ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΒΟΥΛΤΕΨΗ – ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – “ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ” ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΓΙΑΤΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΤΡΕΧΕ…ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΣΙΠΡΑ – ΟΡΜΠΑΝ (ΒΙΝΤΕΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Μαλλιά κουβάρια έγιναν στη Βουλή η Σοφία Βούλτεψη με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο και Σία Αναγνωστοπούλου.

    Ο καυγάς, εκτός μικροφώνου, στο τέλος της συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για τη λειτουργία του επιχειρησιακού γραφείου της EASO στην Ελλάδα, δεν καταγράφηκε στα πρακτικά. Η εικόνα έδειχνε πάντως, τη Σοφία Βούλτεψη να έχει σηκωθεί όρθια και να κατευθύνεται στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας κάτι στο κινητό τηλέφωνο.

    Αφορμή αποτέλεσε αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΝΔ ταυτίζεται με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Όρμπαν και ακροδεξιές απόψεις και ότι θέλει να πνίγει μετανάστες.

    «Με τον Όρμπαν δεν είναι η ΝΔ, ο Τσίπρας ήταν», είπε η κ. Βούλτεψη και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

    Όπως μετέφερε στους δημοσιογράφους ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, η βουλευτής της ΝΔ έβρισε χυδαία τον ίδιο, ενώ αποκάλεσε μω@@ τη Σία Αναγνωστόπουλου. Τον διέψευσε κατηγορηματικά η Σοφία Βούλτεψη, λέγοντας ότι αυτό που έκανε ήταν να δείξει στο κινητό της τηλέφωνο φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον Όρμπαν.

    «Αφήστε κύριε Τζανακόπουλε. Δεν ήρθαμε εδώ να εντυπωσιάσουμε. Η Βουλή έχει και ένα θέαμα, αλλά άλλο το θέαμα κι άλλο το θέατρο», σχολίασε από έδρας ο αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Αθανασίου.

    Νωρίτερα, στη συζήτηση του νομοσχεδίου ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος διαβεβαίωσε ότι «το θέμα με τους μετανάστες στην πλατεία Βικτωρίας θα ρυθμιστεί» και ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκεί 25 άτομα αν και ήταν πολύ περισσότερα.

    Ευθύνες στην κυβέρνηση ότι μόνη της δημιουργεί κρίση στο μεταναστευτικό επέρριψε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατηγορώντας την ότι μείωσε τα διαθέσιμα διαμερίσματα και τις ξενοδοχειακές μονάδες.

    «Αυτή τη στιγμή βρίσκονται άνθρωποι στο δρόμο με ευθύνη της κυβέρνησης, μη βλέπουμε διαρκώς θεωρίες συνωμοσίας ότι κάποιος τους καθοδηγεί, γιατί ζούμε τις συνέπειες απουσίας μεθόδου και προγραμματισμού», είπε από το ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Καμίνης.

     

    boultepsi-tzanakopoulos

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Μακαρι εθνοπροδοτες να εισασταν σαν τον πατριωτη Ορμπαν που δεν επετρεψε να γινει η Ουγγαρια καταφυγιο λαθροισλαμιστων και του κολησατε την ετικετα του ακροδεξιου και ησυχασατε ανδρεικελα και μαριονετες της προβατινας του Βερολινου!!!!!!!!! Θα αφηνε ο Ορμπαν να γεμισει η χωρα του εγκληματιες Πακιστανους και Αφγανους και πασης φυσεως παρασιτο, να τους ταιζει και να τους χαρτζιλικωνει και αυτοι να παρανομουν, οπως γινεται στην Ελλαδα που μαζεψατε ξευτιλισμενοι την σαρα και την μαρα με συνεπεια να ζουν οι πολιτες μεσα στην ανασφαλεια!!!!!!! Αντε να χαθητε πιονια των γραφειοκρατων των Βρυξελων!!!!!!!!

    2. Δλδ ολη η φασαρία γίνεται για το ποιός φέρθηκε πιο καλά στούς λαθρό όταν κυβερνούσε.
      Ρε νταλκας κι αυτός

    3. Δηλαδη για να καταλαβω, τσακονωνταιγια το ποιος προδίδει καλύτερα τους Ελληνες;;; Γιατι οταν τσακονωνται για το ποιος στηρίζει περισσότερο και καλύτερα τους λαθρο, προδίδουν τους Ελληνες. Εμεις, η αυτοι που τους ψήφισαν τελος παντων,τους βάλαμε εκει για να στηρίξουν τα δικα μας συμφεροντα, οχι των λαθρο. Στον διάολο να πανε ολοι τους. Αριςτεροι και δεξιοι, αν και πλεον δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ τους, ιδιοι ειναι και ανταγωνίζονται ο ενας τον αλλον στην προδοςια.

    4. Δηλαδή, για να καταλάβουμε και εμείς, που δεν έχουμε και το επίπεδο εφυίας του Νεοφαυλοκράτη..Ο Όρμπαν είναι πολύ κακό πράμα…πιθίκια Νεοδημοκράτες..και το παίζετε στα χωριά και παλιοί Εθνικόφρονες..δίποδα σκουλίκια, που το μόνο πράγμα που σας ενδιαφέρει πάντοτε είναι να είστε καλά δουλάκια σε αυτούς που σας πηδάνε και σας πληρώνουν με ένα δίφραγκο..

