ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΑΤΕ;;;; ΗΡΘΕ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΡΙΓΓΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΟΣΗ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ…

    Κοινοποίηση:
    koronoios-athina-maska

    Εμβολιαστήκατε πλήρως, τυπώσατε και το πιστοποιητικό εμβολιασμού και αναφωνήσατε “επιτέλους, τέλος”;;; Λάθος μεγάλο στην εποχή του Μητσοτάκη. Με τα νούμερα να μην βγαίνουν και τους πολίτες να μην πείθονται από ένα πειραματικό εμβόλιο, ήδη – όλως τυχαίως – ξεκίνησε η συζήτηση για τρίτη δόση. Σιγοντάρουν μάλιστα και οι απανωτές,,, μεταλλάξεις που εμφανίζονται για να σπείρουν άγχος και φόβο στον κόσμο. Να μου το θυμηθείτε… Όταν εμβολιαστεί και ο τελευταίος, θα… τελειώσουν και οι μεταλλάξεις.

    Για την ανησυχία του σχετικά με τις νέες μεταλλαξεις μίλησε και ο γνωστός κορονομάχος “τρομοκράτης”, καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας, Χαράλαμπος Γώγος πάντα στον φιλικό ΣΚΑΪ.

    Πρόταξε και την ανάγκη να υπάρξει και τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού σε συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού.
    Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε ότι ι ιοί αλλάζουν συνεχώς μέσω των μεταλλάξεων και δημιουργούνται διάφορες καινούριες παραλλαγές, από τις οποίες αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερις που είναι σημαντικές.
    «Αυτές οι παραλλαγές επηρεάζουν κυρίως την πρωτεΐνη ακίδα, την πρωτεΐνη δηλαδή που μπαίνει μες στο κύτταρο με αποτέλεσμα να επηρεάζει κυρίως την μεταδοτικότητα. Δυστυχώς, υπάρχουν πιθανότητες, και σε αυτό αναφέρθηκε και η βρετανική ομάδα εμπειρογνωμόνων» είπε.

    Στο πλαίσιο αυτό, ο καθηγητής εκτίμησε ότι «υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστούν τέτοιες μεταλλάξεις, όπως υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστούν και μεταλλάξεις με αντοχή στα εμβόλια ή στα αντιικά φάρμακα».

    Σε κάθε περίπτωση τόνισε πως υπάρχει και το καλό σενάριο που προβλέπει την επικράτηση μεταλλάξεων με χαμηλή παθογονικότητα και τη μετατροπή της πανδημίας σε μια ενδημική νόσο.

    Τρίτη δόση του εμβολίου σε συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών

    Ο κ. Γώγος ερωτήθηκε και για το αν πρέπει να γίνει και τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού για ενίσχυση της ανοσίας. Εστίασε σε τρεις κατηγορίες πολιτών που αναμένεται να την έχουν ανάγκη.

    Όπως είπε, πρόκειται για τους μεταμοσχευμένους ή ανοσοκατεσταλμένους και τους ηλικιωμένους που σταδιακά έχουν φθίνουσα ανοσιακή απόκριση.

    Επίσης, ισχυρίστηκε ότι «πιθανώς κάτι τέτοιο να χρειαστεί για τους υγειονομικούς, οι οποίοι έχουν καλύψει το διάστημα των 6-9 μηνών ανοσίας από το εμβόλιο κι εκτίθενται σε υψηλά ιικά φορτία».

    Οι συζητήσεις αυτές, σύμφωνα με τον καθηγητή θα γίνουν στην επιτροπή των ειδικών μέσα στον Αύγουστο. Άντε ζεστάνετε τα μπράτσα σας γιατί από Σεπτέμβριο θα τρέχετε πάλι για να κλείνετε ραντεβού…

    Όλα τα παραπάνω, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ τα έχει γράψει εδώ και μέρες. Η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει.

