ΜΥΡΙΖΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ: ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΜΕ ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ! ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ «ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΤΥΠΟ» ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΟΠΕΤΣΩΜΕΝΑ ΜΜΕ! ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ…

    Κοινοποίηση:
    ISRAHL

    Το 4πλα εμβολιασμένο Ισραήλ περνάει το έκτο πανδημικό κύμα της νόσου Covid με τις υγειονομικές αρχές να προειδοποιούν ότι πολλοί ασθενείς είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ, παράλληλα, καταγράφεται αύξηση του αριθμού των θανάτων. Σύμφωνα με στοιχεία του ισραηλινού υπουργείου Υγείας, 11.438 πολίτες βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό την Κυριακή, ενώ την τελευταία εβδομάδα τα κρούσματα ανήλθαν σε 68.000.

    Όπως αναφέρει η ισραηλινή εφημερίδα «Jerusalem Post», τα νοσοκομεία σε όλη τη χώρα καταγράφουν αύξηση των ασθενών που νοσηλεύονται, εκείνων που νοσούν σοβαρά όπως και του αριθμού των νεκρών.

    Στην τελευταία καταμέτρηση του ισραηλινού υπουργείου Υγείας, 53.828 άτομα είχαν ενεργή λοίμωξη, τα περισσότερα από αυτά είχαν προσβληθεί από την υποπαραλλαγή της Omicron «BA.5».

    Υπήρχαν 285 ασθενείς σε σοβαρή κατάσταση και 56 σε κρίσιμη, όπως ανέφερε το υπουργείο προσθέτοντας ότι 50 χρειάστηκαν αναπνευστήρα.

    Το ίδιο συμβαίνει και στην πιο εμβολιασμένη χώρα της ΕΕ την Πορτογαλία, που αποτελεί το επίκεντρο ενός νέου κύματος της πανδημίας της COVID-19, φέρνοντας επαναφορά ορισμένων περιοριστικών μέτρων, σύσταση μάσκας, ενώ έχει ξεκινήσει και ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων με 4η δόση… και αναρωτιέται κανείς κάλο έχουν στον εγκέφαλο;

    Παράλληλα οι λιγότερο εμβολιασμένες χώρες δείχνουν να τα καταφέρουν καλύτερα. Σε πολλές χώρες στην Αφρική με εξαίρεση την Νότια Αφρική, ο κορονοϊός δείχνει να μην είναι σοβαρό πρόβλημα.

     

    Στην Ελλάδα αυτοί που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 41 (46.59%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 47 (53.41%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι (τρεις δόσεις) με τον αριθμό τους συνεχώς να αυξάνεται.

     

    Το ερώτημα είναι αν συνεχίζουμε να έχουμε το Ισραήλ και την Πορτογαλία ως χώρα πρότυπο και γι’ αυτό συστήνουμε την 4η δόση στον Ελληνικό πληθυσμό; ποια ακόμη απόδειξη χρειαζόμαστε για να πούμε πως με τα εμβόλια τελικά δεν δόθηκε λύση;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Εγώ ακόμα περιμένω το τείχος ανοσίας. Πότε θα είναι έτοιμο;

    2. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ… ΕΓΙΝΑΝ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΛΟΜΠΥ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ…

    3. Μπράβο στον κτηνίατρο Μπουρλά που επιτελεί το καθήκον του! Αφάνισε την ανθρωπότητα Αλμπέρτο. Και ένα βραβείο Νόμπελ ιατρικής από ´μένα στο αγόρι

    4. ΠΡΙΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΜΕ ΤΟΥΣ “6 ΕΚΑΤ. ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” ΤΩΡΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ…ΕΙΡΩΝΙΑ???

    5. Κατρχάς δεν είναι εμβόλια!!Είναι πειραματικά σκευάσματα δηλητήρια και είναι για τα σκουπίδια.Να δούμε αν θα λογοδοτήσουν οι εγκληματίες ολετήρες όλης της υφηλίου!!Φυσική ανοσία μόνο κι ο Θεός βοηθός.

    6. φυσικά και βρέθηκε λύση το πως μπορούν να μας αφανίζουν ,άρα τα εμβόλια τους έχουν πετύχει .

    7. Oi μιζες απο τα εμβολια δεν ειναι ευκαταφρονητες.Αν δουμε το ποθεν εσχες πολιτικων και μαλιστα αυτων που διαφεντευουν τις τυχες μας σε εποχες πανδημιας βλεπουμε πως αυγατιζουν τις περιουσιες τους.και αυτο κατι λεειta

    8. Τα εμβολια απεδειξαν περιτρανα οτι ειναι για τον π@ύτσ@ και τώρα που θα ερθει η 4η δοση κοιτάξτε να μην ποδοπατηθητε γιδια…..

    9. 41 (46,59%) ανεμβολιαστοι η’ ΜΕΡΙΚΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ Τι δεν καταλαβαινετε ???? με 2 δοσεις ειναι μερικως εμβολιασμενοι και τους μετρανε με τους ανεμβολιαστους Η πουσ@ια σ’ολο της το μεγαλειο

    10. Στην Ελλαδα παντως αποδεικνυεται, οτι δεν ειναι υπευθυνος ο κοροιδοιος, για τους θανατους! Και οτι προκειται, περι απατης!
      Γιατι λοιπον, να μην προκειται για ακομα μια απατη, του Ισραηλ και της Πορτογαλλιας; Την ιδια γραμμη ακολουθουν, παγκοσμιως! Αφηστε δε, που την μεγαλυτερη ζημια, την κανουν οι εμβολιασμενοι!

    Comments are closed.