ΜΠΗΚΑΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο “ΚΟΝΤΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ” ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΑΘΩΑ 20ΧΡΟΝΗ – ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΠΕΙΡΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ Η ΕΛ.ΑΣ

    Κοινοποίηση:
    glyka-nera-caroline-mpampis

    Tο προφίλ των δραστών της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως έχουν καταφέρει να σκιαγραφήσουν οι αρχές, με τη βοήθεια του 33χρονου συζύγου της 20χρονης Καρολάιν.

    Ο 33χρονος βρίσκεται καθημερινά σε επαφή με την αστυνομία. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, ο ένας εκ των δραστών, ο «κοντός», είναι εκείνος που έδεσε και έπνιξε την άτυχη 20χρονη. Ο δράστης υπολογίζεται ότι έχει περίπου 1,70 ύψος και είναι ευτραφής. Επίσης, φορούσε μια μπαλακλάβα στο πρόσωπο.

    Οι άλλοι δύο δράστες είναι εκείνοι που ακινητοποίησαν και έδεσαν τον σύζυγο, οι οποίοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο 33χρονος, ήταν ψηλοί, αδύνατοι, μαυροντυμένοι άντρες. Ο ένας κρατούσε ένα ασημένιο περίστροφο, ενώ ο δεύτερος ένα μαύρο πιστόλι.

    Τρεις ύποπτες ληστείες

    Οι αρχές, από τη λίστα που εξέταζαν, έχουν στρέψει τις έρευνές τους, κυρίως, σε 3 ύποπτες ληστείες σε Κορωπί, Αρτέμιδα και Αγία Παρασκευή. Οι ληστείες αυτές έγιναν με τον ίδιο τρόπο εισβολής και ήταν κυρίως σε σπίτια όπου έμεναν ηλικιωμένοι.

    Στο Κορωπί, συγκεκριμένα, εισέβαλαν στο σπίτι ενός 86χρονου, τον ξυλοκόπησαν και απέσπασαν λίγα χρήματα. Αντίστοιχα, στην Αγία Παρασκευή μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού, όπου παρέμειναν αρκετή ώρα στο χώρο.

    Η πιο βίαιη ληστεία από τις τρεις ήταν στην Αρτέμιδα, όπου εισέβαλαν σε σπίτι 84χρονης, την έδεσαν με καλώδια και την ξυλοκόπησαν βάναυσα.

    Παράλληλα, μετά την επικήρυξη των αρχών για πληροφορίες, έχουν ληφθεί εκατοντάδες μαρτυρίες, όμως προς το παρόν δεν είναι αξιοποιήσιμες.

    Στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ έχει επίσης και ένα βίντεο με πιθανό τσιλιαδόρο από τη μέρα της ληστείας.

    Οι τελευταίες πληροφορίες…

    Μια συμμορία που αποτελείται απο Αλβανούς και ελληνικής υπηκοότητας άτομα με «έδρα» τα δυτικά προάστια και πεδίο δράσης τη βορειοανατολική Αττική, κρύβεται πίσω απο τη δολοφονία της Καρολάιν. Οι profilers του Ανθρωποκτονιών κατέληξαν στο συμπέρασμα οτι η ομάδα απαρτίζεται απο πολλά μέλη που πραγματοποιούν ληστείες με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, για να μπερδεύουν τις διωκτικές αρχές.

    Ένα απο τα ερωτήματα στο οποίο προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι το εξής: Γιατί οι ληστές, απο τη στιγμή που εξουδετέρωσαν τον 32χρονο πιλότο φιμώνοντας και δένοντας τον χειροπόδαρα με το ίδιο σκοινί, ο ίδιος δεν προέβαλε την παραμικρή αντίσταση τους υπέδειξε μάλιστα και απο την πρώτη στιγμή που ήταν τα λεφτά, έπνιξαν την 20χρονη σύζυγο του;

    Γιατί λοιπόν ενώ πήραν τα χρήματα, που πρόθυμα τους υπέδειξε ο πιλότος φορτώθηκαν ανθρωποκτονία;

    Ίσως λένε οι αστυνομικοί οι δράστες να είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και έτσι δεν μπορούσαν να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο σε κάποια φάση που ο 32χρονος πιλότος είχε χάσει τις αισθήσεις του οι ληστές να πίστεψαν οτι και αυτός είχε πεθάνει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Μήπως εμπλέκεται και η εταιρία, τού ζήτησαν να θυσιάσει την κοπέλα για να μη χάσει τη δουλειά του ή δεν ξέρω γιατί.

    2. ο φονιάς λέγεται Παρασκευόπουλος που αμόλησε όλους τους φονιάδες έξω, 1937 κρατούμενοι άκρως επικίνδυνοι αφέθησαν ελεύθεροι. Απόσπασμα για τον Παρασκευόπουλο και τους Συριζαίους που ψήφισαν τον νόμο του.