    Διαβάστε όλα όσα σχετικά γράψαμε στις 22 Ιουλίου:

    ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΡΙΓΓΑ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ!!! ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ – ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ Λ@ΜΟΓΙΑ…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Πες του να μας κρατήσει λίγο από αυτό το ΚΑΛΌ το φάρμακο , (που έχει για τους φίλους τέλος πάντων)

    2. o ιός είναι εργαστηριακός … με το εμβόλιο γίνεται πιο επιθετικός ,μεταλλάσσεται ,
      οι εμβολιασμένοι κάποιος έλεγε ότι θα γίνουν “βόμβες ” και δικαιώνεται ..
      τον έφτιαξαν “άτρωτο ” ,τα εμβόλια τον δυναμώνουν οι εμβολιασμένοι μπαίνουν ατέρμων κύκλο ,στην κόλαση
      και οι ανεμβολιαστοι θα κυνηγηθούν..

      …ΜΕΤΑΝΟΙΑ και επιστροφή στον Θεό ,το μόνο διέξοδο στο αδιέξοδο που μπήκαμε

    3. Ο εξαδάκτυλος είπε την τρίτη δόση ως αναμνηστική δόση! Και αυτοί μας λένε ψεκασμένους επειδή εκφράζουμε την απορία που δεν νοιάζονται που πεθαίνει ο κόσμος στα ράντζα, που δεν νοιάζονται για τις παρενέργειες ενός νέου εμβολίου, που δεν νοιάζονται για την οικονομική καταστροφή που προκάλεσαν και νοιάζονται να έρθουν και στο σπίτι μας για να κάνουμε το εμβόλιο! Οι ίδιοι άνθρωποι! Μετά την αναμνηστική δόση, ας τραβήξουν και μία …αναμνηστική φωτογραφία οι …ειδικοί με τα αφεντικά των φαρμακευτικών! Δεν υπονοώ τίποτα, που πήγε το μυαλό σας;

    4. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΩΓΟΣ..ΚΟΡΟΝΟ-ΜΑΧΟΣ??? ΝΑΙ!!! ΚΑΙ..ΕΜΒΟΛΙΟ-ΚΛΑΣΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!

    5. Δεν βάζουμε μέσα μας τίποτε φαρμακερό και θανατηφόρο. Τέλος. Ο μέσος Έλληνας αν δε δει το συνάνθρωπό του να πέφτει μια για πάντα κάτω δε βάζει μυαλό. Και πάλι ακόμα κι εκείνη τη στιγμή θα κατηγορεί … τα “ντολμαδάκια που έφαγε και τον πειράξανε” κι όχι το φαρμάκι. Τέτοιοι είναι οι περισσότεροι.
      ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!

    6. ΤΡΈΞΤΕ 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑↔🐑🐑🐑🐑↔↔↔↔↔🐑↔🐑↔↔↔🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑

    7. Οι δοσεις θα ειναι σύνολο 7. Η εβδομη και η φαρμακερή

    8. Κλασική περίπτωση απατεώνων, που παραπλανούν την κοινή γνώμη βασιζόμενοι σε κάποια τυχόν πραγματικό γεγονός, το οποίο πολλαπλασιάζουν μεταδίδοντας δήθεν πληροφορίες μέσω των γνωστών πηγών, οι οποίες και εχουν μεγάλη επιρροή στα χαμηλά κοινωνικά στρώματα.
      Αυτό που με λύπη μπορεί να διαπιστώσει κάποιος είναι το γεγονός ότι, η κοινωνία εμφανίζεται έτοιμη να δεχθεί την κάθε είδους προπαγάνδα, χωρία να έχει την ικανότητα ελέγχου. Αυτό ειβεβαιώνει και το γεγονός ότι, οι νεοέλληνες είναι αδιάφοροι και απαθείς. Στερούται της δυνατότητας να ξεχωρίζουν το ψέμα από την πραγματικότητα, όπως άλλωστε και την ικανότητα ανάλυσης ’’δεδομένων’’. Κοινώς, καταπίνουν αμάσητο ότι τους σερβίρουν οι ’’αγαπημένοι τους πολιτικοί και τα λατρεμένα βοθροκάναλα της διαπλοκής, την οποία κυριολεκτικά λατρεύει η φυλή των νεοραγιάδων, στην πλειοψηφία της.
      Με λίγα λόγια, είστε κατεστραμένοι και πλήρως τελειωμένοι χωρία ελπίδα επιστροφής. Αυτό που σας αξίζει αυτό και λαμβάνετε, χωρίς να έχετε δει τα καλύτερα που σύντομα έρχονται….. Αντε και καλά ξεμπερδέματα κοπρόσκυλα. Ακόμη και ο Θεός σας έχει βαρεθεί!!

    9. TΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΥΝ

    Comments are closed.