ηλίθιοι τόσα χρόνια τιμούμε τους τρομοκράτες του ΕΑΜ και ΕΛΑΣ ως αντιστασιακούς

    7. Δολιοφθορά. Αλλά επειδή ο Βλαδίμηρος είναι μεγάλος παίκτης μπορεί να το έκανε και ο ίδιος για να θολώσει τα νερά.

      1. μεγαλε ψαξτο το θεμα σου ,μην το αφησεις ετσι . θα χειροτερέψεις

      1. Τι θα τους κάνει; Θα τους κηρύξει τον πόλεμο; Α ξέχασα ,ο κοντοστουπης σοβιετικός δεινόσαυρος,έχει και πυρηνικά! Πυρηνικά δεν τόλμησαν να ρίξουν οι Αμερικανοί ,στη Κορέα και στο Βιετνάμ όταν χανανε τον πόλεμο. Και είναι 12000χιλιομετρα μακριά… Θα ρίξει ο παλαβός στην αυλή του γείτονα του ; Γεροξεκουτιανες από τα Viagra ρε παππουλη,τράβα στα εγγόνια σου και άσε νέους να πάνε μπροστά την χώρα .

        1. Λογικά αυτά που λέτε κύριε συνάδελφε , αλλά μερικές φορές ένας παλαβός μπορεί να φέρει την καταστροφή

    8. Τελικά άλλες είναι οι δυνάμεις από πίσω που θέλουν να διατηρείται αυτός ο πόλεμος για πολλούς λογους. Πούτιν και Μπαιντεν απλώς μαριονέτες.

    9. Η φήμη της ανίκητης αρκούδας γκρεμίζεται μέρα με την μέρα.
      Επιτέλους ώρα να σταματήσει αυτός ο ανόητος πόλεμος και να καθήσουν να τα βρούνε. Ο πόλεμος που επέφερε τόσα αθώα θύματα και από τις δύο πλευρές και τόσο μεγάλη ζημιά έκανε στην διεθνή οικονομία και στον πλανήτη γενικότερα. Και βλέπω κάποιοι φωνάζουν και εξωθούν και τους δύο αντιπάλους σε αντίποινα και ανταπόδοση.Σίγουρα είναι να διερωτάται κανείς.

    10. Απ΄ ότι φαίνεται ο πρίγκηπας (τσάρος) ήταν γυμνός.

    Comments are closed.