    5. Λειπει η Γατα(Κουλιςςς) και τα ποντκια χορευουν.

    6. Τρώγονται τα κοκόρια με τις κότες για το ΘΕΑΘΉΝΑΙ

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ 🇬🇷

    7. Η ΒΡΩΜΟΓΡΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ ….
      ΜΠΑΖΟ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΓΡΙΕΣ ΜΕ ΜΠΟΤΟΞ & ΤΣΙΤΩΜΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ..ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΚΑΜΠΙΑ
      “ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?”

    8. ολα τα σκατα βρωμανε ολοι ιδιοι ειναι οσο κυρια μου για τον ουγκρο καλα κανει αν το κανει για αυτο εχει χωρα καθαρη απο παρεισακτους

    9. ´´Κερία βολτεψή´´,´´κερία βόλτεψή´´.ρε τις μαλάκας είναι αυτός;τι τον κρατάνε εκεί;;γιά ράτσα;;;Έλληνας είναι;;

    10. Τζανακοπουλε, ο σύντροφος σου και κολληταρι σου ο παπαδημουλης, ξέρεις τι χαρά κάνει με την μείωση χώρων στέγασης μεταναστών? Για πλάκα αγόρασε σε ένα χρόνο 9 σπίτια που ήδη τα νοικιάζει σε μκο και κονομαει τρελά λεφτά? Πες να σου δώσει κάνα ποσοστό από τα κέρδη και αφήστε τώρα τις δήθεν ανθρωπιστικες σας ανησυχίες. 5.5 ευρώ το τετραγωνικό αξίζει η ευαισθησία σας μ@λακες. Δώσε τώρα καμία πιπ@ στην αχτσιογλου να χαλαρώσεις.

    11. Προκαλούν οι βουλευτές της εγκληματικής οργάνωσης της ΝΔ με το αλλο μόρφωμα των Εξαρχείων…. Ρε ο φρουραρχος που είναι;;;….. Για τυρόπιτες στου Μικε;;;;

    12. Ολοι οι πασατεμπος στη βουλη αραξανε. Η γαλαρια των φυστυκιων ας απολαυσει το θεατρικο σοου

    13. Οι δεξιοί έχουν ξεσαλωσει.Μην πέσουν από το καλάμι απότομα και δεν το καταλάβουν .

    14. Ο κλασσικός Έλληνας πάει σε όλα τα άρθρα για να βρίσει, να ξεκατινιαστεί, να βρίσει, να δείξει οργή. Τοοοοοοοσα views τόσες κατάρες και ειρωνείες και κακίες άνευ προηγουμένου. Ένα άρθρο βλέπεις με έναν μικρό Έλληνα Αϊνστάιν και τα views είναι ψίχουλα και ούτε ένα καλό ψυχολογικά σχόλιο. Μήπως κύριε Χίο πολλοί σχολιαστές απλά βγάζουν δικά τους απωθημένα, κάποιοι άλλοι προέρχονται από κόμματα ; Κλασσικός Έλληνας

      1. Εσύ ρε καλοψυχε διεθνιστής Ελληνόφωνες που βρίσκεις το παράδοξο στην οργή του κόσμου για το πολιτικό σύστημα; ΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ,ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ,ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ;ΚΑΝΕΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΠΟΥΛΟ

      2. εσυ δεν χρειαζεται να μπεις εδω μεσα για να μας βρισεις…..
        μας βριζει το συστημα που υπηρετεις και συντηρεις…..
        οποιος μιλαει για πατριωτισμο τον αποκαλουν φασιστα τα ΜΜΕ του κατεστημενου και της διαπλοκης…..

        εσυ να μπαινεις σε κουλτουρε αρθρα και να σχολιαζεις με θαυμασμο
        για το πως εγινε καθηγητρια η αγραμματη του Τσιπρα η πως εγινε γιατρος η δασκαλα του Καραμανλη…
        ΕΙΣΑΙ Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

        1. Τόση ώρα σκέφτομαι τι να σου απαντήσω γιατί όταν οι άνθρωποι είναι τόσο παθιασμένοι όσο εσύ δεν έχεις τι να τους πεις. Λες άσχετα, ότι να ναι. Όλα αυτά που σε ενοχλούν στους άλλους μην τα φορτώνεις σε εμένα. Πήγαινε και πες τους τα. Εμένα δεν με ξέρεις καθόλου και φαντασιώνεσαι ότι εσένα εξυπηρετεί και θες να πιστεύεις. Δεν έχω καμία σχέση με αυτά που μου χρεώνεις

      3. Συμφωνώ απολύτως! Οι περισσότεροι σχολιαστές χρήζουν ψυχιατρικής εξέτασης…

    15. Μια τρίχα από τα αχαμνα του Ορμπάν,η υπεργηρη γραφική του κομματικού σωλήνα και ο Μπάρκουλης

    16. Άλλη αχώνευτη και αυτή!Κλασσική σαύρα σαν τον Αδωνι που γλύφει όλους τους αρχηγούς την ΝΔ για να κρατήσει τη καρέκλα.

    17. ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ Κ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Κ ΑΛΛΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΛΕΣ Κ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ Κ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΝΟΤΙΣΜΕΝΟΙ…

      1. Έως ότου καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας Ψηφοφορος πως δεν έχουν καμία διαφορά οι πολιτικοί “βιαστές” του πατριώτη,θα υποφέρουμε όλοι……

    Comments are closed.