    3. Κλασικό έγκλημα πάθους.Απορώ πως ακόμα δεν τον κατάφεραν να ομολογήσει.. Μόνο στα εγκλήματα παθών υπάρχουν αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές και εκδικήσεις του τύπου να σκοτώσεις και ότι άλλο αγαπουσε(σκυλί).

    4. Γι’ αυτό σας έχω σκλάβους στην Γαλλία. ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΆΒΕ……ΣΛΑΒΕ από το Φάληρο.

    5. Γι’ αυτό σας έχω σκλάβους στην Γαλλία. ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΆΒΕ……ΣΛΑΒΕ από το Φάληρο.

    6. Σε πολλές περιπτώσεις οι εγκληματίες πέραν από το να βασανίζουν προβαίνουν και σε κακοποίηση, δηλαδή βιάζουν τους ιδιοκτήτες. Έχουν υπάρξει αναρίθμητες τέτοιες περιπτώσεις όπου δεν αρκέστηκαν μόνο σε βασανισμό αλλά προέβησαν σε βιασμούς συζύγων, γιαγιάδων και κοριτσιών. Μπορεί να αντιστάθηκε, να χτύπησε έναν και αυτός αναμμένος να την έπνιξε. Για παράδειγμα δύο Αλβανοί δεν βίαζαν επί ώρα θύμα τους πριν λίγα χρόνια μπροστά στην ηλικιωμένη μάνα της. Το ίδιο έγινε και με Ρομά, Πακιστανούς και άλλους.

    7. Κάποτε η Ελληνική Χωροφυλακή και η κρατικη ασφάλεια σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έπαιζαν ,Ξύλο , φάλαγγα , βραστά αυγά στην μασχάλη και τα ξερνουσαν όλα οι ύποπτοι και οι ρουφιάνοι. Τώρα σου λένε ανθρώπινα δικαιώματα και δικηγόρους και πράσινα άλογα.

    8. Εγώ δεν μπορώ καταλάβω δεν πάει στο μυαλό κανενός ότι η αστυνομία ψάχνει φονιάδες διαρρήκτες πρώην φυλακισμένους Ποιο κτήνος τους άφησε ελεύθερους να συνεχίζουν τις δολοφονίες λένε για τα κτήνη του Τσίπρα που τους απελευθέρωσαν με νόμο Πρέπει να δούμε ποιοι ψήφισαν αυτόν το νόμο ονομαστικά στη Βουλή και ποια κόμματα ώστε να λογοδοτήσουν νομικά και ατομικά ενώπιον του λαού που είναι χαβαλές ανέμελος αδιάφορος και βλάκες όλοι τους στην Ελλάδα

    9. Αυτοί δεν χρειάζονται οίκτο, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να δικαστούν, θα βάλουν τον Κούγια για να παίσουν στα μαλακά, μόλις τους συλλάβουν να γίνει κάποιο ατύχημα και να μείνουν ανάπηροι σε καροτσάκι για όλη τους την ζωή. Αλβανά σκατά. Ανάθεμα στον Παπούλια πρώτα και μετά στον Γκαβό Σαμαρά που μας τους κουβάλησαν.

    10. Πιστεύω ότι θα προβάλλουν αντίσταση μόλις η αστυνομία πάει να τους συλλάβει και θα εκτελεστούν επί τόπου.

    11. μόνο κρεμάλα σε δημόσιο χώρο τίποτα άλλο, επιτέλους, φτιάξτε νόμους τι το κωλ@βαράτε εκεί στη βουλή;

    12. Σύσταση ομάδας εκδίκησης …. Ο νόμος στα χέρια πολιτών. Σίγουρα θα τους βγάλουν έξω σε λίγα χρόνια ΑΝ τους πιασουν. Αυτούς τους κώλο νόμους ψήφισε η Δημοκρατική Μαφία. Τώρα ο νόμος στα χέρια μας δεν πάει άλλο πέρασαν την κόκκινη γραμμή της υπομονής μας.

    13. Μην εισαι χαζος.ΟΧΙ ΑΠΕΛΑΣΗ.θα ξαναρθουν μετα απο 24 ωρες.σκεψου λιγο καλυτερα.υπαρχουν αλλοι τροποι………….

    14. Αυτή είναι η λύση : ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ !

    15. Να βρεθούν και να εξοντωθούν άμεσα χωρίς δισταγμό είναι το καλύτερο δώρο για τον πατέρα.. Όχι δίκες και όχι πάλι ποινές χάδια που θεσμοθέτησε η δεξιά.

    16. ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΡΑΤΣΑ ΤΩΝ GUPSTA….ΔΏΣΤΕ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΈΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΠΟΛΩΝΊΑ.

      1. Η Πολωνία εδώ είναι σοβαρό κράτος και όχι κωλοχανείο σαν το δικό σας…

    Comments are closed.