ΜΠΑ, ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ; ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ; (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    4

    Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου, επισκέφθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, το Καστελόριζο και παρέστη στην τελετή εγκαινίων ανοικτού γυμναστηρίου στη Διοίκηση Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Μεγίστης, το οποίο υλοποιήθηκε με χορηγία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «AXION HELLAS».

    Ο Υπουργός μετέβη στη Ρω και τη Στρογγύλη όπου, επίσης με χορηγία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «AXION HELLAS», πραγματοποιούνται εργασίες κατασκευής χώρων υγιεινής στο φυλάκιο Στρογγύλης και ανακαίνισης τμημάτων στο φυλάκιο της Ρω.

    Κατά την παραμονή του στο Καστελόριζο ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας παρέστη στα εγκαίνια παιδικής χαράς στο λιμάνι του νησιού και επισκέφθηκε το ΤΠΚ «ΜΥΚΟΝΙΟΣ».

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Δεν θα σταματησω να το γραφω και ας μην το βαζεις το σχολιο μου για αυτο το πουλημενο τομαρι που λεγεται Αποστολακης ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΙΝΝΕΖΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ…………….ΚΡΕΜΑΛΑ η μονη τιμωρια που αξιζει σε αυτα τα σκουπηδια και ας μην το βαλεις………………………….δεν πειραζη

    2. Ρε παρταλι ….τα παιδια των ΕΛΛΗΝΩΝ υπηρετουν εκει για να κανεις εσυ και η παρεα σου βολτα στο συνταγμα .,.,

      περιμενεις μια Μκο να τοποθετησει 3-4 παγκους γυμνασικης και να φτιαξει τουαλετες ?

      κοψτε το χρημα στους λαθροπιθηκους και δωστα στους Ελληνες

      Σαλτιμπαγκε .,..,

    3. Έχει γεμίσει η Ελλάδα εφιάλτες και λαθροπηθίκια.
      Άμεσα ΕΚΚΑΘΆΡΙΣΗ.-

    Comments are closed.